οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 459
    Banned
    Originally posted by lucifer
    συμβιβασου κι εσυ λιγο αν δεν βρισκεις κ καιγεσαι να βρεις. κοψε αυτο που σου ειναι λιγοτερο σημαντικο.
    Τι να κόψω και με τι να συμβιβαστώ;

Banned
    Originally posted by lightbluepath

και χίλια δυο.

αμα ειναι χιλια δυο ολα τα κακα,
    αστο.......
    ειναι παρα πολλα.

Υπαρχουν αλλωστε πολλα πραγματα να κανει καποιος στη ζωη του εκτος απο σχεσης.

Η Λου ειχε δικαιο σχετικα με το πηχη....

Senior Member
    βασικα δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν αντρες, ειναι οτι δεν υπαρχουν \"αντρες οπως ακριβως τους θελεις εσυ\", σωστα?
    ισως πρεπει να αναθεωρησεις λιγο τι ζητας απο καποιον αντρα.

Banned

Εδώ δεν βρίσκω εγώ σε αυτή την ηλικία.

αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει.
    Γιατι υπαρχουν αρκετοι αντρες μονοι τους σε αναμονη....

Senior Member
    συμβιβασου κι εσυ λιγο αν δεν βρισκεις κ καιγεσαι να βρεις. κοψε αυτο που σου ειναι λιγοτερο σημαντικο.
    Τι να κόψω και με τι να συμβιβαστώ;
    λες οτι γνωριζεις αντρες κ εχουν τα χ, ψ, ζ, κουσουρια.
    οποτε τους απορριπτεις κ δεν βρισκεις αντρα. βαζεις κατω τα κουσουρια κ κοιτας πιο κουσουρι θα μπορουσες να ανεχτεις πιο ευκολα. οποτε καποιοι αντρες θα σου ειναι πλεον αποδεκτοι. δεν ξερω αν με πιανεις. εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα!

ειναι σαν να προσπαθεις να νοικιασεις ενα διαμερισμα σε καποιον αλλο. ζητας 500 ευρω κ περιμενεις 6 μηνες κ τπτ. ε, μετα τι κανεις? ζητας λιγο λιγοτερα πχ 500. κ παει λεγοντας.

αυτο λεγεται αναθεωρηση των προσδοκιων, μαθαινω απο τις εμπειριες του παρελθοντος η οπως αλλιως θες πες το.

αλλα αν εσυ εισαι πεισματαρα κ δεν μαθαινεις απο τα λαθη σου, τι να σου κανουν κ οι αλλοι?

Banned
    λες οτι γνωριζεις αντρες κ εχουν τα χ, ψ, ζ, κουσουρια.
    οποτε τους απορριπτεις κ δεν βρισκεις αντρα. βαζεις κατω τα κουσουρια κ κοιτας πιο κουσουρι θα μπορουσες να ανεχτεις πιο ευκολα. οποτε καποιοι αντρες θα σου ειναι πλεον αποδεκτοι. δεν ξερω αν με πιανεις. εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα!

ειναι σαν να προσπαθεις να νοικιασεις ενα διαμερισμα σε καποιον αλλο. ζητας 500 ευρω κ περιμενεις 6 μηνες κ τπτ. ε, μετα τι κανεις? ζητας λιγο λιγοτερα πχ 500. κ παει λεγοντας.

αυτο λεγεται αναθεωρηση των προσδοκιων, μαθαινω απο τις εμπειριες του παρελθοντος η οπως αλλιως θες πες το.

αλλα αν εσυ εισαι πεισματαρα κ δεν μαθαινεις απο τα λαθη σου, τι να σου κανουν κ οι αλλοι?
    Αν είναι σοβαρά κουσούρια όπως απιστία προτιμώ να μείνω μόνη μου. Τι να τον έχω τον άλλον, να με κοροιδεύει; Επίσης το πρόβλημα είναι ότι δεν τους αρέσω εγώ.

Banned

Επίσης το πρόβλημα είναι ότι δεν τους αρέσω εγώ.
    μεταξυ μας, αυτο ειναι μεγαλο προβλημα.

Banned
    Originally posted by krino
    Τι να κάνω που τους αρέσουν τα μπάζα;

Banned
    Τι να κάνω που τους αρέσουν τα μπάζα;

δεν μπορεις να κρινεις τον αλλο για το τι τον ελκυει...
    Εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου μοντελο οποτε....

Banned
    δεν μπορεις να κρινεις τον αλλο για το τι τον ελκυει...
    Εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου μοντελο οποτε....
    Άσχετο το ένα με το άλλο που λες.

Senior Member

Ωραία στο ξαναλέω ότι είναι δύσκολο να βρεις και ειδικά μετά από κάποια ηλικία, ειδικά αν είσαι γυναίκα. Εδώ δεν βρίσκω εγώ σε αυτή την ηλικία.
    Παιδιά ότι και να λέτε,είναι πολύ πιο εύκολο για μια γυναίκα να βρει άνδρα αν μείνει μόνη,παρά ένας άνδρας να βρει γυναίκα αν είναι επίσης μόνος.Το βλέπουμε καθημερινά και δεν σηκώνω καμία κουβέντα γι\'αυτό.Μια γυναίκα οποιασδήποτε εμφάνισης(εκτός κραχτών περιπτώσεων) αρκεί να φορέσει ένα μίνι ή ένα κολάν και μπορεί να έχει όσους άνδρες θέλει να τρέχουν από πίσω της σαν σκυλιά.Και δεν χρειάζεται να έχει ούτε φίλες ούτε τίποτα.Αντίθετα,αν ένας άνδρας μείνει μόνος και χωρίς μεγάλο κοινωνικό κύκλο,έχει τρομακτικά λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση απ\'το πουθενά.Για την ακρίβεια μηδαμινές.Τουλάχιστον αυτό παρατηρώ στις ηλικίες που είμαι κοντά.Και δε νομίζω να αλλάζουν και πολλά στις μεγαλύτερες ηλικίες.Προσωπικά πιστεύω ότι τουλάχιστον στην ηλικία μου καμία μα καμία κοπέλα δε νιώθει μοναξιά,σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ανδρών,που κατακλύζουν chats,καφετέριες και κλάμπ αναζητώντας(εντελώς μάταια κατ\'εμε) κοπέλα.Και φυσικά η ανδρική μοναξιά θα εξακολουθήσει ν\'αυξάνεται όσο οι κοπέλες παραμένουν απαιτητικές,εν μέσω τόσο δύσκολων καιρών.

Banned
    Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι οι άντρες να μην την πέφτουν. Ακόμα και στα τσατ που λες, δεν την πέφτουν. Άντε να πούνε ένα είσαι ωραία κοπέλα και αυτό ήταν. Πως το εξηγείς ότι αν ένας άνδρας μείνει μόνος και χωρίς μεγάλο κοινωνικό κύκλο,έχει τρομακτικά λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση απ\'το πουθενά; Αφού οι άντρες την πέφτουν και όχι οι γυναίκες. Εγώ αυτό που βλέπω είναι άντρες να μην ψάχνονται για κάτι σοβαρό, αλλά μόνο σεξ ή ελεύθερη σχέση.

Banned
    Originally posted by Paolo_1

αρκεί να φορέσει ένα μίνι ή ένα κολάν και μπορεί να έχει όσους άνδρες θέλει να τρέχουν από πίσω της σαν σκυλιά.

αρκει να χωραει σε αυτο πως το ειπες,
    το κολαν.....

Banned
    το κολαν.....
    Υποννοείς κάτι;

Banned
    το κολαν.....