Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 394
    Senior Member
    \\\\\\!!!//

Ο Ο
    U
    ==

Tι γράψατε πάλι!Πάει,μ\'έχει πιάσει απελπισία με σας.Ένα τετράωρο λείπεις και έχουν κάνει πέντε χιλιάδες ποστς σε ένα thread.:P
    Αίσχος,πάλι μεροκάματο να μπω στο κλίμα.Να πλερωνόμουν τουλάχιστον.Βρήκα τι θα μου άρεσε να κάνω όταν μεγαλώσω,να πληρώνομαι για να διαβάζω flame wars.
    :D:D

Θα τοποθετηθώ αργότερα(αυτή είναι η ατάκα της εποχής)λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Άντε να τοποθετηθείς κι εσύ για να μας κρίνεις :)

Banned
    Επίσης πιστεύω οτι ούτε και γω μπαίνω στο φόρουμ για να την \"πω\" σε κάποιον. Και πιστεύω ότι αξίζω γενικά!!

Banned
    Originally posted by janet
    Επίσης πιστεύω οτι ούτε και γω μπαίνω στο φόρουμ για να την \"πω\" σε κάποιον. Και πιστεύω ότι αξίζω γενικά!!
    Janet δεν είπε κανείς για σένα τίποτα. Είσαι από τις εξαιρέσεις.

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by janet
    Janet δεν είπε κανείς για σένα τίποτα. Είσαι από τις εξαιρέσεις.
    Ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις!

Banned
    Παντώς εγώ θα ήθελα να μιλήσω για κάποια μέλη που επιτίθονται σε κάποια άλλα , τα οποία έχουν σοβαρή ψυχική ασθένεια, χωρίς να σκέφτονται το πρόβλημα τους και τα χαρακτηρίζουν μάλιστα. Για μένα αυτοί/ες δεν αξίζουν και ούτε και κάποιοι άλλοι/ες που υποστηρίζουν αυτούς που κρίνουν τους ψυχικά ασθενείς!

Κατά την άποψή μου, και νομίζω ότι είναι και γενικά αποδεχτό κάποιος με ψυχική ασθένεια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακός, αφού και τις κακίες που θα κάνει δεν ξέρουμε γιατί τις κάνει γιατί είναι ο χαρακτήρας του ή συμπεριφέρεται έτσι κάτω από την επιρροή της ασθένιάς του!

Banned
    Janet μην μπερδεύεις την ασθένεια με το χαρακτήρα. Μπορεί κάποιος να μισεί τα παιδιά, αυτό δεν έχει να κάνει με την ασθένεια.

Banned
    δεν την παλευω σημερα.......

Ολη την εβδομαδα πλακωματα,
    ο καθενας γραφει οτι γουσταρει.

Το κερατο μου πια,
    να μην μπορει ο καθενας να κρατησει την γλωσσα του μια στιγμη μεσα.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Εσύ πιστεύεις ότι έχεις αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σου προσάπτουνε αυτοί οι 2-3 που τα πιστεύουν αυτά για σένα? Νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου? Απάντησε μου όποτε θες έτσι και αλλιώς θα κάνω γυμναστική και εγώ. :P
    Όχι δεν τα πιστεύω ούτε νιώθω υποτιμητικά για τον εαυτό μου. Θα \'θελα να \'μουν όπως οι άλλοι όμως (όχι πραγματικά) αλλά για να μην με κατηγορούν.

Αφού βρε δεν νιώθεις εσύ άσχημα για τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, γιατί να πρέπει να χαλιέσαι τι λέει ο καθένας ρε lightbluepath? Αν είναι έτσι θα έπρεπε όλοι να είμασταν με το όπλο έξω και να πυρβολούσαμε ο ένας τον άλλο. Αφού εσύ ξέρεις ποια είσαι και ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου προσάπτουν χέστηκες τι λέει η μαρίκα και η κάθε μαρίκα! Δεν θα καθήσεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, πόσο μάλλον σε άτομα που δεν ξέρεις καν ποια είναι και τι κάνουν. Και γενικά σε κανένα ποτέ να μην προσπαθείς να δικαιολογήσαι η να αμύνεσαι η να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο στον εαυτό σου και σε άτομα που πιστεύεις ότι το αξίζουν. Αυτά ήθελα να πω και τα πα! Ελπίζω να ήταν δροσερό το ντουζ! Πάω βόλτα λολ.

Banned

Αφού βρε δεν νιώθεις εσύ άσχημα για τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, γιατί να πρέπει να χαλιέσαι τι λέει ο καθένας ρε λιμπα? Αν είναι έτσι θα έπρεπε όλοι να είμασταν με το όπλο έξω και να πυρβολούσαμε ο ένας τον άλλο. Αφού εσύ ξέρεις ποια είσαι και ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου προσάπτουν χέστηκες τι λέει η μαρίκα και η κάθε μαρίκα! Δεν θα καθήσεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, πόσο μάλλον σε άτομα που δεν ξέρεις καν ποια είναι και τι κάνουν. Και γενικά σε κανένα ποτέ να μην προσπαθείς να δικαιολογήσαι η να αμύνεσαι η να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο στον εαυτό σου και σε άτομα που πιστεύεις ότι το αξίζουν. Αυτά ήθελα να πω και τα πα! Ελπίζω να ήταν δροσερό το ντουζ! Πάω βόλτα λολ.
    Ποιό ντουζ μωρέ στη θάλασσα πήγα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι το ίδιο θα έλεγαν. Γι\' αυτό με ανησυχεί. Κι εγώ δεν το θεωρώ κάτι φυσιολογικό αυτό που έλεγα. Όμως έτσι αισθάνομαι και δεν ντρέπομαι γι\' αυτό.

Banned
    Εγώ πάντως ξέρω ότι όποιος αξίζει σε αυτήν την ζωή και είναι καλός δεν πετυχαίνει πάντα!:(

Senior Member

Αφού βρε δεν νιώθεις εσύ άσχημα για τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, γιατί να πρέπει να χαλιέσαι τι λέει ο καθένας ρε λιμπα? Αν είναι έτσι θα έπρεπε όλοι να είμασταν με το όπλο έξω και να πυρβολούσαμε ο ένας τον άλλο. Αφού εσύ ξέρεις ποια είσαι και ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου προσάπτουν χέστηκες τι λέει η μαρίκα και η κάθε μαρίκα! Δεν θα καθήσεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, πόσο μάλλον σε άτομα που δεν ξέρεις καν ποια είναι και τι κάνουν. Και γενικά σε κανένα ποτέ να μην προσπαθείς να δικαιολογήσαι η να αμύνεσαι η να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο στον εαυτό σου και σε άτομα που πιστεύεις ότι το αξίζουν. Αυτά ήθελα να πω και τα πα! Ελπίζω να ήταν δροσερό το ντουζ! Πάω βόλτα λολ.
    Ποιό ντουζ μωρέ στη θάλασσα πήγα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι το ίδιο θα έλεγαν. Γι\' αυτό με ανησυχεί. Κι εγώ δεν το θεωρώ κάτι φυσιολογικό αυτό που έλεγα. Όμως έτσι αισθάνομαι και δεν ντρέπομαι γι\' αυτό.

Α την τυχερρη θάλασαα πήγεεε :P

Βρε παιδί μου ωραία, αφού το καταλαβαίνεις ότι καμια φορά υπερβάλεις να προσπαθήσεις να το ελέγξεις κάπως ,για σένα φυσικά! (όχι για τους άλλους) Δεν λέμε,οι κόντρες είναι μαλακία και σίγουρα έχουν μερίδα ευθύνης όλοι που παίρνουν μέρος! Αλλά ξέρεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν εκεί έξω έτσι? Αλλά όχι μόνο μαλάκες αλλά και μεμονομένες μαλακίες ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι καλά. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι λάθη κάνουμε, δεν μπορεί να ξενερώνεις με την κάθε μαλακία. Αν πας με αυτή την τακτική θα χαλιέσαι με το παραμικρό. Π.χ, ας πούμε φάνηκε να πειράζεσαι πολύ με το \"θηλυκός ηρώδης\" και λες \"χτύπημα\" κάτω από την ζώνη. Ok η ατάκα στα πλαίσια που έγινε ήταν φυσικό να την πάρεις αρνητικά. Αλλα΄εγώ πιο πολύ την έκανα με διάθεση χιουμορ γιατί το \"θηλυκός μοντέρνος ηρώδης\" ακούγεται αστείο σαν έκφραση όχι γιατί πιστεύω ότι είσαι κάποιου είδους θηλυκού ηρώδη! Φυσικά και δεν το πιστεύω αυτό! Ούτε είχα σκοπό να σε μειώσω. Με το να είσαι έτσι, μπορεί να παίρνεις αρνητικά και πράγματα που για άλλους θα ήταν η \"πειράγματα\" η \"αστειάκια\" κλπ.

Γι αυτό λεώ να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς για σένα. Απλά φιλικά τα λέω όλα αυτά :)

Banned

Βρε παιδί μου ωραία, αφού το καταλαβαίνεις ότι καμια φορά υπερβάλεις να προσπαθήσεις να το ελέγξεις κάπως ,για σένα φυσικά! (όχι για τους άλλους) Δεν λέμε,οι κόντρες είναι μαλακία και σίγουρα έχουν μερίδα ευθύνης όλοι που παίρνουν μέρος! Αλλά ξέρεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν εκεί έξω έτσι? Αλλά όχι μόνο μαλάκες αλλά και μεμονομένες μαλακίες ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι καλά. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι λάθη κάνουμε, δεν μπορεί να ξενερώνεις με την κάθε μαλακία. Αν πας με αυτή την τακτική θα χαλιέσαι με το παραμικρό. Π.χ, ας πούμε φάνηκε να πειράζεσαι πολύ με το \"θηλυκός ηρώδης\" και λες \"χτύπημα\" κάτω από την ζώνη. Ok η ατάκα στα πλαίσια που έγινε ήταν φυσικό να την πάρεις αρνητικά. Αλλα΄εγώ πιο πολύ την έκανα με διάθεση χιουμορ γιατί το \"θηλυκός μοντέρνος ηρώδης\" ακούγεται αστείο σαν έκφραση όχι γιατί πιστεύω ότι είσαι κάποιου είδους θηλυκού ηρώδη! Φυσικά και δεν το πιστεύω αυτό! Ούτε είχα σκοπό να σε μειώσω. Με το να είσαι έτσι, μπορεί να παίρνεις αρνητικά και πράγματα που για άλλους θα ήταν η \"πειράγματα\" η \"αστειάκια\" κλπ.

Γι αυτό λεώ να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς για σένα. Απλά φιλικά τα λέω όλα αυτά :)
    Ok, thanks Πετράν, έφυγες από την μαύρη λίστα και πήγες στην άσπρη λολ. Ωραία τα λες συμφωνώ απόλυτα στα πρώτα. Τώρα πιο μετά θα μου επιτρέψεις να παρεξηγούμαι γιατί δεν ξέρω πως τα λέει ο άλλος και καλό είναι να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Τελικά αξίζεις! :)

Senior Member
    γκριζα λιστα δεν εχει? μονο μαυρη κ ασπρη?

κ που θα βαζεις τους μετριους?

δλδ την επομενη που ο πετραν μπορει να γραψει κατι που θα ενοχληθεις, που θα τον βαλεις τελικα? θα τον μετακομιζεις απο τη μαυρη στην ασπρη κ τουμπαλιν?

υγ: πετραν πως τα πας με τα roller coaster? ;)

Senior Member

Ok, thanks Πετράν, έφυγες από την μαύρη λίστα και πήγες στην άσπρη λολ. Ωραία τα λες συμφωνώ απόλυτα στα πρώτα. Τώρα πιο μετά θα μου επιτρέψεις να παρεξηγούμαι γιατί δεν ξέρω πως τα λέει ο άλλος και καλό είναι να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Τελικά αξίζεις! :)

Χαχα οκ φιουυυ! χαχα

Οκ παίδες τα λέμε later πάω μια βόλτα. Όταν γυρίσω να έχετε συνεχίσει το flame-war σε ανατινάξεις, εντάσεις, πάθος και γενικά σε όσο πιο πολύ action γίνεται! :P:P

later :)

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast