Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast
Results 361 to 375 of 394
    Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by Adzik
    αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
    Αν τελειώσουν και οι άλλοι, τελειώνω κι εγώ. Το γιατί το κάνω, γιατί δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου.

εκτος αν σου κλειδωσουν το θεμα η ενναλακτικα αν σου χαλασει το πληκτρολογιο.....

Μαντεψε τι απο τα δυο θα συμβει πρωτο.

Banned
    Originally posted by krino
    εκτος αν σου κλειδωσουν το θεμα η ενναλακτικα αν σου χαλασει το πληκτρολογιο.....

Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by Zhenia
    σε ποιο ποστ, ψαξε εσυ αν σε ενδειαφερει, εγω θυμαμαι, ειναι το υπ\'αριθμον 4394.
    λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
    με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D
    Με καλή ειρωνική διάθεση. Τι αφορούν δλδ και δεν το ξέρω; Σου είπα κάτι, ρώτα τον καθένα αν θα τον έθιγε να τον έλεγες παρανοικό και πες μου μετά.
    γιατι να ρωτησω τον οποιονδηποτε, αφου αυτο που ξεκαθαρα σου ειπα ειναι οτι
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ
    με αυτο θελω να πω πολυ απλα, οτι με αφορα εξισου οσο και τους αλλους για τους οποιους μου ζητας να κανω γκαλοπ.
    λοιπον σου προτεινω και εγω, γιατι δεν πας εσυ που το υποστηριζεις να ρωτησεις τους αλλους, αν θα ειχει θιγει καποιος και να μου φερεις τα αποτελεσματα για να αποδειξεις αυτο που λες. εσυ το λες εσυ να το αποδειξεις.
    προσωπικα πιστευω οτι σε σαιτ ψυχολογιας αυτα μας αφορουν και αν δεν μπορεις να τα αντιμετωπισεις κατα προσωπο θα σε κυνηγανε και θα σε θιγουν χωρις λογο.

Banned

Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

οτι πεις εσυ μωρο μου....
    σκαω.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    οχι παντα. υπαρχουν κ πραγματα τα οποια θεωρω σωστα κ δε με βολευουν.

πχ οταν γκρινιαζα στον πρωην μου για τα σπουδαστικα μου προβληματα, αυτος θυμωνε πολυ κ μου την ελεγε. κ θεωρω οτι ειχε δικιο! γκομενος ηταν, δεν ηταν ο advisor μου!
    Και που ξέρεις όλες τις πλευρές του χαρακτήρα μου; Και αν έχω δίκιο; Επειδή διαφωνείς εσύ; Όσο για τον πρώην σου, γι\' αυτό θέλουμε έναν άνθρωπο, να μας στηρίζει. Όχι να του γκρινιάζουμε όμως πολύ.
    ο καθενας μας εχει το προσωπικο του δικιο με βαση το πως βλεπει τα πραγματα. για μενα ειχε δικιο ο πρωην μου τελικα, γιατι καταλαβα οτι για τα σπουδαστικα μου ζητηματα θα επρεπε να παω να τα συζητησω με τους καθηγητες κ τους συμφοιτητηες μου κ οχι με τον γκομενο!

τωρα, γιατι θελουμε ενα γκομενο, αυτο παλι ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο. εγω το να θελω ενα γκομενο μονο κ μονο για να με στηριζει στα ψυχολογικα μου το βλεπω πολυ χρηστικο, χρηστιμοθηρικο κ αδικο γι αυτον. θα ηθελα ενα γκομενο για να περναμε κ δυο αν αυτο ειναι εφικτο, καλα. απο εκει κ περα τα προσωπικα μου τα φροντιζω μοναχη μου.

εσυ τωρα, φυσικα, εχεις καθε δικαιωμα να θελεις κατι διαφορετικο απο ενα γκομενο.

Banned
    με αυτο θελω να πω πολυ απλα, οτι με αφορα εξισου οσο και τους αλλους για τους οποιους μου ζητας να κανω γκαλοπ.
    λοιπον σου προτεινω και εγω, γιατι δεν πας εσυ που το υποστηριζεις να ρωτησεις τους αλλους, αν θα ειχει θιγει καποιος και να μου φερεις τα αποτελεσματα για να αποδειξεις αυτο που λες. εσυ το λες εσυ να το αποδειξεις.
    προσωπικα πιστευω οτι σε σαιτ ψυχολογιας αυτα μας αφορουν και αν δεν μπορεις να τα αντιμετωπισεις κατα προσωπο θα σε κυνηγανε και θα σε θιγουν χωρις λογο.
    Κοπελιά, σου λέω με πείραξε και θα έπρεπε κι εσύ να το πάρεις πίσω ή να ζητήσεις συγγνώμη. Όχι ήρθαν οι καινούριες τώρα να μας βρίσουν. Και επιπλέον ρώτησα αυτό πειράζει. Άμα θέλουν να μας πούνε και στο φόρουμ αν θα τους πείραζε. Εδώ πείραξε το γελοία δεν θα πείραζε το παρανοική; Αυτό το τελευταίο που λες δεν το κατάλαβα.

Banned
    Originally posted by lucifer
    ο καθενας μας εχει το προσωπικο του δικιο με βαση το πως βλεπει τα πραγματα. για μενα ειχε δικιο ο πρωην μου τελικα, γιατι καταλαβα οτι για τα σπουδαστικα μου ζητηματα θα επρεπε να παω να τα συζητησω με τους καθηγητες κ τους συμφοιτητηες μου κ οχι με τον γκομενο!

τωρα, γιατι θελουμε ενα γκομενο, αυτο παλι ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο. εγω το να θελω ενα γκομενο μονο κ μονο για να με στηριζει στα ψυχολογικα μου το βλεπω πολυ χρηστικο, χρηστιμοθηρικο κ αδικο γι αυτον. θα ηθελα ενα γκομενο για να περναμε κ δυο αν αυτο ειναι εφικτο, καλα. απο εκει κ περα τα προσωπικα μου τα φροντιζω μοναχη μου.

εσυ τωρα, φυσικα, εχεις καθε δικαιωμα να θελεις κατι διαφορετικο απο ενα γκομενο.
    Πάλι καλά που με αφήνεις να ζητήσω από τον γκόμενο ότι θέλω. Για μένα να περνάμε καλά σημαίνει να λύνουμε και τα προβλήματά μας, σε στηρίζω με στηρίζεις.

Senior Member
    Και ποιος σου ειπε οτι με πειραξε το γελοία???? Ακόμα γελαω!!!!!!
    Αλλά είπαμε σε συγχώρεσα ήδη.. τι άλλο να κάνω πιά!

Επειδή με αποκαλείς εσύ γελοία δεν πάει να πει οτι είμαι....κι εγώ πιστεύω διάφορα για σένα αλλά δεν το εκφράζω! Είναι θέμα σεβασμού!

Senior Member
    Κοπελιά, σου λέω με πείραξε και θα έπρεπε κι εσύ να το πάρεις πίσω ή να ζητήσεις συγγνώμη. Όχι ήρθαν οι καινούριες τώρα να μας βρίσουν. Και επιπλέον ρώτησα αυτό πειράζει. Άμα θέλουν να μας πούνε και στο φόρουμ αν θα τους πείραζε. Εδώ πείραξε το γελοία δεν θα πείραζε το παρανοική; Αυτό το τελευταίο που λες δεν το κατάλαβα.
    κοπελια δωσε βαση...ηρθα και θα σου φαω την θεση ,θα σε ξεκαρεκλιασω μ\'ακους?
    η βασιλισες να φευγουν, ηρθαν οι νεες οι φρεσκιες να παρουνε τα σκιπτρα!!!!!
    εισαι κουρασμενη απο την παλιοσυνη γι\'αυτο δεν το καταλαβες βρε :)
    ειμαι παρανοϊκη μην ακους :D

Banned
    Originally posted by frei
    Και ποιος σου ειπε οτι με πειραξε το γελοία???? Ακόμα γελαω!!!!!!
    Αλλά είπαμε σε συγχώρεσα ήδη.. τι άλλο να κάνω πιά!

Επειδή με αποκαλείς εσύ γελοία δεν πάει να πει οτι είμαι....κι εγώ πιστεύω διάφορα για σένα αλλά δεν το εκφράζω! Είναι θέμα σεβασμού!
    Πιστεύεις διάφορα ε; Τότε δεν το παίρνω πίσω, λάθος μου.

Senior Member
    Βρε Ζhenia άσε κάτι και για μας!!!!

Banned
    Αν είναι να κοροιδεύετε να μην απαντάτε στο θέμα.

Senior Member
    Αυτό το \"καινούργιοι\" και \"παλιοί\" πάλι τι είναι?
    Στο στρατό είμαστε?
    Αλλά είναι η μαλακία μερικών, που θεωρούν ότι όσο πιο παλιός κάποιος, βρίσκεται και πιο ψηλά στην ιεραρχία.
    Συνήθως είναι αυτοί, που μόνο λόγω παλαιότητας θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποιο \"υψηλόβαθμο πόστο\".
    Γιατί λόγω ικανοτήτων μάλλον είναι αδύνατον.

Senior Member
    η επιθετικοτητα και ο πετροβολισμος δεν βοηθαει κανενα,
    παρα μονο εκτονωνει.

Ούτε και αυτό. Έρευνες \'εχουν δείξει ότι όσο πιο πολύ κάνεις επιθετικά πράγματα τόσο πιο πολύ οργισμένος είσαι overall. Αυτό με το \"εκτονώνει\" είναι παλιότερη ψυχαναλυτική notion που έχει μείνει στην λαική σοφία (όπως τα \"απωθημένα\" και το \"οιδιπώδειο\" σύμπλεγμα-τίποτα από αυτά δεν ισχύει επιστημονικά :P)

Γι αυτό και σταματήστε να μαλώνετε βρε!!!

Εντάξει τα flame-wars είναι ωραία αλλά το χειμώνα για να ζεσταίνεσαι , τώρα το καλοκαιράκι είμαστε πιο χαλαροί! :P

Banned
    Originally posted by marian_m
    Αυτό το \"καινούργιοι\" και \"παλιοί\" πάλι τι είναι?
    Στο στρατό είμαστε?
    Αλλά είναι η μαλακία μερικών, που θεωρούν ότι όσο πιο παλιός κάποιος, βρίσκεται και πιο ψηλά στην ιεραρχία.
    Συνήθως είναι αυτοί, που μόνο λόγω παλαιότητας θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποιο \"υψηλόβαθμο πόστο\".
    Γιατί λόγω ικανοτήτων μάλλον είναι αδύνατον.
    Γιατί κοπελιά βρίζουν χωρίς λόγο, γι\'αυτό.

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast