οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 31 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 459
    Senior Member
    Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!! Θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται κάποιο άτομο αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού για τα επιπλέον κιλά του. Αυτήν την άποψη την είχα και όταν ήμουν πολύ αδύνατη και τώρα που έχω πάρει κιλά. Ρωτάμε τα άτομα που ντύνονται προκλητικά γιατί το κάνουν? Μήπως γιατί βαρέθηκαν να είναι συνέχεια με κελεμπίες για να μη χαλούν την αισθητική των άλλων? Μήπως γιατί θέλουν και αυτά να φορέσουν ό,τι φορούν οι γύρω τους? Μήπως γιατί προσπαθούν να χάσουν βάρος έστω και λανθασμένα και τους έχει γα...εί η ψυχολογία? Μήπως γιατί έχουν φάει το ρατσισμό με το κουτάλι? Μήπως γιατί τελικά δε μπορούμε να είμαστε όλοι τόσο όμορφοι και τόσο αψεγάδιαστοι όσο δείχνουν τα περιοδικά? Μήπως γιατί στο βωμό της εμφάνισης έχουν θυσιαστεί όλα πλέον? Μήπως, μήπως, μήπως? Προσωπικά όταν βλέπω κάποιο άτομο με το χ ή ψ πρόβλημα προσπαθώ να δω την ομορφιά μέσα του και να μην εστιάσω στο πρόβλημα, γιατί έτσι θέλει και ο ίδιος. Συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για μένα. Τα υπέρβαρα λοιπόν άτομα πολλές φορές ντρέπονται για τον εαυτό τους και να κυκλοφορήσουν και ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω παχουλές ή και χοντρές κυρίες να χαμογελούν και να προχωρούν στο δρόμο, με ό,τι και να έχουν αποφασίσει να φορέσουν. Αυτά.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    Originally posted by chr1986
    Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!! Θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται κάποιο άτομο αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού για τα επιπλέον κιλά του. Αυτήν την άποψη την είχα και όταν ήμουν πολύ αδύνατη και τώρα που έχω πάρει κιλά. Ρωτάμε τα άτομα που ντύνονται προκλητικά γιατί το κάνουν? Μήπως γιατί βαρέθηκαν να είναι συνέχεια με κελεμπίες για να μη χαλούν την αισθητική των άλλων? Μήπως γιατί θέλουν και αυτά να φορέσουν ό,τι φορούν οι γύρω τους? Μήπως γιατί προσπαθούν να χάσουν βάρος έστω και λανθασμένα και τους έχει γα...εί η ψυχολογία? Μήπως γιατί έχουν φάει το ρατσισμό με το κουτάλι? Μήπως γιατί τελικά δε μπορούμε να είμαστε όλοι τόσο όμορφοι και τόσο αψεγάδιαστοι όσο δείχνουν τα περιοδικά? Μήπως γιατί στο βωμό της εμφάνισης έχουν θυσιαστεί όλα πλέον? Μήπως, μήπως, μήπως? Προσωπικά όταν βλέπω κάποιο άτομο με το χ ή ψ πρόβλημα προσπαθώ να δω την ομορφιά μέσα του και να μην εστιάσω στο πρόβλημα, γιατί έτσι θέλει και ο ίδιος. Συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για μένα. Τα υπέρβαρα λοιπόν άτομα πολλές φορές ντρέπονται για τον εαυτό τους και να κυκλοφορήσουν και ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω παχουλές ή και χοντρές κυρίες να χαμογελούν και να προχωρούν στο δρόμο, με ό,τι και να έχουν αποφασίσει να φορέσουν. Αυτά.

10\'!

Senior Member
    Καθόλου ξέσπασμα, μια χαρά τα λες. Ό,τι είχα να πω το είπα και κυρίως ως προς την ουσία του. Και είμαι απ\' τις αδύνατες που έχω δεχτεί στη ζωή μου ρατσισμό για τα κιλά μου. Επίσης για όσους νομίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο το να χάσεις κιλά - και διευκρίνησα σε ποιά περίπτωση είναι - άλλο τόσο είναι και να βάλεις κάποιες φορές. Εγώ παλέυω για 4 κιλά επιπλέον, μιας και η κατάθλιψη μου άφησε ανορεξία. Μίλησα γενικά για τους ανόητους που τους νοιάζει το φαίνεσθαι. Καλό βράδυ κι από μένα.

:P

Senior Member
    ω γαμώτο,πότε τις φτάσατε τόσες σελίδες;Έμεινα πίσω.Αλλά τώρα πάω για ύπνο,αύριο θα διαβάσω τους τσακωμούς,εεε τις απόψεις εννοούσα και θα τοποθετηθώ(κοιτάει με σκληροπυρηνικό νυσταλέο βλέμμα):P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    ω γαμώτο,πότε τις φτάσατε τόσες σελίδες;Έμεινα πίσω.Αλλά τώρα πάω για ύπνο,αύριο θα διαβάσω τους τσακωμούς,εεε τις απόψεις εννοούσα και θα τοποθετηθώ(κοιτάει με σκληροπυρηνικό νυσταλέο βλέμμα):P

+1!

Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό το θρεντ, γιατί από τον τίτλο φαινονταν σαν ένα ακόμα ανούσιο θρεντ του τύπου \"οι άντρες είναι από τον άρη, οι γυναίκες από την αφροδίτη\".

Όμως τέτοια θρεντ είναι συνταγές για flame-wars στο e-psych! Έγινε flame-war! Αλλά εγώ δεν ήμουν εδώ...!Κωλο-στατιστική που έχω να διαβάσω! Δεν ήμουν...εδώ... (με τρεμάμενη φωνή πρέκα)

κλαψ σνιφ :(:(:(:(

Προς τιμήν κάθε παχουλού θα ποστάρω για ακόμη μια φορά την παχουλή κοκκινοσκουφίτσα...

http://womensglib.files.wordpress.co...iding-hood.jpg

Banned
    Originally posted by Remedy
    α, δλδ εσυ θεωρεις την συμπαρασταση προς την συντροφο σου ευεργεσια και δεν εχει δικαιωμα δια να ομιλει για οτι την προσβαλλει στην συμπεριφορα σου, επειδη την βοηθησες!!!!!!!!
    για να καθεσαι σε αυτη τη σχεση προφανως ε[παιρνες οτι κι αυτη αν οχι περισσοτερακαι ειχε το ιδιο δικαιωμα να μιλαει με σενα ειτε επαιρνε χαπια ειτε δεν επαιρνε!!!
    εκτος αν επελεξες ενα ατομο σε δυσκολη θεση για να του το τριβεις στην μουρη και για να ειναι ευγνωμων για την οποια....συμπαρασταση σου.....

αυτα γιατι αναφερθηκες στα προσωπικα της σχεσης σου.
    κανονικα θα επρεπε να σου απαντησει η ιδια αλλα την προσβαλεις ακομα και απουσα και ειναι εξοργιστικο..

συνεχιζεις να με ερμηνευεις......

Στις σχεσεις μου ημουν παντα υποστηρικτικος,
    απο κει και περα σαφως ειχε δικαιωμα να μιλαει.
    Το θεμα ειναι αν οταν εισαι σε αγωγη εισαι ο εαυτος σου η οχι?
    Ενδιαφερον θεμα προς συζητηση νομιζω.....

Προς τα τελη ολη αυτη της υποθεσης,
    οταν πλεον ειχα κουραστει απο τις μεταπτωσεις,
    αρχισα να αναρωτιεμαι αν ο αγωνας που δοθηκε για να κοπουν τα χαπια ειχε νοημα.
    Στην ερωτηση αν προτιμαω να ειμαι με ενα ανθρωπο που για να μπορει να εχει νορμαλ συμπεριφορα χρειαζεται αγωγη απαντω οχι.
    Εκτος αν υποθεσω οτι καλο ειναι να παιρνω και εγω την ιδια δοση, για να ειμαστε με ισους ορους....

Απο κει και περα τα υπολοιπα συμπερασματα βγαλτα μονη σου.

Με τους ανθρωπους ειμαι μαζι, στο βαθμο που μου ανταποδιδουν εστω και σε ενα βαθμο την αγαπη που παιρνουν απο μενα.
    Τα τριψιματα δεν ειναι δικης μου θεσης και στασης ζωης.

ΥΓ..... για τα περι απουσας,
    λογκιν εχει και αν νομιζει οτι θελει κατι να προσθεσει ας το κανει οποτε νομιζει, αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου, δεν μιλανε για σκοινι.
    Απο κει και περα, το κειμενο επανηλθε για να μου το τριψετε στη μουρη ετσι δεν μου ειπες?
    Τριβειο μουρης να πατε να κανετε εκει που σας παιρνει, οχι στον κρινο.

Banned
    Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!!

welcome to the real world....
    ο ρατσισμος υπαρχει παντου και θα τον βρεις και στον δρομο που περπατας, αλλα και στις σελιδες που γραφεις και διαβαζεις.

Αν ομως δεν απαντησεις, αν δεν υψωσεις αναστημα και δεν τον καταδικασεις, θα περπατας με σκυμμένο το κεφαλι με ανοχη προς τα σχολιακια και τα γελακια ολων αυτων των \"αψογων\" ατομων.....

Ετσι συντηρεις δυο κοσμους, (οι οποιοι αναλογα το κεφαλι του καθενα ειναι πολλες δεκαδες κοσμοι, αναλογα με το ποσους ρατσιστικους διαχωρισμους κανει) τον κοσμο των αδυνατων μοντελων του λαιφσταιλ με πληρη αποδοχη και των κοσμο των υπερβαρων σαν αποκληρους.

Αν πας στο περιθωριο θα ειναι απο δικη σου επιλογη και ενοχη.

Banned
    Originally posted by PETRAN
    Προς τιμήν κάθε παχουλού θα ποστάρω για ακόμη μια φορά την παχουλή κοκκινοσκουφίτσα...

πετραν,
    οσες γνωσεις ψυχολογιας εχεις και οσα φτυχια εχεις καταφερει να παρεις, στο πτυχιο της ανθρωπιας εχεις κοπει ανεπανόρθωτα.

Τετοιες φωτο κανενας παχυσαρκος που κουβαλει χιλιαδες ενοχες για την κατασταση του δεν την βλεπει και χαμογελαει οπως ισως ελπιζες....
    Θα μου πεις και τι με κοφτει εμενα? κανω το χαβαλε μου και περναω καλα.

Αν οι παχυσαρκοι εχουν προβλημα με το χαβαλε μου, ας αδυνατίσουν και οχι να ασχοληθω εγω....

και ενα χιντ....
    για μενα καλος ψυχολογος ειναι εκεινος που μπορει να μπει στα παπουτσια του αλλου και να περπατησει οπως περπαταει ο ιδιος, τοσο στεναχωρα, τοσο αδιεξοδα.... και οχι αν μπορει να αναπτυξει καλα την θεωρια μιας ψυχωσης.
    Του ματς φορ γιου huh?

ΥΓ..... και για να το εξηγησω,
    η πρωην μου, που ειχε προβλημα ματαιοδοξιας με τα 5 κιλακια της (ημαρτον....) ΔΕΝ ειναι παχυσαρκη.

Senior Member
    [quote]Originally posted by PETRAN
    [quote]Κωλο-στατιστική που έχω να διαβάσω! Δεν ήμουν...εδώ... (με τρεμάμενη φωνή πρέκα)

AXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAXAX

κλαψ σνιφ :(:(:(:(
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    http://www.failfunnies.com/32/images/fat-spidy-fail.jpg

λολολ
    Ε λα ρε πετραν δεν ειναι αστειο..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Banned
    Originally posted by Adzik
    http://www.failfunnies.com/32/images/fat-spidy-fail.jpg

λολολ
    Ε λα ρε πετραν δεν ειναι αστειο..

οχι μην το λες...
    αφου το παιδι εχει σκασει στα γελια....

Και οταν λεω το παιδι, η εκτιμηση ειναι αποτυπωμενη με ακριβεια.

Μια ψυχη μου ειχε πει οτι το προβλημα μερικων ειναι οτι παραμενουν παιδια και αρνουνται να μεγαλωσουν....τελικα επεσε μεσα.
    Αυτο ειναι το δικο τους, των υπολοιπων ενηλικων ειναι οτι θελουν να τους αντιμετωπιζουν επισης σαν ενηλικους....

Senior Member
    ενα εχω να πω...οι γεματουλεσ ειναι σεξυ
    http://i388.photobucket.com/albums/o...sizemodels.jpg
    http://i6.photobucket.com/albums/y20...y-thompson.jpg

Senior Member
    Originally posted by krino
    Ειλικρινά έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω. Είπα πριν πάω για ύπνο να ρίξω μία ματιά και μου...βγήκαν τα μάτια!!

welcome to the real world....
    ο ρατσισμος υπαρχει παντου και θα τον βρεις και στον δρομο που περπατας, αλλα και στις σελιδες που γραφεις και διαβαζεις.

Αν ομως δεν απαντησεις, αν δεν υψωσεις αναστημα και δεν τον καταδικασεις, θα περπατας με σκυμμένο το κεφαλι με ανοχη προς τα σχολιακια και τα γελακια ολων αυτων των \"αψογων\" ατομων.....

Ετσι συντηρεις δυο κοσμους, (οι οποιοι αναλογα το κεφαλι του καθενα ειναι πολλες δεκαδες κοσμοι, αναλογα με το ποσους ρατσιστικους διαχωρισμους κανει) τον κοσμο των αδυνατων μοντελων του λαιφσταιλ με πληρη αποδοχη και των κοσμο των υπερβαρων σαν αποκληρους.

Αν πας στο περιθωριο θα ειναι απο δικη σου επιλογη και ενοχη.
    Έλα το παραξηλώνεις. Βρήκες ευκαιρία να καμωθείς για μια ακόμη φορά για να το παίξεις \'μητέρα - Τερέζα\' ορατών τε πάντων και αοράτων. Είσαι ίσως ο τελευταίος που θα παραδώσεις μαθήματα σεβασμού και ανθρωπισμού, αλλά είπαμε, προσπαθείς να το γυρίσεις το έργο \'μπας και\'... τα μαργαριτάρια σου είναι σκορπισμένα ολούθε έτσι κι αλλιώς.
    Και μας τρομάξαν τα ματάκια μας με απόψεις να κράξουμε τους άλλους επειδή δε μας μοιάζουν ή δε μας νοιάζει αν υπάρχει θέμα υγείας, μας νοιάζει η εικόνα μας γιατί θα χεστεί η φοράδα στο γενί - τζαμί. Και καλό είναι να μιλάνε όσοι έχουν υποστεί ρατσισμό άδικα. Στην τελική έβαλες ένα θρεντ στο οποίο φάνηκε πόσο πολύ δίνεται μερίδιο στην εξωτερική εμφάνιση και κατ\' τ\' άλλα, οι περισσότεροι ξέρουν τί θέλουν για τον εαυτό τους και το ζητάνε και από τους άλλους... σιγά που ξέρουν. Εννοείται ότι με τους ηλίθιους που σχολιάζουν δυσμενώς την εικόνα κάποιου δε πρέπει να δίνεται σημασία, αλλά να προσέχουμε και τί κάνουμε εμείς οι ίδιοι πριν περάσουμε σε κηρυγματάκια για το θεαθήναι.
    Να ενημερώσω πάντως, μιας και έσπευσες να την πεις στον Πετράν, πως είναι πολλοί οι υπέρβαροι που γελάνε με τέτοιες φωτογραφίες αν το έχεις υπόψιν σου. Αυτοσαρκασμός λέγεται, αλλά δε σου είναι γνώριμος όπως δε σου είναι και η αίσθηση του χιούμορ. Κι εγώ γελάω αντίστοιχα με όσα μου λένε σχετικά με το βάρος μου, σιγά μη πέσω στα πατώματα για τον κάθε μαλάκα. Σιγά την ευθιξία σου για λογαριασμό άλλων το λοιπόν, δε θα στεγνώνουν τα δάπεδα από τα κλάμματα.
    Όσο για τις απόψεις του να είχαμε για όλα τη μαγική λύση, μόνο και μόνο επειδή βαριόμαστε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, δεν είδα κανέναν σας να τις κριτικάρει, κατά τ\' άλλα θιχτήκαμε. Και στην τελική, ζούμε σε μια χώρα όπου οι νεαρές ελληνίδες - μεγάλη μερίδα - ή θα προσπαθούν να γίνουν σα τον άγιο Ονούφριο για να μοιάσουν στην κάθε ανορεξική μπακατέλα της πασαρέλας ή το ρίχνουν στη μασαμπούκα με γρήγορο και πρόχειρο φαγητό. Κι αυτά είναι επιλογές στην τελική. Συν του ότι αδιαφορούν για τα παιδιά τους που γίνονται παχύσαρκα κι νομίζω έχουμε την τρίτη θέση στην Ευρώπη. Αλλά γι\' αυτά μούγκα στη στρούγκα, μιας και μας ενδιαφέρει η παραλία και να ρίξουμε τους γκόμενους και τις γκόμενες. Ρε άϊντε ρε!... εμένα τα γκομενικά σου δε μ\' ενδιαφέρουν. Αλλά αυτό μου έλειπε να σε θεωρήσω και εκπρόσωπο της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αλληλουποστήριξης. Θα ήταν κωμικό με όλες τις μαλακίες που γράφεις κατά καιρούς και δε ξέρεις και να τις υποστηρίξεις. Σιγά μην είσαι και ο Γκάντι... καλημέρα και καλές πετροριψιές...

Senior Member
    Έχεις σκεφτεί κρίνο ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι προτέρημα αυτή η διατήρηση της παιδικότητας;(σε ό,τι ανέφερες για τον Πετράν και την παραμονή του εκεί).Ενδέχεται.

Κατά τ\'άλλα,η δική μας αισθητική μπορεί να μην είναι το μέτρο της αισθητικής όλων των άλλων ανθρώπων στον πλανήτη.Πέφτουμε συχνά στην παγίδα να την επιτάσσουμε στους άλλους.Προσωπικά χαίρομαι όταν υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα είναι τόσο απενοχοποιημένα που δε ντρέπονται να δείξουν τη σάρκα τους,καλύπτοντάς την φοβικά για να μη θίξουν τα μάτια μας.Το ίδιο χαίρομαι και για τα ολιγοβαρή άτομα,όταν πράττουν με όμοιο σκεπτικό.Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους,δεν χρειάζεται καν,θα φτιάχναμε κοινωνίες φασιστικής ομοιομορφίας αν ακολουθούσαμε τέτοιους κανόνες κόψε-ράψε αισθητικής.

Καταλαβαίνω πάντως πως ο Κρίνος δεν εννοούσε το ξώβυζο ρατσιστικά,καθώς και προσωπική μου άποψη πως η υπερβολή στο τι θα δείξεις στο άλλο φύλο μπορεί να είναι υπεραναπλήρωση για ανασφάλειες απέναντι στη θηλυκότητά σου,ή ακόμη και στον ανδρισμό σου(γιατί το ίδιο ισχύει και για τους λαδωμένους γραμμωμένους μύες με τα κοφτά φανελάκια σε ανδρικές επιλογές που φωνασκούν\"τεστοστερόνη,τε� �τοστερόνη\"λολ.:P
    Εντάσσονται όμως και στο αέναο παιχνίδι για προσέγγιση του άλλου φύλου και τέτοιες πλευρές,υπάρχουν γύρω μας πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές συμπεριφορές.

Χάθηκε το αρχικό θέμα πάντως,περάσαμε σε κομμάτια που αφορούν τη στάση μας απέναντι στην ιδιαιτερότητα κάποιων ατόμων.Σε γενικές γραμμές με εκφράζει περισσότερο τόσο η άποψη του Κρίνου όσο και της Chris.Γιατί να μη φορέσει μπικίνι μία παχύσαρκη αν το επιθυμεί,ή μίνι,ή κολάν ή οτιδήποτε;Γιατί να ντρέπεται για αυτό που είναι και να μην το κουβαλά περήφανα;Mας έχουν επηρεάσει πολύ τα σύμβολα της ομορφιάς μίας εποχής που τα στάνταρντς της ορίζονται από βιομηχανίες θεάματος και μόδας,γι αυτό.

Όσον αφορά το θέμα της υγείας,συμφωνώ με την Alobar(που έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να γελάει με τον εαυτό της και να αυτοσαρκάζεται για την εμφάνισή της,μου αρέσει αυτό σαν στοιχείο στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου).Η παχυσαρκία είναι θέμα,σχετίζεται με την εμφάνιση διαβήτη,με πίεση,χοληστερίνη και τριγλυκερίδια,αλλά και η στάση που κάθε άτομο διατηρεί για την υγεία του είναι δικό του θέμα,δεν είναι;Για να αλλάξει,θα πρέπει κάτι στον τρόπο που φέρεται στο σώμα του να κατανοήσει,αυτό δε γίνεται κατορθωτό με διαταγές άλλων,ξεκινάει το ίδιο το άτομο και πάλι ένας ειδικός στις ΔΔ είναι ο ιδανικός για παροχή υποστήριξης.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 23 of 31 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast