Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 394
    Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Originally posted by lightbluepath
    Εγώ πάντως έχω. Και μερικές φορές μου έρχεται να φάω τον άλλο αν με πικάρει διαρκώς. Μην απορρίπτεις αυτά για τα οποία όλοι έχουν αλλά κατηγορούν μόνο τους σχιζοφρενείς. Δέξου απλά πως μετά από πολύ προσπάθεια ίσως να ανέβεις level και να μην δίνεις τόση σημασία σε ότι σε ενοχλεί. don\'t get mad, get even!
    Σωστά Ονειροπλασμένε αλλά στην πράξη τι γίνεται.
    Στην πράξη αν έχεις όντως τόση ένταση, ορμή, νεύρο και ευθιξία πας και γράφεσαι σε κάποιο καράτε και ξεσπάς εκεί. Ούτε ενοχλείς κανέναν ούτε θα σου πουν τίποτα.

+1

Ακριβώς αυτό είναι πολύ καλύτερο. Και κάνεις και την γυμναστική σου.

Banned
    Originally posted by PETRAN

Μα γιατί νιώθεις έτσι δεν καταλαβαίνω? Δεν μας ξέρεις καν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στην ζωή.

Πρώτον, αν στην έλεγε ένας φυλακισμένος που έχει σκοτώσει την μάνα του και όλο του το σόι, θα τον έπαιρνες το ίδιο σοβαρά με ένα άτομο του περιβάλλοντος σου που ξέρει ποια είσαι και σε αγαπάει πραγματικά? Όλοι εμείς τώρα δεν έχουμε άμεση σχέση με σένα ούτε και μεταξύ μας και ο καθένας μπορεί να λέει/κρίνει/βρίζει/κάνειπλάκα όποτε και όταν θέλει χωρίς περιορισμούς.

Δεύτερον, πιστεύεις ότι η αξία σου χτίζεται μόνο από τους άλλους και από το τι θαπουνε? Δεν είναι το τι έχεις κάνει εσύ? Δεν είναι να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου όπως και να είναι? Ο άλλος μπορεί να σε θεωρεί και το μεγαλύτερο σκουπίδι-δικαίωμα του-αν εσύ όμως αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις ποιος είναι δεν τα \"ακούς\" καν αυτά. Γιατί ξέρεις εσύ ποια είσαι και τι ζητάς στην ζωή. Δεν ξέρει ο άλλος καλύτερα για σένα. Πόσο μάλλον όταν σου κάνει δήθεν \"κριτική\"την στιγμή που δεν σε ξέρει καν.

Αυτά απλά ήθελα να σου πω και στα λέω με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε κρίνω οκ?

Τώρα από εκεί και πέρα αντιπαραθέσεις και κόντρες παντού και πάντα θα υπάρχουν. Ανοίγεις ένα κανάλι και βλέπεις τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε να βρίζονται σαν μικρά παιδιά. Το θέμα είναι να μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι σε κάθε πράγμα από κάθε άτομο και να αγαπάμε τον εαυτό μας. :)
    Πετράν δυστυχώς είμαστε σε ένα φόρουμ που είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Και η γνώμη των άλλων πάντα μετράει, ακόμα και αν είναι λανθασμένη.

Banned
    Στην πράξη αν έχεις όντως τόση ένταση, ορμή, νεύρο και ευθιξία πας και γράφεσαι σε κάποιο καράτε και ξεσπάς εκεί. Ούτε ενοχλείς κανέναν ούτε θα σου πουν τίποτα.
    Ονειροπλασμένε μια χαρά είμαι, εδώ μου δημιουργούν αυτά τα νεύρα, όταν έρχεται η άλλη και με χαρακτηρίζει σκατόψυχη και τα άλλα που έχω δει κατά καιρούς. Με κρατάνε σοβαροί λόγοι εδώ, αλλιώς θα είχα φύγει προ πολλού. Δεν ενόχλησα εγώ.

Junior Member

Έχει χαλάσει ο κόσμος προ πολλού.
    Σε αυτό δε θα διαφωνήσω.
    Απλά πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που θέλουν να είναι δίπλα στον άλλο με ανιδιοτέλεια.

Μπορεί να φταίει και η στάση που έχουμε απέναντι στη ζωή για πολλούς τομείς.

Ελπίζω πάντως να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Καλό απόγευμα (σε όλους)

Banned
    Originally posted by Coral
    Σε αυτό δε θα διαφωνήσω.
    Απλά πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που θέλουν να είναι δίπλα στον άλλο με ανιδιοτέλεια.

Καλό απόγευμα (σε όλους)
    Ευχαριστώ.

Banned
    Originally posted by Coral

Έχει χαλάσει ο κόσμος προ πολλού.
    Σε αυτό δε θα διαφωνήσω.

Καλό απόγευμα (σε όλους)
    μπραβο coral,
    πολυ σωστο το ποστ σου.

Senior Member
    Ποιός αξίζει φαίνεται και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του νομίζω....

Senior Member

Μα γιατί νιώθεις έτσι δεν καταλαβαίνω? Δεν μας ξέρεις καν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στην ζωή.

Πρώτον, αν στην έλεγε ένας φυλακισμένος που έχει σκοτώσει την μάνα του και όλο του το σόι, θα τον έπαιρνες το ίδιο σοβαρά με ένα άτομο του περιβάλλοντος σου που ξέρει ποια είσαι και σε αγαπάει πραγματικά? Όλοι εμείς τώρα δεν έχουμε άμεση σχέση με σένα ούτε και μεταξύ μας και ο καθένας μπορεί να λέει/κρίνει/βρίζει/κάνειπλάκα όποτε και όταν θέλει χωρίς περιορισμούς.

Δεύτερον, πιστεύεις ότι η αξία σου χτίζεται μόνο από τους άλλους και από το τι θαπουνε? Δεν είναι το τι έχεις κάνει εσύ? Δεν είναι να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου όπως και να είναι? Ο άλλος μπορεί να σε θεωρεί και το μεγαλύτερο σκουπίδι-δικαίωμα του-αν εσύ όμως αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις ποιος είναι δεν τα \"ακούς\" καν αυτά. Γιατί ξέρεις εσύ ποια είσαι και τι ζητάς στην ζωή. Δεν ξέρει ο άλλος καλύτερα για σένα. Πόσο μάλλον όταν σου κάνει δήθεν \"κριτική\"την στιγμή που δεν σε ξέρει καν.

Αυτά απλά ήθελα να σου πω και στα λέω με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε κρίνω οκ?

Τώρα από εκεί και πέρα αντιπαραθέσεις και κόντρες παντού και πάντα θα υπάρχουν. Ανοίγεις ένα κανάλι και βλέπεις τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε να βρίζονται σαν μικρά παιδιά. Το θέμα είναι να μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι σε κάθε πράγμα από κάθε άτομο και να αγαπάμε τον εαυτό μας. :)
    Πετράν δυστυχώς είμαστε σε ένα φόρουμ που είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Και η γνώμη των άλλων πάντα μετράει, ακόμα και αν είναι λανθασμένη.

Και σαν μετράει σε κάποιους άλλους τι έγινε? Δεν σε επηρεάζε εσένα σαν άνθρωπο. Κανέναν δεν τον πάνε όλοι, δεν θα καθόμαστε να χαλιόμαστε και να απαντάμε κάθε φορά που νιώθουμε ότι μας θίγουνε.

Να απαντάς σε κόντρα ναι. Αλλά σε αυτές που αξίζουνε! Όχι σε κάθε μια κόντρα που βρίσκεις στον δρόμο σου. Pick your fights wisely. Κόντρες πάντα θα υπάρχουν-μικρότερες η μεγαλύτερες- το θέμα είναι να επιλέγεις και τις κατάλληλες. Και καμία από αυτές δεν θα είναι σε ένα απρόσωπο φορουμ (αλλά ούτε και έξω στην κοινωνία). Έστω στο σημείο που πρέπει να χαλαστείς.

Banned
    Να απαντάς σε κόντρα ναι. Αλλά σε αυτές που αξίζουνε! Όχι σε κάθε μια κόντρα που βρίσκεις στον δρόμο σου. Pick your fights wisely. Κόντρες πάντα θα υπάρχουν-μικρότερες η μεγαλύτερες- το θέμα είναι να επιλέγεις και τις κατάλληλες. Και καμία από αυτές δεν θα είναι σε ένα απρόσωπο φορουμ (αλλά ούτε και έξω στην κοινωνία). Έστω στο σημείο που πρέπει να χαλαστείς.
    Από τη στιγμή που αναφέρεται το όνομά μου ή έχω εμπλακεί εγώ θα απαντάω, αξίζουν δεν αξίζουν.

Banned
    Originally posted by γιώτα2
    Ποιός αξίζει φαίνεται και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του νομίζω....
    Από τι φαίνεται Γιώτα αν όχι από τις επιθέσεις κάτω από τη μέση;

Senior Member
    Δικαίωμα σου είναι, φυσικά. Απλά εσύ χαλιέσαι με το παραμικρό και προκαλείς μετά γενικότερη αναστάτωση.
    ΄
    Ναι οι άλλοι είναι αθώοι εγώ έχω τη μύγα θες να μας πεις τώρα.
    φυσικα. κ εγω συμφωνω με πετραν κ κλερ.

υπαρχει κ η ψυχοθεραπεια, μπορεις να μαθεις για τα χουγια του εαυτου σου!

Banned
    Ονειροπλασμένε μια χαρά είμαι, εδώ μου δημιουργούν αυτά τα νεύρα, όταν έρχεται η άλλη και με χαρακτηρίζει σκατόψυχη και τα άλλα που έχω δει κατά καιρούς. Με κρατάνε σοβαροί λόγοι εδώ, αλλιώς θα είχα φύγει προ πολλού. Δεν ενόχλησα εγώ.
    Αν έδωσες δικαίωμα λογικό είναι να γίνει αυτό. Μπορείς απλά να δεις τι λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις έξω... αυτό έχει σημασία, αν μπορείς να πάρεις μια γεύση από εδώ και να αναρωτηθείς λίγο τι μπορείς να αλλάξεις ..ώστε να έχεις μια συμπεριφορά που να μην σε βάζει στη γωνία ή στην απομόνωση. Επίσης δεν μπορούμε να ταιριάξουμε με όλους. κάνε μια σύνοψη με τους φίλους που είχες/ έχεις έξω, κάποιοι θα ήταν πιο δεκτικοί μαζί σου και εσύ μαζί τους, σωστά? Δες δηλαδή τι σου ταιριάζει.. γιατί να σκας με όλους μα όλους..!

Banned
    Originally posted by lucifer
    φυσικα. κ εγω συμφωνω με πετραν κ κλερ.

υπαρχει κ η ψυχοθεραπεια, μπορεις να μαθεις για τα χουγια του εαυτου σου!
    Δεν απαντάω σε σένα γιατί πετάς σπόντες.

Senior Member
    [Από τη στιγμή που αναφέρεται το όνομά μου ή έχω εμπλακεί εγώ θα απαντάω, αξίζουν δεν αξίζουν.

Γιατί? Δεν είναι μαλακία για σένα αυτό?

Senior Member
    τι σποντες ρε λμπ στα ισια σου τα εχω πει κατα καιρους οπως κ πολλοι αλλοι!

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast