Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 394
    Banned
    Originally posted by dora-agxos
    ρε λαιτ εισαι στα καλα σου??νιωθεις οτι σε κρινω?οτι ηρθα να σου κανω την εξυπνη?πρεπει να συμφωνησω με εναν φονο ενος αθωου πλασματος για να ειμαι καλη?να μην ξαναποσταρω?πεσμου τι θες?
    Σου είπα, να μην κάνεις την έξυπνη δλδ ότι εσύ είσαι καλύτερη από μένα. Και ναι, είμαι στα καλά μου, υπάρχει πρόβλημα;

Banned
    Originally posted by PETRAN
    Ε όλα αυτά ρε χρυσή μου είναι πακέτο πως το λένε! Αν έχεις περίεργες ιδέες ότι όλοι είναι εναντίον σου είναι πιο πιθανό να είσαι υπερ-ευαίσθητος στην κοινωνική κριτική και να υπερ-αντιδράς. Ακόμα και όταν τα \"πολλά πολλά\" τα \"συμμαζεύεις\" με τα φάρμακα το υπόβαθρο αυτό συνεχίζει να υπάρχει. Προφανώς αν έχεις περίεργη σκέψη δεν είναι ότι όλα τα άλλα θα είναι οκ. Αφού όλη η ψυχολογία στον τρόπο σκέψης και αντίληψης βασίζεται. Γι αυτό και σε περιπτώσεις χωρίς φάρμακα τα πράγματα \"ξεφεύουν\" πολύ.
    Ποιός σου είπε ότι δεν παίρνω φάρμακα;

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Ε όλα αυτά ρε χρυσή μου είναι πακέτο πως το λένε! Αν έχεις περίεργες ιδέες ότι όλοι είναι εναντίον σου είναι πιο πιθανό να είσαι υπερ-ευαίσθητος στην κοινωνική κριτική και να υπερ-αντιδράς. Ακόμα και όταν τα \"πολλά πολλά\" τα \"συμμαζεύεις\" με τα φάρμακα το υπόβαθρο αυτό συνεχίζει να υπάρχει. Προφανώς αν έχεις περίεργη σκέψη δεν είναι ότι όλα τα άλλα θα είναι οκ. Αφού όλη η ψυχολογία στον τρόπο σκέψης και αντίληψης βασίζεται. Γι αυτό και σε περιπτώσεις χωρίς φάρμακα τα πράγματα \"ξεφεύουν\" πολύ.
    Ποιός σου είπε ότι δεν παίρνω φάρμακα;

Ουφ,

Αυτό λέω. Ότι ΑΚΟΜΑ και με τα φάρμακα και με τον έλεγχο των πολλών πολλών συμπτωμάτων, το όλο ψυχολογικό υπόβαθρο συνεχίζει να υπάρχει. Διάβασε τι γράφω προσεκτικά.

Senior Member
    παρεπιπτοντως στα ξεσπασματα του κιπ, ολο του λενε να παρει τα χαπια του, κανεις δεν ασχολειται σε λογικη διασταση με αυτα που λεει χμμμ! οχι?

Εχμ οχι ακριβως...αλλα καπως ετσι...η καταλληλη συμβουλη ειναι.... 4 φορες τα χω κοψει τα ρημαδια 4 φορες εχω γκρεμοτσακιστει τα τελευταια 13 χρονια για μικρα διαστηματα.

Περσι το καλοκαιρι κρατησε αρκετα και ηταν πολυπλοκοτερη η σχεση.

Υπαρχει λογικη αλλα ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια...υπερευαισθησια κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Ουφ,

Αυτό λέω. Ότι ΑΚΟΜΑ και με τα φάρμακα και με τον έλεγχο των πολλών πολλών συμπτωμάτων, το όλο ψυχολογικό υπόβαθρο συνεχίζει να υπάρχει. Διάβασε τι γράφω προσεκτικά.
    Μα εδώ δεν μιλάγαμε για την αντίδραση που έχω σε σας, αλλά στο παιδί. Μου είπαν ότι ευθύνεται η αρρώστεια και απάντησα.

Banned
    lightbluepath

σταματησε το εδω.

Banned
    ο καθενας γνωριζει την αξια του και δεν χρειαζονται σφυγμομετρησεις.

Banned
    Originally posted by krino
    lightbluepath

σταματησε το εδω.
    Εγώ ήθελα να πω τη γνώμη μου κρίνο, γιατί έχω αγανακτήσει πια ορισμένοι να κάνουνε τους έξυπνους και να τη λένε συνέχεια, ποιοί είναι αυτοί δλδ; Να μην αντιδράσω; Και τώρα ακόμη αντιδράνε αντί να αφήσουνε να σκεφτούνε κάποιοι άλλοι. Αλλά πολλά ζητάω ε;

Banned
    lightbluepath

σταματησε το εδω.
    Εγώ ήθελα να πω τη γνώμη μου κρίνο, γιατί έχω αγανακτήσει πια ορισμένοι να κάνουνε τους έξυπνους και να τη λένε συνέχεια, ποιοί είναι αυτοί δλδ; Να μην αντιδράσω; Και τώρα ακόμη αντιδράνε αντί να αφήσουνε να σκεφτούνε κάποιοι άλλοι. Αλλά πολλά ζητάω ε;

παντα θα υπαρχουν οι εξυπνοι, lightbluepath
    εξυπνος ομως ειναι εκεινος που ξερει ποτε να σταματαει, και οχι να συνεχιζει μια κοντρα.

Senior Member
    Ουφ,

Μα εδώ δεν μιλάγαμε για την αντίδραση που έχω σε σας, αλλά στο παιδί. Μου είπαν ότι ευθύνεται η αρρώστεια και απάντησα.

Βρε καλή μου κοπέλα αυτό λέω, ότι ο τρόπος που αντιδράς γενικότερα είναι υπερβολικός σε μερικές περιπτώσεις, είτε είναι στο παιδί, είτε στον χ που κάτι είπε και το πήρες πολύ στραβά είτε στον ψ που κάτι είπε και το πήρες ακόμα πιο στραβά. Δεν στο λέω με κακία οκ ούτε για να στην πω οκ? Απλά προσπάθησε να το σκεφτείς αντικειμενικά και χωρίς πάθος! :)

Senior Member
    οταν καμια φορα θελω να σκεφτω , παω σε ενα φορουμ ποσταρω ενα θεμα και μετα τους την λεω οτι δεν μ\'αφηνουν να σκεφτω!

Banned
    η συζητηση τελειωσε.

Banned
    [παντα θα υπαρχουν οι εξυπνοι, lightbluepath
    εξυπνος ομως ειναι εκεινος που ξερει ποτε να σταματαει, και οχι να συνεχιζει μια κοντρα.
    Διαφωνώ. Όσο υπάρχει κόντρα, πρέπει να υπερασπίζεις τον εαυτό σου.

Banned
    την κοντρα που την ειδες λαιτ?

Banned
    Originally posted by dora-agxos
    την κοντρα που την ειδες λαιτ?
    Όχι μιλάμε γλυκά ο ένας στον άλλον, έχεις δίκιο τι να σου πω.

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast