οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 31 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 459
    Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Καλά ρε παιδιά sorry δεν πίστευα πως θα ενοχλήσει τόσο αυτό που είπα.. την αλήθεια είπα όμως. Δηλαδή εσύ Alolbar αν ο άλλος είναι 150 κιλά, η το σώμα του φαίνεται σαν να λιώνει από το πολύ καθισιό, ή είναι τόσο κοκαλιάρης όσο τα παιδάκια στην ουγκάντα θα τον βρεις σεξουαλικά ελκυστικό? Δεν μίλησα για λίγα παχάκια αλλά μάλλον η έκφραση \"ωραίο σώμα\" είχε άλλο απόηχο..
    εγώ συμφωνω μαζί σου, αλλά αυτό που έγραψες δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες. όλοι θέλουμε ο σύντροφος μας να προσέχει λίγο!

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by Alobar
    Λίμπα μου, επειδή ως γνωστόν όποιος υποστηρίζει κάτι που δε σου γουστάρει εσένα είναι κακός, απαίσιος και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο, όχι δε θέλω να σου απαντήσω. Όσο για το ότι όποια δεν έχει ωραίο σώμα κάνει μόνο για φίλη, δε θα το σχολιάσω καν... αλίμονο. Το ωραίο σώμα θέλει τις αντίστοιχες αναλογίες, δε σημαίνει ότι όποια είναι αδύνατη έχει \'ωραίο\' σώμα.
    Ναι Κλερ, τα σχόλια αυτά προσωπικά τα έχω εισπράξει από... παχουλές. Δε δίνω σημασία όπως δε θίγω ποτέ κάποιον/α που έχει παραπάνω κιλά. Αλλά όντως, όταν κάποιος δε τα έχει καλά με το σώμα του για οποιοδήποτε λόγο, σπεύδει να σχολιάσει το αντίθετό του για να νιώσει καλά.
    Και Λίμπα, μείνε λίγο στην ουσία. Άλλα πράγματα χρειάζεται να είναι... ανεπτυγμένα για να βρεθεί η κατάλληλη σχέση.

:P
    Πρώτον δεν με λένε λίμπα και έχω πει 100 φορές να μη με λέτε έτσι. Αλλά οκ, εσύ απουσίαζες και δεν το ξέρεις. Στα υπόλοιπα τώρα. Όχι να μου απαντήσεις αν έχεις επιχειρήματα. Δεν θα σε πω κακιά. Διαφωνώ ότι δεν τα έχει καλά με το σώμα του. Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει. Εννοείται ότι χρειάζονται και άλλα πράγματα είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά και η ομορφιά παίζει ρόλο, το μάτι παίζει θέλει να βλέπει κάτι ωραίο και να το χαίρεται.
    αυτό δεν δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του πάντως. αν είσαι καλά εσύ, αποδέχεσαι και την διαφορετικότητα.

αν μια κοπέλα νιώθει όμορφη ξανθιά, πρέπει να κράζει τις καστανές? αποκλείεται κάποια άλλη να είναι όμορφη ούσα καστανή δηλαδη? και το αντίστροφο?

Banned
    Originally posted by claire
    Καλά ρε παιδιά sorry δεν πίστευα πως θα ενοχλήσει τόσο αυτό που είπα.. την αλήθεια είπα όμως. Δηλαδή εσύ Alolbar αν ο άλλος είναι 150 κιλά, η το σώμα του φαίνεται σαν να λιώνει από το πολύ καθισιό, ή είναι τόσο κοκαλιάρης όσο τα παιδάκια στην ουγκάντα θα τον βρεις σεξουαλικά ελκυστικό? Δεν μίλησα για λίγα παχάκια αλλά μάλλον η έκφραση \"ωραίο σώμα\" είχε άλλο απόηχο..
    εγώ συμφωνω μαζί σου, αλλά αυτό που έγραψες δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες. όλοι θέλουμε ο σύντροφος μας να προσέχει λίγο!
    Εμμμ ο νοών νοείτε...

Senior Member
    Ρε συ Ονειροπλασμένε;... :P... είπα ότι πάνω - κάτω ελκυόμεθα από ανθρώπους που μας μοιάζουν κάπως εξωτερικά, και εννοούσα το σωματότυπο. Σαφώς όμως και αυτές οι ακραίες περιπτώσεις που πιάνεις, ενδεχομένως να ελκύσουν ένα ανάλογο ταίρι. Φυσικά μπορούν να συμβούν και εξαιρέσεις, πχ. ένας υπέρβαρος με μια χτικιάρα - λολ - όπου πλέον είναι εμφανές ότι κάτι άλλο τους έδεσε...

Senior Member
    καλα εγω τον τελευταιο καιρο που εχω παρει κατι κιλακια εξτρα, για να ειμαι ειλικρινης δεν τα εχω τοσο καλα με το σωμα μου, οσο πριν τα παρω. τα εχω πολυ καλα με τα μπραουνις βεβαια, κ τα παγωτακια! τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ταυτοχρονα καλα με ολα!

ενταξει δεν νομιζω οτι μια παχουλη ειναι παχουλη για να τα εχει καλα με το σωμα της. απλα δεν την νοιαζει κ τοσο, ισως, κ της αρεσει κ το φαι.

η εποχη που το τετραπαχο του ρουμπενς ηταν ιδανικο, εχει προ πολλου τελειωσει.

Banned
    αυτό δεν δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του πάντως. αν είσαι καλά εσύ, αποδέχεσαι και την διαφορετικότητα.

αν μια κοπέλα νιώθει όμορφη ξανθιά, πρέπει να κράζει τις καστανές? αποκλείεται κάποια άλλη να είναι όμορφη ούσα καστανή δηλαδη? και το αντίστροφο?
    Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο το χρώμα των μαλλιών, άλλο τα κιλά. Τα κιλά σε ακραίες περιπτώσεις είναι αντιαισθητικά. Και δεν το λένε αυτές που έχουν το πρόβλημα, αλλά και όλοι. Δυστυχώς έτσι είναι.

Banned
    Originally posted by Alobar
    Ρε συ Ονειροπλασμένε;... :P... είπα ότι πάνώ - κάτω ελκυόμεθα από ανθρώπους που μας μοιάζουν κάπως εξωτερικά, και εννοούσα το σωματότυπο. Σαφώς όμως θα και αυτές οι ακραίες περιπτώσεις που πιάνεις, ενδεχομένως να ελκύσουν ένα ανάλογο ταίρι. Φυσικά μπορούν να συμβούν και εξαιρέσεις, πχ. ένας υπέρβαρος με μια χτικιάρα - λολ - όπου πλέον είναι εμφανές ότι κάτι άλλο τους έδεσε...

Ναι, συμφωνώ μαζί σου. Όπως επίσης τυγχάνει πολλοί παντρεμένοι να πορεύονται προς κοινή οδό όσον αφορά το σώμα τους εφόσον τρώνε το ίδιο φαγητό. Οι σχέσεις κρατάνε περισσότερο όταν και οι δύο περιποιούνται τον εαυτό τους..

Banned
    βρε παιδια ο καθε ανθρωπος μπορει να νιωθει καλα με τον εαυτο του ειναι 40 κιλα ειτε 140!εγω ημουν 45 κιλα καποτε τωρα 58 κ ειμαι χαρουμενη!δεν μου αρεσει το αδυνατο προτυπο,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ρατσιστρια!

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath

Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο το χρώμα των μαλλιών, άλλο τα κιλά. Τα κιλά σε ακραίες περιπτώσεις είναι αντιαισθητικά. Και δεν το λένε αυτές που έχουν το πρόβλημα, αλλά και όλοι. Δυστυχώς έτσι είναι.
    τώρα τα γυρίζεις αλλιώς! δεν λέμε για ακραίες παθολογικές περιπτώσεις πάχους. αλλά πχ κάποια που έχει δέκα κιλά παραπάνω. το να κράξει τις κοπέλες με \"κανονικό\" βάρος, δεν δείχνει ότι είναι καλά με τον εαυτό της, αλλά μάλλον το αντίθετο...

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    βρε παιδια ο καθε ανθρωπος μπορει να νιωθει καλα με τον εαυτο του ειναι 40 κιλα ειτε 140!εγω ημουν 45 κιλα καποτε τωρα 58 κ ειμαι χαρουμενη!δεν μου αρεσει το αδυνατο προτυπο,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ρατσιστρια!
    αμα είσαι 58 αλλα μυώδης, είναι και γαμώ! γενικά τα κιλά από μόνα τους δεν λένε και τίποτα. μπορεί να είσαι 40 κιλά, αλλά να μην έχεις μισό μυ επάνω σου!

Banned
    καλα ειναι να κοιταμε πρωτα τα κιλα της ψυχης κ μετα του σωματος :)

Senior Member
    Λοιπόν Φωτεινό γαλάζιο μονοπάτι, τί να πω εδώ;...

\'... Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει...\'

Είναι λογικός και τα έχει καλά με τον εαυτό του - ψυχή τε σώματι - ο άνθρωπας που... κράζει τους άλλους;... σιγά μη τους παίρνει και στο κατόπι με τις πέτρες βρε, λολ!... :D ...
    Να παίζει ο μάτης, δε λέω. Μόνο μη στραβωθεί και πάειι για λέϊζερ στο τέλος... :P ... Δώρα μια διευκρίνηση, αλλά το πάω το θέμα σε άλλο επίπεδο τώρα. Όχι δε θεωρώ ότι ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του στα 140 κιλά ας πούμε. Και το λέω σε σχέση με την υγεία του. Όταν βλέπω ανθρώπους που ναι μεν δεν έχουν κόμπλεξ με πολλά κιλά, να μη τους νοιάζει για το εσωτερικό οργανικό κομμάτι, δε θεωρώ ότι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους...

Banned
    τώρα τα γυρίζεις αλλιώς! δεν λέμε για ακραίες παθολογικές περιπτώσεις πάχους. αλλά πχ κάποια που έχει δέκα κιλά παραπάνω. το να κράξει τις κοπέλες με \"κανονικό\" βάρος, δεν δείχνει ότι είναι καλά με τον εαυτό της, αλλά μάλλον το αντίθετο...
    10 κιλά παραπάνω δεν τη λες χοντρή όμως και αυτές που την κράζουν όντως έχουν πρόβλημα. Τώρα 10 κιλά κάτω είναι πολύ, δεν συγκρίνεται με τα 10 κιλά πάνω.

Banned
    αλομπαρ μιλαω καθαρα για το αισθητικο κομματι..σιγουρα δεν ειναι υγιες,οπως κ η αντιθετη περιπτωση των 40 κιλων.(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ)

Senior Member
    συγγνωμη αλλα lipba δεν ειναι τα αρχικα του lightbluepath?

εσυ αλλαξες το νικ σου για να μασκαρευτεις?
    μου θυμιζεις τον καρχαρια του αρκα που εξεχει το πτερυγιο εκτος νερου κ φοραει γυαλια ηλιου σαν ντετεκτιβ, κ μετα λεει: \"ουπς, μας καταλαβανε!\"

Page 12 of 31 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast