Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 27 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 394
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by PETRAN
    Όχι και εσύ μέσα !
    Έχεις αποδείξεις γι\'αυτό που λες;

Αφού είσαι ο θηλυκός μοντέρνος ηρώδης

Banned
    Originally posted by Sepia
    οχι βρε, δεν σκέφτηκα για μένα...
    να κάπως έτσι γίνονται προφανώς οι παρεξηγήσεις...
    και γώ αρπαχτηκα το πρώι με κάποιον..αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι η διάθεση του κάθενος..φαντάζομαι...αλλοί μιλάνε σοβαρά, άλλοι κάνουν πλάκα καλοπροαίρετα, άλλοι έτσι, άλλοι αλλιώς....
    ελεύθερος λόγος, τι να κάνεις...είναι αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω...απλά δεν πρέπει να ασχολούμαστε αν κάτι μας ενοχλεί..
    Ναι αλλά τι γίνεται όταν ο χαρακτήρας του φόρουμ σου ταιριάζει αλλά δεν σου ταιριάζουν οι άνθρωποι και έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας; Φεύγεις;

Senior Member
    Originally posted by claire
    τραγικό ποστ που φυσικά ΔΕΝ προωθεί αυτά που ζητάς.

γενικά σταμάτα να βλέπεις παντού καυγάδες και μαχαιρώματα. όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά εσύ όπου υπάρχει διαφωνία στις απόψεις το βλεπεις σαν επίθεση, χάος και σκοτωμό.
    Σοβαρά; Έτσι όπως τα λες κοντεύουμε να σε πιστέψουμε. Αλλά έπεσες μες στην παγίδα σου, κάνεις αυτό ακριβώς το πράγμα που σχολιάζω, κρίνεις κι εσύ.
    ναι, οι απόψεις γι αυτό υπάρχουν, για να τις κρίνουμε! η κριτική δεν έχει μόνο την αρνητική σημασία που της έχεις αποδώσει.

Senior Member
    Originally posted by frei
    Εγώ εχω πιάσει τοίχο!!! Καλή θέση... πρωτη στον λιθοβολισμο!
    παντου πρωτη ε?

εγω εχω αρχισει ηδη να αυτλιθοβολουμαι

για σιγουρη επιτυχια

σέξε-περα-σα! σέξε-περα-σα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Αφού είσαι ο θυλικός μοντέρνος ηρώδης
    Πολύ αστείο εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν χωρίς λόγο, γι\'αυτό μιλάμε τώρα. Τελικά έχασα πάσα ιδέα για σένα. Χτυπάς κι εσύ κάτω απ\' τη μέση σαν πολλούς άλλους εδώ πέρα.

Senior Member
    researcher δεν ειναι δικαιο..κι εγω καθομαι και περιμένω ποτε θα με λιθοβολήσουν??? θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου. Αυτο-λιθοβολουμαι κι εγω!

Banned
    Originally posted by claire

ναι, οι απόψεις γι αυτό υπάρχουν, για να τις κρίνουμε! η κριτική δεν έχει μόνο την αρνητική σημασία που της έχεις αποδώσει.
    No comment..

Banned
    Με το να διακωμωδείτε ένα σοβαρό θέμα, μου δείχνετε αυτό απολύτως, ότι έχω δίκιο.

Senior Member
    Αφού είσαι ο θυλικός μοντέρνος ηρώδης
    Πολύ αστείο εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν χωρίς λόγο, γι\'αυτό μιλάμε τώρα. Τελικά έχασα πάσα ιδέα για σένα. Χτυπάς κι εσύ κάτω απ\' τη μέση σαν πολλούς άλλους εδώ πέρα.

Το χειρότερο από όλα ξέρεις ποιο είναι?

Ότι βίασα την λέξη \"θηλυκός\".

What the fuck, my greek!

Senior Member

Το χειρότερο από όλα ξέρεις ποιο είναι?

Ότι βίασα την λέξη \"θηλυκός\".

What the fuck, my greek!
    το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά είπα να μην το αναφέρω, γιατί πάλι θα κατηγορηθώ για άκρατο μπαμπινιωτισμό! :P:P

Senior Member
    Με το να διακωμωδείτε ένα σοβαρό θέμα, μου δείχνετε αυτό απολύτως, ότι έχω δίκιο.

H ότι μπορεί απλά να έχουμε ζωή και έξω από το φορουμ και όλα αυτά μας φαίνονται μπούρδες?

Μια άλλη εξήγηση!

αν θες να μεινεις αλλα δεν πας καποιους -δεν μπορουμε ολοι να τους πηγαινουμε ολους-μενεις και κρατας αυτο που θες
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    H ότι μπορεί απλά να έχουμε ζωή και έξω από το φορουμ και όλα αυτά μας φαίνονται μπούρδες?

Μια άλλη εξήγηση!
    Επειδή δεν μπορούμε όλοι να έχουμε ζωή εκτός φόρουμ δεν σημαίνει ότι αυτά εδώ είναι μπούρδες. Εξάλλου σε ανθρώπους μιλάς, hello.

Banned
    Originally posted by olgaki82
    αν θες να μεινεις αλλα δεν πας καποιους -δεν μπορουμε ολοι να τους πηγαινουμε ολους-μενεις και κρατας αυτο που θες
    Σωστό Ολγάκι. Όσο αντέξω.

ελα ρε παιδια στην τελικη πειτε δε θελω ο ταδε να με σχολιαζει.και σιγα τις επιθεσεις τωρα απλα ολοι λιγο πολυ εχουμε περιεργες αποψεις...μπορει καποιος να μη κραξει αλλα να πει τη δικη του οπτικη για το οποιοδηοτε σχολιο

Page 3 of 27 FirstFirst 1234513 ... LastLast