οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 31 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 459
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by Alobar
    Ο διαχωρισμός για το θέμα της υγείας έγινε Ολγάκι. Τη θέτω παντού και για όλα, κι είναι το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει εμάς που μας έχει ταλαιπωρήσει η υγεία μας. Αν το θέλεις και πιο συγκεκριμένα, όταν κάποιος αμελεί το βάρος του - είτε παχύσαρκος, είτε πολύ αδύνατος - και το κάνει ηθελημένα και όχι επειδή είναι όπως είναι εξ\' αιτίας κάποιου προβλήματος - τότε για μένα είναι ανόητος αν φροντίζει για το μανικιούρ - πεντικιούρ του και όχι για κάτι τόσο σημαντικό.
    Γιατί είναι κάτι εύκολο να χάσεις κιλά; Και δει πολλά; :Ο

ουυυυυ! στα πολλά είναι πιο εύκολο. με το που αρχίζεις διατροφή και γυμναστική αμέσως αρχίζεις και χάνεις.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία

τραγελαφικό θέαμα.

το μονο τραγελαφικο θεαμα που γνωριζω ειναι η κατινια και ο ρατσισμος στα κιλα απο τους τροχαιους του κωλου.

Ιδιως σε ενα χωρο ψυχολογικης στηριξης,
    τετοιες αποψεις δεν χωρανε.
    αχμ
    και τωρα που ειπες κωλος...
    κοιτα τι θυμηθηκα , εν τω μεταξυ....
    μια ωραια εσπερα, που εκανες τον δημοκρατη υπερμαχο του διαφορετικου,συζητωντας περι πολλων κιλων και αλλων δαιμονιων, και μπηκε η τοτε συντροφος σου κραδαινοντας την παντοφλα, να σε καταγγειλει για υποκρισια και ρατσισμο, που κανεις εδω τον χαλαρο και δημοκρατη κι αυτης της εψηνες το ψαρι στα χειλη για τον μεγαλο κωλο της!!!!!!!

Banned
    Originally posted by claire
    ουυυυυ! στα πολλά είναι πιο εύκολο. με το που αρχίζεις διατροφή και γυμναστική αμέσως αρχίζεις και χάνεις.
    Ναι έτσι όπως τα λες είναι. Γι\' αυτό υπάρχουν τόσες πολλές παχουλές και σκέφτονται τις εγχειρήσεις κτλ Αλλά να λέμε και για άντρες εδώ, δεν κατάλαβα γιατί το θέσαμε το θέμα μονόπλευρα.

Banned
    και κάποια πολύ λεπτή με ανύπαρκτο στήθος αυτό θα σκεφτόταν όμως!

αυτες σε αλλο θεμα, δεν τις πιασαμε σημερα.
    :)
    κι όμως, δεν αναφέρθηκαν \"οι κοκαλιάρες\"?

η αλήθεια είναι ότι από τις λεπτες ξεκίνησε η διαμάχη.

καμια διαμαχη!κ δεν αναφερθηκαν προσβλητικα!τωρα το να διαβαζεις μου ερχοταν να την σταματησω κ να της πω δεν ντρεπεσαι??ασχολιαστο.

Senior Member
    Ο διαχωρισμός για το θέμα της υγείας έγινε Ολγάκι. Τη θέτω παντού και για όλα, κι είναι το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει εμάς που μας έχει ταλαιπωρήσει η υγεία μας. Αν το θέλεις και πιο συγκεκριμένα, όταν κάποιος αμελεί το βάρος του - είτε παχύσαρκος, είτε πολύ αδύνατος - και το κάνει ηθελημένα και όχι επειδή είναι όπως είναι εξ\' αιτίας κάποιου προβλήματος - τότε για μένα είναι ανόητος αν φροντίζει για το μανικιούρ - πεντικιούρ του και όχι για κάτι τόσο σημαντικό.
    Γιατί είναι κάτι εύκολο να χάσεις κιλά; Και δει πολλά; :Ο
    Αν μπορέσω να συνεννοηθώ μαζί σου μιας και δεν ακούς τπτ κι από κανέναν, ξανατονίζω ότι αν δεν υπάρχει θέμα υγείας σοβαρό που να παρεμποδίζει μια τέτοια προσπάθεια, το μόνο που χρειάζεται είναι απόφαση και θέληση. Προφανώς εσύ για όλα θα προτιμούσες ένα μαγικό ραβδί, αλλά μας το πήρα ο Χάρης ο Πότερ... επομένως έχεις δίκιο. Καλύτερα να ασχοληθούμε με το μανικιούρ μας. Δε θα κουραστούμε κιόλα ρε αδερφέ, θα μας το κάνουν άλλοι...

:P

Senior Member
    Ναι έτσι όπως τα λες είναι. Γι\' αυτό υπάρχουν τόσες πολλές παχουλές και σκέφτονται τις εγχειρήσεις κτλ Αλλά να λέμε και για άντρες εδώ, δεν κατάλαβα γιατί το θέσαμε το θέμα μονόπλευρα.
    αστα λιμπα μας...οι ...μημενοι οι αντρες, και μονο που θα σκεφτουν να κανουν διαιτα, εχουν χασει τα πρωτα 3 κιλα.....
    αν δεν ειναι αυτο αδικια, τι ειναι???????????????

Senior Member
    προσωπικά ξέρω άτομα που με διατροφή και μόνο έχασαν 20 κιλά. απλά είναι πιο δύσκολος δρόμος να αρχίσεις να τρως σωστά αν έχεις συνηθίσει στη σαβούρα (μιλάω για περιπτώσεις που δεν έχουν κάποιο ορμονικό πρόβλημα ή ακολουθούν κάποια φαρμακοθεραπεία, γιατί εκεί είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα- δεν είναι όμως η πλειοψηφία τέτοιοι!)

Banned
    Αν μπορέσω να συνεννοηθώ μαζί σου μιας και δεν ακούς τπτ κι από κανέναν, ξανατονίζω ότι αν δεν υπάρχει θέμα υγείας σοβαρό που να παρεμποδίζει μια τέτοια προσπάθεια, το μόνο που χρειάζεται είναι απόφαση και θέληση. Προφανώς εσύ για όλα θα προτιμούσες ένα μαγικό ραβδί, αλλά μας το πήρα ο Χάρης ο Πότερ... επομένως έχεις δίκιο. Καλύτερα να ασχοληθούμε με το μανικιούρ μας. Δε θα κουραστούμε κιόλα ρε αδερφέ, θα μας το κάνουν άλλοι...

Να σου πω, εσύ το ανέφερες λες και είναι κάτι εύκολο δλδ. Αν είναι δυνατόν! Μου τη λες κι από πάνω.

Banned
    Originally posted by Remedy
    αστα λιμπα μας...οι ...μημενοι οι αντρες, και μονο που θα σκεφτουν να κανουν διαιτα, εχουν χασει τα πρωτα 3 κιλα.....
    αν δεν ειναι αυτο αδικια, τι ειναι???????????????
    Είδες; Και κανείς δεν λέει γι\'αυτούς.

Banned
    [προσωπικά ξέρω άτομα που με διατροφή και μόνο έχασαν 20 κιλά. απλά είναι πιο δύσκολος δρόμος να αρχίσεις να τρως σωστά αν έχεις συνηθίσει στη σαβούρα (μιλάω για περιπτώσεις που δεν έχουν κάποιο ορμονικό πρόβλημα ή ακολουθούν κάποια φαρμακοθεραπεία, γιατί εκεί είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα- δεν είναι όμως η πλειοψηφία τέτοιοι!)
    Όταν ήθελα να χάσω κιλά μου έλεγαν να γυμνάζομαι τώρα που λέω αυτά μου λες χωρίς γυμναστική, δεν θα τρελαθώ εγώ με σας, ίσα για να μου πάτε κόντρα. Εγώ ξέρω ότι είναι δύσκολο πάντως να χάσεις τα κιλά ακόμα και μόνο με διατροφή.

Senior Member

Να σου πω, εσύ το ανέφερες λες και είναι κάτι εύκολο δλδ. Αν είναι δυνατόν! Μου τη λες κι από πάνω.
    εγώ είπα ότι είναι εύκολο! γενικά κάποιος που είναι στο σύνολο χοντρούλης- αρχικά τουλάχιστον- χάνει πιο έυκολα από κάποιον με τοπικό πάχος.

Originally posted by Θεοφανία

τραγελαφικό θέαμα.

το μονο τραγελαφικο θεαμα που γνωριζω ειναι η κατινια και ο ρατσισμος στα κιλα απο τους τροχαιους του κωλου.

Ιδιως σε ενα χωρο ψυχολογικης στηριξης,
    τετοιες αποψεις δεν χωρανε.
    αχμ
    και τωρα που ειπες κωλος...
    κοιτα τι θυμηθηκα , εν τω μεταξυ....
    μια ωραια εσπερα, που εκανες τον δημοκρατη υπερμαχο του διαφορετικου,συζητωντας περι πολλων κιλων και αλλων δαιμονιων, και μπηκε η τοτε συντροφος σου κραδαινοντας την παντοφλα, να σε καταγγειλει για υποκρισια και ρατσισμο, που κανεις εδω τον χαλαρο και δημοκρατη κι αυτης της εψηνες το ψαρι στα χειλη για τον μεγαλο κωλο της!!!!!!!

αχαααααααααααααααα!!!!

Το είχα ξεχάσει αυτό!

Ήταν τότε που η λίμπερ του τα έχωσε γιατί της έβαζε χέρι να αδυνατίσει πριν πανε διακοπές και πως θα την κυκλοφορεί.....

τσ τσ

Senior Member
    τι να πει γι αυτους ρε λιμπα..
    για να ειναι ενας αντρας χοντρος, πρεπει να εχει φαει ολη του την οικογενεια και τους γειτονες..
    ενω μια γυναικα, μια σοκολατιτσα και μια πιτσα παραπανω να τρωει, βαζει 10 κιλα τον χρονο...τι να λεμε τωρα!!!!!$#@$@#@&@#&

Senior Member
    και κάποια πολύ λεπτή με ανύπαρκτο στήθος αυτό θα σκεφτόταν όμως!

αυτες σε αλλο θεμα, δεν τις πιασαμε σημερα.
    :)
    κι όμως, δεν αναφέρθηκαν \"οι κοκαλιάρες\"?

η αλήθεια είναι ότι από τις λεπτες ξεκίνησε η διαμάχη.
    Εδώ δε διευκρινίζεται καν ποιές εννοούν \'κοκκαλιάρες\'. Της κατηγορίας \'φτερού\' όπως είμαι το λόγου μου, για τις ψηλές ανορεξικές;... :P ... η αλήθεια είναι ότι εμείς οι \'τάϊνυ - τουνς\' δύσκολα... πιανόμαστε. Είναι που δεν έχουμε και πιασίματα που λέει και ο Ονειροπλασμένος...

:D :D :D

Banned
    τι να πει γι αυτους ρε λιμπα..
    για να ειναι ενας αντρας χοντρος, πρεπει να εχει φαει ολη του την οικογενεια και τους γειτονες..
    ενω μια γυναικα, μια σοκολατιτσα και μια πιτσα παραπανω να τρωει, βαζει 10 κιλα τον χρονο...τι να λεμε τωρα!!!!!$#@$@#@&@#&
    Ακόμα και έτσι να είναι, δεν πρέπει να λέμε ίσα και για τα δύο φύλα; Anyway, αυτό είναι λεπτομέρεια γιατί το θέμα είναι να μη λέμε για κανένα.

Page 21 of 31 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast