Results 16 to 26 of 26
Thread: Καλοκαιρινές διακοπές...
-
01-07-2010, 20:51 #16
παλι μου την λενε,
αποχωρω απο εδω.
- 01-07-2010, 20:53 #17
Originally posted by olgaki82
Originally posted by krino
Originally posted by PETRAN
Θα είναι από αυτά τα swinging-ταξίδια του κρίνο. Υπό αυτή την άποψη πρέπει να έχει δράση.
θες φωτογραφιες?
please μη χαλασετε το thread οι 2 σας και ειναι ωραιο!
*προσπαθεί να μην πα...τή...σει..τα...κου...μπιά...� �το....πληκτρολόγιοο
Αααααα τα κατάφερα!!!
01-07-2010, 21:08 #18
Αχ,διακοπούλες.Αύγουστος.Π� �ύ\'ναι,γιατί αργεί;:P
Διακοπές σημαίνει αλλαγή από αυτό που κάνεις στην καθημερινότητα,διακόπτω τις συνήθειες και ζω αλλιώτικα.Δεν πάω ποτέ σε κοσμοπολίτικα μέρη,σχεδόν αντιπαθώ τους τόπους με κοσμοσυρροή.Θέλω ντεμί ηρεμία-ευκαιρία για ψυχαγωγία,είναι το ιδανικό ένα μικρό νησί που θα το εξερευνώ με τα πόδια,με δυο τρία ταβερνάκια και κάνα μπαράκι.Τα νησιά της άγονης γραμμής μου αρέσουν πολύ,όπως και κάτι χωριουδάκια σε βουνά,με 30 μόνιμους κατοίκους,ξεχασμένα από το πλήθος.Ησυχία,άπλα,ανάσα.Να πίνεις τον καιμακλίδικό σου ελληνικό σε καφενεία με γέρους και γριούλες,να πίνεις νεράκι από πηγές με τη χούφτα σου,να τριγυρνάς σα λέτσος με ένα σακίδιο στην πλάτη,και να τρως γλυκά του κουταλιού κάτω από πλατάνια σε μικρές πλατείες.Κάνω μπάνιο σε ποτάμια(όταν έχουνε νερό,το καλοκαίρι σπάνια)αλλά βουτάω όποτε βρω ευκαιρία.
Ή νύχτες πάνω στην άμμο,να έχεις ψήσει τα μύδια που μάζεψες μόνος σου σε φωτιά που επίσης άναψες μόνος σου και μετά να κοιμάσαι τυλιγμένος στο παμπάλαιο sleeping bag με μισό εκατομμύριο κουνούπια να σου ρουφάνε το αίμα,λοολ.
I LOVE VACATIONS.
:D"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-07-2010, 21:28 #19
Originally posted by RainAndWind
με μισό εκατομμύριο κουνούπια να σου ρουφάνε το αίμα,λοολ.
το καλυτερο.
01-07-2010, 22:22 #20
Αχ, και να ξερες πως τις περιμενω τις φετινές διακοπές γιώτα μου.
Για μένα θα είναι πραγματική ξεκούραση φέτος.
Κλασικά χωριό :( (δεν το γλιτώνω κάθε χρόνο), καμιά εβδομάδα νησάκι, (μπορεί και σε σένα :), αλλά το καλύτερο μου έρχεται εκεί γύρω στον Οκτώβρη που θα πάω Χονγκ-Κονγκ!!!!!
Το περιμένω πως και πως.
01-07-2010, 22:28 #21
διακοπές σημαίνει εξερεύνηση! Φαινόμουνα από μικρός. Όπου κι αν πηγαίναμε ήμουνα με ένα σορτσάκι, κάτι γερά αθλητικά παπούτσια και ένα τεράσιο ξύλινο ραβδί σαν το ροβινσώνα κρούσο και έφευγα και τους έλεγα \"πάω για εξερεύνηση\"! και έπαιρνα βουνά και λαγκάδια, παραλίες και χωριά και δάση και περπάταγα με τις ώρες, βλέποντας νέα μέρη, τόπους, ανθρώπους, ζώα... ερπετά (αλυσμόνητη η πρώτη συνάντηση με... σαλαμάνδρα καθώς και μ\'ένα φίδι που το κοπάνησα στο κεφάλι καλού κακού!)
Μου έχει μείνει κι όπου πάω θέλω εξερεύνηση. λολ
01-07-2010, 22:28 #22
Λεω να ριξω μια γυρα στα Βαλκανια, Σοφια , Βουκουρεστι εκει . Αν υπαρχει ορεξη θα κυνηθω και προς κεντρικη Ευρωπη ;D
(με ενα σακιδιο στη πλατη ;d)
Αν ειμαι τυχερος υπαααααρχει μια μικρη πιθανοτητας να παω αργοτερα και Νεα Υορκη τσαμπε μαλιστα..! Kαι αν γινει κατι τετοιο εννοειται θα μεταπηδησω προς Σαν Φρανσισκο (Καλιφορνια!) και γενικα πολιτειες της Δυσης στυλ Πορτλαντ, yeaaaaaah
Αλλα γενικα αυτο το καλοκαιρι θα με βρει με σακιδιο στη πλατη απ\'οτι φαινεται. και αρκετη εξερευνηση της χωρας μας ή και μη ;D
(λαπτοπ και φορητο ιντερνετ Included)
ισως ανοιξω και κανα προσωρινο καλοκαιρινο μπλογκ με τα ταξιδια του Μπολτσιντ με live updates ;p
01-07-2010, 22:32 #23
Originally posted by Θεοφανία
Κλασικά χωριό :( (δεν το γλιτώνω κάθε χρόνο), καμιά εβδομάδα νησάκι, (μπορεί και σε σένα :), αλλά το καλύτερο μου έρχεται εκεί γύρω στον Οκτώβρη που θα πάω Χονγκ-Κονγκ!!!!!
Το περιμένω πως και πως.
χαχα λες να σε δω στα τα μέρη μας;
01-07-2010, 22:33 #24
Originally posted by Boltseed
(λαπτοπ και φορητο ιντερνετ Included)
οχι ρε δεν λεει....
01-07-2010, 22:37 #25
Originally posted by γιώτα2
Originally posted by Θεοφανία
Το περιμένω πως και πως.
χαχα λες να σε δω στα τα μέρη μας;
Μακάρι να πάνε όλα όπως τα περιμένω και να έρθω......:)
(Εννοείται πως θα σε πάρω τηλ)
01-07-2010, 22:43 #26
παντού καλά είναι αρκεί να έχεις καλή παρέα....ας είναι και στο κουρλονήσι μας.....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση