Results 16 to 30 of 41
Thread: ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ
-
01-07-2010, 11:58 #16
Originally posted by magenta
αλλα ποια ειμαι εγω για να κρινω...ε κρινο?μαλλον απο εκει βγαινει το ονομα σου....
:P
παρολα αυτα το μονο ταρακουνημα που μπορεις να κανεις,
ειναι να πιασεις την οθονη και να την κοπανας στο τοιχο.
;)
- 01-07-2010, 12:01 #17
νομιζω συνεννοουμαστε.
:)
01-07-2010, 14:59 #18
εχεις ενα δικιο.εχω διαβασει οοοολα του τα ποστ απο την ημερα που γραφτικα στο φορουμ.........ενα εξωφρενικο ακομα μ εχει μεινει κ το διαβαζα με ανοιχτο στομα.απλα δν μπορω νιωθω πως οντως θελει να τα γραφει.....αλλα να μν απανταει.αμα νιωθει καλητερα ετσι, ας το κανει...
στεφανε αν μας διαβαζεις πεσ κατι!!!!!!!!!!!!φιλοι σ ειμαστε σε νιωθουμε
01-07-2010, 15:32 #19
αφηστε βρε τον στεφανουκο πια,
θα τρωει και θα του κατσει κατι στο λαιμο.....
:D
02-07-2010, 12:56 #20
Γεια σας
λοιπον..
δεν απανταω απλα επειδη δε βρισκομαι συνεχεια πανω απο τον υπολογιστη...εχω και αλλες δουλειες..ειμαι ρακοσυλλεκτης, μην ξεχνιομαστε..:)
και οταν δεν μαζευω σκουπιδια ή δεν ασχολουμαι με ψυχαναγκασμους, κοιμαμαι, γιατι μονο ετσι νιωθω απολυτη ασφαλεια και μετα απο μια μερα ψυχαναγκασμων νιωθω πολυ κουρασμενος..
βλεπω παντα ολες τις απαντησεις οταν μπαινω στο φορουμ.
ειμαι 22 χρονων και με βλεπει καποιος ψυχιατρος με τον οποιο κανω συμπεριφορικη εδω και 1 μηνα περιπου και παιρνω και ladose εδω και 1 χρονο, το κακο βεβαια ειναι οτι τα ξεχναω συχνα..
αυτα..
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.
02-07-2010, 13:39 #21
καλως τον στεφανο!!!!σε καταλαβαινουμε απολυτα που λες οτι μονο οταν κοιμασαι νιωθεις ασφαλης.παθαινω το ιδιο, πανικο οταν ειναι η ωρα του φαγητου, λυτρωση οταν ειναι η ωρα του υπνου. αν επιτρεπεται ποσα ladose παιρνεις την μερα? κανονικα 1 χρονο τωρα θα πρεπει να παιρνεις το πολυ 3 . αφου ο γιατρος βλεπει πως ΔΕΝ υπαρχει βελτιωση γιατι δεν σ αλλαζει αγωγη μεχρι να βρει ποια θα σε κανει να νιωθεις καλητερα? δεν ειμαι γιατρος αλλα δν γινεται 1 χρονο τωρα να δινεις σε ατομο με εντονο ψυχαναγκασμο σαν κ σενα (συμφωνα με τα λεγομενα σ παντα) ενα αντικαταθλιπτικο κ μαλιστα απο τα πιο ελαφρια, απο τα οποια οι γιατροι παιρνουν κ bonus απο την φαρμακοποιια που τα παραγει.
αν δεν καταλαβαινει ο ιδιος πεσ του το. εγω προσωπικα θα του ειχα σπασει τα μουτρα που με παιδευει χωρις λογο!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισης, προσπαθισε να τα παιρνεις οποτε πρεπει αλλιως εχεις περιεργες παρενεργειες.
αυτα....
αν θελεις, στειλε μ στο u2u το μσν σου, ισως θα μπορουσαμε να μιλησουμε, οποτε δεν κοιμομαστε ΄)
φιλακια
02-07-2010, 13:40 #22
Originally posted by stephanos
και με βλεπει καποιος ψυχιατρος με τον οποιο κανω συμπεριφορικη εδω και 1 μηνα περιπου και παιρνω και ladose εδω και 1 χρονο, το κακο βεβαια ειναι οτι τα ξεχναω συχνα..
αυτα..
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.
πολυ καλη κινηση,
αλλα να μην εισαι ξεχασιαρης ε?
02-07-2010, 15:56 #23
Αυτο με τα φαρμακα ειναι αλλη ιστορια..
εγω πηγαινα πριν σε εναν αλλο ψυχιατρο ο οποιος μου εγραψε να παιρνω τα ladose 3 τη μερα.
Αυτος ο ψυχιατρος που παω τωρα για εναν περιεργο και ανεξηγητο λογο δε γραφει φαρμακα, παρολο που ειναι ψυχιατρος και οχι ψυχολογος.
Δεν ηξερα οτι τα ladose ειναι ελαφρια φαρμακα.Δηλ.μηπως πρεπει να παρω πιο βαρια;
Αλλα αν χρειαστει να παρω αλλα φαρμακα, πρεπει να ξανακανω κανονικη επισκεψη στον παλιο ψυχιατρο που σημαινει οτι θα πρεπει να τον πληρωσω κ αυτον.Ε ποσα πια λεφτα θα δωσουμε για τους κωλοψυχαναγκασμους;
Ελεος..δεν ειμαστε και τοσο πλουσιου για να σκορπαμε τα λεφτα μας εξαιτιας της ανευθυνοτητας μερικων γιατρων...
Ελεος δηλαδη...εχασα πολυ χρονο με τους γιατρους στο αθλιο δημοσιο νοσοκομειο και ενα σωρο αλλους αχρηστους...
02-07-2010, 19:54 #24
οι δημοσιοι γιατροι ειναι οντως αχρηστοι. μια φιλη μ εδω και 4 μηνες της λεγανε πως εχει μυκητες κ την πεθαναν στα χαπια. πηγε σε ιδιωτικο, κ ηταν καθαρη. δεν θελω να κανω πληση εγκεφαλου κ να σ πω να παρεις φαρμακα δεν ειμαι γιατρος. αλλα λογικα κατι πρεπει να παρεις δεν βλεπουν οτι βασανιζεσαι??????εγω μιλαω παντα συμφωνα με την ενταση κ το αγχος που παρουσιαζεται να εχεις στα μνμ σου!!
εσυ τι πιστευεις? εγω επισης πιστευω οτι σε θεματα υγειας τα λεφτα ειναι το τελευταιο χαλαμε αλλου κ αλλου τοσα θα τα λυπηθει κανεις εκει?ελεος
εσυ κρινεις ποτε ειναι καλος ενας γιατρος.απο την 2η 3η συνεδρια βλεπεις. και ναι το ladose το δινουν ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΕΙ σε ψυχιατρο κ αυτο ειναι επιβεβαιωμενο κ το ξερω πολυ καλα!!!!ladose kai xanax. ολο μ το σοι παιρνει ladose και οι μισες μ φιλες απ το λυκειο.
τεσπα
απλα κοιταξε αμα δεν σ κανει ο γιατρος να βρεις αλλον γιατι αμα το περνας ολο αυτο μονος σου θα τρελαθεις. ξερω πολυ καλα τι σημαινει ενα μικρο χαζο πραγμα για ολους τους υπολοιπους (ενα μικρο σκουπιδακι στην περιπτωση σου) μπορει να σ κανει την ζωη κολαση. κυριολεκτικα κ μεταφορικα σκουπιδακι για τους αλλους, βουνο για σενα.
το θεμα ειναι να γινεται οσο το δυνατον η ζωη σου πιο ανετη, να την θελεις. να εχεις βλεψεις, να χαιρεσαι, κ οχι να χαραμιζεις καθε μερα στα 22 σου το μυαλο σε δυσαρεστες καταστασεις. η ζωη δεν γυρναει πισω γαμωτο........ασχημο αυτο.
πρεπει ομως να προσπαθησουμε κ μονοι μας γιατι οπως θα παρατηρησες ο καθενας εχει τα δικα του οποτε δεν θα ασχοληθει μαζι σου.ο μονος που ασχολειται ειναι ο ψυχιατρος τον οποιο πληρωνεις. οσους γιατρους δεν πληρωνεις......ξερεις, το πες και μονος σου
03-07-2010, 00:19 #25
.... Στέφανε έχω έναν γνωστό που γεμίζει αποθήκες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ με αντικείμενα που βρίσκει έξω!!! έχει τα πάντα από πινέζες μέχρι σανίδες για σερφ! παιχνίδια - βιβλία - έπιπλα - εργαλεία οτι χωράει ο νους σου!!! και μάλιστα θυμάται που τα έχει και με πια σειρά!!!! σκεφτόμουν λοιπόν ότι θα ήταν πολύ έξυπνο να τα κατηγοριοποιείς όλα αυτά να τα βάζεις σε μια σειρά και γιατί όχι να φτιάξεις ένα μικρό \"παλαιοπωλείο\" :) είναι και οικολογικό αλλα και στις μέρες μας θα κάνεις χρυσες δουλειές τώρα με την οικονομική κρίση...
03-07-2010, 00:28 #26
σε άλλους αρέσει το τραγούδι - σε άλλους οι κατασκευές - σε εσένα να παρατηρείς αντικείμενα!!! γιατι να θεωρείται \"πρόβλημα\" αν εσύ βρίσκεις ευχαρίστηση μέσα από αυτό??? :S
03-07-2010, 00:40 #27
Originally posted by biskotaki
σε άλλους αρέσει το τραγούδι - σε άλλους οι κατασκευές - σε εσένα να παρατηρείς αντικείμενα!!! γιατι να θεωρείται \"πρόβλημα\" αν εσύ βρίσκεις ευχαρίστηση μέσα από αυτό??? :S
το αγχος του εκτονωνει!
03-07-2010, 01:00 #28
... αφού εκτονώνει το άγχος του ο Στέφανος με αυτόν τον τρόπο γιατί να μην βρίσκει \"ευχαρίστηση\" ??? για παράδειγμα αν σε μένα αρέσει το τρέξιμο και είμαι αγχωμένη - γιατί να μην πάω σένα δασάκι να τρέξω στο ελεύθερο χρόνο μου για να εκτονωθώ? στο τέλος δεν θα νιώσω κάποια ευχαρίστηση αφου θα έχω ξεχαστεί κάνοντας αυτό που μου αρέσει??? στο Στέφανο μπορεί να μην αρέσει τόσο τρέξιμο αλλά να παρατηρεί αντικείμενα!
03-07-2010, 01:05 #29
ψαξε στο νετ για αρθρα για ΙΨΔ κ θα καταλαβεις. δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται. (υποθετω κ εγω)
03-07-2010, 01:12 #30
... όλες αυτές οι θεωρίες, τα κείμενα και τα άρθρα που γράφονται μου φαίνονται πολύ γενικευμένα και κατά την ταπεινή μου άποψη κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος :) χάρηκα πάντως Lucifer για την κουβεντουλα θα ψάξω....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....