Results 346 to 360 of 394
-
02-07-2010, 14:05 #346
Originally posted by Zhenia
τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!
*εντινω τις προσπαθεις για white list και οπου μας βγαλει*
- 02-07-2010, 14:07 #347
Originally posted by lucifer
οχι παντα. υπαρχουν κ πραγματα τα οποια θεωρω σωστα κ δε με βολευουν.
πχ οταν γκρινιαζα στον πρωην μου για τα σπουδαστικα μου προβληματα, αυτος θυμωνε πολυ κ μου την ελεγε. κ θεωρω οτι ειχε δικιο! γκομενος ηταν, δεν ηταν ο advisor μου!
02-07-2010, 14:07 #348
Originally posted by krino
(λμπ)
γενικως ξερουμε τη συνταγη για να μπει καποιος στην ασπρη λιστα σου. να σου λεει σε ολα ναι κ να σου χαιδευει τα αυτακια!
σορρυ, αλλα απο την επικοδομητικη κριτικη που σου ασκηθηκε δεν βλεπω να πηρες τιποτα. κατσε λοιπον να πιστευεις τα δικα σου, μετα μην κλαιγεσαι γιατι εισαι μονη κ κανενας δεν σε παει, εμενα μου ειναι πολυ κατανοητο το γιατι!
κανε παρεα με τους γονεις σου, οι οποιοι φανταζομαι οτι θα συμφωνουν μαζι σου, απο καπου τα μαθες αλλωστε ολα αυτα, σωστα?
αυτο θα κανουμε ρε συ λου?
θα αρχισουμε να πεταμε πετρες, η να κατανοούμε?
ξερεις το πρωτο ειναι το πιο ευκολο....
εντιτ: απο οτι ειδα κ εσυ τα ακουσες!!!
ε ναι.....
βγηκα εκτος και εγω.
Προτιμω ομως εκτος, παρα να τρωω ηλιοσπορους και να πεταω τα φλουδια στη μαπα του αλλου.
02-07-2010, 14:09 #349
Originally posted by lightbluepath
Λοιπόν εσείς οι καινούριες που δεν έχετε τσακωθεί με κανέναν δεν καταλαβαίνω γιατί γελοιοποιείτε το θέμα μου καθώς και μένα, αφού δεν σας πείραξα.
02-07-2010, 14:09 #350
Originally posted by frei
Δεν υπάρχει λόγος τσακωμού με κανέναν άλλωστε. Ο καθένας έχει την άποψη του.
Μην κρίνεις όμως για να μην κριθείς!
02-07-2010, 14:11 #351
Οταν λες ομως 3 ειναι καλοι απο τους 50 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!! Και με χαρακτήρισες κιόλας!!!!! Αλλά δεν πειράζει ..ειμαι μεγαλόψυχη... σε συχγωρω!
Ζενια λυπάμαι, τα σκιπτρα θα τα πάρω εγώ! Λογω μεγαλοψυχίας!
02-07-2010, 14:12 #352
Οταν λες ομως 3 ειναι καλοι απο τους 50 τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!! Και με χαρακτήρισες κιόλας!!!!! Αλλά δεν πειράζει ..ειμαι μεγαλόψυχη... σε συχγωρω!
Ζενια λυπάμαι, τα σκιπτρα θα τα πάρω εγώ! Λογω μεγαλοψυχίας!
02-07-2010, 14:12 #353
ελα με τις αηδιες....
02-07-2010, 14:13 #354
Originally posted by lightbluepath
τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!
*εντινω τις προσπαθεις για white list και οπου μας βγαλει*
λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D
μην το παρεις σαν επιθεση, γιατι θα κανεις λαθος! παρτο σαν αντεπιθεση :) χαχα και αλλο αστειακι :)
02-07-2010, 14:13 #355
Και με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει θα σου πω οτι εξαιτίας αυτου του ποστ θα συνεχίσω! Λυπάμαι!
02-07-2010, 14:15 #356
σε ποιο ποστ, ψαξε εσυ αν σε ενδειαφερει, εγω θυμαμαι, ειναι το υπ\'αριθμον 4394.
λοιπον, εγω το εκανα σε σαιτ ψυχολογιας και δεν ντρεπομαι, εσυ που εισαι σε σαιτ ψυχολογιας και αρνησαι να συζητησεις για αυτα που το αφορουν μπορεις να πας σε ενα σαιτ μαγειρικης που δεν θα βλεπεις τιποτε σχετικο με τα οσα αφορουν την ψυχολογια μπροστα σου. επισης δεν βρισκω να με θιγει καθολου αν καποια απο τα συμπτωματα της παρανοιας με χαρακτηριζουν, εσενα αν σε εθιξε κατι τετοιο στο σαιτ της ψυχολογιας, κατι μου λεει πως εχεις ενα μικρο τοσο δα γιγαντιο κομπλεξ!
με καθε καλη διαθεση στα λεω αυτα, χαμογελω πληκτρολογοντας παραλληλα :D:D:D
02-07-2010, 14:15 #357
Και με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει θα σου πω οτι εξαιτίας αυτου του ποστ θα συνεχίσω! Λυπάμαι!
02-07-2010, 14:16 #358
αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-07-2010, 14:17 #359
Originally posted by Adzik
αυτο εννοουσε Λαιτ .. ο Νικοσ..μασ ο αδμιν...οταν μιλησε για τσαταριστικο προφιλ θεματων... δεν κανουν τιποτα καλο τετοια θεματα στο φορουμ μασ,γιατι το κανεισ.???ασ τελειωσει εδω.
02-07-2010, 14:20 #360
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....