Results 106 to 120 of 123
Thread: δεν εχω σε καποιον να μιλησω...
-
04-07-2010, 16:44 #106
Originally posted by fevgatos67
Ciao bella mama
Ποια απο τις 2 φωτογραφίες είναι του συζύγου ? χαχα
:P:P:P:P:P..kaloooooo
Τι νέα πως πάει ? έβγαλες καμιά άκρη με την στείρα σκέψη που σε βασάνιζε πως δεν έχεις σε κάποιον να μιλήσεις ?
και αν κατάλαβα καλά απο ενα αλλο ποστ είμαστε κοντοχωριανοί ? (πειραιά σιτι ?)
Εύχομαι να είσαι και να περνάς καλύτερα
σε ευχαριστω που ρωτασ...
χθεσ ηρθε ο πολυ στενοσ μασ φιλοσ και κουμπαροσ μασ.. απο Αγγλια.. μαζευτηκαμε ολοι ..παρεα( παρεα του αντρα μου..μα και δικη μου πλεον. .. δεν εχουμε πολλα κοινα οποτε συναντιομαστε πολυ σπανια καπου μια φωρα το 3-6μηνο... αλλα καθε φωρα περναμε πολυ καλα...παιξαμε ταμπου..και γελασαμε παααααρα πολυ...
η αληθεια ειναι πωσ θα ρωτησεισ σιγουρα ........
Οκ..αφου περασατε τ0σο καλα γιατι δεν βρισκεστε συχνα?.. επειδη ολοι εχουν τισ δικεσ τουσ πιο στενεσ παρεεσ... θα ελεγα πωσ απο σποντα μαζευομαστε.. εμεισ... ειναι δηλαδη ..ο κουμπαροσ φιλοσ μασ.. ενασ φιλοσ του με την κοπελια του.. η αδελφη του κουμπαρου.. και εμεισ..
η αδελφη του κουμπαρου μασ εκμυστηρευτηκε πωσ απο τοτε που ηρθε απο το νησι..9 μηνεσ τωρα.. δεν βρηκε αυτουσ που περιμενε να βρει στην Αθηνα.... τουσ φιλουσ τησ..πωσ νιωθει μοναξια..
τησ προτεινα πολυ τρυφερα.. αν θελει να ερθει καποια φωρα μαζι μασ για μπανιο.. με εμενα και τον μικρουλη μου..δηλαδη.. εφοσων προσ το παρον δεν εργαζεται καθημερινα.. κι εγω νιωθω μοναξια καποιεσ φωρεσ..και την καταλαβαινω... αμυνθηκε πολυ ευγενικα.... και μου ειπε ..πωσ περιμενει αυτεσ τισ μερεσ..καποιον συνεργατη.. ν α την παρει τηλεφωνο.. και να κανουν κατι δουλειεσ κλπ...
καταλαβαινω..καταλαβα..πωσ οκ..δεν ημαστε και τοσο στενεσ φιλεσ-γνωστεσ... ισωσ απλωσ να μην με συμπαθει τοσο ωστε να θελει να κανει καμια φωρα παρεα μαζι μου... δεν με πειραξε.. αλλα ενιωσα για αλλη μια φωρα..
σαν το μυνημα που εστελνε με την δηλωση τησ..πωσ ειναι μονη.. και δεν θελει να τα περναει ολα αυτα που περναει μονη...μα με καποιον.. σαν να απευθηνονταν σε ολουσ.. εκτοσ απο εμενα.. γι αλλη μια φωρα δεν ημουν ατομο που καποιοσ επελεξε...που θα επελεγε.. ηπρωτη επιλογη τελοσ παντων...
δεν ενιωσα ασχημα.. απλωσ δεν μπορω να καταλαβω ωρεσ ωρεσ τι κανει τουσ αλλουσ να μην με θελουν για παρεα... ο αντρασ μου ειναι σουπερ ατομο.. πιστευω πωσ μου αξιζει να θελει να κανει παρεα μαζι μου.. το θελει.. γι αυτο και ημαστε μαζι εξαλου... και σκευτομαι..κοιτα ενασ τοσο αξιοσ ανθρωποσ.τοσο ενδιαφερον ..καλοσ..εξυπνοσ με θελει παρεα του.. αρα ολο και κατι ελκυστικο θα εχω κι εγω...
γιατι να μην με θελουν οι αλλοι.. τι εχω?..η τι δεν εχω?....
τελσος παντων αυτα... χεχεχε
ηταν παντωσ πολυ ωραια.. κατι τετοιεσ μερεσ με κανουν να νιωθω πωσ μπορω χωρισ κανενα απολυτωσ προβλημα να συμμετεχω σε φιλικεσ ομαδεσ.. το προβλημα μου ειναι μαλλον πωσ δεν νιωθω την αναγκη να κανω κατι τετοιο πολυ συχνα... ποσο παραξενο ειναι αυτο?....πολυ παραξενο... δεν το καταλαβαινω...
με κανει να περναω καλα μα δεν το επιθημω συχνα... ειμαι πολυ τρελη μαλλον..χεχεχε...ισωσ επειδη δεν νιωθω μεγαλη αποδοχη.. και ισωσ νιωθω οπωσ νιωθω παντα αλλωστε..πωσ ειμαι εκει οχι επειδη ειμαι εγω.. μα επειδη ετυχε να ειμαι η γυναικα του Μιχαλη..που εχει αυτουσ τουσ φιλους-γνωστουσ...
πωσ ξερω καλα δυστυχωσ πωσ ενω με συμπαθουν.. δεν θα καναμε παρεα αν χωριζαμε με τον Μιχαλη.. εδω δεν κανουμε τωρα θα καναμε τοτε?
...παντωσ ηταν ωραια βραδια και περασαμε πολυ ωραια.. ευτυχωσ υπαρχουν και αυτα...με κανουν να νιωθω πωσ μπορω να \'\'παιξω \'\' λιγο..να νιωσω οπωσ πριν απο ολεσ αυτεσ τισ υποχρεωσεισ...
μακαρι να βρισκομασταν ολοι μαζι απο εδω.. εσεισ οι φιλοι μου.. που με αγαπατε και με αποδεχεστε επειδη ειμαι εγω.. και να παιζαμε ταμπουυ... θα δενομασταν και θα γελαγαμε πολυ πιστευω.. οπωσ πιστευω πωσ και θα ενιωθα απολυτωσ ανετα.. και θα ηθελα να συμβαινει συχνα...
..αλλα ναι συναιχιζω να μην εχω με καποιον να μιλησω.. ομωσ επειδη τα ειπα ολα...θα μου παρει λιγο καιρο να μαζεψω πραγματα.. ωστε να νιωσω πωσ θελω να μιλησω σε καποιον παλι...
βλεπετε ποσο περιπλοκο ειναι.. σαν να μπλοκαρω μονη μου τον εαυτο μου..σαν να με βαζει ο εαυτοσ μου στην γωνια.. μεχρι να με ξαναχρειαστει....χεχε...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 04-07-2010, 17:39 #107
Θα προσπαθήσω να στο πω όσο ποιο ευγενικά μπορώ
Βρίσκεσαι ήδη στην κορυφή
που λίγοι η μάλλον μόνο εκλεκτοί τις ΄΄θεάς ΄΄τύχης βρίσκονται εκεί
και σκέψου πως στην κορυφή ενός βουνού πόσοι ανεβαίνουν ? Είναι λογικό να νοιώσεις μοναξιά αυτό είναι το τίμημα τις κατάκτησης σου αλλά και του συζύγου σου
Μην αφήσεις η αφεθείς σε τέτοιες σκέψεις να σε ρίξουν απο αυτή την κορυφή δοκίμασε να μην πείς τίποτε μόνο θαύμασε τα ματάκια (του τισ) παιδιού σας και ότι θές να πείς με λόγια στο αμόρε σου κάνε το με μια αγκαλιά και γιατί όχι με έρωτα οι λέξεις και τα λόγια είναι επιταγές η πράξεις είναι επι την εμφάνιση πληρωτέες
Απο μια μεριά αν γνώριζες το πόσο σημαντική είσαι και μοναδική είσαι για το Μιχάλη ίσως να τρόμαζες απλά και μόνο γιατί είσαι εσύ που δεν σε έχεις ανακαλύψει τι θησαυρός είσαι (όπως και ο / η καθένας μας )
Υπόψιν στην κορυφή έχει αέρηδες δυνατούς που ζηλεύουν και θέλουν να σε ρίξουν
απόλαυσε την θέα απο εκεί ψηλά που ήδη είσαι και δώσε και σε εμάς κουράγιο να συνεχίσουμε
04-07-2010, 22:22 #108
Feygate..εισαι πολλυ ρομαντικοσ.. και σε χερομαι.. φυσικα ευχαριστω για τα πολ υκαλα σου λογια... ομωσ.. πολλα πραγματα φανταζουν διαφορετικα απο οτι ειναι...
ευτυχωσ.. ημαστε και οι δυο ευγνωμονεσ ανθρωποι.. ειμαστε και νιωθουμε πολυ τυχεροι που μπορεσαμε να βρουμε καποιον να μοιραστουμε και να νιωθουμε αγαπη.. και φυσικα να αποκτησουμε ενα υπεροχο πλασματακι..
αλλα ξερεισ σιγουρα πολυ καλα.. πωσ οπωσ ολοι μασ γνωριζουμε η πραγματικοτητα καμια φωρα ειναι τοσο σκληρη που μερικεσ φωρεσ η αγαπη απο μονη τησ δεν φτανει...
η κατακτηση μασ ειναι για εσενα η υπαρξη τησ αγαπησ?...εγω μοναχα αυτο μπορω να αντυληφθω σαν κορυφη...
...
το παιδακι μασ.. ειναι πραγματικα ο μεγαλοσ μασ θυσαυροσ.. και πιστευω πωσ αξιζει τα παντα... καθε θυσια.. οσο για την αντιμετοπιση των προβληματων με μια αγκαλια..η ερωτα..ειναι μια καλη αρχη αντυμετωπισησ.. σιγουρα ομωσ δεν ειναι η λυση...
σε φιλω ομωσ.. ολα θα πανε καλα για ολουσ μασ... το ξερω......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
09-07-2010, 09:55 #109
adzik δεν εχω διαβάσει όλα τα μηνυματα στο θέμα που άνοιξεσ αλλά νομιζω κόλλησες στο γεγονός οτι δεν σάφηνει να κάνεις με άντρες παρέα..
Πρασπάθησε να κάνεις καινουργιες φιλιες και παρεες για να περνας καλά..δεν είναι όλοι οι φίλοι για να ανοίγουμε πληρως την καρδιά μας..Αυτοί ειναι ελάχιστοι..
οπότε ξεκινα με καινούργιεσ φιλίεσ αρχικά για να περνασ καλά και στην πορεία βλέπεις με ποιούς ταιριάζεις και ανοίγεσαι.
Παντως θα διαφωνήσω μαζί σου με το θέμα<<πρωην>.
Πιστευω οτι έχει δίκιο ο άντρας σου..
και εμένα αν εκανε κολλητη του την πρωην του θα με χαλαγε απίστευτα..
Ποιοσ του εγγυάται ότι σε μια φαση που θα είσαι ασχημα ψυχολογικά δεν θα στην πέσει κάποιος πρωην που μπορει να μη σε εχει ξεπεράσει ακόμα..ασε που κ εσένα μπορει να σου ξυπνήσουν κ άλλα συναισθήματα.
θα μου πεισ οτι και πριν παντρευετισ εκανεσ παρεα με αντρες αλλα μονο φιλικη..
αλλά θα σου τονίσω ότι η απιστία συνηθωσ συμβαίνει όταν εχουμε προβλήματα στη σχεση και για διάφορουσ λόγους δεν είμαστε καλά και τότε βρίσκουμε από κάπου να πιαστούμε..
δηλαδη εσυ αν ηξερεσ οτι ο αντρας σου δεν ειναι ψυχολογικά καλά και ψαχνει παρεα-στηριγμα στην πρωην δεν θα σε ανησυχούσε καθόλου?????
δεν νομίζω οτι είναι θέμα εμπιστοσύνης ή ζηλειας ειναι θέμα απλής λογικής...
πιστευω οτι εχει ενα δικιο που λέει οτι εσένα σου εχει εμπιστοσύνη τουσ αλλουσ όμως γιατί να τους έχει..
?? Ασε που και μόνη σου μπορει να βρεθεισ σε δυσκολη θεση, εισαι νεα , ομορφη μην παίρνεισ και όρκο ότι ολοι οι αντρεσ φιλοι σου σε εβλεπαν φιλικα....
09-07-2010, 09:58 #110
tonia_dia συμφωνω απολυτα!
09-07-2010, 10:04 #111
Originally posted by Adzik
πωσ ξερω καλα δυστυχωσ πωσ ενω με συμπαθουν.. δεν θα καναμε παρεα αν χωριζαμε με τον Μιχαλη.. εδω δεν κανουμε τωρα θα καναμε τοτε?
και εμενα οι φίλοι του αρραβωνιαστικού μου ξερω οτι με κάναν παρέα μονο λόγο αυτού..
και σε περιόδουσ που ηταν ο δικόσ μου μακρια κανένας από αυτού δεν με έκανε παρεα..
αλλά σκασίλα μου εχω τισ δικέσ μου φίλεσ που ξερω οτι ταιριάζουμε και ηταν επιλογή μου να τισ έχω..
09-07-2010, 10:13 #112
Originally posted by tonia_dia
πιστευω οτι εχει ενα δικιο που λέει οτι εσένα σου εχει εμπιστοσύνη τουσ αλλουσ όμως γιατί να τους έχει..
εχει απολυτα αδικο,
γιατι αμα εχει εμπιστοσυνη στην ατζικ, φτανει και περισευει....
Η ατζικ ανοιγει την αγκαλια της και οχι οι \"γαμπροι\" με το ζορι.....
Οσο για τα υπολοιπα περι κακης ψυχολογικης διαθεσης, το προβλημα ειναι η απιστια, η το οτι μεσα της μπορει να ειναι σκατα?
Ολα οκ δηλαδη αρκει να μην ξενοπηδηχτει?
Με το μπαρδον αλλα η (ο) συντροφος μας, δεν ειναι ουτε φεουδο ουτε τροπαιο.....
Ασε που νομιζα οτι η λογικη των σταυροφορων, που εβαζαν λουκετο για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο, δεν ειναι νορμαλ....
09-07-2010, 10:40 #113
adzik δεν εχω διαβάσει όλα τα μηνυματα στο θέμα που άνοιξεσ αλλά νομιζω κόλλησες στο γεγονός οτι δεν σάφηνει να κάνεις με άντρες παρέα..
Πρασπάθησε να κάνεις καινουργιες φιλιες και παρεες για να περνας καλά..δεν είναι όλοι οι φίλοι για να ανοίγουμε πληρως την καρδιά μας..Αυτοί ειναι ελάχιστοι..
οπότε ξεκινα με καινούργιεσ φιλίεσ αρχικά για να περνασ καλά και στην πορεία βλέπεις με ποιούς ταιριάζεις και ανοίγεσαι.
Ποιοσ του εγγυάται ότι σε μια φαση που θα είσαι ασχημα ψυχολογικά δεν θα στην πέσει κάποιος πρωην που μπορει να μη σε εχει ξεπεράσει ακόμα..ασε που κ εσένα μπορει να σου ξυπνήσουν κ άλλα συναισθήματα.
αλλά θα σου τονίσω ότι η απιστία συνηθωσ συμβαίνει όταν εχουμε προβλήματα στη σχεση και για διάφορουσ λόγους δεν είμαστε καλά και τότε βρίσκουμε από κάπου να πιαστούμε..
δηλαδη εσυ αν ηξερεσ οτι ο αντρας σου δεν ειναι ψυχολογικά καλά και ψαχνει παρεα-στηριγμα στην πρωην δεν θα σε ανησυχούσε καθόλου?????
?? Ασε που και μόνη σου μπορει να βρεθεισ σε δυσκολη θεση, εισαι νεα , ομορφη μην παίρνεισ και όρκο ότι ολοι οι αντρεσ φιλοι σου σε εβλεπαν φιλικα....
αυτα ειναι αλληλενδετα.
κ η απιστια θελει 2, ενας δεν αρκει. κ ο φιλος να θελει, αν δεν θελει η ατζικ (κ η καθε ατζικ) τελειωνει το παιχνιδι.
μαλλον στον εαυτο του δεν εχει εμπιστοσυνη, η εμπιστοσυνη ξεκιναει απο μεσα μας.
κ ναι αυξανουν οι πιθανοτητες για απιστια οταν η υπαρχουσα σχεση δεν καλυπτει τις αναγκες, οχι οταν αυξανει η \"επιτηρηση\".
αν θελεις να γνωρισεις καινουργιο κοσμο, ξεκινα με πιο χαλαρες προσδοκιες. φιλια ειναι επομενο σταδιο, δεν συμβαινει με το καλημερα, ουτε με ολους. οποιος σου κανει καποιο κλικ δοκιμαζεις να κανεις μια προταση, πχ παμε για εναν καφε κ αν δεχτει εχει καλως, αλλιως πας παρακατω.
γενικοτερα διαβαζοντας σε μου δινεις την αισθηση οτι ψαχνεις κατι τις το ιδανικο στη ζωη σου, δεν ξερω ακριβως τι ειναι αυτο, παντως ιδανικα δεν υπαρχουν. μηπως εχεις τελικα μη ρεαλιστικες προσδοκιες απο τη ζωη κ απογοητευεσαι ευκολα? κ ναι, το κυνηγι του ιδανικου φερνει δυσαρεσκεια.
09-07-2010, 13:07 #114
τελοσ παντον.. δεσ το διαφορετικα.. αν ειχα στηριγμα πλαι μου τουσ φιλουσ μου.. που τυχαινει να ειναι και πρωην μου.. ισωσ να μην ενιωθα τοσο πιεσμενη.. και να μην εφτανα στα ορια μου.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
09-07-2010, 13:10 #115
Originally posted by Adzik
και εμενα οι φίλοι του αρραβωνιαστικού μου ξερω οτι με κάναν παρέα μονο λόγο αυτού..
και σε περιόδουσ που ηταν ο δικόσ μου μακρια κανένας από αυτού δεν με έκανε παρεα..
αλλά σκασίλα μου εχω τισ δικέσ μου φίλεσ που ξερω οτι ταιριάζουμε και ηταν επιλογή μου να τισ έχω..
καλωσ ηρθεσ κι ολασ και στο φορουμ μασ φαινεσαι απο μακρια πωσ εισαι πολυ καινουρια...καλωσ σε βρηκαμε λοιπον......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
09-07-2010, 13:12 #116
Originally posted by krino
εχει απολυτα αδικο,
Οσο για τα υπολοιπα περι κακης ψυχολογικης διαθεσης, το προβλημα ειναι η απιστια, η το οτι μεσα της μπορει να ειναι σκατα?
Ασε που νομιζα οτι η λογικη των σταυροφορων, που εβαζαν λουκετο για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο, δεν ειναι νορμαλ.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
09-07-2010, 13:25 #117
Originally posted by Lou!..
αυτα ειναι αλληλενδετα.
κ η απιστια θελει 2, ενας δεν αρκει. κ ο φιλος να θελει, αν δεν θελει η ατζικ (κ η καθε ατζικ) τελειωνει το παιχνιδι.
μαλλον στον εαυτο του δεν εχει εμπιστοσυνη, η εμπιστοσυνη ξεκιναει απο μεσα μας.
κ ναι αυξανουν οι πιθανοτητες για απιστια οταν η υπαρχουσα σχεση δεν καλυπτει τις αναγκες, οχι οταν αυξανει η \"επιτηρηση\".
αν θελεις να γνωρισεις καινουργιο κοσμο, ξεκινα με πιο χαλαρες προσδοκιες. φιλια ειναι επομενο σταδιο, δεν συμβαινει με το καλημερα, ουτε με ολους. οποιος σου κανει καποιο κλικ δοκιμαζεις να κανεις μια προταση, πχ παμε για εναν καφε κ αν δεχτει εχει καλως, αλλιως πας παρακατω.
γενικοτερα διαβαζοντας σε μου δινεις την αισθηση οτι ψαχνεις κατι τις το ιδανικο στη ζωη σου, δεν ξερω ακριβως τι ειναι αυτο, παντως ιδανικα δεν υπαρχουν. μηπως εχεις τελικα μη ρεαλιστικες προσδοκιες απο τη ζωη κ απογοητευεσαι ευκολα? κ ναι, το κυνηγι του ιδανικου φερνει δυσαρεσκεια.
Λου.. ξερεισ καπου ισωσ εχεισ δικιο.. ναι ισωσ καπου καπου να προσπαθω να βρω σε πολλα πραγματα τα ιδανικα.. δεν το κανω επιτηδεσ σιγουρα οχι... μα υποσυνηδητα...
μπορω να παραδεχτω κατι τετοιο γιατι προσφατα ,καπου πριν κανεναν μηνα.. εκλαιγα σπαρακτικα για την σχεση μητερασ παιδιου που δεν ενιωσα ποτε....
λεγοντασ στον Μιχαλη το πωσ νομιζα ..η πιστευα πωσ ειναι η σχεση αυτη... με αγκαλιασε εκπληκτοσ και προσπαθουσε να μου εξηγισει πωσ καμια σχεση γονιου-παιδιου δεν ειναι ετσι..πωσ με ποναει και μου λειπει κατι που δεν υπαρχει...
ξαφνιαστηκα.. δεν πονουσα λιγοτερο για την αισθηση απολειασ και εγκαταληψησ..μα ξαφνιαστηκα... ισωσ μπερδευτηκα...
ολοι μασ φτιαχνουμε μεσα μασ σιγουρα την εικονα διαφορων σχεσεων.... οχι μοναχα απο τισ προσδοκειεσ μασ μα και με λογικα επειχειρηματα σε συνδιασμο με οσα εχουμε δει γυρω μασ...
οποτε δεν ενιωθα ποτε πωσ ειμαι παραλογη...εντελωσ ουτοπικη...
σχετικα με τουσ καινουριουσ φιλουσ...
υπαρχει κατι που απλωσ με μπλοκαρει... και φρεναρω.. παντα ημουν επιλεκτικη με τουσ ανθρωπουσ...ειδικα με τουσ φιλουσ... το ξερετε κι εσεισ αλλωστε..οσο μεγαλωνουμε τοσο ποιο ..απομακροι ημαστε..τοσο δυσκολοτερα κανεισ καποιον φιλο σου..
δεν με εκφραζουν.. οι γνωριμιεσ για εναν καφε.. δεν νιωθω ανετα... ακριβωσ αυτο..νιωθω αβολα... με πολλουσ ανθρωπουσ
.. οχι οταν κανουμε παρεα η γνωριζομαστε.. οταν ειναι να κανονισουμε να ξαναβρεθουμε.. παγωνω μεσα μου.. μπλοκαρω..και νιωθω τοσο αβολα..που σχεδον δεν θελω...να κανονισουμε.. σαν να θελω απλωσ να κανονισουμε μια αλλη στιγμη.. σαν αυτη η δεσμεση ... να με παραλυει...
ποσο χαζο ε?...χεχεχχε..και να φανταστεισ ειμαι τοσο ανοιχτο ατομο στουσ ανθρωποιυσ.. ακομη και εμενα παραξενευω.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
09-07-2010, 18:12 #118
Originally posted by krino
εχει απολυτα αδικο,
Ασε που νομιζα οτι η λογικη των σταυροφορων, που εβαζαν λουκετο για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο, δεν ειναι νορμαλ....
Αλλα όταν ειμαστε χάλια αν δεν μπορει ο ανθρωπόσ μας να μας βοηησει θα μπορέσουν οι πρωην?????
Και αν μπορέσουν να μας βοηθήσουν ειναι λογω βαθιάς και ανιδιοτελούς φιλίας ή και λόγω απωθημένων συναισθημάτων ??????
Και το να βρουμε συντροφο δεν ειναι ουτε φεουδο ουτε τροπαιο αλλα το να μας καλυπτουν συναισθηματικές ανάγκες πρωην και νυν μαλλον για συναισθηματικό μπέρδεμα μου κάνει παρά για ξεμπλοκάρισμα..
Adzik καλωσ σας βρηκα .Ναι είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω πολλά για εσας απλα απο τα λιγα που διαβασα είπα απλως την αποψή μου...
09-07-2010, 18:24 #119
Originally posted by Lou!..
τι παει να πει \"σε εσενα εχω εμπιστοσυνη, στους αλλους δεν εχω?\"
αυτα ειναι αλληλενδετα.
.
Τοτε πραγματκά αξίζεις συγχαρητηρια.Φαίνεται εχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου οπότε το συναίσθημα ζήλεια δεν υπάρχει στη ζωή σου.Θεωρω ομως ανθρωπινο καποιοσ να εχει τετοιου ειδουσ ανασφάλεια .Μιλάω παντα για περιπτωσεισ σαν της adzik( νεα , ομορφη ,γλυκια και μοναδική για τον αντρα της.).
10-07-2010, 09:59 #120
:):):)
aaaa.. ευχαριστω για τα κομπλιμαν..
ναι η αληθεια ειναι πωσ απο την στιγμη που θεωρω πωσ το να εχει κανεισ φιλουσ και φιλεσ ειναι ανθρωπινο δικαιωμα του καθενοσ.. δεν ζηλευω μα και διαχωριζω απολυτα τισ σχεσεισ αυτεσ.. με τισ πιο προσωπικεσ...
ειδικα απο την στιγμη που ειμαι δεσμευμενη και ειδικα σοβαρα...
ειμαι ατομο που αν νιωθω να απομακρινομαι απο τον συντροφο μου.. θα του το πω.. ωστε και να γνωριζει μα και να το δουλεψουμε οσο μπορουμε και θελουμε.. αυτο το βρισκω δικαιο.. το αξιζει καθε σχεση.. ξερεισ.. μια δευτερη ευκαιρια... ολοι αξιζουν.. ολεσ οι σχεσεισ... ποσο μαλλον .. οι σοβαρεσ..
απλωσ νομιζω πωσ ειναι ο ενηλικοσ τροποσ αντιμετωπισησ των συνιασθηματων μασ..και των σχεσων μασ..ετσι δεν ειναι?...
σαφωσ θα ζηλεψω λιγο..αλλα απο την στιγμη που θα με καθησυχασει ο αλλοσ.. του εχω εμπιστοσινη ακριβωσ πωσ θα ειναι εκεινοσ που θα φρεναρει οποιονδηποτε -οποιαδηποτε ενδιαφετομενη γι αυτον..
δεν θα κανω κατι απλωσ θα ειμαι πολυυυ παρατηριτικη...ξερω πολυ καλα πωσ φερεται κανεισ οταν του αρεσει καποιοσ αλλοσ.. η ειναι γοητευμενοσ η τσιμπιμενοσ με αλλον.. εχω περασει απο εκει... οπωσ εχει περασει κι εκεινοσ και ξερει επισεισ.. :):):):) ;)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή