Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 394
    Banned
    Originally posted by krino

ναι αλλα γραφω και ποιηση οπως και ενα μυθιστορημα.
    :):):):):)
    σε εμπνέουν οι ψυχές του φορουμ ε? (και προφανώς αυτά που γράφουν..)

Banned
    Originally posted by arktos
    krino , χωσιματίας, ε ? :P

σε αυτη την ζωη,
    ολοι κατι κανουμε....
    ;)

είσαι και και παρεξηγησιάρης, όμως...:)

θυμάμαι με τί ασχολείσαι.
    τα είχες γράψει.
    σε τσεκάρω μη νομίζεις. ;)

με τσεκαρεις ε?
    αντε καλα...

εγω το ειπα για να δειξω οτι αξιζω.

Νομιζω κερδιζω τους υπολοιπους παρασαγκας.... ε?
    :D

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by PETRAN
    Μα πες ότι αναφέρθηκαν δημόσια, ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί? Σοβαρά τώρα? Γιατί θίγεσαι?

Όσο γι αυτά που αναφέρω, τα λέω σαν παραδείγματα για να γνωρίσεις κόσμο και έξω. Είναι καλύτερο από το να είσαι μόνιμα στα φορουμ, φαντάζομαι κάτι μπορείς να σκεφτείς και εσύ για να γνωρίσεις κόσμο και έξω!
    Καλύτερα να σου βγει το μάτι λένε, παρά το όνομα! Όσο για τα άλλα, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να αρχίσω δραστηριότητα, στο εξήγησα. Δεν έχω όρεξη.

\"Πως θα σου βγει το όνομα\" αφού δεν ξέρει καν πως σε λένε! Θα σου βγει το όνομα \"light blue path\"?

Και πες ότι \"σου βγήκε το όνομα\" σε 2-3 άγνωστα άτομα, πως επηρεάζεται η ποιότητα της ζωής σου?

Αυτά τα αναφέρω αυτά για καλύτερη ζωή, δεν τα λέω για κακό, εσύ μπορεί να θέλεις να παίρνεις μέρος σε flame-wars μέρα-νύχτα-δικαίωμα σου! Όπως την βρίσκει ο καθένας.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    το προβλημα σου πιο ειναι λμπ?

οτι ολοι δεν συμφωνουμε παντα κ ενιοτε διαφωνουμε? κ ενιοτε διαφωνουμε μαζι σου?
    Αυτά που είπατε περι σκατοχαρακτήρα και περι παθολογικού εγωισμού. Και άλλα τέτοια παρόμοια.

Ε ωραία και επειδή στο είπανε 2 άγνωστοι του ιντερνετ που δεν σε ξέρουν καν από κοντά πρέπει να το πάρεις κατάκαρδα!?

Banned

\"Πως θα σου βγει το όνομα\" αφού δεν ξέρει καν πως σε λένε! Θα σου βγει το όνομα \"light blue path\"?

Και πες ότι \"σου βγήκε το όνομα\" σε 2-3 άγνωστα άτομα, πως επηρεάζεται η ποιότητα της ζωής σου?

Αυτά τα αναφέρω αυτά για καλύτερη ζωή, δεν τα λέω για κακό, εσύ μπορεί να θέλεις να παίρνεις μέρος σε flame-wars μέρα-νύχτα-δικαίωμα σου! Όπως την βρίσκει ο καθένας.
    Μα εγώ αυτό λέω! Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άλλα flame wars αλλά ούτε και αφορμές φυσικά. Όσο για το ότι θα μου βγει το όνομα, ήδη αναφέρθηκε το όνομά μου αλλά και σαν lightbluepath θίγομαι γιατί είμαι εγώ. Δεν τα γράφει κανένα φάντασμα αυτά.

Banned

Ε ωραία και επειδή στο είπανε 2 άγνωστοι του ιντερνετ που δεν σε ξέρουν καν από κοντά πρέπει να το πάρεις κατάκαρδα!?
    Το είδες ότι το πιστεύουνε πολλοί αυτό επειδή είπα τότε τη γνώμη μου για το σκατογα..μένο γεγονός με το παιδί.

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos

σε εμπνέουν οι ψυχές του φορουμ ε? (και προφανώς αυτά που γράφουν..)

πονηρουλη....
    αντλω και απο εδω υλικο ειναι αληθεια.
    Και επειδη αγριευεις καμια φορα,
    οχι δεν σε εχω μεσα στην σκεψη μου.

Σαφως ομως και με ενδιαφερουν οι συμπεριφορες των ανθρωπων εδω μεσα.

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    αν σου εκοβα τρια δαχτυλα κ σε εκαιγα με τσιγαρα θα ειχες συμπαθεια προς εμενα?θα ειχα λογο για αυτο?
    Ε ωραία αν δεν είχες λόγο δεν θα είχα συμπάθεια, εννοείται. Και λόγο να είχες δεν θα είχα συμπάθεια, απλά δεν θα μπορούσα να δω την αδικία, αν πχ σε σκοτώνανε.

εμένα πάλι ρε παιδιά, μια αντιπάθεια του τύπου : σου τσακίζω όλα τα κόκαλα θα μου έβγαινε!

οπότε ντόρα, άσε τα δάχτυλα κάτω και μακρυά το τσιγάρο σου! :P
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member

Μα εγώ αυτό λέω! Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άλλα flame wars αλλά ούτε και αφορμές φυσικά. Όσο για το ότι θα μου βγει το όνομα, ήδη αναφέρθηκε το όνομά μου αλλά και σαν lightbluepath θίγομαι γιατί είμαι εγώ. Δεν τα γράφει κανένα φάντασμα αυτά.

ΠΩΣ θίγεσαι? Πως επηρεάζει την ποιότητα της ζωής σου αυτό δηλαδή?

Ναι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι και ιντερνετο-φαντάσματα δεν τους ξέρουμε καν ποιοι είναι. Πρέπει να τους παίρνουμε πάντα σοβαρά δηλαδή?

Senior Member

Το είδες ότι το πιστεύουνε πολλοί αυτό επειδή είπα τότε τη γνώμη μου για το σκατογα..μένο γεγονός με το παιδί.

Ωραία και επειδή το πιστεύουνε τι έγινε?

Banned
    εγω λαιτ σε θεωρω απλα μια πονεμενη ψυχη..οχι σκατοψυχη..

Banned
    ΠΩΣ θίγεσαι? Πως επηρεάζει την ποιότητα της ζωής σου αυτό δηλαδή?

Ναι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι και ιντερνετο-φαντάσματα δεν τους ξέρουμε καν ποιοι είναι. Πρέπει να τους παίρνουμε πάντα σοβαρά δηλαδή?
    Βρε Πετράν, ψυχανάλυση θα κάνουμε τώρα; Με πειράζει, με ενοχλεί πως το λένε, νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου. Anyway, φεύγω.

Banned

Ωραία και επειδή το πιστεύουνε τι έγινε?
    Σου εξήγησα πιο πάνω.

Senior Member
    συγγνωμη ρε λμπ, αλλα,

οταν δεν δεχεσαι ποτε κριτικη, οταν θεωρεις οτι ολοι σου επιτιθενται κ φταινε, οταν με το παραμικρο θιγεσαι, οταν θελεις ολοι να συμφωνουν με τη γνωμη σου κ να μην εχουν διαφορετικη γνωμη, δλδ αυτο τι ειναι? δεν ειναι υπερμετρος εγωισμος?
    πηγαινε στην εκκλησια να ρωτησεις εναν παπα να σου εξηγησει τι ειναι εγωισμος αν δεν ξερεις.

το ενδεχομενο να κανεις κ εσυ λαθη το εχεις σκεφτει ποτε στη ζωη σου?

το ενδεχομενο να προκαλεις κ εσυ με τη συμπεριφορα σου τους αλλους κ να σου βγαζουν το επιθετικο τους προσωπο, το εχεις σκεφτει ποτε?

Banned
    Originally posted by dora-agxos
    εγω λαιτ σε θεωρω απλα μια πονεμενη ψυχη..οχι σκατοψυχη..
    Δεν ξέρω αν είμαι πονεμένη, πάντως δεν είμαι υποκρίτρια ή σκατόψυχη. Anyway, φεύγω. Bye.

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast