Results 106 to 120 of 394
-
01-07-2010, 17:03 #106
Originally posted by lightbluepath
Γράφω αυτό το θέμα γιατί κουράστηκα πια με τις διαμάχες, έχω φτάσει σε σημείο να μην πάω σχεδόν κανέναν, αφού όλοι τη λένε στους άλλους και τον εαυτό τους τον βγάζουν απ\' έξω. Ο μόνος λόγος που μένω είναι για το πρόβλημά μου καθώς και επειδή δεν έχω τι να κάνω. Για πόσον καιρό θα συνεχιστούν ακόμα αυτές οι αλληλοκατηγορίες είτε με νέα είτε με παλιά μέλη; Υπάρχει κάποιος γενικά που δεν μπαίνει για να τη λέει στους άλλους;
- 01-07-2010, 17:04 #107
Originally posted by dora-agxos
την κοντρα που την ειδες λαιτ?
να σου πω....
θες να φτασεις στο σημειο,
να μιλας μονη σου?
01-07-2010, 17:05 #108
οκ..λαιτ καλα εκανε στο παλιοπαιδο!!λαιτ σε οτι θες θα \"συμφωνησω\" αλλα οταν μιλαμε για κακοποιηση-φονο παιδιων,αστραφτει το ματι μου!καλο σου απογευμα.
01-07-2010, 17:06 #109
την κοντρα που την ειδες λαιτ?
Πες ότι εσύ το βλέπεις σαν \"κόντρα\" γιατί πρέπει να \"υπερασπίσεις\" τον εαυτό σου? Αν δεν μιλήσεις δηλαδή τι θα γίνει? Θα μειώσει κάπως αυτό την αξία σου σαν άνθρωπο?
01-07-2010, 17:06 #110
Originally posted by Oneiroplasmenos
[Όπως και έξω στη ζωή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, έχει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ πλέον δεν ξέρω γιατί μπαίνω εδώ μέσα, δεν νομίζω πως μπαίνω για τους άλλους lpb, θα είμαι ειλικρινής.. μπαίνω επειδή έχω εξάρτηση (πλέον) με το ιντερνετ, κάτι που το βλέπω και σε άλλους ανθρώπους. Έτυχε να είναι αυτό το φορουμ που θα κολλήσω λόγω της απίθανα σχιζοφρενικής εμπειρίας μου. Θα πω την άποψη μου, θα πω και καμιά μαλακία και θα το κάνω πιο εύκολα επειδή δεν έχω άμεση σχέση με κανέναν από εδώ .. και οι περισσότεροι δεν θα με δουν ούτε ζωγραφιστό, ούτε θα θελήσουν να κάνουν παρέα άλλωστε μαζί μου και είμαι πολύ συμφιλιωμένος με αυτό. Πολύ απλά αν αληθινά θέλεις να μην συνεχίσεις να διαβάζεις διαμάχες την κάνεις από εδώ με ελαφρά,..,, ειδάλλως δέχεσαι πως μέσα σου κρυφά έχεις και εσύ λίγη αγριάδα.
01-07-2010, 17:07 #111
Originally posted by krino
να σου πω....
να μιλας μονη σου?
01-07-2010, 17:08 #112
οκ..λαιτ καλα εκανε στο παλιοπαιδο!!λαιτ σε οτι θες θα \"συμφωνησω\" αλλα οταν μιλαμε για κακοποιηση-φονο παιδιων,αστραφτει το ματι μου!καλο σου απογευμα.
01-07-2010, 17:09 #113
Originally posted by PETRAN
Πες ότι εσύ το βλέπεις σαν \"κόντρα\" γιατί πρέπει να \"υπερασπίσεις\" τον εαυτό σου? Αν δεν μιλήσεις δηλαδή τι θα γίνει? Θα μειώσει κάπως αυτό την αξία σου σαν άνθρωπο?
01-07-2010, 17:10 #114
Originally posted by krino
να σου πω....
να μιλας μονη σου?
πιστεψε με,
αμα ζορισεις κοσμο, θα αναγκαστει να κανεις υπερβασεις.
:P
01-07-2010, 17:12 #115
[Όπως και έξω στη ζωή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, έχει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ πλέον δεν ξέρω γιατί μπαίνω εδώ μέσα, δεν νομίζω πως μπαίνω για τους άλλους lpb, θα είμαι ειλικρινής.. μπαίνω επειδή έχω εξάρτηση (πλέον) με το ιντερνετ, κάτι που το βλέπω και σε άλλους ανθρώπους. Έτυχε να είναι αυτό το φορουμ που θα κολλήσω λόγω της απίθανα σχιζοφρενικής εμπειρίας μου. Θα πω την άποψη μου, θα πω και καμιά μαλακία και θα το κάνω πιο εύκολα επειδή δεν έχω άμεση σχέση με κανέναν από εδώ .. και οι περισσότεροι δεν θα με δουν ούτε ζωγραφιστό, ούτε θα θελήσουν να κάνουν παρέα άλλωστε μαζί μου και είμαι πολύ συμφιλιωμένος με αυτό. Πολύ απλά αν αληθινά θέλεις να μην συνεχίσεις να διαβάζεις διαμάχες την κάνεις από εδώ με ελαφρά,..,, ειδάλλως δέχεσαι πως μέσα σου κρυφά έχεις και εσύ λίγη αγριάδα.
01-07-2010, 17:14 #116
Καλησπέρα...
Αν και είμαι πολύ \"νέα\" στο forum θέλω να μοιραστώ αυτά που πιστεύω γενικά για τις παρεξηγήσεις μέσα σε ένα forum.
Αν το δει κανείς σα μια μικρογραφία της κοινωνίας τότε είναι λογικό να υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις και μαχαιρώματα κοκ.
Αυτό δε σημαίνει ότι χάλασε ο κόσμος. Όταν μάλιστα η ανωνυμία του Internet μας επιτρέπει να λέμε και να κάνουμε (σχεδόν) ότι θέλουμε, κάποιες φορές τα όρια ξεπερνούνται.
Αλλά αυτό γίνεται παντού.
Και αυτά τα \"μαλώματα\" ξεχνιούνται πολύ εύκολα
01-07-2010, 17:15 #117
Εγώ πάντως έχω. Και μερικές φορές μου έρχεται να φάω τον άλλο αν με πικάρει διαρκώς. Μην απορρίπτεις αυτά για τα οποία όλοι έχουν αλλά κατηγορούν μόνο τους σχιζοφρενείς. Δέξου απλά πως μετά από πολύ προσπάθεια ίσως να ανέβεις level και να μην δίνεις τόση σημασία σε ότι σε ενοχλεί. don\'t get mad, get even!
01-07-2010, 17:17 #118
Originally posted by PETRAN
Μα γιατί νιώθεις έτσι δεν καταλαβαίνω? Δεν μας ξέρεις καν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στην ζωή.
Πρώτον, αν στην έλεγε ένας φυλακισμένος που έχει σκοτώσει την μάνα του και όλο του το σόι, θα τον έπαιρνες το ίδιο σοβαρά με ένα άτομο του περιβάλλοντος σου που ξέρει ποια είσαι και σε αγαπάει πραγματικά? Όλοι εμείς τώρα δεν έχουμε άμεση σχέση με σένα ούτε και μεταξύ μας και ο καθένας μπορεί να λέει/κρίνει/βρίζει/κάνειπλάκα όποτε και όταν θέλει χωρίς περιορισμούς.
Δεύτερον, πιστεύεις ότι η αξία σου χτίζεται μόνο από τους άλλους και από το τι θαπουνε? Δεν είναι το τι έχεις κάνει εσύ? Δεν είναι να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου όπως και να είναι? Ο άλλος μπορεί να σε θεωρεί και το μεγαλύτερο σκουπίδι-δικαίωμα του-αν εσύ όμως αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις ποιος είναι δεν τα \"ακούς\" καν αυτά. Γιατί ξέρεις εσύ ποια είσαι και τι ζητάς στην ζωή. Δεν ξέρει ο άλλος καλύτερα για σένα. Πόσο μάλλον όταν σου κάνει δήθεν \"κριτική\"την στιγμή που δεν σε ξέρει καν.
Αυτά απλά ήθελα να σου πω και στα λέω με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε κρίνω οκ?
Τώρα από εκεί και πέρα αντιπαραθέσεις και κόντρες παντού και πάντα θα υπάρχουν. Ανοίγεις ένα κανάλι και βλέπεις τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε να βρίζονται σαν μικρά παιδιά. Το θέμα είναι να μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι σε κάθε πράγμα από κάθε άτομο και να αγαπάμε τον εαυτό μας. :)
01-07-2010, 17:17 #119
Εγώ πάντως έχω. Και μερικές φορές μου έρχεται να φάω τον άλλο αν με πικάρει διαρκώς. Μην απορρίπτεις αυτά για τα οποία όλοι έχουν αλλά κατηγορούν μόνο τους σχιζοφρενείς. Δέξου απλά πως μετά από πολύ προσπάθεια ίσως να ανέβεις level και να μην δίνεις τόση σημασία σε ότι σε ενοχλεί. don\'t get mad, get even!
01-07-2010, 17:17 #120
Originally posted by Coral
Καλησπέρα...
Αν και είμαι πολύ \"νέα\" στο forum θέλω να μοιραστώ αυτά που πιστεύω γενικά για τις παρεξηγήσεις μέσα σε ένα forum.
Αν το δει κανείς σα μια μικρογραφία της κοινωνίας τότε είναι λογικό να υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις και μαχαιρώματα κοκ.
Αυτό δε σημαίνει ότι χάλασε ο κόσμος. Όταν μάλιστα η ανωνυμία του Internet μας επιτρέπει να λέμε και να κάνουμε (σχεδόν) ότι θέλουμε, κάποιες φορές τα όρια ξεπερνούνται.
Αλλά αυτό γίνεται παντού.
Και αυτά τα \"μαλώματα\" ξεχνιούνται πολύ εύκολα
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή