Results 121 to 135 of 394
-
01-07-2010, 17:19 #121
Originally posted by Oneiroplasmenos
Originally posted by lightbluepath
Εγώ πάντως έχω. Και μερικές φορές μου έρχεται να φάω τον άλλο αν με πικάρει διαρκώς. Μην απορρίπτεις αυτά για τα οποία όλοι έχουν αλλά κατηγορούν μόνο τους σχιζοφρενείς. Δέξου απλά πως μετά από πολύ προσπάθεια ίσως να ανέβεις level και να μην δίνεις τόση σημασία σε ότι σε ενοχλεί. don\'t get mad, get even!
+1
Ακριβώς αυτό είναι πολύ καλύτερο. Και κάνεις και την γυμναστική σου.
- 01-07-2010, 17:19 #122
Originally posted by PETRAN
Μα γιατί νιώθεις έτσι δεν καταλαβαίνω? Δεν μας ξέρεις καν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στην ζωή.
Πρώτον, αν στην έλεγε ένας φυλακισμένος που έχει σκοτώσει την μάνα του και όλο του το σόι, θα τον έπαιρνες το ίδιο σοβαρά με ένα άτομο του περιβάλλοντος σου που ξέρει ποια είσαι και σε αγαπάει πραγματικά? Όλοι εμείς τώρα δεν έχουμε άμεση σχέση με σένα ούτε και μεταξύ μας και ο καθένας μπορεί να λέει/κρίνει/βρίζει/κάνειπλάκα όποτε και όταν θέλει χωρίς περιορισμούς.
Δεύτερον, πιστεύεις ότι η αξία σου χτίζεται μόνο από τους άλλους και από το τι θαπουνε? Δεν είναι το τι έχεις κάνει εσύ? Δεν είναι να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου όπως και να είναι? Ο άλλος μπορεί να σε θεωρεί και το μεγαλύτερο σκουπίδι-δικαίωμα του-αν εσύ όμως αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις ποιος είναι δεν τα \"ακούς\" καν αυτά. Γιατί ξέρεις εσύ ποια είσαι και τι ζητάς στην ζωή. Δεν ξέρει ο άλλος καλύτερα για σένα. Πόσο μάλλον όταν σου κάνει δήθεν \"κριτική\"την στιγμή που δεν σε ξέρει καν.
Αυτά απλά ήθελα να σου πω και στα λέω με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε κρίνω οκ?
Τώρα από εκεί και πέρα αντιπαραθέσεις και κόντρες παντού και πάντα θα υπάρχουν. Ανοίγεις ένα κανάλι και βλέπεις τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε να βρίζονται σαν μικρά παιδιά. Το θέμα είναι να μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι σε κάθε πράγμα από κάθε άτομο και να αγαπάμε τον εαυτό μας. :)
01-07-2010, 17:21 #123
Στην πράξη αν έχεις όντως τόση ένταση, ορμή, νεύρο και ευθιξία πας και γράφεσαι σε κάποιο καράτε και ξεσπάς εκεί. Ούτε ενοχλείς κανέναν ούτε θα σου πουν τίποτα.
01-07-2010, 17:21 #124
Έχει χαλάσει ο κόσμος προ πολλού.
Απλά πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που θέλουν να είναι δίπλα στον άλλο με ανιδιοτέλεια.
Μπορεί να φταίει και η στάση που έχουμε απέναντι στη ζωή για πολλούς τομείς.
Ελπίζω πάντως να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Καλό απόγευμα (σε όλους)
01-07-2010, 17:22 #125
Originally posted by Coral
Σε αυτό δε θα διαφωνήσω.
Απλά πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που θέλουν να είναι δίπλα στον άλλο με ανιδιοτέλεια.
Καλό απόγευμα (σε όλους)
01-07-2010, 17:23 #126
Originally posted by Coral
Έχει χαλάσει ο κόσμος προ πολλού.
Καλό απόγευμα (σε όλους)
πολυ σωστο το ποστ σου.
01-07-2010, 17:28 #127
Ποιός αξίζει φαίνεται και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του νομίζω....
01-07-2010, 17:30 #128
Μα γιατί νιώθεις έτσι δεν καταλαβαίνω? Δεν μας ξέρεις καν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στην ζωή.
Πρώτον, αν στην έλεγε ένας φυλακισμένος που έχει σκοτώσει την μάνα του και όλο του το σόι, θα τον έπαιρνες το ίδιο σοβαρά με ένα άτομο του περιβάλλοντος σου που ξέρει ποια είσαι και σε αγαπάει πραγματικά? Όλοι εμείς τώρα δεν έχουμε άμεση σχέση με σένα ούτε και μεταξύ μας και ο καθένας μπορεί να λέει/κρίνει/βρίζει/κάνειπλάκα όποτε και όταν θέλει χωρίς περιορισμούς.
Δεύτερον, πιστεύεις ότι η αξία σου χτίζεται μόνο από τους άλλους και από το τι θαπουνε? Δεν είναι το τι έχεις κάνει εσύ? Δεν είναι να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου όπως και να είναι? Ο άλλος μπορεί να σε θεωρεί και το μεγαλύτερο σκουπίδι-δικαίωμα του-αν εσύ όμως αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις ποιος είναι δεν τα \"ακούς\" καν αυτά. Γιατί ξέρεις εσύ ποια είσαι και τι ζητάς στην ζωή. Δεν ξέρει ο άλλος καλύτερα για σένα. Πόσο μάλλον όταν σου κάνει δήθεν \"κριτική\"την στιγμή που δεν σε ξέρει καν.
Αυτά απλά ήθελα να σου πω και στα λέω με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε κρίνω οκ?
Τώρα από εκεί και πέρα αντιπαραθέσεις και κόντρες παντού και πάντα θα υπάρχουν. Ανοίγεις ένα κανάλι και βλέπεις τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε να βρίζονται σαν μικρά παιδιά. Το θέμα είναι να μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι σε κάθε πράγμα από κάθε άτομο και να αγαπάμε τον εαυτό μας. :)
Και σαν μετράει σε κάποιους άλλους τι έγινε? Δεν σε επηρεάζε εσένα σαν άνθρωπο. Κανέναν δεν τον πάνε όλοι, δεν θα καθόμαστε να χαλιόμαστε και να απαντάμε κάθε φορά που νιώθουμε ότι μας θίγουνε.
Να απαντάς σε κόντρα ναι. Αλλά σε αυτές που αξίζουνε! Όχι σε κάθε μια κόντρα που βρίσκεις στον δρόμο σου. Pick your fights wisely. Κόντρες πάντα θα υπάρχουν-μικρότερες η μεγαλύτερες- το θέμα είναι να επιλέγεις και τις κατάλληλες. Και καμία από αυτές δεν θα είναι σε ένα απρόσωπο φορουμ (αλλά ούτε και έξω στην κοινωνία). Έστω στο σημείο που πρέπει να χαλαστείς.
01-07-2010, 17:32 #129
Να απαντάς σε κόντρα ναι. Αλλά σε αυτές που αξίζουνε! Όχι σε κάθε μια κόντρα που βρίσκεις στον δρόμο σου. Pick your fights wisely. Κόντρες πάντα θα υπάρχουν-μικρότερες η μεγαλύτερες- το θέμα είναι να επιλέγεις και τις κατάλληλες. Και καμία από αυτές δεν θα είναι σε ένα απρόσωπο φορουμ (αλλά ούτε και έξω στην κοινωνία). Έστω στο σημείο που πρέπει να χαλαστείς.
01-07-2010, 17:33 #130
Originally posted by γιώτα2
Ποιός αξίζει φαίνεται και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του νομίζω....
01-07-2010, 17:34 #131
Δικαίωμα σου είναι, φυσικά. Απλά εσύ χαλιέσαι με το παραμικρό και προκαλείς μετά γενικότερη αναστάτωση.
Ναι οι άλλοι είναι αθώοι εγώ έχω τη μύγα θες να μας πεις τώρα.
υπαρχει κ η ψυχοθεραπεια, μπορεις να μαθεις για τα χουγια του εαυτου σου!
01-07-2010, 17:35 #132
Στην πράξη αν έχεις όντως τόση ένταση, ορμή, νεύρο και ευθιξία πας και γράφεσαι σε κάποιο καράτε και ξεσπάς εκεί. Ούτε ενοχλείς κανέναν ούτε θα σου πουν τίποτα.
01-07-2010, 17:36 #133
Originally posted by lucifer
φυσικα. κ εγω συμφωνω με πετραν κ κλερ.
υπαρχει κ η ψυχοθεραπεια, μπορεις να μαθεις για τα χουγια του εαυτου σου!
01-07-2010, 17:37 #134
[Από τη στιγμή που αναφέρεται το όνομά μου ή έχω εμπλακεί εγώ θα απαντάω, αξίζουν δεν αξίζουν.
Γιατί? Δεν είναι μαλακία για σένα αυτό?
01-07-2010, 17:38 #135
τι σποντες ρε λμπ στα ισια σου τα εχω πει κατα καιρους οπως κ πολλοι αλλοι!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή