Φάρμακα που δεν παχαινουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Banned
    τα χαπια δεν παχαινουν,
    εμεις παχαινουμε....

;)

Senior Member
    Μέρος αυτού του μηνύματος διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης.
    Παρακαλώ να μη δίνονται συμβουλές που αφορούν φαρμακευτική αγωγή ή/και δοσολογία.
    Μόνος υπεύθυνος γι\'αυτό είναι ο ειδικός που συνέστησε την αγωγή.

Παντως αμα φτασεις στη δοση συντηρησης επιτυχως , κακα τα ψεματα ουτε ζομπι θα εισαι ουτε τιποτα.

Κοιτα οσο το δυνατον γρηγοροτερα να φτασεις στη δοση συντηρησης. Αυτο ομως θελει χρονο. Λενε ενα χρονο αφου εισαι τελειως \"καλα\" αρχιζεις και ελαττωνεις τα φαρμακα.

Originally posted by Oneiroplasmenos
    Originally posted by janet
    http://www.psychologia.gr/guestb/category.php?id=3

βρήκα αυτό για τις ψυχώσεις
    Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ο γιατρός στη σελίδα 4

\"Ακόμα και στις περιπτώσεις ψυχωτικών εκδηλώσεων το άτομο έχει ανάγκη από ψυχολογική στήριξη , αποδοχή , κατανόηση ( εξάλλου , πιστεύω ότι η έλλειψη αυτών των παραγόντων συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία ψυχικών διαταραχών )\".*

Έτσι ακριβώς. Στήριξη, αποδοχή, κατανόηση.

Με την έλλειψη των οποίων, εύλογα, η φύση πλάθει στον παραγκωνισμένο άνθρωπο την ψύχωση και την υπέρβαση των νοητών ορίων, την μεταμόρφωση της συνείδησης σε αυτόνομο πεδίο σκέψης και δράσης. Σκεφτείτε να μην υπήρχε η φαρμακευτική παρέμβαση τι θα ακούγαμε κάθε μέρα...

Παρεμπιπτόντως δεν είναι και η καλύτερη μου φάση αυτές τις μέρες. .. τρέχει το μυαλό και τα ξεσπάσματα θυμού είναι έντονα. Θα την ρυθμίσω μόνος μου την δόση αυτή τη φορά. Να γίνω ζόμπι και να εξουδετερώσω κάθε άσχημη σκέψη.

Άντε να δω πως θα γλιτώσω από την full blown psychosis και αυτή τη φορά. Γιατί είμαι ήδη με το ένα πόδι στην τρέλα αυτές τις μέρες..

:D lol but I have the power

Senior Member
    δεν ειμαι γιατρος. εμενα την πρωτη φορα μου τα ελαττωσε σε 3 χρονια. ωστοσο τις επομενες μετα απο 1 χρονο που ημουν καλα ελαττωσε τη δοση.

Banned
    Originally posted by Lou!..

δεν κοβεις κ τις καρμποναρες? ;)

:D:D

Senior Member
    εχω παρει αντικαταθλιπτικα στο παρελθον κ τοτε ημουνα στα αδυνατα μου, οχι βεβαια λογω φαρμακων, αλλα λογω του οτι εκεινη την περιοδο προσεχα τη διατροφη μου! όποτε επαψα να προσεχω τη διατροφη μου κ αρχισα να τρωω ο,τι θελω κ οσο θελω, με μαθηματικη ακριβεια παχαινα! κ τωρα τελευταια παχυνα αρκετα, γιατι δεν προσεχα καθολου, μεχρι που επαθα ιστοριες με το στομαχι μου (οισοφαγιτιδα κ παλινδρομηση) κ τωρα αναγκαστικά αρχισα να προσεχω παλι!

μηπως να κατηγορησω τα αντικαταθλιπτικα του \'99 κ για τα κιλα που εβαλα το 2009?

επισης, ναι, για να γινεται λογος οτι τα φαρμακα παχαινουν, καποια αληθεια θα υπαρχει, μεχρι ενος σημειου βεβαια. κ φυσικα υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν φαρμακα κ ειναι αδυνατοι, σωστα?

Banned
    ας μου επιτραπει η αποψη μου σαν πιο ειδικος,
    με βαση την εμπειρια μου, οποιος δεν προσεχει η δεν ξερει τι βαζει στο στομα του παχαινει,
    και αυτος ειναι νομος για απαντες χωρις εξαιρεση.

Senior Member
    Καλό θα ήταν να αποφεύγουν όσοι δεν γνωρίζουν να μιλάνε.
    κατ΄αρχήν το ίδιο φάρμακο δεν έχει σε όλους τις ίδιες παρενέργειες.Σίγουρα τα περισσότερα αντικαταθλιπτικά παχαίνουν.Το Λαντός για παράδειγμα το έπαιρνα και αντί να χάσω κιλά έβαλα άλλα δέκα.
    Πριν 4 χρόνια πέρασε το παιδί μου καταθλιπτικό επεισόδιο το είχα ξαναγράψει παλαιότερα.Πήρε για 5-6 μήνες αντικαταθλιπτική θεραπεία με λαντός και είχε χάσει αρκετά κιλά.
    Και φυσικά όταν ρώτησα τον ψυχίατρο αρνιόταν ότι παχαίνω απο τα λαντός ή τα εφεξόρ.
    Παλαιότερα είχα πάρει μινιτράν για ενα μήνα περίπου μέχρι να δράσει το λαντός και είχα πάρει 5 κιλά για ενα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
    Ακόμη και να μην παχαίνουν αυξάνουν την όρεξη.Γι αυτό καλό είναι να μην γενικεύουμε....οι περισσότεροι παχαίνουν είναι τυχαίο αυτό;

Banned
    Originally posted by γιώτα2

σωστο αυτο,
    ευτυχως που μιλησα εγω δηλαδη, που γνωριζω....

;)

Banned
    εχω παρει αντικαταθλιπτικα στο παρελθον κ τοτε ημουνα στα αδυνατα μου, οχι βεβαια λογω φαρμακων, αλλα λογω του οτι εκεινη την περιοδο προσεχα τη διατροφη μου! όποτε επαψα να προσεχω τη διατροφη μου κ αρχισα να τρωω ο,τι θελω κ οσο θελω, με μαθηματικη ακριβεια παχαινα! κ τωρα τελευταια παχυνα αρκετα, γιατι δεν προσεχα καθολου, μεχρι που επαθα ιστοριες με το στομαχι μου (οισοφαγιτιδα κ παλινδρομηση) κ τωρα αναγκαστικά αρχισα να προσεχω παλι!

μηπως να κατηγορησω τα αντικαταθλιπτικα του \'99 κ για τα κιλα που εβαλα το 2009?

επισης, ναι, για να γινεται λογος οτι τα φαρμακα παχαινουν, καποια αληθεια θα υπαρχει, μεχρι ενος σημειου βεβαια. κ φυσικα υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν φαρμακα κ ειναι αδυνατοι, σωστα?
    Λου τι σύμπτωση και εγώ το 99 την έπαθα την κατάθλιψη!

Από την στιγμή που έπαθα κατάθλιψη και μετά άλλαξα τρόπο ζωής και για αυτό έβαλα κιλά!

Πάντως σε πολλά φάρμακα γράφει ως παρενέργεια ότι αυξάνουν την όρεξη και συνεπώς παχαίνουν

π.χ το λαντοζ γράφει οτι μειώνει την όρεξη και το τονίζει αυτό για να το προτιμούν σε σχέση με άλλα αντικαταθλιπτικά που την αυξάνουν

Senior Member
    Originally posted by krino

σωστο αυτο,

;)

ευτυχώς που έχουμε και σένα αλλιώς τι θα κάναμε......

Senior Member
    μπορει να παχαινει η καταθλιψη κ εμμεσα πχ οσοι ειμαστε λιγουρηδες κ συνεχεια στη διαιτα για να μη γινουμε βοδακια, μια καταθλιψη που φερνει γενικα συναισθηματα ματαιοτητας κ οτι τπτ δεν αξιζει, λεμε ας φαω κ αυτην την παστουλα, σαμπως θα βρω ποτε γκομενο? σταματαμε την προσπαθεια κ παχαινουμε.

αντιστοιχα αλλοι ανθρωποι που η αποσυρση γι αυτους εκφραζεται με αποχη απο το φαγητο αδυνατιζουν.

Banned
    Originally posted by krino

σωστο αυτο,

;)

ευτυχώς που έχουμε και σένα αλλιώς τι θα κάναμε......
    πες ταααααααα.... πες τααααααα

:cool:

Banned
    μπορει να παχαινει η καταθλιψη κ εμμεσα πχ οσοι ειμαστε λιγουρηδες κ συνεχεια στη διαιτα για να μη γινουμε βοδακια, μια καταθλιψη που φερνει γενικα συναισθηματα ματαιοτητας κ οτι τπτ δεν αξιζει, λεμε ας φαω κ αυτην την παστουλα, σαμπως θα βρω ποτε γκομενο? σταματαμε την προσπαθεια κ παχαινουμε.

αντιστοιχα αλλοι ανθρωποι που η αποσυρση γι αυτους εκφραζεται με αποχη απο το φαγητο αδυνατιζουν.

μην περιαυτολογουμε, δεν εχει νοημα.
    Κανεις δεν παχυνε απο την ..... αναπνοη ε?
    παχαινεις απο τις τροφες που τρως.

και οποιος δεν μπορει να το αποφυγει κατεβαζει τον αμπακο.
    Καμια αντιρρηση οτι ειναι προβλημα,
    αλλα καθε προβλημα εχει την (συνηθως δυσκολη) λυση του.

Αλλα αμα οι λυσεις ηταν απλες,
    δεν θα υπηρχε το φορουμ και εμεις να συζηταμε.

:D

Senior Member
    προσωπικα πολυ αμφιβαλλω οτι παχαινουν τα χαπακια σκετα κ μονο αυτα.
    γι αυτο κ συμμετειχα στην κουβεντα.

Banned
    τι εχουν δηλαδη τα χαπακια για να παχαινουν?
    πρωτεινες?

Θυμαμαι την μανα μου κοντα 40 χρονια,
    που κανει μονιμως διαιτα και ποτε δεν τρωει αλλα παντα παχαινει....
    και αυτη αναρωτιεται γμτ πως ειναι δυναμον να μην αδυνατιζει.....

Αστο ρε μανα,
    φαει εκει να εισαι ευτυχισμενη και μην την ψαχνεις.
    Ο θεος φταιει τελος.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast