Results 391 to 405 of 459
Thread: οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο
-
29-06-2010, 20:33 #391
Originally posted by krino
ρε πετραν,
το θεμα εδω ειναι τι ψαχνουν οι αντρες απο τις γυναικες και αναποδα,
και οχι να ψαχνομαστε εμεις οι δυο....
:cool:
Πιο πιθανό είναι να βρούμε εμείς άκρη παρά να βρεις τις \"απόλυτες απαντήσεις\" του τι ψάχνουν οι άντρες και οι γυναίκες λολ.
Αν και η βάση του τι ψάχνουν είναι απλή. Είναι γνωστά αυτά από την εξελικτική ψυχολογία. Οι άντρες ψάχνουν ωραίες γυναίκες και οι γυναίκες άντρες με status και resources.
/Endofthread
lol
- 29-06-2010, 20:41 #392
ψαχνω εναν αντρα που θα με σεβεται,θα ειναι απολυτα ειλικρινης με οποιες επιπτωσεις εχει αυτο,θα με αγαπαει αλλα θα ναι και ερωτευμενος,να χει χιουμορ,να επικοινωνουμε καλα,να μην ειναι βαρετος,να μου κανει εκπληξεις,να με δεχεται οπως ειμαι με τα καλα μου αλλα και με τις ατελειες τα ελαττωματα και λαθη μου και οχι οπως θα θελε να με βλεπει μεσα απο τα δικα ΤΟΥ ματια ,να μη ζηλευει υπερβολικα και να σεβεται τα θελω μου και τις αναγκες μου,να μου δειχνει το ενδιαφερον του καθε μερα αλλα χωρις να με πιεζει,να με δεχεται ως ενα ξεχωριστο και διαφορετικο ατομο,να μη με συγκρινει,να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα,να ναι καλος στο κρεβατι(βασικο),και απο εμφανιση γοητευτικος αλλα καταρχας να δειχνει σιγουρια και να παταει γερα στα ποδια του,να προσεχει την εμφανιση του χωρις υπερβολες,να ναι χυμα και οχι στημενος
σαν πολλα εγραψα ομως¨:P
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ???Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-06-2010, 20:48 #393
ολγακι μου αρεσει η απαντηση,
το βραδυ θα γραψω και εγω το δικο μου πονημα.
Μπορει καποια κορασις,
να συγκινηθει.....
29-06-2010, 20:49 #394
α και να ναι ρομαντικος ξεχασα
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-06-2010, 20:50 #395
Originally posted by PETRAN
Αν και η βάση του τι ψάχνουν είναι απλή. Είναι γνωστά αυτά από την εξελικτική ψυχολογία. Οι άντρες ψάχνουν ωραίες γυναίκες και οι γυναίκες άντρες με status και resources.
/Endofthread
lol
Εγω δεν ψαχνω για ωραια γυναικα..... ουτε για ασχημη βεβαια.
Τεσπα δεν με ενδιαφερει αυτο το διπολο.
29-06-2010, 21:15 #396
Α Οι άντρες ψάχνουν ωραίες γυναίκες και οι γυναίκες άντρες με status και resources.
ας ψαξουμε τις εξαιρεσεις λοιπον!
29-06-2010, 21:17 #397
Originally posted by olgaki82
ψαχνω εναν αντρα που θα με σεβεται,θα ειναι απολυτα ειλικρινης με οποιες επιπτωσεις εχει αυτο,θα με αγαπαει αλλα θα ναι και ερωτευμενος,να χει χιουμορ,να επικοινωνουμε καλα,να μην ειναι βαρετος,να μου κανει εκπληξεις,να με δεχεται οπως ειμαι με τα καλα μου αλλα και με τις ατελειες τα ελαττωματα και λαθη μου και οχι οπως θα θελε να με βλεπει μεσα απο τα δικα ΤΟΥ ματια ,να μη ζηλευει υπερβολικα και να σεβεται τα θελω μου και τις αναγκες μου,να μου δειχνει το ενδιαφερον του καθε μερα αλλα χωρις να με πιεζει,να με δεχεται ως ενα ξεχωριστο και διαφορετικο ατομο,να μη με συγκρινει,να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα,να ναι καλος στο κρεβατι(βασικο),και απο εμφανιση γοητευτικος αλλα καταρχας να δειχνει σιγουρια και να παταει γερα στα ποδια του,να προσεχει την εμφανιση του χωρις υπερβολες,να ναι χυμα και οχι στημενος
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ???
την περασμενη βδομαδα δεν τον βρηκες??
παλι τον ψαχνεις???????????????
29-06-2010, 21:22 #398
ε ναι τον βρηκα αλλα ειναι νωρις ακομη να ξερω τα παντα για αυτον
απλα λεω πως θα ταν το ιδανικο για τα δικα μ στανταρς
στα λογια ολοι καλοι ειναι
στις πραξεις τους θελω!Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-06-2010, 21:39 #399
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ???
Όχι :P
29-06-2010, 21:44 #400
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ???
Όχι :PΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-06-2010, 21:48 #401
\'Ασε, και εγώ τα ίδια έπαθα όταν είχα αγκαλιά τις 2 20χρονες σουηδέζες. Εννοώ όταν ξύπνησα.
29-06-2010, 21:51 #402
τουλαχιστον στο ονειρο καλη η φαση??P
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
29-06-2010, 21:53 #403
τουλαχιστον στο ονειρο καλη η φαση??P
Όχι γιατί ξύπνησα πάνω που άρχισε να γίνεται πιο χοντρό το παιχνίδι! Κλαψ :(
29-06-2010, 21:57 #404
ε ρε πετραν και εσυ μη τα αφηνεις αυτα στη μεση !ειναι ψυχοφθορα.το ονειρο πρεπει παντα να το τελειωνεις;P
29-06-2010, 22:05 #405
ας πω και εγω τις δικες μου σκεψεις....
Λοιπον ειμαι αντισυμβατικο ατομο αρα απο αυτο μπορει να καταλαβει κανεις πολλα....
1. Να μην διαβαζει κοσμοπολιταν, αρλεκιν, εσπρεσσο και λοιπα παραλιακα περιοδικα.
2. Να μην ειναι ματαιοδοξη, αρα στιγμες κλαματος γιατι εσπασε το νυχι, χαλασε το μακιγιαζ, πω πω ποσα κιλα πηρα, μακρια.
3. Να μην βαφετε παρα μονο οταν ειναι κοινωνικα απαραιτητο.
4. Να ειναι επιμελως ατημελητη και να της αρεσει να την βλεπω οταν ειναι χαλια το πρωι.
5. Να μην εχει κομπλεξ με το σωμα της ασχετως ποσα κιλα ειναι η αν δεν ειναι το τελειο κατα αυτην.
6. Να ειναι ειλικρινης και να μην κανει αυτο που κανουν κατα κορον οι γυναικες: Λενε λιγα και σκεφτονται πολλα και καποια στιγμη σου ερχετε κεραμιδα.
7. Θεμα αρχης: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΑ
8. Δεν με ενδιαφερει ποσο ομορφη η ασχημη ειναι, αλλα ποσο ομορφη η ασχημη νιωθει η ιδια. Θελω να νιωθει οτι ειναι ομορφη, το αν θα ειναι δεν εχει σχεση.
9. Να ειναι ανοικτο μυαλο στο σεξ και οχι συντηρητικη, και αυτο δεν μπορω να το εξηγησω, η το νιωθει καποιος η οχι.
10. Να της αρεσουν τα ταξιδια γιατι ειμαι γυριστρας, πηγαινω δυο φορες το χρονο εξωτερικο, την μια παρισι και ενναλακτικα σε αλλες πολεις της ευρωπης.
11. Να μην με πρηζει (αυτο σημαινει πολλα ε?)
12. Να μην ζηλευει αλλες γυναικες αμα τις κοιταω η αμα σχολιαζω οτι εχει ωραιο κωλο αυτη. (γιατι αμα ειναι ωραιος ειναι, αλλα παρολα αυτα ο δικος σου ειναι ο τελειος :P)
13. Να θελει να κανει διακοπες και να βλεπει τα αστερια αγκαλια και οχι το ταβανι ενος ξενοδοχειου.
14. Να μην εχει ψυχωσεις και η ζωη μας να γινεται δυσλειτουργικη. (σορρυ αλλα πολλες απο εδω μεσα θα μεινουμε απλοι φιλοι... δεκα χρονια ψυχωσεων στη πλατη ειναι αρκετα)
15. Επειδη ειμαι αρκετα οργανωτικος, απαιτω ειτε να ακουω αλλα σχεδια σε οτι συζητω αλλα οχι γκρινια. Προτιμω την σιωπη.
16. Να της αρεσει η ειλικρινεια και οχι η ψευτια ασχετως αν αυτη πληγωνει.
17. Να μην εχει προβλημα που κυκλοφοραω μερικες φορες με τρυπια παντελονια.
18. Να ειναι απλη οπως και εγω, το σανδαλι ειναι μια χαρα οι γοβες οχι.
19. Να με αφηνει να ειμαι αυτο που ειμαι χωρις να θελει να γινω κατι αλλο.
20. Τελος να κανει πραγματα για να πηγαινω μπροστα σαν ανθρωπος και να γινομαι καλυτερος αλλα οχι να μιζεριαζω και να καθομαι ατελειωτες ωρες να εξηγω.
Ολα αυτα χωρις συγκεκριμενη σειρα ειναι αδιαπραγματευτα......
Τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω ευτυχισμενος.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή