εδω συζηταει η janet με τον ονειροπλασμενο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 122
    Senior Member
    Καλέ αυτός βρίσκεται σε παραλήρημα!
    Τι καινούργιος ψυχαναγκασμός κι αυτός, να ανοίγει καινούργια θέματα, μεταφέροντας μηνύματα.
    Σίγουρα υποκρύπτει -ή μάλλον είναι ολοφάνερο- ότι θα\'θελε να είναι ο administrator.

Σοβαρά όμως, θα έπρεπε να επιτρέπεται αυτό στον καθένα? Δε νομίζω.
    Αν τελικά το φόρουμ δεν είναι ένα μπάχαλο, υποψιάζομαι ότι ο λόγος που τον αφήνουν ανεξέλεγκτο εδώ μέσα είναι για λόγους ανθρωπιστικούς.

Senior Member
    Καλέ τί λες;... ανθρωπιστικοί έ;... ενδιαφέρον άποψη. Κάνε πιο πέρα τώρα θέλω να ποστάρω κι εγώ. Άντε για να φύγω κιόλας. Για... Ανθρωπιστικούς λόγους.
    Ευλόγησον και καλόν εσπερινό ας έχομε...

http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ&feature=related

Banned
    Originally posted by marian_m

ουτε εγω,
    νομιζω συμφωνουμε.

Τυχαιο?
    δεν νομιζω.

Senior Member
    Kι εγώ το βρήκα άτοπο και εντελώς άχρηστο το νήμα.Επίσης,θα εκνευριζόμουν εάν κάποιος χρησιμοποιούσε τα λεγόμενά μου για τέτοια πανηγυράκια.Κρίνο,δεν μπορείς να βάζεις τους ανθρώπους σε συζητήσεις χωρίς τη δική τους έγκριση,γνώση και να υποκαθιστάς τον καθένα,σαν άλλος διαμεσολαβητής του ΟΗΕ.Υπάρχουν και τα msn,u2u,που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας αν φυσικά έχει τη διάθεση να συνεχίσει το διάλογο,αν τον ενδιαφέρει.Με κάποιους δε μας ενδιαφέρει,πολύ απλά.Φαίνεται να επιτάσσεις μιλήστε με το ζόρι,χωρίς να σ\'ενδιαφέρει καν η θέληση των ατόμων των οποίων την πρωτοβουλία για συζήτηση αναλαμβάνεις αυθαίρετα,πριν απ\'αυτούς γι αυτούς.

Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες,αλλά οι πρωτοβουλίες σου μπαχαλεύουν το χώρο,αν δεν το αναγνωρίζεις,στο είπε ήδη η μαριαν,στο λέω κι εγώ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ακριβώς Μάριαν. Δεν επιτρέπεται στον καθένα. Σε αυτόν επιτρέπεται. Κάτσε να βάλω και το άλλο γιατί αυτά πάνε και σετ... άντε και θα με πιάσει ο μπουρίνης πού \'ρχεται φορτσάτος ρε...

http://www.youtube.com/watch?v=1hYV-JSjpyU&feature=related

\'... Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες,αλλά οι πρωτοβουλίες σου μπαχαλεύουν το χώρο,αν δεν το αναγνωρίζεις,στο είπε ήδη η μαριαν,στο λέω κι εγώ...\'

Μόνο τις τελευταίες μέρες έ;... κανείς άλλος δε τα βλέπει Ρέϊν;... αλλά τί μιλάω κι εγώ, είμαι στους επικίνδυνους και παραπλανητικούς για το χώρο, να μη το ξεχνάω...

Καλό μεσημέρι!

:D

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Kι εγώ το βρήκα άτοπο και εντελώς άχρηστο το νήμα.Επίσης,θα εκνευριζόμουν εάν κάποιος χρησιμοποιούσε τα λεγόμενά μου για τέτοια πανηγυράκια.Κρίνο,δεν μπορείς να βάζεις τους ανθρώπους σε συζητήσεις χωρίς τη δική τους έγκριση,γνώση και να υποκαθιστάς τον καθένα,σαν άλλος διαμεσολαβητής του ΟΗΕ.Υπάρχουν και τα msn,u2u,που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας αν φυσικά έχει τη διάθεση να συνεχίσει το διάλογο,αν τον ενδιαφέρει.Με κάποιους δε μας ενδιαφέρει,πολύ απλά.Φαίνεται να επιτάσσεις μιλήστε με το ζόρι,χωρίς να σ\'ενδιαφέρει καν η θέληση των ατόμων των οποίων την πρωτοβουλία για συζήτηση αναλαμβάνεις αυθαίρετα,πριν απ\'αυτούς γι αυτούς.

Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες,αλλά οι πρωτοβουλίες σου μπαχαλεύουν το χώρο,αν δεν το αναγνωρίζεις,στο είπε ήδη η μαριαν,στο λέω κι εγώ.
    μπορω να κανω οτι μου επιβαλουν να κανω.

Μερσις.

Senior Member
    Originally posted by marian_m

Αν τελικά το φόρουμ δεν είναι ένα μπάχαλο, υποψιάζομαι ότι ο λόγος που τον αφήνουν ανεξέλεγκτο εδώ μέσα είναι για λόγους ανθρωπιστικούς.

η χαρα του αντεξουσιαστη εδω...
    δε γινεται χωρις καμουτσικι τελικα?

Senior Member
    Ποιος σου το επέβαλε;Δεν είδα να έχει διάθεση για να συζητήσει ο ονειροπλασμένος ας πούμε.Μάλιστα ο άνθρωπος έπαθε πλάκα,ξαφνιάστηκε από την πρωτοβουλία,κατάλαβα λάθος;:o
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

πρακτικα ειναι χαζο αυτο που λες! αφου ηδη γινεται και δεν το σταματα κατι, πως λες οτι απαγορευεται? στην πραξη δεν ισχυει οπως βλεπεις, εκτος αν βασιζεσαι σε συνειδησεις και αυτο ειναι επισης κουτο!

Senior Member
    Δε χρησιμοποίησα τη λέξη απαγορεύεται,την χρησιμοποίησα;Αυτό δε σημαίνει όμως πως βλέπω νόημα στο να ανοίγονται threads,τύπου βρείτε τα εδώ.Δεν υπάρχουν οι ονειροπλασμένος και janet;Xρειάζονται υποκατάστατα,αν το ήθελαν οι ίδιοι δε θα το έκαναν;Με το ζόρι σε δημόσιο διάλογο,δίχως να λογαριάζονται οι άλλοι,δίχως να σκεφτόμαστε λιγάκι πως υπάρχουν φίλε μου,είναι υπαρκτά όντα.Υπάρχει και η οδός της ιδιωτικής συνομιλίας,δεν αφορούν το φόρουμ τα πάντα.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Ποιος σου το επέβαλε;Δεν είδα να έχει διάθεση για να συζητήσει ο ονειροπλασμένος ας πούμε.Μάλιστα ο άνθρωπος έπαθε πλάκα,ξαφνιάστηκε από την πρωτοβουλία,κατάλαβα λάθος;:o
    ναι.
    Ψαξτο καλυτερα και να επανελθεις.

Senior Member
    Σου ζητήσανε να τους φτιάξεις ένα thread για δημόσιο διάλογο;Kαι μάλιστα να γράφεις σας προσθέτω κι άλλο κόσμο;Τον ρώτησες τον άλλον κόσμο αν έχει τη διάθεση να γίνεται η πλακίτσα σου για να περνάς την ώρα;
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δε χρησιμοποίησα τη λέξη απαγορεύεται,την χρησιμοποίησα;Αυτό δε σημαίνει όμως πως βλέπω νόημα στο να ανοίγονται threads,τύπου βρείτε τα εδώ.Δεν υπάρχουν οι ονειροπλασμένος και janet;Xρειάζονται υποκατάστατα,αν το ήθελαν οι ίδιοι δε θα το έκαναν;Με το ζόρι σε δημόσιο διάλογο,δίχως να λογαριάζονται οι άλλοι,δίχως να σκεφτόμαστε λιγάκι πως υπάρχουν φίλε μου,είναι υπαρκτά όντα.Υπάρχει και η οδός της ιδιωτικής συνομιλίας,δεν αφορούν το φόρουμ τα πάντα.
    οχι! μου εμεινε στο μυαλο το \"δεν επιτρεπεται\" της μαρια_μ και το δικο σου ποστ κολλησε στο δικο της (στο μυαλο μου παντα).
    εγινε συγχιση...παρντον

ομως και αυτα που λες επισης δεν εχουν τοπο, διοτι αν ειχαν προβλημα αυτοι οι δυο ,ας διαμαρτυρονταν, η janet μια φορα γελασε :) της αρεσε, οποτε και οι δικηγοροι περιτευουν καμια φορα. ασε που δεν εχει και πολυ νοημα να βαζεις φραγμους μεμονωμενα...η ολο το σαιτ η τιποτε.μονο στον Χ και στον Ψ ειναι ελαφρως ατοπο δεν νομιζεις?

Senior Member
    Zhenia,φαντάσου τι θα γινόταν αν ο καθένας από μας έπαιρνε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμφιλίωσης.Θα γέμιζε το site νήματα άσχετα και περιττά.Εκφράζω φυσικά την προσωπική μου άποψη,αλλά ο κρίνος αναλαμβάνει κομμάτια που αφορούν άλλους και μάλιστα σε κάποιες φάσεις αυθαιρετεί χρησιμοποιώντας και κάποιες εκφράσεις όπως\"σας φέρνω και άλλους πελάτες\"που εμένα μου δείχνουν πως θέλει να εμπλακούν άλλοι και μάλιστα τους ωθεί να συμμετάσχουν σε flame wars.Είναι χειριστικό όλο αυτό.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Zhenia,φαντάσου τι θα γινόταν αν ο καθένας από μας έπαιρνε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμφιλίωσης.Θα γέμιζε το site νήματα άσχετα και περιττά.Εκφράζω φυσικά την προσωπική μου άποψη,αλλά ο κρίνος αναλαμβάνει κομμάτια που αφορούν άλλους και μάλιστα σε κάποιες φάσεις αυθαιρετεί χρησιμοποιώντας και κάποιες εκφράσεις όπως\"σας φέρνω και άλλους πελάτες\"που εμένα μου δείχνουν πως θέλει να εμπλακούν άλλοι και μάλιστα τους ωθεί να συμμετάσχουν σε flame wars.Είναι χειριστικό όλο αυτό.
    προσπαθω να μην ειμαι ηλιθια τελευταια ( με εθιξες τωρα τον αι κιου :Ρ) και ετσι τα αντιλαμβανομαι οσο γινεται αυτα που λες!

ομως αυτο που λεω, ειναι οτι, με τα \"φαντασου τι θα γινοταν\" δεν κανουμε δουλεια, αν αυτο θελαμε να κανουμε. το θεμα δεν ειναι το τι φανταζεται ο καθενας μας σαν οριο στο κεφαλι του, η το τι αποτελει παραβαση και αυθαιρεσια. για μενα αυτο που εχει σημασια ειναι το τι ειναι δυνατον, ειναι δυνατον ο Χ η ο Ψ να παρεμβει η να κανει αυτο που κανει ο κρινο, η μια αλλη ενεργεια? ναι! αν ναι, τοτε δεν μενει αλλο παρα τι? να τον πολεμισω με τα φανταστικα μου ορια και τους υποτιθεμενους φραχτες \"πρεπει\" και \"δεν πρεπει\"?

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast