Σχιζοφρενης και βιαιος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    οχι, αλλα δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος ,πριν 10 ημερες δεν γνωριζα τιποτα γιατην κατασταση του.

Senior Member
    το aloperidin ειναι πολυ παλιο φαρμακο.
    μηπως πρεπει να παει στην Αθηνα σε καποιο ψυχιατρο για να του γραψει καποιο πιο ανεκτο και πιο δραστικο
    φαρμακο ;

Senior Member
    Originally posted by maus
    το aloperidin ειναι πολυ παλιο φαρμακο.
    μηπως πρεπει να παει στην Αθηνα σε καποιο ψυχιατρο για να του γραψει καποιο πιο ανεκτο και πιο δραστικο
    φαρμακο ;
    ευτυχως μετα απο ενα μηνα μου το εβγαλαν επιτελους..
    ημουν εντελως σε καταστολη

Senior Member
    Originally posted by Demetris
    με πηρε σημερα τηλεφωνο 06:45 θελοντας να μαθει πως μπορει να αποκρυβει η ο αριθμος του τηλεφωνου του ,07:30 με πηρε τηλεφωνο να παω απο εκει διοτι ηταν μεγαλη αναγκη ,ειχε ψαξει το κινητο τηλεφωνο της γυναικας και βρηκε ενα υποπτο νουμερο,πηρε τηλεφωνο (08:00),το σηκωσε μια γυναικα και το εκλεισε ,μετα απο λιγο μου λεει οτι αναγνωρισε την φωνη και οτι ειναι η μανα ενος γνωστου του (αρα αυτος γουσταρει την γυναικα του και θα τον τακτοποιηση ) προσπαθω να το συνεφερω τιποτα ,πηγαινει ξυπναει την γυναικα και ζηταει εξηγησεις ,του λεει οτι ειναι τηλεφωνο συμμαθητριας του γιου τους ,δεν πειθεται και ξαναπαιρνει τηλεφωνο ,αυτη την φορα μιλαει και πειθεται.

Μετα αρχισαν οι ενοχες κλαματα,συγγνωμες μου ειπε οτι 20 χρονια παιρνει χαπια (αλλοπεριντιν και κατι αλλο που δεν συγκρατησα)τον ρωτησα αν τα ειχε διακοψει καθολου και μου ειπε οχι(δεν τον πιστευω) παρατηρησα τρομο στα χερια και μου ειπε οτι δενκοιμηθηκε ολο το βραδυ διοτι τα ποδια του χορευαν(νομιζω ειναι παρενεργεις του Ζοξιλ) μετα παλι κλαματα και ξαφικα τα βαζει με κατι τυπουε που ειχαν δουλεψει παλιοτερα για αυτον,επειτα μου ζητησε να τον αφησω μονο του .

Για πρωτη φορα μου ανεφερε τρεις φορες οτι θα σκοτωθει,το κακο ειναι πως ο γιατρος του εχει φυγει για 10 ημερες.
    Αυτα ειχε το πρωινο δελτιο,αρχιζω να φοβαμαι μηνκανει τιποτα και κανει κακο και στους αλλους.
    επειδή καταλαβαίνω οτι θες να βοηθήσεις , και έχεις πέσει με τα μούτρα , το κάνω εύκολα κι εγώ αυτό ετσι και καταλάβω την ανάγκη κάποιου ,
    αν δεν είσαι συγγενής α\' βαθμού δεν μπορείς να ανακατευθείς και πολύ,
    παρα μόνο υποστηρικτικά ,
    τι θες να κάνεις?
    αυτοί που μένουν στο σπίτι ,τι κάνουν?
    η γυναίκα του μπορει να πάρει κάποια ευθύνη για να πάει ο ανθρωπος στον γιατρό του.
    ο γιατρός ακόμα κιαν λείπει ,θα χει τηλέφωνο, ίσως πρέπει να τον αναζητήσετε.
    όσο για τα φάρμακα , οτι γνώμη και να χουμε , ο γιατρός θα πάρει την ευθύνη τι θα του δώσει.
    και οι γιατροί της αθήνας δίνουν ακόμα aloperidin ,
    το θέμα είναι να φτάσει ο άνθρωπος σε εναν ειδικό να πάρει βοήθεια, με τον πιο ανώδυνο τρόπο , όσο γίνεται βέβαια ,πάντα ανάλογα την περίπτωση.
    εζησα πρόσφατα δικού μου ανθρώπου , εμπειρία εγκλεισμού με παρέμβαση της αστυνομίας ,
    αν μπορείται καλό είναι να αποφύγεται κάτι τέτοιο, η οικογένεια και οι φίλοι καλό είναι να συνεργαστουν για να δεχτεί βοήθεια.
    δυστυχώς για τις ψυχικές αρρώστιες έχουμε ταμπού, και δεν αντιμετωπίζονται <σωστά> .

γιατι φαντάζομαι οτι αν πηγαίναμε στο νοσοκομείο εναν αγνωστο που θα λυποθυμούσε στον δρόμο.......θα μας ευγνωμονούσαν ο ίδιος πρώτα και μετά οι συγγενείς και όλοι,
    δεν υσχύει αυτό όμως στις ψυχικές ασθένειες.

καλό κουράγιο!

Junior Member
    οι στενοι συγγενεις σφυριζουν αδιαφορα οποτε καποιος πρεπει να βοηθησει ,μεχρι να \"καω\" και εγω θα προσπαθω,οπως ειπα και πιο πανω σε χωριο ειναι και αυτα τα πραγματα αντιμετωπιζονται περιεργα ,τελος παντων κλεισαμε ενα 24ωρο χωρις υπερβολες ,για να δουμε.

Junior Member
    αλλο ενα ησυχο 24ωρο,ευτυχως.

Page 2 of 2 FirstFirst 12