Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 27 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 394
    Banned
    Originally posted by Zhenia
    τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!

*εντινω τις προσπαθεις για white list και οπου μας βγαλει*
    Σε ποιό ποστ; Και δεύτερον σε ένα site ψυχολογίας είναι που δεν θα το κάνεις αυτό για να θίξεις τον άλλον γιατί περι αυτού πρόκειται ρώτα πολλούς και όχι σε αυτό το site αν σας έλεγαν παρανοικούς τι θα κάνατε;

Banned
    Originally posted by lucifer
    οχι παντα. υπαρχουν κ πραγματα τα οποια θεωρω σωστα κ δε με βολευουν.

πχ οταν γκρινιαζα στον πρωην μου για τα σπουδαστικα μου προβληματα, αυτος θυμωνε πολυ κ μου την ελεγε. κ θεωρω οτι ειχε δικιο! γκομενος ηταν, δεν ηταν ο advisor μου!
    Και που ξέρεις όλες τις πλευρές του χαρακτήρα μου; Και αν έχω δίκιο; Επειδή διαφωνείς εσύ; Όσο για τον πρώην σου, γι\' αυτό θέλουμε έναν άνθρωπο, να μας στηρίζει. Όχι να του γκρινιάζουμε όμως πολύ.

Banned
    Originally posted by krino
    (λμπ)

γενικως ξερουμε τη συνταγη για να μπει καποιος στην ασπρη λιστα σου. να σου λεει σε ολα ναι κ να σου χαιδευει τα αυτακια!

σορρυ, αλλα απο την επικοδομητικη κριτικη που σου ασκηθηκε δεν βλεπω να πηρες τιποτα. κατσε λοιπον να πιστευεις τα δικα σου, μετα μην κλαιγεσαι γιατι εισαι μονη κ κανενας δεν σε παει, εμενα μου ειναι πολυ κατανοητο το γιατι!

κανε παρεα με τους γονεις σου, οι οποιοι φανταζομαι οτι θα συμφωνουν μαζι σου, απο καπου τα μαθες αλλωστε ολα αυτα, σωστα?

αυτο θα κανουμε ρε συ λου?
    θα αρχισουμε να πεταμε πετρες, η να κατανοούμε?
    ξερεις το πρωτο ειναι το πιο ευκολο....
    συμφωνω μαζι σου σε αυτο, αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης. οταν βρεις πες κ σε μας (δεν το λεω ειρωνικα)

εντιτ: απο οτι ειδα κ εσυ τα ακουσες!!!

ε ναι.....
    βγηκα εκτος και εγω.
    Προτιμω ομως εκτος, παρα να τρωω ηλιοσπορους και να πεταω τα φλουδια στη μαπα του αλλου.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Λοιπόν εσείς οι καινούριες που δεν έχετε τσακωθεί με κανέναν δεν καταλαβαίνω γιατί γελοιοποιείτε το θέμα μου καθώς και μένα, αφού δεν σας πείραξα.
    σαν καινουρια, προσπαθω να κανω αισθητη την παρουσια μου :) και να κλεψω τα σκιπτρα απο τις παλιες (που δεν εισαι εσυ @_@ ) αλλου αυτα βρε χιχι (αστειακι)

Banned
    Originally posted by frei
    Δεν υπάρχει λόγος τσακωμού με κανέναν άλλωστε. Ο καθένας έχει την άποψη του.

Μην κρίνεις όμως για να μην κριθείς!
    Κρίνω αυτούς που με έκριναν εμένα ή άλλους ή γιατί με πείραξε προσωπικά κάτι που είχανε πει.

Senior Member
    Οταν λες ομως 3 ειναι καλοι απο τους 50 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!! Και με χαρακτήρισες κιόλας!!!!! Αλλά δεν πειράζει ..ειμαι μεγαλόψυχη... σε συχγωρω!

Ζενια λυπάμαι, τα σκιπτρα θα τα πάρω εγώ! Λογω μεγαλοψυχίας!

Banned
    Οταν λες ομως 3 ειναι καλοι απο τους 50 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!! Και με χαρακτήρισες κιόλας!!!!! Αλλά δεν πειράζει ..ειμαι μεγαλόψυχη... σε συχγωρω!

Ζενια λυπάμαι, τα σκιπτρα θα τα πάρω εγώ! Λογω μεγαλοψυχίας!
    Σε χαρακτήρισα, γιατί με ειρωνευόσουν.

Banned
    ελα με τις αηδιες....

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!

*εντινω τις προσπαθεις για white list και οπου μας βγαλει*
    Σε ποιό ποστ; Και δεύτερον σε ένα site ψυχολογίας είναι που δεν θα το κάνεις αυτό για να θίξεις τον άλλον γιατί περι αυτού πρόκειται ρώτα πολλούς και όχι σε αυτό το site αν σας έλεγαν παρανοικούς τι θα κάνατε;
    σε ποιο ποστ, ψαξε εσυ αν σε ενδειαφερει, εγω θυμαμαι, ειναι το υπ\'αριθμον 4394.
    λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
    με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D

μην το παρεις σαν επιθεση, γιατι θα κανεις λαθος! παρτο σαν αντεπιθεση :) χαχα και αλλο αστειακι :)

Senior Member
    Και με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει θα σου πω οτι εξαιτίας αυτου του ποστ θα συνεχίσω! Λυπάμαι!

Banned
    σε ποιο ποστ, ψαξε εσυ αν σε ενδειαφερει, εγω θυμαμαι, ειναι το υπ\'αριθμον 4394.
    λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
    με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D
    Με καλή ειρωνική διάθεση. Τι αφορούν δλδ και δεν το ξέρω; Σου είπα κάτι, ρώτα τον καθένα αν θα τον έθιγε να τον έλεγες παρανοικό και πες μου μετά.

Banned
    Και με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει θα σου πω οτι εξαιτίας αυτου του ποστ θα συνεχίσω! Λυπάμαι!
    Συνέχισε μόνη σου. Κατά τ\'άλλα είσαι μεγαλόψυχη. Χαχα

Senior Member
    αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Originally posted by Adzik
    αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
    Αν τελειώσουν και οι άλλοι, τελειώνω κι εγώ. Το γιατί το κάνω, γιατί δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου.

Banned
    Λοιπόν τον παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό γιατί δεν μου αρέσει να με χαρακτηρίζουν, αλλά πάρε κι εσύ πίσω αυτά που έλεγες και γελοιοποιούσες το θέμα μου.

Page 24 of 27 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast