Results 226 to 240 of 459
Thread: οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο
-
28-06-2010, 23:23 #226
Ας καταθέσω και γω την άποψη μου.
Θεωρώ πως η εξωτερική εμφάνιση στον άντρα παίζει τον μικρότερο ρόλο, εκτός βέβαια αν είναι όπως είπε και ο βινς 150 κιλά και κρέμονται τα κρέατα του.
Πέρα από ακραίες περιπτώσεις ασχήμιας, τουλάχιστον για μένα, παίζει ελάχιστο ρόλο η εμφάνιση στον άντρα.
Στη γυναίκα είναι εντελώς διαφορετικά.
Δεν θα πλησιάσει κανείς μια κοντή-χοντρή και αλοίθωρη για την καλή της την καρδιά, ή για το πανέξυπνο μυαλό της.
Θα της την πέσει για την εμφάνιση και αν του κάνει κλικ θα κολλήσει.
Απλούστατο.
- 28-06-2010, 23:25 #227
Originally posted by Alobar
Εσείς θα με σκάσετε λέμε!... όταν έθεσα το τρομερό και ανυπολογίστου αξίας, βαθυστόχαστο αυτό ερώτημα - λολ - ανέφερα τη λέξη \'περίσσεια\' ρε παιδιά. Δε μιλάω για τις ξώβυζες που στην τελική \'τις παίρνει\' αν έχουν το κατάλληλο σώμα για να υποστηρίζουν το στυλάκι - άσχετα απ\' το τί εντύπωση δίνουν - αλλά για τις γυναίκες που προβάλλουν τα περιττά τους κιλά. Ρέμεντυ συμφωνώ μαζί σου, αλλά πιο συχνά βλέπω προκλητικό ντύσιμο από παχιές γυναίκες, παρά από τις \'κοκκαλιάρες\' όπως τις λες. Τί να προβάλλει μια γυναίκα χωρίς στήθος δηλαδή;... προσωπικά τη βγάζω με τιραντάκια και τζιν. Να τονίσω το μπούστο που δεν έχω δηλαδή έτσι κι αλλιώς;... για να βάλω πορτοκάλια για σασπένς - λολ - και να αρχίσω να παριστάνω τον μικροσκοπικό μανάβη;...
:D :D :D
απλά εσύ βλέπεις τις παχουλές πιο πολύ γιατί μάλλον σου κάνουν εντύπωση.
28-06-2010, 23:25 #228
Στο χέρι μας είναι να την αλλάξουμε αυτή την διάκριση.
28-06-2010, 23:25 #229
Originally posted by Θεοφανία
Δεν θα πλησιάσει κανείς μια κοντή-χοντρή και αλοίθωρη για την καλή της την καρδιά, ή για το πανέξυπνο μυαλό της.
κανεις λαθος.
28-06-2010, 23:25 #230
Originally posted by Alobar
Εσείς θα με σκάσετε λέμε!... όταν έθεσα το τρομερό και ανυπολογίστου αξίας, βαθυστόχαστο αυτό ερώτημα - λολ - ανέφερα τη λέξη \'περίσσεια\' ρε παιδιά. Δε μιλάω για τις ξώβυζες που στην τελική \'τις παίρνει\' αν έχουν το κατάλληλο σώμα για να υποστηρίζουν το στυλάκι - άσχετα απ\' το τί εντύπωση δίνουν - αλλά για τις γυναίκες που προβάλλουν τα περιττά τους κιλά. Ρέμεντυ συμφωνώ μαζί σου, αλλά πιο συχνά βλέπω προκλητικό ντύσιμο από παχιές γυναίκες, παρά από τις \'κοκκαλιάρες\' όπως τις λες. Τί να προβάλλει μια γυναίκα χωρίς στήθος δηλαδή;... προσωπικά τη βγάζω με τιραντάκια και τζιν. Να τονίσω το μπούστο που δεν έχω δηλαδή έτσι κι αλλιώς;... για να βάλω πορτοκάλια για σασπένς - λολ - και να αρχίσω να παριστάνω τον μικροσκοπικό μανάβη;...
:D :D :D
εχει αυτογνωσια κοντα στο μηδεν, ταυτοχρονα με αυθυποβολη εχει κατορθωσει να πεισει τον εαυτο της οτι ειναι φοβερη εστω κ ετσι, κ λοιπον τι εγινε που αυτη εχει περισσεια ενω καποιες αλλες τα σωστα κυβικα? οχι αυτη θελει να φοραει τα ξωκοιλα κ τα ξωβυζα σαν τις αλλες κ εχει καθε δικαιωμα σε αυτην τη φιλελευθερη εποχη που ζουμε να το κανει. ταυτοχρονα φερνουμε κ το (ακραιο μεν) επιχειρημα η ομορφια ειναι υποκειμενικη. εδω με αυτο το επιχειρημα περασανε καμπινεδες και καμπινεδες σαν εργα τεχνης επειδη εκτεθηκανε (κ μονο) μεσα σε ενα μουσειο (μοντερνας τεχνης φυσικα φυσικα), στην αισθητικη του ξωκοιλου σε κοιλια εγγυου θα κολησουμε?
τελος σαμπως αυτη το βλεπει το οπτικο αποτελεσμα? αυτη βλεπει μπροστα της, δεν κουβαλαει ολοσωμο καθρεφτη 24/7!
εσυ το βλεπεις λοιπον κ αναρωτιεσαι...
28-06-2010, 23:29 #231
Γιατί δλδ αυτές που έχουν πολλά κιλά έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους άλλους; Πες το μας κι αυτό.
28-06-2010, 23:29 #232
Όσο για τα ξεκλα πραγματικά δεν με ενοχλούν γυναίκες που είναι θεές και ντύνονται προκλητικά.
Με ενοχλούν όμως χοντρές που ντύνονται προκλητικά και πραγματικά είναι για κράξιμο.
Σήμερα έβλεπα μια που προχωρούσε με κολάν και είχε τόσο πολύ κυταρίτιδα που πραγματικά ήθελα να σταματήσω και να τη ρωτήσ, \"ρε κοπελιά δεν ντρέπεσαι που κυκλοφορεις έτσι?\"
28-06-2010, 23:30 #233
Ωραία συμπεριφορά.
28-06-2010, 23:32 #234
...εμένα μου αρέσουν οι χαμογελαστοί κοινωνικοί τύποι που φαίνονται λίγο \"σκληρα αντράκια\" αλλά καταβάθος είναι πολύ ευαίσθητοι και τους αρέσει να φροντίζουν την κοπέλα τους και γενικότερα να περνάνε καλά <3 <3 <3 μου αρέσει να φροντίζουν οι άντρες την εμφάνισή τους άλλα όχι υπερβολές!
28-06-2010, 23:36 #235
που πραγματικά ήθελα να σταματήσω και να τη ρωτήσ, \"ρε κοπελιά δεν ντρέπεσαι που κυκλοφορεις έτσι?\"
στο εχω πει οτι πρεπει να πας στη τροχαια,
αλλα εσυ δεν ακους.....
Το μονο που μενει ειναι να κανεις εισηγηση για ταμπελες με απαγορευτικο για χοντρες.....
28-06-2010, 23:42 #236
Όσο για τα ξεκλα πραγματικά δεν με ενοχλούν γυναίκες που είναι θεές και ντύνονται προκλητικά.
Με ενοχλούν όμως χοντρές που ντύνονται προκλητικά και πραγματικά είναι για κράξιμο.
Σήμερα έβλεπα μια που προχωρούσε με κολάν και είχε τόσο πολύ κυταρίτιδα που πραγματικά ήθελα να σταματήσω και να τη ρωτήσ, \"ρε κοπελιά δεν ντρέπεσαι που κυκλοφορεις έτσι?\"
28-06-2010, 23:44 #237
Originally posted by claire
κλαιρ....μιλάω για μια γυναίκα που ήταν πάνω από 80 κιλά και τα είχε όλα στα μπούτια. Σου μιλάω για τραγελαφικό θέαμα.
Από τη μια σου έρχεται να γελάσεις και από την άλλη σκέφτεσαι μήπως ή άλλη δεν είναι στα καλά της και κυκλοφορεί έτσι.
28-06-2010, 23:45 #238
καλό θα ήταν να κάνουμε όλοι λίγη γυμναστικούλα όχι μόνο για την σωματική αλλά και για την ψυχική μας υγεία....
28-06-2010, 23:46 #239
ναι, οκ, κι εγώ αναρωτιέμαι μερικές φορές γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν φοράνε κάτι πιο στυλάτο που να τους κολακεύει (το έχω σκεφτεί και για λεπτούς ανθρώπους αυτό). όμως αν αυτή νιώθει καλά έτσι, δεν μας πέφτει λόγος.
28-06-2010, 23:47 #240
τραγελαφικό θέαμα.
το μονο τραγελαφικο θεαμα που γνωριζω ειναι η κατινια και ο ρατσισμος στα κιλα απο τους τροχαιους του κωλου.
Ιδιως σε ενα χωρο ψυχολογικης στηριξης,
τετοιες αποψεις δεν χωρανε.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία