δεν εχω σε καποιον να μιλησω... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 123
    Senior Member
    Originally posted by ioannis2
    [[δεν εχω το δικαιωμα να κουρασω καποιον με τισ δικεσ μου λεξεισ.. τα δικα μου παραπονα ειτε εχω δικιο ειτε εχω αδικο.. ειτε ειναι μεγαλα ειτε μικρα..εξαλου ο καθενασ βλεπει το μεγεθοσ και την σοβαροτητα τουσ διαφωρετικη..]]
    ΑΖΤΙΚ
    Γιατί το λες αυτό;
    ψάξε και θα βρεις κάποιον/κάποιους
    έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και γω και καταλαβαίνω
    είναι να ψάξεις μέχρι να βρεις τέτοιους ανθρώπους σαν και σένα που να σε ακούνε, να ενδιαφέρονται, να νοιάζονται για σένα.
    Δεν είναι και τόσο εύκολο, με το να ψάξεις όμως σίγουρα κάτι θα βρεις, με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και στο σπίτι όχι.
    ευτυχωσ... στο σπιτι δεν κλεινομαι.. φροντιζει ο Αντωνακησ μου για αυτο..χεεεεχεχε..αφου φυσικα διαλυσει ολο το σπιτι ειναι ετοιμοσ για βολτα..χεχεχεχεχε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Junior Member
    Σε καταλαβαινω απολυτα οσον αφορα τις γυναικες των φιλων του αντρα σου!!Εμενα ο δικος μου συχνα μου λεει αμαν καμια δε σου αρεσει!Η αληθεια ειναι οτι παρολο που δεν εχω θεμα με τη μητερα μου κι εγω εκανα πιο πολυ παρεα με αγορια παρολο που δεν ημουν αυτο που λενε αγοροκοριτσο!Τωρα το ρολο αυτο τον παιζει ο αντρας μου!Δεν ειναι οτι μου απαγορεψε να κανω παρεες με αντρες αλλα κια οι φιλοι μου βρηκαν γυναικες και απομακρυνθηκαν...Ετσι ειναι η ζωη...Αλλα κι εγω δεν εχω την ιδια αναγκη να τους βλεπω τοσο συχνα..Επισης βρηκα νεες κοπελες απο το χωρο στη δουλεια και με κανα δυο κανουμε παρεα.Με το να σου τα λεω βοηθιεμαι κι εγω ειναι η αληθεια γιατι πελαγωνω κι εγω καποιες φορες ομως μετα σκεφτομαι ποσο τον αγαπω και βοηθαει!!Επισης κατι που με κανει εμενα να νιωθω καλυτερα ειναι να κανω περιποιηση στον εαυτο μου!Ξερεις βαφω νυχια βαζω κατι σεξι φτιαχνω τα μαλλια μου..και νιωθω καλυτερα!Νομιζω οτι και ο αντρας μου νιωθει καλυτερα!!χαχχαχαχ...Αυτοι μπορει να περνανε το ιδιο δυσκολα και να μην το δειχνουν οσο εμεις..Και εχουν κι αυτοι αναγκη να \'\'φευγουν\" απο τα προβληματα...

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Originally posted by fevgatos67
    Για έναν πτωχό το πνεύματι (εμένα ) δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση το που σε έχουν οδηγήσει οι σκέψεις σου αυτές , τι σε κάνει να πιστεύεις πως μόνο εσύ έχεις αυτό το προνόμιο να διαβαίνεις αυτό το μονοπάτι ?

Αναρωτιέμαι ποιες ήταν οι αρχικές σου σκέψεις για το τι είναι γάμος πχ η το πως είναι η θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο μόνιμος δεσμός μας

Τι θα συμβεί αν δεν τα λες με λέξεις και απλά να πραγματοποιείς τα θέλω σου τα πιστεύω σου μέσα στα πλαίσια τον .....ορίων σου ..του

Προσωπική άποψη ο έρωτας είναι ένα όνειρο που φτιάξαμε για τους εαυτούς μας (τυχαίο ?) το έζησα κάποια στιγμή ξύπνησα και ..............αισθάνθηκα μόνος μπας και ......σου συμβαίνει αυτό ?
    Στην χώρα μου ( η χωριό μου όπως θέλεις πές το ) ο έρωτας υπάρχει στην ζωή την ίδια , στην δουλειά η μάλλον εργασία καλύτερα , στον / στην αναζήτηση του άγνωστου δεν είναι όλα σεξ μοιάζει όμως και είναι εύκολο να το μπερδέψεις

Και αν ξανα ερωτευτής με τον άνθρωπό σου ? όπως τότε ? πως θα τα έβλεπες σήμερα ? τι θα ένιωθες τι θα σκεφτόσουν ? Τότε δεν χρειαζόντουσαν τα λόγια το ξέρω απλά ωριμάζεις και σιγά σιγά το συνειδητοποιείς

Άλλωστε τι σημασία έχουν τα 26 , 31 , 43 , 103, στον ένα και μοναδικό εαυτό μας που αναδείχθηκε απο τα τόσα δισεκατομμύρια άλλους ανταγωνιστές ? (προφανώς δεν θα το θυμάσαι ούτε και εγώ απλά το έχω δεί σε ντοκιμαντέρ χαχα )

Ίσος να μην σε αγγίζει τίποτα απο αυτά που λέω και δεν τρέχει τίποτα έχω αποδεχθεί το ότι ο λόγος δεν μπορεί να καταφέρει αυτά που καταφέρνει η πράξη/εις και το αποτέλεσμα απο αυτήν / ες στο τέλος μόνο αυτό μετράει τα αποτέλεσμα

Φυσικά θα σε διαψεύσω στο ότι δεν ξέρεις να μιλήσεις για να νοιώσει ο άλλος καλύτερα η το ότι δεν σου αξίζει και ότι άλλο αχαρακτήριστα εως ακατονόμαστα αναφέρεις προφανώς επειδή τα έχεις αντιγράψει απο εμένα (χαχαχα)

Θα κλείσω με αυτό που πιστεύεις για την αγάπη
    τι πιστεύεις ότι είναι η αγάπη ?

Συνήθως βάζω 2 ποτήρια όταν είμαι μόνος μου εδώ όξω που ζω διαβάζοντας τα λεγόμενά σου έβαλα ένα και για εσένα στην υγεία σου λοιπόν

Α............. και για όποιον με τιμήσει με την παρουσία του εννοείτε ( ροζε καμπερνετ 2009 σαν να λέμε κάθε πέρσυ και καλύτερα χαχα )

Τον νου σας ρεμάλια ( απο την ταινία με τον Κωνσταντάρα και στην αγωνία του να μην χαθεί μια γυναίκα θησαυρός )

Φευγατε εισαι κορυφη!

τελειο!
    πολυ γοητευτικοσ... συμφωνω...:P

http://i6.photobucket.com/albums/y20...ge-clooney.jpg

alla αν προτιμασ Clive...μμμμμμμμ
    δεν θα πω οχι..κατι τετοιο μασ βγαζεισ...χεχεχε...

http://i6.photobucket.com/albums/y204/adzik/clive1.jpg

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Originally posted by researcher
    καλημερα γλυκεια Μανουλα! :) :) :)
    Καλημερα σου!!!!!http://i382.photobucket.com/albums/o..._ma/flower.jpg

Junior Member
    Και κατι πολυ σημαντικο.Προσπαθησε να αφησεις πισω τα θεματα με την οικογενεια σου...Επικεντρωσου στη δικη σου οικογενεια,τους γονεις μας και καλα να τα παμε θα τους χασουμε καποια στιγμη..Ασε που πολλες φορες χειροτερα τα κανουν οταν πανε να βοηθησουν,πιστεψε με!!Επισης υπαρχουν και φορουμ για μαμαδες πιστευω θα σε βοηθουσε να μιλησεις μαζι τους!

Senior Member
    Originally posted by smaragda30
    Σε καταλαβαινω απολυτα οσον αφορα τις γυναικες των φιλων του αντρα σου!!Εμενα ο δικος μου συχνα μου λεει αμαν καμια δε σου αρεσει!Η αληθεια ειναι οτι παρολο που δεν εχω θεμα με τη μητερα μου κι εγω εκανα πιο πολυ παρεα με αγορια παρολο που δεν ημουν αυτο που λενε αγοροκοριτσο!Τωρα το ρολο αυτο τον παιζει ο αντρας μου!Δεν ειναι οτι μου απαγορεψε να κανω παρεες με αντρες αλλα κια οι φιλοι μου βρηκαν γυναικες και απομακρυνθηκαν...Ετσι ειναι η ζωη...Αλλα κι εγω δεν εχω την ιδια αναγκη να τους βλεπω τοσο συχνα..Επισης βρηκα νεες κοπελες απο το χωρο στη δουλεια και με κανα δυο κανουμε παρεα.Με το να σου τα λεω βοηθιεμαι κι εγω ειναι η αληθεια γιατι πελαγωνω κι εγω καποιες φορες ομως μετα σκεφτομαι ποσο τον αγαπω και βοηθαει!!Επισης κατι που με κανει εμενα να νιωθω καλυτερα ειναι να κανω περιποιηση στον εαυτο μου!Ξερεις βαφω νυχια βαζω κατι σεξι φτιαχνω τα μαλλια μου..και νιωθω καλυτερα!Νομιζω οτι και ο αντρας μου νιωθει καλυτερα!!χαχχαχαχ...Αυτοι μπορει να περνανε το ιδιο δυσκολα και να μην το δειχνουν οσο εμεις..Και εχουν κι αυτοι αναγκη να \'\'φευγουν\" απο τα προβληματα...
    χεχεχεε.. τα ιδια κανω κι εγω χεχεχεχεχ χ... και τον παιρνω με το ζορι για βολτα εστω για περιπατο... ..γυναικεσ...χεχεχεχεχε...
    παντωσ εγω τον αφηνω να φευγει απο τα προβληματα του..χεχεχεχε...και σαξοφωνο και ποδοσφαιρο και βραδιεσ αντρων..οτι θελει.. για να ειναι κι εκεινοσ καλα.. .. για να με εχει κι εμενα καλα..αχαχαχαχα

Senior Member
    Και κατι πολυ σημαντικο.Προσπαθησε να αφησεις πισω τα θεματα με την οικογενεια σου...Επικεντρωσου στη δικη σου οικογενεια,τους γονεις μας και καλα να τα παμε θα τους χασουμε καποια στιγμη..Ασε που πολλες φορες χειροτερα τα κανουν οταν πανε να βοηθησουν,πιστεψε με!!Επισης υπαρχουν και φορουμ για μαμαδες πιστευω θα σε βοηθουσε να μιλησεις μαζι τους!
    συμμετεχω σε ενα τετοιο φορουμ... αλλα ειναι τυπικεσ οι σχεσεiσ :):):):)

Senior Member
    kalhmera paidia...και σας ευχαριστω τοοοσο πολυ που ειστε διπλα μου...το εχω αναγκη..σασ φιλω οοολουσ....!!!!!μουασ μουτσ... φευγω τωρα..εχουμε τρελο τρεξιμο..φιλιααα

Junior Member
    Φιλακια και κουραγιο στο τρεξιμο χαχααχχ....Παντως μη μασας,νομιζω οτι τα καταφερνεις περιφημα αλλα σου αρεσει και το νταντεμα οπως και μενα!χαχαχαχαχαχ....τα λεμε!

Senior Member
    Φιλακια και κουραγιο στο τρεξιμο χαχααχχ....Παντως μη μασας,νομιζω οτι τα καταφερνεις περιφημα αλλα σου αρεσει και το νταντεμα οπως και μενα!χαχαχαχαχαχ....τα λεμε!
    οχι οχι το νταντεμα.. απλωσ φρικαρω ωρεσ ωρεσ... :P

γυρισαμε να φαμε...:):):)

Senior Member
    τι ωραιες φωτογραφιες!!!!!

τσ!τσ!τσ!

καλλιτεχνις λεμε!

αντε καλη ορεξη και καλη ξεκουραση του δε φαμιλι οφ θρι!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    θενκσ ¨:):):)

Senior Member
    Δεν υπάρχει κάποιο άτομο στον κύκλο σου που να μπορεί να φυλάξει δυο-τρεις ωρίτσες το μωρό,όταν κοιμάται το βράδυ πχ,για να βγείτε μία βολτίτσα με τον σύζυγο;Δε χρειάζεται λεφτά,μπορείτε να πάτε να κάτσετε κάπου με τον καφέ σας από το σπίτι,πχ στο μικρολίμανο,να χαζεύετε την περαντζάδα και τους γλάρους.Να πάρετε ένα παγωτάκι και να το μοιραστείτε αγκαλιά.Δεν είστε μόνο γονείς,διαφυλάξτε και τους άλλους σας ρόλους,το ρόλο του ερωτικού συντρόφου ο ένας προς τον άλλον,που είναι εξίσου σημαντικός.Να κάνετε κάνα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις,να παίρνετε ανάσες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Δεν υπάρχει κάποιο άτομο στον κύκλο σου που να μπορεί να φυλάξει δυο-τρεις ωρίτσες το μωρό,όταν κοιμάται το βράδυ πχ,για να βγείτε μία βολτίτσα με τον σύζυγο;Δε χρειάζεται λεφτά,μπορείτε να πάτε να κάτσετε κάπου με τον καφέ σας από το σπίτι,πχ στο μικρολίμανο,να χαζεύετε την περαντζάδα και τους γλάρους.Να πάρετε ένα παγωτάκι και να το μοιραστείτε αγκαλιά.Δεν είστε μόνο γονείς,διαφυλάξτε και τους άλλους σας ρόλους,το ρόλο του ερωτικού συντρόφου ο ένας προς τον άλλον,που είναι εξίσου σημαντικός.Να κάνετε κάνα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις,να παίρνετε ανάσες.
    το κανουμε αυτο Ρειν μου..πολυ αραια και που αλλα το κανουμε...ειδικα τωρα που ειναι και καλοκαιρι..παμε συχνα για μπανιο βραδακι...:):):)

Senior Member
    Ciao bella mama

Ποια απο τις 2 φωτογραφίες είναι του συζύγου ? χαχα

Τι νέα πως πάει ? έβγαλες καμιά άκρη με την στείρα σκέψη που σε βασάνιζε πως δεν έχεις σε κάποιον να μιλήσεις ?
    και αν κατάλαβα καλά απο ενα αλλο ποστ είμαστε κοντοχωριανοί ? (πειραιά σιτι ?)

Εύχομαι να είσαι και να περνάς καλύτερα

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast