Results 91 to 105 of 459
Thread: οι σχεσεις των δυο φυλων στη νεα εποχη: τι ζητουν οι αντρες απο τις γυναικες και το αντιθετο
-
28-06-2010, 10:39 #91
Originally posted by claire
Originally posted by krino
μεσα απο ψηφιδοποιημενες κινησεις.
Κατα συνεπεια τους ειναι ευκολο να προβαλουν μια πιο \"ατσαλακωτη\" εικονα στο μεγιστο και φυσικα μη ανταποκρισιμη, ενω αφαιρουν οσο μπορουν ατελειες προσπαθωντας φυσικα να κερδισουν τις εντυπωσεις.
Ωστοσο η νεα τεχνολογια, παντα θα υστερει γιατι δεν θα μπορεσει ποτε να ψηφιδοποιησει την μυρωδια του σωματος,
ναι.
γιατι δεν μπορεις να παρεις μερος?
- 28-06-2010, 10:46 #92
Καλά,άντρες δε θα γίνουμε,είναι λίγο δύσκολο,λολ.Αλλά γιατί να μην απολαύσουμε κάποια από τα προνόμια που δεν είχαν οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας;Γιατί να φοβόμαστε πως έτσι βγαίνουμε από τα πλαίσια του ρόλου μας;Και άραγε ποιος είναι αυτός που ισχυρίζεται πως ο ρόλος μας δε χωράει πρωτοβουλίες ή δυναμισμό αλλιώς μας πετάει απέξω;λολ
Κανένας δε με πετάει απέξω από πουθενά,από τον ανδρισμό ή τη θηλυκότητα,αν εγώ αισθάνομαι άνετα μέσα στο πετσί μου και απολαμβάνω την αίσθηση του φύλου μου.
Η έννοια του φύλου εν τω μεταξύ,καθώς είναι στενά συνυφασμένη με την κοινωνία που ζω,την ιστορική στιγμή που είμαι κομμάτι της,αλλάζει.Κι εγώ αλλάζω τον τρόπο που κοιτάω,αισθάνομαι και λειτουργώ μέσα στην έννοια του φύλου μου.Όταν κάτι δε με ικανοποιεί το φτιάχνω,όταν κάτι βλέπω να μου πάει το κρατάω.Προσαρμόζω την έννοια για να εξυπηρετεί εμένα,όχι εμένα στην έννοια γενικά πάντως."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-06-2010, 10:51 #93
Originally posted by frei
Εγώ πάλι πιστεύω οτι στους άντρες αρέσει να κάνει η γυναίκα την πρώτη κίνηση, αλλά να την κάνει σαν γυναίκα... δηλαδή να δώσει ενα πράσινο φως, μέσω μιας ματιάς πχ, που θα κάνει τον άντρα να πλησιάσει και να παίξει το παιχνίδι του. Αυτο που δεν αρέσει στους άντρες είναι οταν η άλλη έρχεται χύμα σαν αντράκι.
Γενικά, αν κρίνω αυτά που βλέπω γύρω μου, υπάρχουν, κατα κύριο λόγο, 2 είδη γυναικών, οι υπερβολικά φεμινίστριες (αντράκια) και οι λυσσασμένες για γάμο. (τουλάχιστον στην ηλικία που είμαι). Η υπερβολικα φεμινίστρια διώχνει τον άντρα αφού τον ευνουχίσει πρώτα και η λυσσασμένη τρώει χυλόπιτες γιατί φαίνεται υπερβολικά διαθέσιμή και δουλοπρεπείς. Και οι 2 κατηγορίες δεν βλέπουν πόσο λάθος αντιμετωπίζουν τους άντρες.
Τώρα όσον αφορά τους άντρες δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είμαι άντρας.
Ομως ξέρω ότι μια σχέση μπορεί να κρατήσει αν και οι 2 πλευρες αφιερωθούν ως ενα βαθμο στον πρωτόγονο ρόλο τους αλλά οχι σε βαθμο που να καταπατώνται ανθρωπινα δικαιώματα και καταλήγουμε σε σεξιστικά συμφέροντα.
Η ισορροπια σε όλα ειναι σημαντική!
28-06-2010, 10:56 #94
Originally posted by elena72
einai dislolo na thn pesei mia gynaika an einai dropali,,,,skeftete oti o allos tha thn perasei gia efkolh,,,an bgei monh ths nomizoun oti einai diathesimi,,,
tha hthela na apanthsei enas adras,,
Οπως ειπε και η RAW,
πεσιμο απο πεσιμο εχει διαφορα.
Αλλο ειναι να καθεσαι σπιτι σου και να περιμενεις το κουδουνι, και αλλο ειναι να βγαινεις εξω να επικοινωνεις, να βρισκεις κοσμο ο οποιοςε σε ελκυει και αυτο δεν το θαβεις.
Λες οτι θα φανεις διαθεσιμη....
Καταρχην εισαι η δεν εισαι διαθεσιμη?
Αν εισαι τι σημαινει θα φανεις?
Γιατι πρεπει να κινεισαι με καποιο προπετασμα?
Εγω θα προτεινα να εισαι απλα ο εαυτος σου χωρις ψευγαδια,
να δειχνεις τις ατελειες σου, το να τις κρυψεις ειναι χειροτερο.
28-06-2010, 13:11 #95
...Αλλο ειναι να καθεσαι σπιτι σου και να περιμενεις το κουδουνι...
αλλο ειναι να καθεσαι σπιτι σου κ να περιμενεις το γκομενο να κατεβει απο την καμιναδα, ειδικα αν δεν εχεις κ τζακι!!! ;)
28-06-2010, 13:16 #96
εγω λεω οτι ειτε οι φοβιες μας,
θα μας τσακισουν, ειτε εμεις αυτες.
Μεση λυση δεν υπαρχει, και απο κει και περα ο καθενας μας κανει αυτο που αντεχει.
28-06-2010, 13:16 #97
Originally posted by claire
μεσα απο ψηφιδοποιημενες κινησεις.
Κατα συνεπεια τους ειναι ευκολο να προβαλουν μια πιο \"ατσαλακωτη\" εικονα στο μεγιστο και φυσικα μη ανταποκρισιμη, ενω αφαιρουν οσο μπορουν ατελειες προσπαθωντας φυσικα να κερδισουν τις εντυπωσεις.
Ωστοσο η νεα τεχνολογια, παντα θα υστερει γιατι δεν θα μπορεσει ποτε να ψηφιδοποιησει την μυρωδια του σωματος,
γιατι οι βυζαντινοι που ηταν μετρ στα ψηφιδωτα, μας παρουσιασαν ποτε τον ιησου, παναγια κ αγιους ρεαλιστικα?
φανταζομαι θα σπαγαν πολλες ωρες το κεφαλι τους μεχρι να βρουν τις σωστες ψηφιδες για να αποδωσουν πειστικα οοοολες τις αρετες των αγιων! :P:D
28-06-2010, 13:49 #98
Τελικά αν το πρόβλημα το έχεις εσύ που δεν μπορείς να ερωτευτείς; Δεν μου απαντήσατε σε αυτήν την ερώτηση!
28-06-2010, 14:00 #99
τζανετ πες λιγο πιο αναλυτικα τι ρωτας.
28-06-2010, 14:03 #100
Αν λοιπον ερωτεύσαι για λίγο και μετά αυτό περνάει πολύ εύκολα; Δηλαδή είσαι για 2-3 μήνες ερωτευμένος/η και μετά αυτό φεύγει τότε τι γίνεται ή μόνο εγώ είμαι η ...παράξενη εδω μέσα;
28-06-2010, 14:08 #101
Το ζητούμενο δεν είναι απλά να ερωτευτείς εσύ, είναι και να υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από τον άλλο, διαφορετικά πρόκειται για δημιούργημα της φαντασίας.
γιάννης
28-06-2010, 14:10 #102
Α, ναι είναι και αυτό δεν το σκέφτηκα
28-06-2010, 14:11 #103
Originally posted by janet
Αν λοιπον ερωτεύσαι για λίγο και μετά αυτό περνάει πολύ εύκολα; Δηλαδή είσαι για 2-3 μήνες ερωτευμένος/η και μετά αυτό φεύγει τότε τι γίνεται ή μόνο εγώ είμαι η ...παράξενη εδω μέσα;
αυτο σημαινει οτι δεν ησουν ερωτευμενη, και ειχες ενα ενθουσιασμο, ο οποιος μεσα στην καθημερινοτητα εξαφανιστηκε και αυτος.
Επισης εχει σημασια αυτο που λεει ο ιωαννης.
Να βρεις το αλλο σου μισο και να κλειδωσεις εξισου.
Οταν συμβει αυτο θα το καταλαβεις.
28-06-2010, 14:11 #104
Originally posted by janet
αυτο σημαινει οτι δεν ησουν ερωτευμενη, και ειχες ενα ενθουσιασμο, ο οποιος μεσα στην καθημερινοτητα εξαφανιστηκε και αυτος.
Επισης εχει σημασια αυτο που λεει ο ιωαννης.
Να βρεις το αλλο σου μισο και να κλειδωσεις εξισου.
Οταν συμβει αυτο θα το καταλαβεις.
28-06-2010, 14:15 #105
Πρόβλημα είναι όταν τόσα χρόνια δεν έχει κάνει κάποιος σχέση,δεν έχει βιώσει τον έρωτα, δεν έχει βιώσει λόγω των προβλημάτων του τη σχέση, την εμπειρία με το άλλο φύλο και τώρα μετά από όλα αυτά θέλει να δημιουργήσει αυτή την σχέση, αυτήν που του στέρησε το περιβάλλον, οι εμμονές και οι φοβίες. Τι θα πρέπει να κάνει, να ξεκινήσει από τα μικρά βήματα τύπου ‘μίλα σε κοπέλες’ (να φύγει ο φόβος και μπας και καμιά ενδιαφερθεί) ή να δώσει με τα μούτρα μέσα ώστε να προκύψει ο έρωτας της ζωής του ή να αναμένει (τώρα άγνωστο πότε) να έρθει ο έρωτας αυτός;
γιάννης
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια