οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 31 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 459
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by claire
    τώρα τα γυρίζεις αλλιώς! δεν λέμε για ακραίες παθολογικές περιπτώσεις πάχους. αλλά πχ κάποια που έχει δέκα κιλά παραπάνω. το να κράξει τις κοπέλες με \"κανονικό\" βάρος, δεν δείχνει ότι είναι καλά με τον εαυτό της, αλλά μάλλον το αντίθετο...
    10 κιλά παραπάνω δεν τη λες χοντρή όμως και αυτές που την κράζουν όντως έχουν πρόβλημα. Τώρα 10 κιλά κάτω είναι πολύ, δεν συγκρίνεται με τα 10 κιλά πάνω.
    μα πριν λίγο δεν έλεγες ότι όποιος κράζει σημαίνει ότι τα έχει τόσο καλά με την δική του κατηγορία που κράζει τις άλλες?

προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό πάντως. το πιο νορμάλ είναι να μην ασχολείσαι...

Senior Member
    Η περίπτωση των 40 κιλών είναι υγιής μόνο για τις μικροκαμωμένες έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και δεν είναι για ύψος από 1.60 και πάνω. Τώρα το λύσαμε επιτέλους!

:D

Banned
    Originally posted by Alobar
    Λοιπόν Φωτεινό γαλάζιο μονοπάτι, τί να πω εδώ;...

\'... Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει...\'

Είναι λογικός και τα έχει καλά με τον εαυτό του - ψυχή τε σώματι - ο άνθρωπας που... κράζει τους άλλους;... σιγά μη τους παίρνει και στο κατόπι με τις πέτρες βρε. λολ!... :D ...
    Να παίζει ο μάτης, δε λέω. Μόνο μη στραβωθεί και πάειι για λέϊζερ στο τέλος... :P ... Δώρα μια διευκρίνηση, αλλά το πάω το θέμα σε άλλο επίπεδο τώρα. Όχι δε θεωρώ ότι ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του στα 140 κιλά ας πούμε. Και το λέω σε σχέση με την υγεία του. Όταν βλέπω ανθρώπους που ναι μεν δεν έχουν κόμπλεξ με πολλά κιλά, να μη τους νοιάζει για το εσωτερικό οργανικό κομμάτι, δε θεωρώ ότι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους...
    Καταρχάς είναι γαλάζιο μονοπάτι σκέτο το light πάει στο blue και σημαίνει γαλάζιο. Μετά δεν θέλω να το συνεχίσω γι\'αυτό δεν σχολιάζω, θα πω εγώ τα δικά μου και εσύ τα δικά σου, δεν έχει νόημα όλο αυτό. Διαφωνούμε πάντως.

Banned
    μα πριν λίγο δεν έλεγες ότι όποιος κράζει σημαίνει ότι τα έχει τόσο καλά με την δική του κατηγορία που κράζει τις άλλες?

προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό πάντως. το πιο νορμάλ είναι να μην ασχολείσαι...
    Μιλάγαμε για πολλά κιλά ή για πολύ λίγα τότε όχι για λίγη διαφορά. Θα το συνεχίσουμε κι άλλο; Αφού διαφωνούμε κι εμείς, δεν βγάζουμε άκρη.

Senior Member
    Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι το light πάει στο blue. Άλλο τίποτα;... αυτό μου έλειπε να συμφωνήσω κιόλας ρε συ...

Senior Member

Μιλάγαμε για πολλά κιλά ή για πολύ λίγα τότε όχι για λίγη διαφορά. Θα το συνεχίσουμε κι άλλο; Αφού διαφωνούμε κι εμείς, δεν βγάζουμε άκρη.
    ωραία θα ήταν, μια φορά, έτσι για αλλάγη να βγάλουμε άκρη παρόλο που διαφωνούμε.
    αν και στο συγκεκριμένο θέμα, μου φαίνεται ότι βγήκε άκρη, όχι?

Banned
    αφηστε την ακρη κ πιαστε την μεση :P

Senior Member
    Λοιπόν, μιας και το θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση - κι ας με πει ρατσίστρια όποιος θέλει - πείτε μου κάτι. Γιατί αρκετές γυναίκες που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικές, ντύνονται προκλητικά και με ρούχα που δεν αναδεικνύουν καθόλου το σώμα τους;... Εν ολίγοις, γιατί πετάνε όξω βυζιά, κώλους, μπούτια, κοιλιές όταν υπάρχουν σε περίσσεια;... σας αφήνω, καλό απόγεμα...

:P

Banned
    Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι το light πάει στο blue. Άλλο τίποτα;... αυτό μου έλειπε να συμφωνήσω κιόλας ρε συ...
    Δεν είπα τίποτα, απλά εξήγησα τι σημαίνει το ψευδώνυμό μου. Γιατί αυτό σου έλειπε; Υποννοείς κάτι;

Banned
    Λοιπόν, μιας και το θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση - κι ας με πει ρατσίστρια όποιος θέλει - πείτε μου κάτι. Γιατί αρκετές γυναίκες που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικές, ντύνονται προκλητικά και με ρούχα που δεν αναδεικνύουν καθόλου το σώμα τους;... Εν ολίγοις, γιατί πετάνε όξω βυζιά, κώλους, μπούτια, κοιλιές όταν υπάρχουν σε περίσσεια;... σας αφήνω, καλό απόγεμα...

Γιατί έτσι ρίχνουνε τους άντρες. Γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο και προτιμούν αυτές από μία σεμνή και όμορφη.

Banned
    ωραία θα ήταν, μια φορά, έτσι για αλλάγη να βγάλουμε άκρη παρόλο που διαφωνούμε.
    αν και στο συγκεκριμένο θέμα, μου φαίνεται ότι βγήκε άκρη, όχι?
    Ποιά άκρη βγήκε;

Senior Member

Γιατί έτσι ρίχνουνε τους άντρες. Γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο και προτιμούν αυτές από μία σεμνή και όμορφη.
    Ή γιατί απλά δεν έχουν γούστο.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    τα γλυτωσε τα στεφανα ο ανθρωπος ;)
    Άμα το να μου κάνει παρέα μια ζωή νομίζεις ότι είναι γλίτωμα, τότε τι να σου πω, με προσβάλλεις διπλά.
    προσβολη ειναι να αρχισω να υποτιμαω τον αλλο πχ να τον βριζω, ειρωνευομαι, γενικως να προσπαθω να τον μειωνω ως ανθρωπο πατωντας σε διαφορες αφορμες.

προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην ταιριαζω με καποιον κ να μην κανω παρεα μαζι του κ μαλιστα για μια ζωη. (αλλα ακομα κ να μη θελω να παω μαζι του για καφε)

προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην θελω να παντρευτω καποιον (για οποιοδηποτε λογο).

οποτε κανεις δεν σε προσεβαλε. ουτε ο πρωην σου, ουτε εγω.
    ναι, μπορει καποιος να μην γουσταρει τα στεφανα, που ειναι το προβλημα?

κ μπορει καποιος να μην σε παει, που ειναι το προβλημα?

Banned
    Originally posted by aeolus74

Με χαρακτήρισες

εχεις λαθος δεν σε αφορα το σχολιο μου,
    αλλα δεν θα πολεμησω για να στο αποδειξω.
    Αν αυτο που σου λεω δεν σου αρκει,
    μεινε με την γνωμη σου.

Banned
    Originally posted by lucifer
    προσβολη ειναι να αρχισω να υποτιμαω τον αλλο πχ να τον βριζω, ειρωνευομαι, γενικως να προσπαθω να τον μειωνω ως ανθρωπο πατωντας σε διαφορες αφορμες.

προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην ταιριαζω με καποιον κ να μην κανω παρεα μαζι του κ μαλιστα για μια ζωη. (αλλα ακομα κ να μη θελω να παω μαζι του για καφε)

προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην θελω να παντρευτω καποιον (για οποιοδηποτε λογο).

οποτε κανεις δεν σε προσεβαλε. ουτε ο πρωην σου, ουτε εγω.
    ναι, μπορει καποιος να μην γουσταρει τα στεφανα, που ειναι το προβλημα?

κ μπορει καποιος να μην σε παει, που ειναι το προβλημα?
    Προσβολή είναι να μιλάς υποτιμητικά για κάποιον πχ τώρα που λες στεφάνια. Δεν είπα για τον πρώην μου. Και προσβολή το θεωρώ επίσης να μην πας κάποιον αλλά άσχετο αυτό.

Page 13 of 31 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast