Επίδομα αναπηρίας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Senior Member
    παιδια στα κεπα μετραει μονο η ψυχωση η αμα κανεις και χρηση ουσιων?

Member
    Quote Originally Posted by sashag View Post
    γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν θα παρω χρηματα αναδρομικα (απο το αναπηρικο επιδομα) περασα προσφατα απο επιτροπη και τα χαρτια μου τα ειχα καταθεσει απο περισυ τον Σεπτεμβρη η Οκτωμβρη
    uppppppppppp

Senior Member
    εκανα αιτηση τελη μαρτιου και με ειδοποιησαν χθες να παω 2 ιουνιου. αντε να δουμε τι θα δουμε

Senior Member
    Περασα απο κεπα την δευτερα με ρωτησαν λιγα πραματα και εξετασαν παραπανω το φακελο μου με τα χαρτια, μας ειπε ο ενας γιατρος καλα θα τα πατε μην ανυσηχειτε αλλα οι κοινωνικη λειτουργος απο σταυρουπολη μου ειπε οτι το ταμειο που κανεις την αιτηση μπορει να ασκησει ενστανση στο αποτελεσμα των κεπα.
    λετε παιδια να περασω απο κεπα και να με κοψουν στο τεβε? διαβασα οτι απο 67 και πανω δε μπορουν να κανουν τιποτα αληθευει αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    Περασα απο κεπα την δευτερα με ρωτησαν λιγα πραματα και εξετασαν παραπανω το φακελο μου με τα χαρτια, μας ειπε ο ενας γιατρος καλα θα τα πατε μην ανυσηχειτε αλλα οι κοινωνικη λειτουργος απο σταυρουπολη μου ειπε οτι το ταμειο που κανεις την αιτηση μπορει να ασκησει ενστανση στο αποτελεσμα των κεπα.
    λετε παιδια να περασω απο κεπα και να με κοψουν στο τεβε? διαβασα οτι απο 67 και πανω δε μπορουν να κανουν τιποτα αληθευει αυτο?
    κανεις δεν ξερει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    κανεις δεν ξερει?
    Ρωτα σε κανενα συλλογο οικογενιων για την ψυχικη υγεια

http://www.iatronet.gr/sopsi/content.asp?pid=8
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ρωτησα κοινωνικη λειτουργο και μου ειπε οτι το ταμειο δεν μπορει να σου αρνηθει το επιδομα απλα αν θεωρησει τις διαγνωσεις εξετασεις κλπ ελειπη ζητουν επανεξεταση

Junior Member
    Η νοσηλεία σε ψυχιατρείο με εισαγγελική παραγγελία αρκεί για κάποιον η επιτροπή να του δώσει την αναπηρικής σύνταξη?
    Επίσης μ αυτά τα 230 ευρω το μήνα, αν ειναι τόσο δε ξέρω ποσά ειναι,μπορεί να ζήσει κανείς αν δεν εχει στήριγμα απο γονείς αν πχ αυτοί πεθάνουν?

Senior Member
    παναγουδα δεν ειναι 230 ευρω το μηνα
    ειναι περιπου 320+
    το ξερω γιατι το παιρνει η αδερφη μου.

εχω και γω μια απορια
    εκανα τα χαρτια μου στο κεπα πριν κανα μηνα και μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ για να περασω απο επιτροπη σε κανα τριμηνο.
    δεν εχω νοσηλεια αλλα το βιβλιαριο μου γραφει διπολικη διαταραχη και κατεθεσα γνωματευση απο τον γιατρο μου ο οποιος εργαζεται σε νοσοκομειο η οποια αναγραφει την διαγνωση αυτη συν οτι παιρνω ενα καρο φαρμακα.
    εχω ελπιδες οεο????
    επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.
    οταν παω στην επιτροπη θα πρεπει να τους λεω ασυναρτησιες προκειμενου να με βγαλουν αναπηρη?
    το λεω γιατι τωρα εχω τα λογικα μου (ελπιζω :P) και φοβαμαι μην με απορριψουν.
    τα χρειαζομαι πολυ αυτα τα χρηματα γι' αυτο καιγομαι!!!!
    ας μου απαντησει καποιος pleeease!!!!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    παναγουδα δεν ειναι 230 ευρω το μηνα
    ειναι περιπου 320+
    το ξερω γιατι το παιρνει η αδερφη μου.

εχω και γω μια απορια
    εκανα τα χαρτια μου στο κεπα πριν κανα μηνα και μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ για να περασω απο επιτροπη σε κανα τριμηνο.
    δεν εχω νοσηλεια αλλα το βιβλιαριο μου γραφει διπολικη διαταραχη και κατεθεσα γνωματευση απο τον γιατρο μου ο οποιος εργαζεται σε νοσοκομειο η οποια αναγραφει την διαγνωση αυτη συν οτι παιρνω ενα καρο φαρμακα.
    εχω ελπιδες οεο????
    επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.
    οταν παω στην επιτροπη θα πρεπει να τους λεω ασυναρτησιες προκειμενου να με βγαλουν αναπηρη?
    το λεω γιατι τωρα εχω τα λογικα μου (ελπιζω :P) και φοβαμαι μην με απορριψουν.
    τα χρειαζομαι πολυ αυτα τα χρηματα γι' αυτο καιγομαι!!!!
    ας μου απαντησει καποιος pleeease!!!!
    καλημερα,φιλη μου λυπαμαι που θα σε στεναχωρεσω αλλα δεν νομιζω να σου δωσουν συνταξη.
    πρεπει να εχεις νωσηλευτει.

Senior Member
    :( :( :( :(
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    :( :( :( :(
    κανε τα χαρτια σου κανονικα!!! ποτε δεν ξερεις!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    ας ελπισουμε οτι θα το παρω...
    υπαρχει κανεις στο φορουμ που το πηρε μονο με τη διαγνωση διπολικη διαταραχη χωρις να εχει νοσηλευτει?

Junior Member
    Δε ξέρω αν θα το πάρεις,μακάρι να το πάρεις αλλά και παλι ζεις με 300 ευρώ το μήνα;

Senior Member
    μενω στους γονεις μου.
    σιγουρα δν ζεις με 300 ευρω αλλα τουλαχιστον θα τους απαλλαξω απο τα 70 ευρω που μου δινουν τη βδομαδα.
    κατι ειναι και αυτο.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast