Results 76 to 90 of 123
Thread: δεν εχω σε καποιον να μιλησω...
-
02-07-2010, 02:28 #76
Originally posted by fevgatos67
Άλλωστε τι σημασία έχουν τα 26 , 31 , 43 , 103, στον ένα και μοναδικό εαυτό μας που αναδείχθηκε απο τα τόσα δισεκατομμύρια άλλους ανταγωνιστές ?
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
- 02-07-2010, 08:32 #77
[[δεν εχω το δικαιωμα να κουρασω καποιον με τισ δικεσ μου λεξεισ.. τα δικα μου παραπονα ειτε εχω δικιο ειτε εχω αδικο.. ειτε ειναι μεγαλα ειτε μικρα..εξαλου ο καθενασ βλεπει το μεγεθοσ και την σοβαροτητα τουσ διαφωρετικη..]]
ΑΖΤΙΚ
Γιατί το λες αυτό;
ψάξε και θα βρεις κάποιον/κάποιους
έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και γω και καταλαβαίνω
είναι να ψάξεις μέχρι να βρεις τέτοιους ανθρώπους σαν και σένα που να σε ακούνε, να ενδιαφέρονται, να νοιάζονται για σένα.
Δεν είναι και τόσο εύκολο, με το να ψάξεις όμως σίγουρα κάτι θα βρεις, με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και στο σπίτι όχι.γιάννης
02-07-2010, 09:33 #78
Για έναν πτωχό το πνεύματι (εμένα ) δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση το που σε έχουν οδηγήσει οι σκέψεις σου αυτές , τι σε κάνει να πιστεύεις πως μόνο εσύ έχεις αυτό το προνόμιο να διαβαίνεις αυτό το μονοπάτι ?
Αναρωτιέμαι ποιες ήταν οι αρχικές σου σκέψεις για το τι είναι γάμος πχ η το πως είναι η θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο μόνιμος δεσμός μας
Τι θα συμβεί αν δεν τα λες με λέξεις και απλά να πραγματοποιείς τα θέλω σου τα πιστεύω σου μέσα στα πλαίσια τον .....ορίων σου ..του
Προσωπική άποψη ο έρωτας είναι ένα όνειρο που φτιάξαμε για τους εαυτούς μας (τυχαίο ?) το έζησα κάποια στιγμή ξύπνησα και ..............αισθάνθηκα μόνος μπας και ......σου συμβαίνει αυτό ?
Στην χώρα μου ( η χωριό μου όπως θέλεις πές το ) ο έρωτας υπάρχει στην ζωή την ίδια , στην δουλειά η μάλλον εργασία καλύτερα , στον / στην αναζήτηση του άγνωστου δεν είναι όλα σεξ μοιάζει όμως και είναι εύκολο να το μπερδέψεις
Και αν ξανα ερωτευτής με τον άνθρωπό σου ? όπως τότε ? πως θα τα έβλεπες σήμερα ? τι θα ένιωθες τι θα σκεφτόσουν ? Τότε δεν χρειαζόντουσαν τα λόγια το ξέρω απλά ωριμάζεις και σιγά σιγά το συνειδητοποιείς
Άλλωστε τι σημασία έχουν τα 26 , 31 , 43 , 103, στον ένα και μοναδικό εαυτό μας που αναδείχθηκε απο τα τόσα δισεκατομμύρια άλλους ανταγωνιστές ? (προφανώς δεν θα το θυμάσαι ούτε και εγώ απλά το έχω δεί σε ντοκιμαντέρ χαχα )
Ίσος να μην σε αγγίζει τίποτα απο αυτά που λέω και δεν τρέχει τίποτα έχω αποδεχθεί το ότι ο λόγος δεν μπορεί να καταφέρει αυτά που καταφέρνει η πράξη/εις και το αποτέλεσμα απο αυτήν / ες στο τέλος μόνο αυτό μετράει τα αποτέλεσμα
Φυσικά θα σε διαψεύσω στο ότι δεν ξέρεις να μιλήσεις για να νοιώσει ο άλλος καλύτερα η το ότι δεν σου αξίζει και ότι άλλο αχαρακτήριστα εως ακατονόμαστα αναφέρεις προφανώς επειδή τα έχεις αντιγράψει απο εμένα (χαχαχα)
Θα κλείσω με αυτό που πιστεύεις για την αγάπη
τι πιστεύεις ότι είναι η αγάπη ?
Συνήθως βάζω 2 ποτήρια όταν είμαι μόνος μου εδώ όξω που ζω διαβάζοντας τα λεγόμενά σου έβαλα ένα και για εσένα στην υγεία σου λοιπόν
Α............. και για όποιον με τιμήσει με την παρουσία του εννοείτε ( ροζε καμπερνετ 2009 σαν να λέμε κάθε πέρσυ και καλύτερα χαχα )
Τον νου σας ρεμάλια ( απο την ταινία με τον Κωνσταντάρα και στην αγωνία του να μην χαθεί μια γυναίκα θησαυρός )
Φευγατε εισαι κορυφη!
τελειο!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-07-2010, 10:06 #79
Originally posted by researcher
το καλο ειναι οτι σαν παιδια θυμωνουμε χωρις να ξερουμε και να αταλαβαινουμε τη δυναμη του ενηλικα
εγω απο τοτε που καταλαβα ποση πολλη στοργη αγαπη φιλικοτητα
μπορω να βρω και σε αλλους ανθρωπους
εκτος απο τους πρωταρχικους μου φροντιστες τους γονεις μου
ευγνομωνω καθε μερα το Θεο που μεγαλωνω και το καταλαβαινω
πιστευω πως ειναι πολυ σημαντικο κομματι
OΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΧΕΧΕΧ...
και πιστευω απολυτα(τωρα αυτο το απολυτα συγχωρησε το ...ειναι περισσοτερο ισχυρη πεποιθεση)
πιστευω απολυτα adzik
πως εχεις φτασει σε ενα πολυ κομβικο σημειο
σε ενα σημειο
που αρχιζει να αχνοφαινεται πως και η δευτερη απολυτη επενδυση σου μετα τη μαμα
σε προδιδει
οχι ως σχεση αλλα ως επενδυση...δεν εδωσε τους καρπους του ολου και του απολυτου που περιμενες
σε κουραζει σε ζοριζει σε καθηλωνει
σε ΘΥΜΩΝΕΙ!!!!!!
και ομως...και ομως....
δεν ειναι η σχεση που φται δεν ειναι ο ανθρωπος σου που φταιει και προπαντος δεν εισαι εσυ...
ειναι η ταση σου
η ταση μας να τυλιχτουμε μεσα στη μαγεια του απολυτου
ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ?? :):):) ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ.. ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ... ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΣΥΖΟΥΣΑΜΕ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .. ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝΗ ΖΩΗ.. ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ... ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ..
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΧΤΙΚΑ, ΜΑ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ...
.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΑΛΟΥ ΧΕΧΕΧ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ:):):)
..ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ..Η ΤΗΝ ΕΠΥΘΗΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΕΖΟ ΚΑΙ ΡΥΧΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΙΕΣ..
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΑΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.. ΠΧ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ.. Η ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ..ΧΕΧΕΧ... ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΜΑ..
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Η ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.. Η ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ .. ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ.. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ..
Η ΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ..ΧΧΕΧΕΧΕ.. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. ΕΜ.. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..ΧΕΧΕΧΕΧΧΕ...
ΧΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΛΑΔΗ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ... ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ .. ΣΕ ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΙΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ...
ειναι η ταση μας να εξιδανικευσουμε
να φυγουμε μακρυα...λες και το μακρια δεν θα εχει ζωη δεν θα εχει εμας δεν θα εχει θεματα...
εκει δεν θα ιδρωνουμε δε θα βρωμαμε δε θα πρεπει να πεταξουμε τα σκουπιδια...(κυριολεκτικα μιλαω)
..ΧΕΧΕΧΕΧΕ
θα μου πεις αν ημασταν πλουσιοι θα μας πετουσαν αλλοι τα σκουπιδια...(χε χε)
:P :P: P:P:P:p
οσο μιλαμε παντως για εμας τους κοινους θνητους
γελαμε χαμογελαμε γραφουμε ποιηση συνναντιομαστε
παρεες χομπι..διαφορα...
και μετα πεταμε και τα σκουπιδια...(τα οποια μαζευει ο Στεφανος) :):):):)
αχ ισως λεω πολλα ...σορυ βρε adzik
ΑΑΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΛΑ.. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ..ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΥΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΕΤYΟΥΜΕ..
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ..ΕΛΕΥΘΕΡΑ.. :):):)
αυτο που θελω να πω
ειναι πως το οτι δεν μας μεγαλωσε καποιος σωστα ισως δεν βοηθησε αρκετα στο να μαθουμε να αντλουμε χαρα απο μας και τη ζωη
ειναι κατι που ισως μας βοηθησει να μαθουμε να το κανουμε μονοι μας
σιγα σιγα...
να ξαναερωτευτουμε τη ζωη εμεις οι ιδιοι
να πιασουμε απο το χερακι το παιδι μεσα μας και να το ξαναξεναγησουμε
να μαθουμε να αγαπαμε και τις ατελειες μας και το θυμο μας και τις κουλες μας μερες ... να μαθουμε να μαθουμε να μαθουμε
το σιγουρο ειναι ακομη πως εχουμε πολα να μαθουμε
adzikoula μου σ αγαπω!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΥΡΩ ΤΑ ΣΤΝΝΕΦΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΠΛΩΣ ΝΟΜΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΙΟ.. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ.. ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ 17 ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.. ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΟΧΩΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ...ΧΕΧΕΧΕΧ...
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ... ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.. ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΟΥ..:)::):) EYTYΧΩΣ...
ΚΙ ΕΓΩ Σ ΑΓΑΠΩ..ΡΙΣ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.. ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ.. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-07-2010, 10:11 #80
Originally posted by smaragda30
Αντα,μοιαζουμε παρα πολυ...και εμφανισιακα και στο χαρακτηρα.Ζω παρομοια κατασταση με τη δικη σου, εσυ ισως πιο δυσκολη αφου εγω δεν εχω παιδι ειμαι ομως νιοπαντρη.Νιωθω οτι γεννηθηκα με το δακρυ στο ματι!Κλαιω πολυ ευκολα και συχνα ειτε απο θλιψη ειτε απο θυμο(πολυ συχνο αυτο) ειτα απο απογνωση ειτε απο απογοητευση...Απο την απογοητευση ξεκινουν ολα και ο θυμος.Πιστευω οπως κι εγω εχεις πολλες απαιτησεις απο τον αντρα σου και νιωθεις να σε απογοητευει οταν δεν κανει κατι αναλογο των προσδοκιων σου..Συμβουλη μου,χαλαρωσε,ζησε τον ερωτα σου νιωσε την αγαπη σου και παραμερισε τα προβληματα.Ειναι δυσκολο το ξερω.Ξερω ομως και ζευγαρια που εχουν λεφτα αλλα δεν αγαπιουνται,δεν μπορουν να κανουν παιδια και δεν ειναι ερωετυμενα.Μην θεοποιεις τα αλλα ζευγαρια,αυτα ποθ αντιμετωπιζεις τα αντιμετωπιζουμε ολα τα νιοπαντρα ζευγαρια.Θελει χρονο και υπομονη να βρειτε τη χρυση τομη και θα τη βρειτε αφου αγαπιεστε.Η αγαπη και η κατανοηση ειναι αυτο που χρειαζεται τα αλλα θα ερθουν.Μην απελπιζεσαι εισαι στην αρχη ακομα και το παιδακι μικρο.Σε δυο χρονια μπορεις να το αφηνεις σε καποιο δημοσιο παιδικο σταθμο και να βγεις στην αγορα εργασιας.Οτιδηποτε και να κανεις αν κερδιζεις χρηματα θα σε κανει να νιωσεις πιο δυνατη και ηρεμη.Εξαλλου θα πασχολεισαι και δε θα εχεις διαθεση να ψειρισεις τα πραγματα και να κανεις καυγα και τα οικονομικα που τωρα δημιουργουν προβληματα θα ειναι καλυτερα τοτε.Επισης θα γνωρισεις κοσμο μπορει και ζευγαρια και να ανοιξεις τον κυκλο σου.Επισης μην βλεπεις με προκαταληψη τις αλλες γυναικες.Κι εγω αυτο εκανα αλλα τελικα γνωρισα γυναικες που εγιναν οι καλυτερες φιλες μου.Εγω αυτα εκανα και τωρα ολα πανε καλυτερα.Πανω απο ολα μην απελπιζεσαι και λιγο υπομονη και ολα θα στρωσουν.Κοιτα τον αντρα σου στα ματια,πιασε του το χερι,δες ολη την κατασταση με μια αλλη ματια,μεσα απο το πρισμα του ερωτα ολα γλυκαινουν...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ...
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ..
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΘΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΧΕΧΕΕΧΕ..
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.. ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.. ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ... ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ... ΟΛΕΣ 33+.. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ... ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ..
ΕΧΩ 2 ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ.. ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ..ΟΠΟΤΕ.. ΚΑΙ ...ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΦΩΡΑ...ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
02-07-2010, 10:13 #81
Originally posted by alexandros3
Δεν διάβασα όλα τα ποστ αλλά διάβασα όλο το πρώτο...
Στέκομαι σ\' αυτό, ότι δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσω (εκτός του άντρα σου).
Οι φίλοι είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Είναι λάθος να κλείνεις απ\' έξω τις φιλίες. Φαντάζομαι ότι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις όχι απλά είναι θετικές, είναι απολύτως αναγκαίες για να στηριχτεί ένας γάμος (που είναι μία σχέση ζωής, έτσι αρχίζει, γι\' αυτό γίνεται).
Μία μέση οδός δεν υπάρχει;
Ξέρω ζευγάρια τα οποία είναι ασφυκτικά κλεισμένα και δεμένα μεταξύ τους. Μερικά έχουν ζήσει έτσι πολλά χρόνια και νομίζω ότι έχουν βρει τις ισορροπίες τους, δεν θα χωρίσουν.
Άλλα χωρίζουν και τότε γίνονται αλυσιδωτές εκρήξεις και μαθαίνεις τα πάντα, όλα τα προβλήματα μετά. Δεν θα ήταν καλύτερο εάν είχαν συζητηθεί αυτά πιο πριν; Πριν τον χωρισμό;
Και δώσε προσοχή σε κάτι: το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα! Αλλά σιγά - σιγά θα μεγαλώσει, οι έννοιες δεν θα μειωθούν αλλά νομίζω ότι θα είναι διαφορετικές, λιγότερο.. χμμ... πιεστικές.
Τέλος ο πρώτος λόγος χωρισμού των ζευγαριών είναι ο οικονομικός, στατιστικά. Δεν ξέρω αν βγαίνει τίποτα με το να το λέμε, αλλά καλό είναι να το ξέρουμε....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-07-2010, 10:27 #82
καλημερα γλυκεια Μανουλα! :) :) :)
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-07-2010, 10:29 #83
Originally posted by Zhenia
Ειπες οτι δεν σ\'αρεσει να κανεις παρεα με γυναικες, γιατι βρε Adzik αφου εδω στο φορουμ μια χαρα μιλας με γυναικες? Το λεω γιατι μιας και εισαι γυναικα, το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις (εφοσον λες οτι εισαι και παντρεμενη και δεν μπορεις με αντρες που σου παει καλυτερα) ειναι να βρεις καποια γυναικα για παρεα. Εκτος του φορουμ παντα συζηταμε.
Ολοι χρειαζονται την επικοινωνια, γιατι οχι με φιλες?
και οπωσ ειπα και πιο πανω ειναι σαν να μην μπορω να δεθω..οχι να ανοιχτω.. να μα δεθω με τισ γυναικεσ.. λεσ και φοβαμαι πωσ αν γινει.. αν αφησω να γινει ..μετα θα ερθει η ζημια... υποσυνιδητα μιλαω βαβαια..γιατι .. δεν νιωθω κανεναν φοβο..
επισεισ καμια φωρα νιωθω πωσ δεν εχω θεματα να συζητησω με γυναικεσ.. γιατι ειναι πολλα πραγματα γυναικεια που ενω θα ηθελα πααααρα πολυ να κανω(και τα κανω ισωσ σε μια πιο σοφτ μορφη).. λογο οικονομικου πανω απ ολα.. δεν τα εχω κανει... και καπου..δεν μπορω να συμμετεχω ..χμ.. εμπηρικα... και οπωσ περιμενουν οι αλλοι ανθρωποι να συμμετεχω... με αποτελεσμα να μπαινω στην κατηγορια β ...
προσ θεου δεν ειμαι κενη.. εχω παντα αποψη η γνωσεισ.. η εστω διαθεση να κανω πλακα.. ακομη και για κατι που δεν εχω κανει...
χμ.. τωρα που το σκευτομαι ..ειναι ισωσ πωσ οι γυυναικεσ που ξερω.. η δεν ανοιγουν θεματα προσ συζητηση με αποτελεσμα να νιωθω την υποχρεωση και το αγχοσ παντα να εχω βρισκω καποιο θεμα ωστε να μην βαριουνται.
. η ειναι κοπελεσ που ειναι τοσο εξυπνες , πνευματωδεισ.. γοητευτικεσ και γρηγορεσ στον λογο... που δεν τισ προλαβαινω.. νιωθω πωσ η σκεψη μου ειναι μαλλον χεχεχ πιο αργη..
(και ρε γμτ δεν ειμαι κανενα καθυστερημενο ...χεχεχεχ.)
πωσ ειμαι παντα ενα βημα πιο πισω στην κουβεντα.. που τελικα εγω γινομαι η ανεπιθυμητη στην παρεα.. γιατι δεν μπορω να \'\'ακολουθησω\'\' ..την παρεα...
κατι που με κανει να νιωθω χαλια γιατι .. μπορω να ακολουθησω.. δεν ειμαι χαζη.. παρ ολα αυτα δεν ξερω γιατι .. σε τετοιεσ περιπτωσεισ φαινομαι τοσο λιγη... σε αυτεσ τισ παρεεσ.. που ξερεισ δεν θα σου πουν να φυγεισ λογο ευγενιασ...μα παντα θα σε εχουν σαν το χαζο τησ παρεασ..η τελοσ παντων δεν θα εισαι η απο τισ πρωτεσ επιλογεσ παρεασ..
Ρωτησα εχθες τον Μιχαλη μου..\'\'αγαπη μου ειμαι βαρετη?\'\'... γελασε.. και μου ειπε ..καθε αλλο.. απλωσ νομιζω πωσ χανεισ τον ειρμο την σκεψησ σου ευκολα... αυτο ειναι ολο... εχεισ θεμα με την συγκεντρωση..εισαι πολυ αφηριμενη.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-07-2010, 10:37 #84
Originally posted by PETRAN
Μιλώντας στα πλαίσια μιας σχέσης, για μένα αν δεν μπορεί να σε καταλάβει ο άλος άμεσα, τι νιώθεις και τι αισθάνεσαι, τότε απλά ίσως να μην ταιριάζεις πολύ μαζί του.Σαν χαρακτήρες, σαν προσωπικότητες. Δυστυχώς έτσι είναι. Έχω τύχει σε σχέσεις που πρέπει να εξηγώ με 1000δες λέξεις τι γίνεται, έχω τύχει και σε σχέση που φτάνει μια κουβέντα και η έκφραση του προσώπου μου. ΄Που λες τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή και ας μην έχεις ζήσει τόσο με τον άλλο κλπ. Βέβαια πολλοί παντρεύονται τελικά και ας μην ταιριάζουν τόσο. Για μένα είναι λάθος. Και αυτό που λένε καμιά φορά ότι \"τα ετερώνυμα έλκονται\" είναι από τις μεγαλύτερες...ναι καταλάβατε τι. Τα ετερώνυμα μπορεί να έλκονται αλλά μόνο για λίγο λόγω της σεξουαλικότητας που μπορεί να εμπνέει η διαφορετικότητα. Για μεγάλο διάστημα θες απλά έναν άνθρωπο σαν και σένα.
Υπόψιν ότι αυτά δεν τα λέω συγκεκριμένα για την αντζικ. Δεν ξέρω καν πως είναι η σχέση της και αν έχει προβλήματα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει σε κάποιο σύμβουλο. Απλά ήθελα να τα γράψω και ήταν η αφορμή :P
ο γαμοσ μασ εχει πολυ γερεσ βασεισ.. ακριβωσ γιατι δεν στηριχτηκαμε απλωσ στην ελξη.. μα σε ολα αυτα που πραγματικα μποτουν να κρατησουν δυο ανθρωπουσ μαζι..
ευτυχωσ..
και ναι ειναι λαθοσ να παντρευεσαι πχ καποιον με τον οποιο απλωσ εχεισ ενα τελειο κρεβατι... (ειναι ωραιο ..μα σιγουρα δεν φτανει)......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-07-2010, 10:37 #85
οχι οχι δεν ειναι ετσι
αυτο που λες το χαζο της παρεας
ειναι πως νομιζεις οτι εισαι
και γω σε ολο τον σχολικο μου χρονο περασα τα χειροτερα νομιζοντας οτι ειμαι βαρετη χαλια και παντα καυι λιγοτερο απο τους αλλους που δεν μου λεγαν ποτε τα μυστικα τους και τα μικρα η μεγαλα πραγματα καθως ημουν μεσα στην αμηχανια
και στην αμηχανια για το πως ειμαι πως με βλεπουν
τωρα αυτο που εχω καταλαβει
ειναι πως οι καλες σχεσεις ξεκινουν
απο τη χαρα για τον αλλον και την αποδοχη του
και ξεκινω απο αυτο
σε παω χαιρομαι για σεν αβγαινουμε συνεχιζεται φιλια
αμα κατσω να σκεφτω ειμαι δεν ειμα τι ειμαι πως ειμαι χανω την μπαλα
ολοι μικροι μεγαλοι εχουμε αναγκη τις συντροφιες
και οι αλλοι δεν καθονται να το φιλοσοφησουν και πολυ για το πως ειμαστε
δεν μας σκεφτονται και τοσο οπως εμεις μας κρινουμε και μας αξιολογουμε ολη την ωρα
αυτη ειναι η γνωμη μου
και με εχει βοηθησει πολυ! παρα πολυ!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-07-2010, 10:39 #86
Originally posted by lucifer
νομιζω εχουμε δει ποσο \"ευκολο\" ειναι να αποδεχτουμε τη διαφορετικοτητα. το βλεπουμε κ εδω στο φορουμ (δεν βγαζω απεξω τον εαυτο μου). νομιζω οτι ο πιο πολυς κοσμος ψαχνει το παρομοιο. \"ομοιος ομοιω αει πελαζει\" που λεγαν κ οι αρχαιοι. τα ετερωνυμα ελκονται μονο στη φυσικη....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-07-2010, 10:46 #87
Originally posted by RainAndWind
Τrue.Το αρχαίο γνωμικό έχει βάση.
Στην περίπτωση πάντως της adzik απ\'ό,τι κατάλαβα,δεν είναι πως δεν υπάρχει συναίσθημα ή κοινά,παίζουν διάφοροι λόγοι που σχετίζονται με πεποιθήσεις που είχε για τη ζωή μέσα σε ένα γάμο και που τώρα ζει αυτό που λέμε προσγείωση στην πραγματικότητα.Λίγο η κούρασή της με το παιδί,που τη χρειάζεται επί εικοσιτετραώρου βάσης καθώς είναι ακόμη εξαρτημένο από αυτήν για τα πάντα,άλλαγμα,πλύσιμο,τάισ� �α,νανούρισμα,παιχνίδι,λίγο (ή μάλλον πολύ)η οικονομική δυσπραγία,ο αγώνας για το κόψε από δω από κει για να τα βγάλεις πέρα,η απουσία του συζύγου στη δουλειά και αυτή που μένει πίσω κλεισμένη σε ένα σπίτι,ίσως αισθάνεται να την στραγγίζει όλο αυτό.
adzik,έχω να σου γράψω κάποια,γιατί το έχω περάσει.Αλλά επειδή θα πάμε για ποτάκι τώρα με το αγόρι μου,σου υπόσχομαι αύριο να το εξετάσουμε διεξοδικά.Θα βρεθεί ρε η άκρη,μην απελπίζεσαι.:)
..ελπιζω να περασατε καλα εχθεσ... προσφατα ανακαλυψα την \'\'μαργαριτα\'\'..πολυ νοστημη πραγματικα.. συνηθωσ αν βγω θα πιω ουρσουσ η μπειλισ...η σναπσ.. δοκιμασε ..:):):)
..Ρεινακι μου ..αληθεια πωσ σε λενε?...ειμαι απολυτωσ σιγουρη πωσ θα βρεθει λυση..ειδη ειναι καλητερα..
ηταν απο εκεινεσ τισ νυχτεσ..που βρεχει καρεκλοποδαραα... μολισ εχεισ χωρησει.. δεν εχεισ ντιβιντι.. και το τηλεφωνο ειναι νεκρο.. κοβετε το ρευμα .. και δεν εχεισ ουτε εναν ωραιο και συμπαθητικο γειτονα απο τον οποιο θα μπορουσεσ να ζητησεισ κερακι..... μεσα στην ψυχη μου οταν εγραψα το πρωτο ποστ... χεχεχεχεχε
τωρα... εχει απλωσ συννεφια...:):):):):):)
μουτσ μουτσ!!!!!:):):)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-07-2010, 10:48 #88
Originally posted by Adzik
Originally posted by lucifer
νομιζω εχουμε δει ποσο \"ευκολο\" ειναι να αποδεχτουμε τη διαφορετικοτητα. το βλεπουμε κ εδω στο φορουμ (δεν βγαζω απεξω τον εαυτο μου). νομιζω οτι ο πιο πολυς κοσμος ψαχνει το παρομοιο. \"ομοιος ομοιω αει πελαζει\" που λεγαν κ οι αρχαιοι. τα ετερωνυμα ελκονται μονο στη φυσικη.
γενικα σε ολα τα επιπλα του σπιτιου.... :P
02-07-2010, 10:48 #89
Originally posted by Empneustns
δεν διαβασα ολο το θεμα,μονο το πρωτο ποστ σου αντζικ,θα ελεγα να βρεις φιλους που μπορεις να εμπιστευτεις,και να τους εχεις οχι μονο οταν το χρειαζεσαι αλλα και οταν το χρειαζονται και αυτοι.αν τους παρατας θα σε παραταν.
Ολα αυτα τα γραφω χωρις να λεω οτι δεν το κανεις,ειναι γενικης φυσεως συμβουλη,παντως ειναι δυσκολα οι σχεσεις φιλιας σημερα,περνουν και αυτες κριση ....
Emp Μου το λεσ σαν να ηταν κατι που βρισκεισ στο περιπτερο...κατσε να πεταχτω να παρω μια φιλη και ερχομαι...χεχεεεχεχεχε
ειμαι εκει οποτε μπορω για τουσ ανθρωπουσ μου... απλωσ οταν εχεισ και μωρακι δεν μπορεισ να τρεξεισ μεσα στην νυχτα..ετσι δεν ειναι?:):):)..μπορεισ..μα δεν ειναι τοσο απλο.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-07-2010, 11:02 #90
Για έναν πτωχό το πνεύματι (εμένα ) δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση το που σε έχουν οδηγήσει οι σκέψεις σου αυτές , τι σε κάνει να πιστεύεις πως μόνο εσύ έχεις αυτό το προνόμιο να διαβαίνεις αυτό το μονοπάτι ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ... ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΥΠΕΦΕΡΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ...
Αναρωτιέμαι ποιες ήταν οι αρχικές σου σκέψεις για το τι είναι γάμος πχ η το πως είναι η θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο μόνιμος δεσμός μας
ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ..ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ...
ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΕΞΑΛΟΥ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ?
Τι θα συμβεί αν δεν τα λες με λέξεις και απλά να πραγματοποιείς τα θέλω σου τα πιστεύω σου μέσα στα πλαίσια τον .....ορίων σου ..του
Προσωπική άποψη ο έρωτας είναι ένα όνειρο που φτιάξαμε για τους εαυτούς μας (τυχαίο ?) το έζησα κάποια στιγμή ξύπνησα και ..............αισθάνθηκα μόνος μπας και ......σου συμβαίνει αυτό ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ..ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗ...:):):):) ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..:):):):):):):):):)
Στην χώρα μου ( η χωριό μου όπως θέλεις πές το ) ο έρωτας υπάρχει στην ζωή την ίδια , στην δουλειά η μάλλον εργασία καλύτερα , στον / στην αναζήτηση του άγνωστου δεν είναι όλα σεξ μοιάζει όμως και είναι εύκολο να το μπερδέψεις
Και αν ξανα ερωτευτής με τον άνθρωπό σου ? όπως τότε ? πως θα τα έβλεπες σήμερα ? τι θα ένιωθες τι θα σκεφτόσουν ? Τότε δεν χρειαζόντουσαν τα λόγια το ξέρω απλά ωριμάζεις και σιγά σιγά το συνειδητοποιείς
..TOTE ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ... ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ.. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ..ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ..
ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ..
ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ..ΜΑΖΙ .. ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΕΙΣ..
ΤΡΕΛΟ..:):):):) ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΧΕΧΕΧΕΧΕ...
Άλλωστε τι σημασία έχουν τα 26 , 31 , 43 , 103, στον ένα και μοναδικό εαυτό μας που αναδείχθηκε απο τα τόσα δισεκατομμύρια άλλους ανταγωνιστές ? (προφανώς δεν θα το θυμάσαι ούτε και εγώ απλά το έχω δεί σε ντοκιμαντέρ χαχα )
...:p:p οοχι δεν το θυμαμαι...:P:P:P
Ίσος να μην σε αγγίζει τίποτα απο αυτά που λέω και δεν τρέχει τίποτα έχω αποδεχθεί το ότι ο λόγος δεν μπορεί να καταφέρει αυτά που καταφέρνει η πράξη/εις και το αποτέλεσμα απο αυτήν / ες στο τέλος μόνο αυτό μετράει τα αποτέλεσμα
TA ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ..ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...:):):):)
Φυσικά θα σε διαψεύσω στο ότι δεν ξέρεις να μιλήσεις για να νοιώσει ο άλλος καλύτερα η το ότι δεν σου αξίζει και ότι άλλο αχαρακτήριστα εως ακατονόμαστα αναφέρεις προφανώς επειδή τα έχεις αντιγράψει απο εμένα (χαχαχα)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....:):):):):):):):)
Θα κλείσω με αυτό που πιστεύεις για την αγάπη
τι πιστεύεις ότι είναι η αγάπη ?
Συνήθως βάζω 2 ποτήρια όταν είμαι μόνος μου εδώ όξω που ζω διαβάζοντας τα λεγόμενά σου έβαλα ένα και για εσένα στην υγεία σου λοιπόν
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.. ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΙΣΚΥ...:p:P.. EΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ..:)...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΗ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ?.. ΖΗΛΕΥΩ ΕΙΔΗ..:p:p:p:p
Α............. και για όποιον με τιμήσει με την παρουσία του εννοείτε ( ροζε καμπερνετ 2009 σαν να λέμε κάθε πέρσυ και καλύτερα χαχα )
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ...:)
Τον νου σας ρεμάλια ( απο την ταινία με τον Κωνσταντάρα και στην αγωνία του να μην χαθεί μια γυναίκα θησαυρός )
εισαι πολυ γλυκοσ.. σε ευχαριστω πολυ.. το χρειαζομουν.. καμια φωρα το μονο που χρειαζεται ειναι μια μεγαλη αγκαλια και ενα χαδι.. για να αντεξει κανεισ την επομενη μερα...
οπωσ και ενα τρυφερο φλερτ..η καποιο χαμογελο που θα σου χαρισει ενασ αγνωστοσ.. θυμιζοντασ σου.. πωσ δεν λεει ψεμματα ο αγαπημενοσ σου οταν σου λεει πωσ του αρεσεισ πολυ...
καλη σου μερα..αν ξυπνασ...!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή