Φάρμακα που δεν παχαινουν - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 88
    Senior Member
    Originally posted by Arsi
    K γω πάντως έβαλα 10 κιλά,κάποιους μηνες μετά τα λαντος κ χωρίς να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Κ τα έχασα μετά το τέλος της θεραπείας κ με μεγάλη προσπάθεια να κινητοποιήσω το μεταβολισμό μου.Προσωπικά είμαι σίγουρη πως ήταν θέμα χαπιών.Τώρα,με ποιο τρόπο επηρεάζουν δεν το γνωρίζω αλλά προφανώς με το μεταβολισμό αφού έτρωγα το ίδιο.Μα ήταν κάτι σαν απότομο πρήξιμο ρε παιδιά.
    *Κ η πλάκα είναι πως ο γιατρός μου έγραψε ειδικά αυτά γιατί κ καλά βοηθούν στο χάσιμο βάρους...

ακριβώς τα ιδια έπαθα και εγώ.Μαλιστα μου είπε ο γιατρός, αν θέλω να αδυνατίσω και κατέληξα με 10 επι πλέον κιλά.

Banned
    το ξαναδιαβασα.

Senior Member
    Eίναι δεδομένο πως κάποια φάρμακα(ιδιαίτερα στις κατηγορίες των αντικαταθλιπτικών και των αντιψυχωσικών)ανοίγουν τρελά την όρεξη.Και όχι,δεν είναι τόσο απλό όσο κάποιοι το περιγράφουν\"ράφτο το ρημάδι\".Μια ματιά για το φάρμακό σας στο askapatient.com θα σας βοηθήσει να δείτε τις ξεχωριστές παρενέργειες κάθε φαρμάκου σε μία πληθώρα \"ασθενών\".Μεταβολές στα κέντρα του εγκεφάλου που ρυθμίζουν την όρεξη έχουν διαπιστωθεί από συγκεκριμένες φαρμακοθεραπείες,όσα αναφέρουν τα κορίτσια και αγόρια παραπάνω ισχύουν και είναι απλούστατο να το δείτε οι ίδιοι,αν ανατρέξετε στο χαρτί μέσα στο κουτί κάθε φαρμάκου,διαβάζοντας τις παρενέργειές του.Και επίσης,οι παρενέργειες δεν είναι ίδιες σε κάθε άτομο.Πχ το Ladose μπορεί να μην έχει στις προεξέχουσες παρενέργειές του την αύξηση της όρεξης,που το καθιστούν καταλληλότερο για άτομα που έχουν θέμα με το βάρος τους ας πούμε,αλλά και σε κάποιους θα παρουσιάσει τα αντίθετα από τα\"προβλεπόμενα\".
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Πείτε τα ρε παιδιά. Με τις βλακείες του καθενός εδώ μέσα.
    Δε νομίζω ότι λέγονται βλακείες,απλά όλοι τις προσωπικές εμπειρίες κ απόψεις εκφράζουμε.

Τώρα για το θέμα σου λάιτ,εγώ σε πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πήρες κιλά απ\'τα χάπια αλλά δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι άλυτο.Απλά χρειάζεται διπλή κ τριπλή ή κ τετραπλή προσπάθεια ίσως για να τα χάσεις.Με άλλα λόγια δε θεωρώ κάποιον καταδικασμένο εξ αιτίας συγκεκριμένων χαπιών αν θελήσει να χάσει κιλά.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω...τα άλλαξες τελικά τα χάπια?

Senior Member
    Εγω ετρωγα βραδυνο στις 8 η ωρα και ετσι εχασα καποια κιλα αλλα πολυ δυσκολα.Τωρα τα ξαναπηρα παλι.Με το zyprexa μου εχει ανοιξει τρελλα η ορεξη και δεν ξερω τι να κανω.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Τα άλλαξα αλλά όπως είπα ακόμα παίρνω και τα παλιά και δεν μπορώ να κρίνω. Θα δείξει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
    Να\'σαι καλά κ εύχομαι αυτό που γράφεις στη διάθεσή σου :)

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Και όχι,δεν είναι τόσο απλό όσο κάποιοι το περιγράφουν\"ράφτο το ρημάδι\".

και ποιος υποστηριξε οτι ειναι απλο?
    εγω αλλο ειπα,
    αν θες να λυθει η οχι το προβλημα, οχι αν ειναι ευκολο.

Banned
    εγω θα ρωτησω αυτους που δυσκολευονται να χασουν κιλα και ταλαιπωριουνται,
    σε ειδικευμενο διατροφολογο εχουν παει ποτε τους η νομιζουν οτι μονοι τους θα λυσουν το προβλημα?

Δεν χρειαζομαι ακριβως απαντηση,
    ας την δωσουν στον εαυτο τους.

Banned
    Originally posted by krino
    εγω θα ρωτησω αυτους που δυσκολευονται να χασουν κιλα και ταλαιπωριουνται,
    σε ειδικευμενο διατροφολογο εχουν παει ποτε τους η νομιζουν οτι μονοι τους θα λυσουν το προβλημα?

Δεν χρειαζομαι ακριβως απαντηση,
    ας την δωσουν στον εαυτο τους.
    εγώ προσωπικά είχα κάνει taste \'n\' diet και τα ξανάβαλα τα κιλά :(

Υ.Γ. με είδαν στην κάμερα του μσν τα παιδιά- κορίτσια και τους άρεσα που έλεγες ότι δεν είμαι ωραία και οι φωτός μου είναι παραπλανητικές

Senior Member
    το λαντόζ ανοίγει την όρεξη. αλλά με το που το κόβεις η όρεξη επανέρχεται εντελώς και χάνεις ό,τι έχεις πάρει χωρίς κόπο.

επίσης, αν κάνεις γυμναστική παράλληλα, ακόμα και αν τρως πολύ βάζεις πιο σωστά κιλά....

Banned
    Originally posted by janet

εγώ προσωπικά είχα κάνει taste \'n\' diet και τα ξανάβαλα τα κιλά :(

Υ.Γ. με είδαν στην κάμερα του μσν τα παιδιά- κορίτσια και τους άρεσα που έλεγες ότι δεν είμαι ωραία και οι φωτός μου είναι παραπλανητικές

αυτα τα κεντρα σου φτιαχνουν την διατροφη οσο πληρωνεις,
    σταματας και αρχιζεις πχ το junk food ξαναγινεσαι παλι χαλια.
    Θα σου ελεγα οτι καλυτερα να γινεις εσυ ο \"επιστημονας\" του σωματος σου παρα αλλοι.
    Εμμενω οτι πρεπει να γνωριζεις οτι αν κατι σε παχαινει, να το εχεις σαν νοστιμια μια στο τοσο (πχ μια παστα) και οχι οποτε σου ερθει.

Τωρα οι παχυσαρκοι ειτε τους αρεσει ειτε οχι,
    πρεπει να οργανωσουν με επιστημονικα κριτηρια την διατροφη τους.
    Αμα δεν θελετε καθιστε εκει που ειστε.

Για τις φωτο σου το μονο που ειχα πει,
    ειναι οτι ειναι παλιες.

Banned
    Originally posted by krino

Για τις φωτο σου το μονο που ειχα πει,
    ειναι οτι ειναι παλιες.
    ε ίδια είμαι σαν τις φωτό μου εκεί στα 30 λένε τα κορίτσια

Banned
    \"Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα φάρμακα βελτιώνουν σημαντικά την υγεία, αλλά και την ποιότητα της ζωής ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υγεία τους. Πολλές φορές, όμως, εμφανίζουν και ανεπιθύμητες παρενέργειες. Για παράδειγμα, σε ένα μεγάλο αριθμό φαρμάκων, μία από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι η αύξηση του σωματικού βάρους. Mε ποιον τρόπο, όμως, οδηγούν κάποια φάρμακα στην αύξηση τους βάρους; Oρισμένα μειώνουν το μεταβολισμό, ενώ κάποια άλλα ανοίγουν την όρεξη. Mπορεί, επίσης, να μειώνουν τα επίπεδα ενέργειας, ήτοι το «κάψιμο» θερμίδων, καθιστώντας κουραστική ακόμα και την καθημερινότητα. Tέλος, ορισμένα από τα φάρμακα αυξάνουν την κατακράτηση υγρών. Aσφαλώς, η αντίδραση κάθε ατόμου στα φάρμακα είναι διαφορετική και υπάρχει άμεση συσχέτιση με τη δοσολογία του φαρμάκου, καθώς και με τη χρονική διάρκεια της λήψης του.\"

Αυτό σας το μεταφέρω ;)

Banned
    \" Φάρμακα που δίνονται για την αντιμετώπιση των ψυχικών διαταραχών όπως η ψύχωση (αντιψυχωτικά φάρμακα), η διπολική διαταραχή (λίθιο) και η κατάθλιψη (τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά) έχουν συνήθως αυτή την ανεπιθύμητη παρενέργεια. Πρέπει να τονιστεί πως από τα αντιψυχωτικά φάρμακα η ολανζαπίνη και κλοζαπίνη έχουν συσχετιστεί με μεγαλύτερες αυξήσεις σωματικού βάρους. Τέλος, στην περίπτωση της επιληψίας, σε ανάλογο αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει το βαλπροϊκό νάτριο. Χαρακτηριστικό είναι πως στην περίπτωση των αντιψυχωτικών φαρμάκων έχουν παρατηρηθεί οι μεγαλύτερες μεταβολές του σωματικού βάρους.\"

επίσης σας μεταφέρω και αυτό;)

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast