Results 106 to 120 of 122
-
02-07-2010, 13:31 #106
Όχι ρε Ζένια,δεν έγκειται εκεί το ζήτημα.Όταν ήδη υπάρχουν εντάσεις σε ένα χώρο,δεν πυροδοτείς άλλες ταυτόχρονα,μπλέκοντας κόσμο,κάνεις πίσω και κοιτάς τον εαυτό σου λίγο,σα νά\'σαι ένας τρίτος.Άνθρωποι είμαστε,τα λάθη ανθρώπινα,αλλά μην κάνουμε επίτηδες τσαχπινιές την ώρα που βράζει και το καζάνι.Ο Νίκος το επεσήμανε ήδη,ήταν σα να μην ακούστηκε,σα να μην υπήρχε η παρέμβαση,το διείδε ο άνθρωπος,ειδικός είναι,πως θα χαλαρώσει τόσο,που θα το σκίσουμε στη μαλακία(το λέω με δικά μου λόγια):P
Εντάξει,καλοκαιράκι είναι,δε λέω,αλλά και λίγο μέτρο,ας το παλέψουμε όλοι μας.Κι εγώ μέσα,δε με εξαιρώ.Να κρατηθεί κάπως το πράγμα σε ένα πλαίσιο,μη χαθεί κάθε γραμμή."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 02-07-2010, 13:36 #107
\"Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι «βασικά δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες που δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι», τα οποία περιλαμβάνουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, καθώς και την ισότητα ενώπιον του νόμου.[1] Στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνονται, επίσης, κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της συμμετοχής στον πολιτισμό, το δικαίωμα στην τροφή, την εργασία και την εκπαίδευση.\"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
μισο εχει και αλλο....
\" Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης. \"
λοοοοοοοοοοολ
02-07-2010, 13:49 #108
Originally posted by RainAndWind
Σου ζητήσανε να τους φτιάξεις ένα thread για δημόσιο διάλογο;Kαι μάλιστα να γράφεις σας προσθέτω κι άλλο κόσμο;Τον ρώτησες τον άλλον κόσμο αν έχει τη διάθεση να γίνεται η πλακίτσα σου για να περνάς την ώρα;
να σου πω?
μηπως πηρες πολυ φορα?
οχι γιατι αν πηρες, προσεξε γιατι μπορεις να βρεις.
Στο θεμα,
οταν απευθυνεσαι σε καποιο που παρακολουθει ενα φορουμ 6 χρονια και εχει περασει τα 10.000 μυνηματα,
θα επρεπε να εχεις κατα νου οτι δεν κανει κατι στη τυχη.
απο εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6705&page=9
μπορεις να διαβασεις γιατι ανοιξε αυτο το θρεντ.
Στην προηγουμενη σελιδα επισης μπορεις να διαβασεις καμποσα ποστ που ελεγα ευγενικα να σταματησουν.
Φυσικα δεν τους ενδιαφερει κατι τετοιο.
Το αγνοησαν και το θρεντ ανοικτηκε τοσο απλα.
Στην συνεχεια, συνεχιζουν χειροτερα η θεοφανια και η ρεμεντυ,
ετσι για το χαβαλε τους θα στο κανω μπουρδελο.
Και εδω μπηκαν αυτα με την σειρα τους, γιατι πολυ απλα δεν ειχαν θεση εκει.
Το αν αυτο θα σημαινει κατι,
αυτο ειναι θεμα αντμιν και οχι δικο μου.
Παντως να τα κανει ολα κωλος καποιος και εγω να του δινω μεταλλιο ξεχασε το.
Τελος,
θα μου πεις οτι και εσυ περυσι ειχες κανει τουτο και εκεινο.
Μονο που περυσι δεν υπηρχαν προειδοποιήσεις.
Φετος υπαρχουν.
Να δουμε αν σημαινει κατι αυτο η ειναι ενα ωραιο διακοσμητικο σηματακι.
Σε καθε περιπτωση ομως οτι εκανα χθες εδω,
ειναι αυτο που κανω χρονια, και θα συνεχισω να κανω.
Απο κει και περα,
μεγαλα παιδια (λεω εγω) οτι ειμαστε ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του.
Η και αν δεν τις αναλαβει πιθανον να το κανουν αλλοι αντι για εμας.
02-07-2010, 13:52 #109
ο κρίνος αναλαμβάνει κομμάτια που αφορούν άλλους και μάλιστα σε κάποιες φάσεις αυθαιρετεί χρησιμοποιώντας και κάποιες εκφράσεις όπως\"σας φέρνω και άλλους πελάτες\"που εμένα μου δείχνουν πως θέλει να εμπλακούν άλλοι και μάλιστα τους ωθεί να συμμετάσχουν σε flame wars.Είναι χειριστικό όλο αυτό.
να μου πεις πως και που εγινε αυτο ακριβως,
αλλιως να βγαλεις το σκασμο.
Αυθαιρεσιες και κρισεις απο το κεφαλι του καθενα,
δεν τις δεχομαι.
Που θα με πεις και χειριστικο.
02-07-2010, 13:53 #110
.Κι εγώ μέσα,δε με εξαιρώ.Να κρατηθεί κάπως το πράγμα σε ένα πλαίσιο,μη χαθεί κάθε γραμμή.
Ηδη εχεις προχωρησει αυθαιρετα σε χαρακτηρισμους,
χωρις καν να ψαξεις τι συμβαινει.
Αυτα για να δεις πως ειναι οταν στα γυρνανε στη μουρη.
02-07-2010, 14:07 #111
Καταρχήν,τον σκασμό δεν τον κάνω ποτέ γιατί μου το λέει απλά ο κάθε τυχαίος(δεν πα να΄χεις εδώ μέσα μία τριακονταετία και δεκατέσσερα εκατομμύρια ποστς,αυτό δε μου λέει κάτι).Δε σε είπα χειριστικό,βιάζεσαι.Ξαναδι άβασε.Έγραψα είναι χειριστικό όλο αυτό.Το ότι έλεγες να σταματήσουν,δε σημαίνει τίποτε.Άνοιξες ένα θέμα για κάτι που αφορούσε την επικοινωνία άλλων.Εντάξει;Aν εσύ έχεις διάθεση για μπινελίκια,εγώ δεν έχω,πίνω καφέ.Νο προμπ αν με βρεις σε κατάλληλη διάθεση.:P
Θα ζοριστείς να με πείσεις με κάτι επιχειρήματα \"πρόσεξε,θα βρεις\"και τέτοια.Δε φοβάμαι καθόλου μη βρω και αν βρω πάλι θα είναι δικό μου θέμα και θα επιβιώσω,μη φοβάσαι για μένα.:P
Μπορεί να μην διακρίνεις το ρόλο σου σε flame wars,άλλοι το βλέπουν.Όπως ένα ποστ που έκανες πριν δυο τρεις μέρες σε παλιό\"θαμμένο\"θρεντ,με τις ομορφιές όπως ανέφερες.Δεν πιάστηκε κανένας,αλλά εσύ το ήθελες να πιαστεί.Ζεις μέσω των αλλότριων αντιδράσεων εκνευρισμού μήπως;Kυνηγάς τον τσακωμό,αυτά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-07-2010, 14:11 #112
Ζεις μέσω των αλλότριων αντιδράσεων εκνευρισμού μήπως;Kυνηγάς τον τσακωμό,αυτά.
ειμαι ηρεμοτατος.....
οσο το τι κυνηγαω, εσυ γιατι το ψαχνεις?
Σου ειπα οτι εγιναν οσα διαβασες και λειτουργω οπως καταλαβες.
Ειναι κατι που ακομα σε μπερδευει?
ΥΓ......... χεστηκα πολλακις (και βρωμισε πολυ) για το αν θα σε πεισω..... αυτο απλα ενημερωτικο.
02-07-2010, 14:16 #113
Για δική σου ενημέρωση λοιπόν η άποψή μου από το αρχικό μου ποστ,δεν έχει αλλάξει.Ο αντμίν έχει να πει κάτι για τις πρωτοβουλίες σου με τις μεταφορές λεγομένων του ενός σε άλλο thread;Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να καπηλεύεσαι τα ποστς ατόμων χρησιμοποιώντας τα αναλόγως πως εσύ το έχεις στο μυαλό σου;Ρωτήθηκε η claire πχ που μετακίνησες ποστ της,αν ήθελε να είναι \"πελάτισσα\"σε θρεντ δικής σου επινόησης;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-07-2010, 14:18 #114
Για δική σου ενημέρωση λοιπόν η άποψή μου από το αρχικό μου ποστ,δεν έχει αλλάξει.Ο αντμίν έχει να πει κάτι για τις πρωτοβουλίες σου με τις μεταφορές λεγομένων του ενός σε άλλο thread;Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να καπηλεύεσαι τα ποστς ατόμων χρησιμοποιώντας τα αναλόγως πως εσύ το έχεις στο μυαλό σου;Ρωτήθηκε η claire πχ που μετακίνησες ποστ της,αν ήθελε να είναι \"πελάτισσα\"σε θρεντ δικής σου επινόησης;
καλα απο ελληνικα γιοκ?
το χεστηκα πιο πανω κατα την γνωμη σου,
τι λογο βαραει διακοσμητικο?
Το τι εχει να κανει / πει ο αντμιν ειναι δικια του δουλεια,
και οχι δικη μου η δικη σου.
Αμα εχεις τρελη αγωνια,
παρτον τηλεφωνο.
02-07-2010, 14:21 #115
Εσύ μπορεί να χέστηκες.Τη γνώμη μου δεν επηρέασε καθόλου αυτό όμως.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-07-2010, 14:23 #116
σε αυτο εχεις δικαιο,
δεν παυει η γνωμη σου να υπαρχει και να την σεβομαι.
Την αγαπη μου και τα φιλια μου.
;)
02-07-2010, 14:25 #117
Υπάρχουν κάποιοι που απλώς χέζονται.
Και άλλοι που μπορούν και να επιχειρηματολογούν.
02-07-2010, 14:34 #118
Originally posted by krino
σε αυτο εχεις δικαιο,
;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-07-2010, 14:37 #119
Originally posted by krino
σε αυτο εχεις δικαιο,
;)
και μισο ταψι κανταιφι απο εμενα.....
:cool:
02-07-2010, 14:59 #120
πολυ χεσιμο επεσε..ανακουφηστηκατε?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση