οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 31 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 459
    Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Είσαι τόσο βαρετός και επαναλαμβανόμενος, που η τελευταία σου παράγραφος που απευθύνεται σε μένα, είναι ακριβώς τα ίδια που εγώ σου λέω. Τώρα που ξέρεις κι έχεις εμπεδώσει ότι διαστρεβλώνεις όσα γράφονται από άλλους, παρερμηνεύεις, δεν κατανοείς, δεν έχεις σχεδόν ποτέ επιχειρήματα... φτάνεις στο σημείο απλά να αντιγράφεις, να τα χρησιμοποιείς ως δικές σου κρίσεις και να τα εκτοξεύεις μπας και πεις κάτι. Τά \'χουμε ξαναπεί, είναι μέρος της χιλιοτετριμμένης τακτικής σου.
    Τα δε μωβ γραμματάκια που ξόδεψες ως απάντηση στη Ρέϊν, δεν ήταν τίποτα άλλο από όσα ειπώθηκαν πάλι από άλλους παραπάνω.
    Και να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις με μαλακιούλες τύπου \'έχεις άλυτο πρόβλημα\', \'είσαι σκατά\' καθώς και οι γνωστές γελοιότητές σου, πολύ πιθανόν να μου γίνει η \'εμμονή\' ψύχωση και να φροντίσω να σε στείλω σε κανά εισαγγελέα. Έχω άπειρα ποστς σου μαζεμένα και σε στέλνουν άνετα.
    Και τώρα ας χειροκροτηθείς μόνος σου για την άπειρη ηλιθιότητα και ζηλοφθονία που σε δέρνει. Απορώ πώς σε αντέχουν ακόμη τ\' άντερά σου και δε φύγαν μετανάστες.
    Όσο για τους ανθρώπους με τους οποίους ΄δεν άντεξες\' και με βάση τα όσα γράφεις χρόνια τώρα, υποθέτω ότι μάλλον δε σε άντεξαν αυτοί, μιας και στρέφεσαι σε ανθρώπους με προβλήματα προκειμένου να επιβληθείς. Καμώσου τώρα.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Εγώ παρατηρώ έναν άνθρωπο χωρίς προσωπικότητα και κρίση, συνεπώς χωρίς επιχειρήματα, παρά μόνο παραθέσεις άρθρων και απόψεων άλλων,
    χωρίς χιούμορ (γιατί μόνο χιούμορ δεν λέγονται οι άγαρμπες απόπειρες που κάνει) - άλλη μια απόδειξη μειωμένης ευφυίας-,
    που έχει ανάγκη αρχηγού για να πορευτεί -συχνά παρατηρώ πώς αναφέρεται στον Niko D. -
    και ευάλωτων ανθρώπων για να επιβληθεί.
    Και κάποιος που \"φωνάζει\" για την ειλικρίνειά του, μάλλον προσπαθεί να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό.
    Πάντως, με τον τρόπο που συνδιαλέγεται, δεν βλέπω περιθώρια εξέλιξης.

Banned

Και να μάθεις να ξεκουβαλιέσαι εσύ, κάθε φορά που χώνεσαι και γαμάς συζητήσεις μεταξύ άλλων ενώ δε καταλαβαίνεις.

σοβαρεψου.
    Σε φορουμ εισαι, οχι στο σαλονι σου.

Banned
    Originally posted by marian_m
    Είσαι τόσο βαρετός και επαναλαμβανόμενος, που η τελευταία σου παράγραφος που απευθύνεται σε μένα, είναι ακριβώς τα ίδια που εγώ σου λέω. Τώρα που ξέρεις κι έχεις εμπεδώσει ότι διαστρεβλώνεις όσα γράφονται από άλλους, παρερμηνεύεις, δεν κατανοείς, δεν έχεις σχεδόν ποτέ επιχειρήματα... φτάνεις στο σημείο απλά να αντιγράφεις, να τα χρησιμοποιείς ως δικές σου κρίσεις και να τα εκτοξεύεις μπας και πεις κάτι. Τά \'χουμε ξαναπεί, είναι μέρος της χιλιοτετριμμένης τακτικής σου.
    Τα δε μωβ γραμματάκια που ξόδεψες ως απάντηση στη Ρέϊν, δεν ήταν τίποτα άλλο από όσα ειπώθηκαν πάλι από άλλους παραπάνω.
    Και να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις με μαλακιούλες τύπου \'έχεις άλυτο πρόβλημα\', \'είσαι σκατά\' καθώς και οι γνωστές γελοιότητές σου, πολύ πιθανόν να μου γίνει η \'εμμονή\' ψύχωση και να φροντίσω να σε στείλω σε κανά εισαγγελέα. Έχω άπειρα ποστς σου μαζεμένα και σε στέλνουν άνετα.
    Και τώρα ας χειροκροτηθείς μόνος σου για την άπειρη ηλιθιότητα και ζηλοφθονία που σε δέρνει. Απορώ πώς σε αντέχουν ακόμη τ\' άντερά σου και δε φύγαν μετανάστες.
    Όσο για τους ανθρώπους με τους οποίους ΄δεν άντεξες\' και με βάση τα όσα γράφεις χρόνια τώρα, υποθέτω ότι μάλλον δε σε άντεξαν αυτοί, μιας και στρέφεσαι σε ανθρώπους με προβλήματα προκειμένου να επιβληθείς. Καμώσου τώρα.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Εγώ παρατηρώ έναν άνθρωπο χωρίς προσωπικότητα και κρίση, συνεπώς χωρίς επιχειρήματα, παρά μόνο παραθέσεις άρθρων και απόψεων άλλων,
    χωρίς χιούμορ (γιατί μόνο χιούμορ δεν λέγονται οι άγαρμπες απόπειρες που κάνει) - άλλη μια απόδειξη μειωμένης ευφυίας-,
    που έχει ανάγκη αρχηγού για να πορευτεί -συχνά παρατηρώ πώς αναφέρεται στον Niko D. -
    Και κάποιος που \"φωνάζει\" για την ειλικρίνειά του, μάλλον προσπαθεί να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό.

κατα πρωτον βλεπω οτι συμφωνειτε,
    να κανετε παρεα λοιπον.

Κατα δευτερον βλεπω οτι δεν με κανετε κεφι.
    Εσυ Μαριαν,
    σπανιως μου απευθυνεις το λογο, μαλλον με εχεις βαλει στο καλαθο των αχρηστων.
    Μηπως μπορεις να πεισεις και την αλλη χρηστρια να πορευτει οπως εσυ, γιατι βαριεμαι τοσα χρονια, να γραφω τετοια αχρηστα ποστ?

Θα μου εκανες μεγαλη χαρη.....

Senior Member
    Αυτό που παρατηρείται στην ελληνική κοινωνία σήμερα,να συνυπάρχουν παραδοσιακές και σύγχρονες απόψεις πάνω στο ρόλο των φύλων,είναι για μένα μία μεταβατική περίοδος.

Η ελληνική κοινωνία είναι στην κόψη,στο σημείο καμπής για το πέρασμα στην επόμενη φάση της,όπου πιο εύκαμπτες και εξελιγμένες αντιλήψεις θα πάρουν σχήμα στις επόμενες γενιές.Ήδη παίρνουν.Δε γίνεται αλλιώς,όταν έχεις να αντιμετωπίσεις νέα δεδομένα,θα τα αρνηθείς τον πρώτο καιρό(μου μοιάζει βάζω το κεφάλι στην άμμο λες και θα εξαφανιστεί το θέμα),όσο όμως τα νέα δεδομένα αποκτούν μεγαλύτερη κοινωνική βάση,υιοθετούνται από περισσότερους,η πορεία θα είναι προς την πλευρά της αλλαγής.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by krino
    Συμφωνώ απόλυτα.

κατα πρωτον βλεπω οτι συμφωνειτε,
    να κανετε παρεα λοιπον.

Κατα δευτερον βλεπω οτι δεν με κανετε κεφι.
    Εσυ Μαριαν,
    σπανιως μου απευθυνεις το λογο, μαλλον με εχεις βαλει στο καλαθο των αχρηστων.
    Μηπως μπορεις να πεισεις και την αλλη χρηστρια να πορευτει οπως εσυ, γιατι βαριεμαι τοσα χρονια, να γραφω τετοια αχρηστα ποστ?

Θα μου εκανες μεγαλη χαρη.....

Τέτοιες χάρες δεν κάνω.
    Και δεν μ\' ενδιαφέρει να πείσω κανέναν να κάνει οτιδήποτε.
    Από την άλλη, το κριτήριο για να κάνω παρέα με κάποιον δεν είναι αν συμφωνώ ή δεν συμφωνώ σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πολλά περισσότερα.
    Και πιο ουσιαστικά.

Εσένα πάλι κανένας δεν σε υποχρεώνει να απαντάς σε οποιαδήποτε μήνυμα.

Banned

Εσένα πάλι κανένας δεν σε υποχρεώνει να απαντάς σε οποιαδήποτε μήνυμα.

σωστα,
    αλλα εχω ενα μικροβιο που το εχω κολλησει απο την κολυμπηθρα: δεν αφηνω να πεσει τιποτα κατω....

Οσο αναφερονται σε σχολια μου απανταω.
    Για αυτο ειμαι εδω αλλωστε, αλλιως θα το ειχα παρατησει και θα εκανα κατι αλλο.

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Αυτό που παρατηρείται στην ελληνική κοινωνία σήμερα,να συνυπάρχουν παραδοσιακές και σύγχρονες απόψεις πάνω στο ρόλο των φύλων,είναι για μένα μία μεταβατική περίοδος.

Η ελληνική κοινωνία είναι στην κόψη,στο σημείο καμπής για το πέρασμα στην επόμενη φάση της,όπου πιο εύκαμπτες και εξελιγμένες αντιλήψεις θα πάρουν σχήμα στις επόμενες γενιές.Ήδη παίρνουν.Δε γίνεται αλλιώς,όταν έχεις να αντιμετωπίσεις νέα δεδομένα,θα τα αρνηθείς τον πρώτο καιρό(μου μοιάζει βάζω το κεφάλι στην άμμο λες και θα εξαφανιστεί το θέμα),όσο όμως τα νέα δεδομένα αποκτούν μεγαλύτερη κοινωνική βάση,υιοθετούνται από περισσότερους,η πορεία θα είναι προς την πλευρά της αλλαγής.

παρολα αυτα η νεα εποχη εχει κινδυνους,
    νεους φυσικα.

Και αναφερομαι σε καταστασεις που ο αλλος κλεινεται στο σπιτι του και μεσω της οθονης του προσπαθει να κοινωνικοποιηθει.
    Αν δεν το προσεξει που αρχισει και χανει την μπαλα, μερικες φορες ειναι αργα να σταματησεις τετοιο κατηφορο.....

Banned
    Τελικά είναι δύσκολο να εφαρμόζουμε στους εαυτούς μας ότι κρίνουμε στους άλλους πως θα έπρεπε.....

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Τελικά είναι δύσκολο να εφαρμόζουμε στους εαυτούς μας ότι κρίνουμε στους άλλους πως θα έπρεπε.....
    Σωστός!

Banned
    γιατι το θεμα κατεληξε σε αρενα??

Banned
    ε οκ, εμβολιμα ειπαμε και τα κλασσικα μας.
    Τωρα ππυ τελειωσαν οι διαφημησεις,
    μπορουμε να παμε στη συνεχεια.

Ειχε ηδη αρχισει ενδιαφερον κουβεντα.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind

παρολα αυτα η νεα εποχη εχει κινδυνους,
    νεους φυσικα.

Και αναφερομαι σε καταστασεις που ο αλλος κλεινεται στο σπιτι του και μεσω της οθονης του προσπαθει να κοινωνικοποιηθει.
    Αν δεν το προσεξει που αρχισει και χανει την μπαλα, μερικες φορες ειναι αργα να σταματησεις τετοιο κατηφορο.....
    Έλα μην στεναχωριέσαι... ποτέ δεν είναι αργά.

Banned
    Originally posted by aeolus74
    Έλα μην στεναχωριέσαι... ποτέ δεν είναι αργά.

μακρια απο εμενα φιλε μου οι στεναχωριες.....
    η ζωη ειναι πολυ λιγη για να δινουμε χωρο σε κατι τετοιο.

;)

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Προς τιμήν κάθε παχουλού θα ποστάρω για ακόμη μια φορά την παχουλή κοκκινοσκουφίτσα...

πετραν,
    οσες γνωσεις ψυχολογιας εχεις και οσα φτυχια εχεις καταφερει να παρεις, στο πτυχιο της ανθρωπιας εχεις κοπει ανεπανόρθωτα.

Τετοιες φωτο κανενας παχυσαρκος που κουβαλει χιλιαδες ενοχες για την κατασταση του δεν την βλεπει και χαμογελαει οπως ισως ελπιζες....
    Θα μου πεις και τι με κοφτει εμενα? κανω το χαβαλε μου και περναω καλα.

Αν οι παχυσαρκοι εχουν προβλημα με το χαβαλε μου, ας αδυνατίσουν και οχι να ασχοληθω εγω....

και ενα χιντ....
    για μενα καλος ψυχολογος ειναι εκεινος που μπορει να μπει στα παπουτσια του αλλου και να περπατησει οπως περπαταει ο ιδιος, τοσο στεναχωρα, τοσο αδιεξοδα.... και οχι αν μπορει να αναπτυξει καλα την θεωρια μιας ψυχωσης.
    Του ματς φορ γιου huh?

ΥΓ..... και για να το εξηγησω,
    η πρωην μου, που ειχε προβλημα ματαιοδοξιας με τα 5 κιλακια της (ημαρτον....) ΔΕΝ ειναι παχυσαρκη.

Λολολ μα το αστείο δεν είναι ότι ο άλλος έχει παραπάνω κιλά, το αστείο είναι ότι φόρεσε την ολόσωμη στολή spider-man λολολ

Και μην κολλάς συνέχεια το χιουμορ μου με το πτυχίο, δεν έχει καμία σχέση π.χ. η καριέρα της νευροψυχολογίας που θέλω να ακολουθήσω με την τένια μακρή που έχεις στο μυαλό σου. Από ψυχολογία μπορείς να δουλέψεις μέχρι και στην εργονομία/ανθρώπινους παράγοντες (μηχανολογική ψυχολογία) π.χ. για την γνώση των ψυχικών λειτουργιών (συγκέντρωση, προσοχή, μάθηση, στρες) σε σχέση με τον χειρισμό μηχανημάτων. Γιατί εξισώνεις το πτυχίο μου με μια δήθεν απαιτούμενη \"ανθρωπιά\"/\"ηθική\" (αν και σε κανένα σημείο δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι αν-ήθικο. Μπορεί να το πιστεύεις εσύ αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο)? Ο τομέας χωρίζεται σε πάρα πολλούς υπο-τομείς, η ψυχοθεραπεία είναι μόνο ένας. Τα πιο μεγάλα μυαλά ψυχολόγων στην Αμερική δουλεύουν καθαρά ερευνητικά για να ανακαλύψουν π.χ. τις λειτουργίες της συνείδησης, της γλώσσας,της μνήμης κλπ. Δεν έχουν καμία σχέση με ψυχική υγεία. Προσωπικά δεν επιθυμώ να δουλέψω με ψυχική υγεία, όπως και πολλοί άλλοι ψυχολόγοι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η νευροψυχολογία θα με βοηθήσει να διαγνώσω με τα ψυχομετρικά τεστ τα εγκεφαλικά ελλείματα στις γνωστικές λειτουργίες που έχεις. Μετά θα μπορέσω να σε βγάλω και στην βιβλιογραφία και επιτέλους να γίνουμε διάσημοι.

YES

Banned
    εκεινο που με ενδιαφερει πανω απο ολα στους ανθρωπους ειναι πως αντιλαμβανονται τους γυρω τους,
    απο εκει και το σχολιο μου.

Επιπλεον επειδη μου ελειπαν πραγματα και καταστασεις για να εχω ασφαλη συμπερασματα,
    τριτοι, μου επιβεβαιωσαν τις σκεψεις μου.
    Με ενδιαφερει αρκετα να μελεταω τους ανθρωπους απο την δικη μου σκοπια.

Απο κει και περα, ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις λαμπρη καριερα,
    no worry about that.
    :cool:

Page 25 of 31 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast