Results 46 to 60 of 394
-
01-07-2010, 16:16 #46
Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ;
ΟΛΟΙ!http://www.mazi.org.gr/
- 01-07-2010, 16:17 #47
Originally posted by lightbluepath
Originally posted by Sepia
οχι βρε, δεν σκέφτηκα για μένα...
να κάπως έτσι γίνονται προφανώς οι παρεξηγήσεις...
και γώ αρπαχτηκα το πρώι με κάποιον..αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι η διάθεση του κάθενος..φαντάζομαι...αλλοί μιλάνε σοβαρά, άλλοι κάνουν πλάκα καλοπροαίρετα, άλλοι έτσι, άλλοι αλλιώς....
ελεύθερος λόγος, τι να κάνεις...είναι αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω...απλά δεν πρέπει να ασχολούμαστε αν κάτι μας ενοχλεί..
και εγω το ίδιο σκεφτόμουν το πρωί....και έγινα μέλος μόλις την κυριακή....σαν πρώτη μέρα μου άρεσε γιατι ένιωσα ότι μπορώ κάπου να μιλήσω χωρίς να με ξέρει κανείς...αλλα με το πρωινό αλλαξα λίγο γνώμη....
μπορεις να συνεχίζεις να μιλάς και αυτα τα 5-10 άτομα που σου αρμόζουν σαν άνθρωποι, θα σου απαντήσουν και θα σε στηρίξουν όσο μπορουν...τους υπόλοιπους πού νιώθεις οτι δεν σου δίνουν κάτι, απλά αγνοησέ τους...
όλα εξάλου είναι πως τα βλεπει ο καθένας...το προβλημά μου για σενα μπορεί να είναι μηδαμινό για μενα τεράστιο και τούμπαλιν....αλλά επειδή ήδη για να είσαι εδώ, μαλλόν κάτι θα έχεις...μην φορτίζεσαι και με παραπάνω....δεν λέει...
01-07-2010, 16:17 #48
σεβομενος παντα το συνομιλητη του...
01-07-2010, 16:17 #49
Με το να διακωμωδείτε ένα σοβαρό θέμα, μου δείχνετε αυτό απολύτως, ότι έχω δίκιο.
απο τη μια το θεμα ειναι σοβαρο
απο την αλλη
ισως το πως το εθεσες προκαλει αυτη τη διακομωδηση
γιατι αλλο το γεγονος οτι δεν σου αρεσει για τους προσωπικους σου λογους αυτο που αντιλαμβανεσαι εσυ ως εντονη επιθετικοτητα
αλλο το να θιγεις το ζητημα του πιος αξιζει
εμενα αυτο με προκαλει
εστω κι αν δε λεγεται προσωπικα
δε φτανει που με βαζω μονη μου στον καιαδα
θα αφησω και ετσι ενα ποστ
που αμφισβητει και τι δικη μου αξια ως προς το να γραφω εδω
το να το διακομωδω λοιπον ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να με προφυλαξω
το αλλο ειναι να αρχιζω να αντεπιτιθεμαι
π.χ. και ποια εισαι εσυ που θα μου πεις πως δεν αξιζω
η πως αξιζω να γραφω εδω? ο μεγαλος κριτης?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
01-07-2010, 16:18 #50
Originally posted by filipk
ελα ρε παιδια στην τελικη πειτε δε θελω ο ταδε να με σχολιαζει.και σιγα τις επιθεσεις τωρα απλα ολοι λιγο πολυ εχουμε περιεργες αποψεις...μπορει καποιος να μη κραξει αλλα να πει τη δικη του οπτικη για το οποιοδηοτε σχολιο
01-07-2010, 16:19 #51
συμφωνω σεπια εχουμε που εχουμε αυτο μας ελειπε τωρα..
01-07-2010, 16:20 #52
Originally posted by PETRAN
H ότι μπορεί απλά να έχουμε ζωή και έξω από το φορουμ και όλα αυτά μας φαίνονται μπούρδες?
Μια άλλη εξήγηση!
Ναι σε ανθρώπους μιλάω, αυτό δεν πάει να πει ότι θα δίνω 100% βάρος σε ότι λένε. Δηλαδή συνηθίζω να μην παίρνω την απρόσωπη κριτική και τα λεγόμενα αγνώστων πολύ στα σοβαρά...δοκίμασε το καμια φορά ;)
(βοηθάει να ψάξεις για δραστηριότητες και σκοπό στην ζωή έξω από το ιντερνετ και τα φορουμς ) ;)
01-07-2010, 16:20 #53
Originally posted by researcher
απο την αλλη
γιατι αλλο το γεγονος οτι δεν σου αρεσει για τους προσωπικους σου λογους αυτο που αντιλαμβανεσαι εσυ ως εντονη επιθετικοτητα
εμενα αυτο με προκαλει
το να το διακομωδω λοιπον ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να με προφυλαξω
η πως αξιζω να γραφω εδω? ο μεγαλος κριτης?
01-07-2010, 16:21 #54
Ναι σε ανθρώπους μιλάω, αυτό δεν πάει να πει ότι θα δίνω 100% βάρος σε ότι λένε. Δηλαδή συνηθίζω να μην παίρνω την απρόσωπη κριτική και τα λεγόμενα αγνώστων πολύ στα σοβαρά...δοκίμασε το καμια φορά ;)
(βοηθάει να ψάξεις για δραστηριότητες και σκοπό στην ζωή έξω από το ιντερνετ και τα φορουμς ) ;)
01-07-2010, 16:23 #55
Άλλο το πάντα σοβαρός και άλλο το \"κάτι παθαίνω με το παραμικρό\". Δεν είναι το ίδιο.
01-07-2010, 16:23 #56
απο την αλλη
εμενα αυτο με προκαλει
η πως αξιζω να γραφω εδω? ο μεγαλος κριτης?
ομως με το να γραφεις ποιος αραγε αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ισως αμφισβητεις την αξια μου. λιγο ειναι αυτο?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
01-07-2010, 16:24 #57
η αληθεια ειναι πως ηταν πολυ ασχημος χαρακτηρισμος..ενταξει ρε παιδια ειναι και θεμα ανοιχτου μυαλου το πως δεχεται τη βια και τη θεση παιρνει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.εγω δλδ ειμαι ξεκαθαρα εναντιον του πατερα του μωρου αλλα απτην αλλη εχω τρελο κολλημα με τουσ μπατσους ..νταχει τι να κανουμε τωρα...ισως και να επρεπε να το πει λιγο πιο διακριτικα ι λιγτμπλου αλλα στην τελικη δεν εκανε και αυτη το φονο..
01-07-2010, 16:25 #58
ομως με το να γραφεις ποιος αραγε αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ισως αμφισβητεις την αξια μου. λιγο ειναι αυτο?
01-07-2010, 16:25 #59
Originally posted by filipk
η αληθεια ειναι πως ηταν πολυ ασχημος χαρακτηρισμος..ενταξει ρε παιδια ειναι και θεμα ανοιχτου μυαλου το πως δεχεται τη βια και τη θεση παιρνει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.εγω δλδ ειμαι ξεκαθαρα εναντιον του πατερα του μωρου αλλα απτην αλλη εχω τρελο κολλημα με τουσ μπατσους ..νταχει τι να κανουμε τωρα...ισως και να επρεπε να το πει λιγο πιο διακριτικα ι λιγτμπλου αλλα στην τελικη δεν εκανε και αυτη το φονο..Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
01-07-2010, 16:26 #60
Από τη στιγμή που επιτίθεσαι χωρίς να σου επιτίθονται, ναι βεβαίως το θεωρώ πολύ ηθικό να σε κρίνω. Οκ?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....