Όλα ξεκινάνε από το σπίτι... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 124
    Banned
    να πας πισω να το βρεις.
    Αν δεν θες μενεις με την απορια.

Banned
    Originally posted by krino
    να πας πισω να το βρεις.
    Αν δεν θες μενεις με την απορια.
    Αν εννοείς αυτό που είπα την μία πλευρά να τη δικαιολογούμε και την άλλη να την κατακρίνουμε, οκ σου είπα άμα είναι δίκαια οκ.

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ!!!!! δεν ηθελα να σας δημιουργησω ενταση με αυτα που εγραψα!!!! και λυπαμαι πολυ γιατι δεν εθιξα καποιους \"προσωπικα\" αλλα μιλησα γενικα για τους λαθος τροπους που χρησιμοποιουνται απο \"καποιους\" γονεις!!!! ρε παιδια εξαλου το θεμα που συζηταμε εδω αυτο το \"ζουμι\" δεν εχει? κανω λαθος? ανοιξε το θεμα ενα ατομο εκφραζοντας και βγαζοντας αυτο που τον πονουσε!!!!.....ε, λοιπον πανω σε αυτο εξελισεται η κουβεντα!!!
    προτεινω λοιπον να ανοιξεις l.b.p ενα θεμα που να ειναι αφιερομενο στους σουπερ γονεις οπου εκει θα τους υμνουμε, θα τους θεοποιουμε, θα τους δινουμε συγχαριτηρια κλπ!!!!
    σε πληροφορω οτι και εκει θα γραψω γιατι εχω πολλα ,παρα πολλα καλα απο τους γονεις μου και τα εκτιμω, τα γνωριζω και τους λατρευω .....ομως αυτα που εχουν την ταση να μενουν δεν ειναι τοσο τα χαδακια γλυκια μου!!!! ο πονος νομιζω ειναι και αυτος πολυ ικανος για να φωλιασει στην ψυχη σου!!! τα χαδια αφηνουν αναμνηση ενω το χτυπημα αφηνει ΚΑΙ αναμνηση αλλα ΚΑΙ ουλες!!!!!
    δεν θελω να σε κοντραρω καλη μου, απλα θελω να σου εξηγησω τι ενοουσα με αυτα που εγραψα!!!( που ισως να ηταν δικο μου λαθος επειδη δεν τα εγραψα τοσο κατανοητα!!!)......εμενα οι γονεις μου και ιδιως η μαμα μου ηταν ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ σε βαθμο ασφιξιας!!!! ειχε πολλα συμπλεγματα απο την δικη της οικογ. ...ενταξυ, μου εκανε πολλα λαθη που με οδηγησαν σε αλλα λαθη δικα μου!!!!...ειχε υπερβολικα νευρα ανεξελεγκτα και ξεσπουσε σε εμενα με καθε τροπο!!! ημουν παιδακι ρε γαμωτο......μετα με αγκαλιαζε με λιγμους και μετανοιες...ομως εγω ειχα τον φοβο των πραξεων της που ηταν πολυ ισχυρος!!!.... ο μπαμπας μου ειχε αδυναμια αλλα ο φουκαρας ηταν ναυτικος και πολυ μαλθακος εως αβουλος ανθρωπος!!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!! και οταν την εβλεπε που με χτυπαγε τρελενοταν!!!! ......σου μιλαω για μεγαλο ψυχολογικο πολεμο που να σπαραζω απο τον παραλογισμο της !!!!!( ισως να ηταν διπολικη...που να το γνωριζεις τοτε για να τρεξεις σε γιατρο...) αυτα λοιπον φιλη μου!!! μη με παρεξηγεις...δεν ειναι κακια για τους γονεις !!! ειμαι και εγω ΜΑΝΑ!!!.....ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΩ,αλλα θελω να τονισω οτι αν εχω παρει λιγο απο το D.N.A.της ισως βγαλω πολλα κακα και εγω....ομως ας προσπαθησουμε να σταματησουμε ΕΔΩ \"την παραδωση\"της κακοδιαχειρισης των παιδιων μας με πυξιδ τα λαθη τους!!! ΔΕΝ την μισω!!! την αγαπω και μου λειπει (γιατι εχει πεθανει) απλα εχω πολλα παραπονα μαζι της που και εγω σαν ανθρωπος ξεφευγω λιγο στα λογια μου και χρισημοποιω και λιγη....\"καθαρευουσα\".....
    ενταξυ? να συζηταμε χωρις να παρεξηγουμε ειναι ο,τι καλυτερο! εδω ειμαστε για να βοηθηθουμε!!!και θα τα καταφερουμε!!!
    φιλακια σε ολους!!!!!

Banned
    Ok Οδύσσεια δεν έχω κάτι να πω σε αυτά που είπες, με κάλυψες. :)

Senior Member
    Αφου καλυφτηκε η lightbluepath, τελος! Αυτο εχει σημασια.

Δεν σε εχουνε κανει ακομα ban τοσο που βριζεις?

Banned
    Originally posted by frei
    Αφου καλυφτηκε η lightbluepath, τελος! Αυτο εχει σημασια.

Δεν σε εχουνε κανει ακομα ban τοσο που βριζεις?
    Η βρισιά κοπελιά όταν προέρχεται από θυμό δεν είναι ανήθικη μπροστά σε άλλα λόγια που μπορεί να ειπωθούν. Εσύ και οι φίλες σου λέτε πλαγίως τα χειρότερα πράγματα και σταματήστε επιτέλους να με κυνηγάτε επειδή δεν έχετε τι να κάνετε.

Senior Member
    εσυ προκαλεις... εσυ τα ακους! Αλλα δικαιολογεις οταν βριζεις εσυ... οταν σε βριζουν οι αλλοι εχεις προβλημα! χμμμμ!

Junior Member
    να εισαι παντα καλα κοριτσι μου!!!!:):):)..... και τα προβληματα ξερεις καμια φορα και απο μια μικρη κοντρουλα μπορει να λειθουν!!!ΟΛΑ εχουν κατι θετικο!!! ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!!!! αρκει να ειμαστε καλα, να υπαρχει καλη προθεση ,να υπαρχει αγαπη , και καποια στιγμη ο δρομος ο καθαρος θα φανει!!!! τι στο καλο......εδω ο ανθρωπινος νους ξεπερασε τους νομους της φυσικης (ας πουμε) ....και δεν θα τα βρουμε εμεις που στο κατω-κατω βοηθιωμαστε κιολας?....
    (...καλα ....ε!!!......και απο ορθογραφια.......δεν παιζομαι!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ ....οχι μονο δυσλεκτικη ορθογραφια αλλα \"χεσεμεσα ορθογραφια!!!χαχαχαχαχαχχ)

Senior Member
    Μια χαρα ειναι η ορθογραφια σου. Πιστεψε με... και στο κατω κατω ο αλλος δεν βλεπει ορθογραφια εδω αλλα νόημα!

Banned
    Originally posted by frei
    εσυ προκαλεις... εσυ τα ακους! Αλλα δικαιολογεις οταν βριζεις εσυ... οταν σε βριζουν οι αλλοι εχεις προβλημα! χμμμμ!
    Κοπέλα μου δεν αξίζεις να μιλάω μαζί σου. Τι εγώ ακούω και αηδίες; Εγώ δεν βρίζω χωρίς λόγο πχ παρανοική προσωπικότητα.

Senior Member
    Καλα δεν το συζηταώ...οτι δεν αξιζω δεν αξιζω...το ειπαμε και στο αλλο topic!

Banned
    Originally posted by ΟΔΥΣΣΕΙΑ
    να εισαι παντα καλα κοριτσι μου!!!!:):):)..... και τα προβληματα ξερεις καμια φορα και απο μια μικρη κοντρουλα μπορει να λειθουν!!!ΟΛΑ εχουν κατι θετικο!!! ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!!!! αρκει να ειμαστε καλα, να υπαρχει καλη προθεση ,να υπαρχει αγαπη , και καποια στιγμη ο δρομος ο καθαρος θα φανει!!!! τι στο καλο......εδω ο ανθρωπινος νους ξεπερασε τους νομους της φυσικης (ας πουμε) ....και δεν θα τα βρουμε εμεις που στο κατω-κατω βοηθιωμαστε κιολας?....
    (...καλα ....ε!!!......και απο ορθογραφια.......δεν παιζομαι!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ ....οχι μονο δυσλεκτικη ορθογραφια αλλα \"χεσεμεσα ορθογραφια!!!χαχαχαχαχαχχ)
    Οκ, Οδύσσειά μου υπάρχουν και ανθρώποι συνεννοήσιμοι τελικά σε αυτό το φόρουμ, πολύ χαίρομαι γι\'αυτό, εξ\' ου και το χαμογελάκι πιο πάνω. Να είσαι κι εσύ πάντα καλά.

Junior Member
    να εισαι καλα και εσυ frei!!!!! απαντουσα στην l.b.p με το προηγουμενο ποστ μου οταν ξαφνικα ειδα οτι ενδιαμεσα εχουν ανεβει και αλλα ποστ!!!! ποσο γρηγορα γραφετε βρε εσεις? εγω παω σαν χελωνα!!!!
    αλλα με την ευκαιρια θελω να πω επισης οτι και η lbp εκφραζεται με τον τροπο της και αυτη οπως ολοι......εγω να δεις τι βρωμοστωμα εχω οταν νευριασω!!! χαχαχαχχαχαχ!!!! ευτυχως που εδω στο φορουμ εισαστε ΟΛΟΙ πολυ ευγενικοι και αληθινοι και γιαυτο εκφραζομαστε οπως νιωθουμε....ακομη και με το να κρινεις αυστηρα τον αλλον....τροπος εκφρασης και αυτος ειναι! αυτο ρε παιδια πρεπει να το εκτιμισουμε κανονικα γιατι με το να ειναι ο αλλος \"εξω απο το δοντια\" ξερουρουμε τον αληθινο!!!! εχουμε βαρεθει πια απο τους \"δηθεν\" κυριλε στη ζωη μας!!! εδω ειμαστε ολοι αληθινοι γιατι ειμαστε επειδη ανοιγουμε την καρδια μας και περιμενουμε να δωσουμε και να παρουμε βοηθεια!!!
    ειμαι καινουρια εγω βεβαια, αλλα τολμω να πω οτι ΟΛΟΥΣ σας \"παω\" παρα πολυ γιατι ειστε ολοι διαφορετικοι και ξεχωριστοι!!!! για μενα η πιο καλη παρεα που ειχα ποτε!!!!
    και παλι σας φιλω!!!

Junior Member
    ωχ! παλι με προλαβε η l.b.p......... :):) βρε εδω εσεις εχετε κανει γραματεες σε κανενα υπουργο?? χαχαχαχαχαχααχχ τοσο γρηγορο γραψιμο μονο με το τυφλο συστημα!!!!

σε ευχαριστω για τα λογια σου lbp!!!! εχεις ψυχουλα και ειμαι σιγουρη.......και ας μας εχει κανει η ζωη και οι καταστασεις να την καλυπτουμε πισω απο μια \"σκληρη\" εικονα-ασπιδα!!!.....ετσι ειμαι και εγω μη νομιζεις....

Junior Member
    frei, μην ξαναπεις οτι δεν αξιζεις!!!!εχεις πολλα κρυμενα διαμαντια και εσυ στην ψυχουλα σου!!!! ΑΞΙΖΕΙΣ γιατι ζεις και εισαι παρουσα!!!! ολοι αξιζουμε!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!
    μια χαρα ανθρωπος εισαι!!!!! ...αντε τωρα...γιατι τις ιδιες βλακειες νιωθω και εγω για μενα...

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast