ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Originally posted by biskotaki
    ... όλες αυτές οι θεωρίες, τα κείμενα και τα άρθρα που γράφονται μου φαίνονται πολύ γενικευμένα και κατά την ταπεινή μου άποψη κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος :) χάρηκα πάντως Lucifer για την κουβεντουλα θα ψάξω....

Όχι δεν είναι καθόλου \"αα μαζεύω σκουπίδια για να περάσω την ώρα μου\", είναι κανονικότατη κατάσταση (διαταραχή-έστω ότι και αν σημαίνει αυτό :P) και μπορεί να γίνει παρα μα παρα πολύ δύσκολη...

Σε κάποια είδη ιδεοψυχαναγκασμών το 1/3 των ατόμων αυτοκτονεί λόγω της πολύωρης εμμονής και των καταναγκασμών... εχμ...

ΕΓΩ ΤΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΧΩ?ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ.ΠΕΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΣ Μ Μ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΕΤΡΟ!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Τι έπαθε αυτή κρίση?

p.s. όχι τα πάντα. Μόνο ο κρίνο έχει τα πάντα

θα ανοιξω θεμα !να ανοιξω?δεν επαθα κριση απλα ειμαι πληγωμενη και νιωθω χαλια πεσ μ εσυ τωρα π δεν εχω υπνο τι να κανω και μη μ πεισ παπαριεσ

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    θα ανοιξω θεμα !να ανοιξω?δεν επαθα κριση απλα ειμαι πληγωμενη και νιωθω χαλια πεσ μ εσυ τωρα π δεν εχω υπνο τι να κανω και μη μ πεισ παπαριεσ

Καταρχάς μην γράφεις σε αυτό το θρεντ, γράφε στο ανάλογο θρεντ στο γενικά η άνοιξε ένα δικό σου. Δεύτερον είμαι πολύ κουρασμένος και πάω για νάνι. Soorryy

δεν ανοιγω γεια και καλυνηχτα

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    δεν ανοιγω γεια και καλυνηχτα

Ε άμα νιώθεις πολύ χάλια άνοιξε ένα βρε. Σιγά τι έγινε? Καληνύχτα !

Senior Member
    συμφωνω δεν ειναι χομπι αυτο που εχει ειναι ψυχαναγκασμος δεν μπορει να το μετατρεψει σε κατι θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως γινεται?

η βουλιμια που εχω ας πουμε μ εγινε συνηθειο.στην αρχη ετρωγα επειδη πεινουσα μεχρι να νιωσω το φαγητο στο λαρυγγι. τωρα το κανω απλα επειδη μπορω, επειδη συνηθισα....δεν ξερω....παντως ειναι ψυχαναγκαστικο. μερικες φορες θελω απλα να νιωθω το δαχτυλο μ στο λαιμο μου.

επιμενω πως δεν πρεπει να τα μαζευει ποσο μαλλον να τα κατηγοριοποιει θα δημιουργηθει κ αλλη ψυχωση απο πανω!!!

να τα καψει!

Banned
    Originally posted by PETRAN

Μόνο ο κρίνο έχει τα πάντα

εμμμμ για αυτο δεν εχω γραψει για τα προβληματα μου....
    Δεν με χωραει καμια ενοτητα και θα εβγαινα εκτος σιγουρα.
    Βεβαια μου φτιαξανε ενα χωρο, ισως εκει με βολεψει.

Senior Member
    κρινο εισαι αγορι η κοριτσι?και ποσο εισαι?

Page 3 of 3 FirstFirst 123