Results 181 to 194 of 194
-
05-07-2010, 14:51 #181
Originally posted by lightbluepath
Originally posted by lucifer
γιατι εισαι εσυ κυρια?
δεν με πας κ δεν σε παω κ ειναι οκ κατα τη γνωμη μου.
οσον αφορα τις αποψεις σου (κ μονο τις αποψεις σου) με πολλες διαφωνω, κ θα κανω debate οπως κανω κ με τους υπολοιπους. δεν σου επιτιθεμαι προσωπικα, απλα διαφωνω κατα κανονα με αυτα που λες.
- 05-07-2010, 14:53 #182
Originally posted by Zhenia
κοιτα εδω πως υπερασπιζετε τον κρινο ;)
:Ρ
05-07-2010, 14:55 #183
Απ\'΄το κλάσιμο και απ\'το χέσιμο τι είναι καλύτερο?
05-07-2010, 14:56 #184
Originally posted by janet
δεν κατάλαβα δεν θα λέμε και την γνώμη μας τώρα;;;;
φυσικα μπορεις να λες τη γνωμη σου κ οσο θες.
εγω προσωπικα διαφωνω με τη συγκεκριμενη γνωμη σου κ εχω κ εγω δικαιωμα να διαφωνησω κ να πω κ εγω τη δικη μου διαφορετικη!
α, κ μπαι δε γουει, δεν ειναι αναγκη ουτε να συμφωνησουμε, ουτε να πεισει κανεις κανεναν!
μπορουμε απλα να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε!
05-07-2010, 15:08 #185
διαπροσωπικα δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε λμπ.
οσον αφορα τις αποψεις σου (κ μονο τις αποψεις σου) με πολλες διαφωνω, κ θα κανω debate οπως κανω κ με τους υπολοιπους. δεν σου επιτιθεμαι προσωπικα, απλα διαφωνω κατα κανονα με αυτα που λες.
05-07-2010, 15:09 #186
Originally posted by Zhenia
Κανονικα το λεω, αναφερομενη στο δασυτριχο ολο μυες ποστ του κρινο που σε \"χωριζει\" ιντερνετιακα ως αλλη μουσα του γιατι η σχεση σας εγινε θυελλωδος τυφωνικια!
:Ρ
05-07-2010, 15:10 #187
Originally posted by Oneiroplasmenos
05-07-2010, 15:17 #188
Originally posted by Oneiroplasmenos
05-07-2010, 15:46 #189
διαπροσωπικα δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε λμπ.
και γιατί οι απόψεις τhς lbp δεν είναι σωστές και δεν σου αρέσουν αυτά που γράφει,
εγώ δεν είδα να γράφει κάτι το εξωφρενικό
μάλλον το πήρες πάνω σου λουσιφερ που όλοι εδώ σου γράφουν ότι λες σωστά πράγματα
δεν ξέρω όμως εγώ κατά πόσο σωστά είναι αυτά που γράφεις θα κάνω μια έρευνα
και να λές στην ψύχρα σε ένα άρρωστο άτομο ότι δεν το πας
είναι \"το μαχαίρι στο κόκαλο \" και δεν συμφωνώ πάλι καθόλου
λουσιφερ δεν θέλω να με παρεξηγήσεις δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά να έχουμε και λίγη κατανόηση ε?
05-07-2010, 16:04 #190
Originally posted by janet
δεν κατάλαβα δεν θα λέμε και την γνώμη μας τώρα;;;;
φυσικα μπορεις να λες τη γνωμη σου κ οσο θες.
εγω προσωπικα διαφωνω με τη συγκεκριμενη γνωμη σου κ εχω κ εγω δικαιωμα να διαφωνησω κ να πω κ εγω τη δικη μου διαφορετικη!
α, κ μπαι δε γουει, δεν ειναι αναγκη ουτε να συμφωνησουμε, ουτε να πεισει κανεις κανεναν!
μπορουμε απλα να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε!
οk! είμαστε μια παρέα και ο καθένας λέει την γνώμη του και δεν υπάρχει λόγος να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον
05-07-2010, 16:06 #191
Ναι αλλά με κρίνεις. Και το κάνεις συνέχεια. Και με ενοχλεί και σου λέω να το σταματήσεις. Αλλά δεν παίρνεις χαμπάρι.
εσυ οταν ανοιξες ολοκληρο θρεντ με τιτλο, ποιος αξιζει σε αυτο το φορουμ, αυτο δεν ηταν ερωτηση κρισεως περι της αξιας των μελων του φορουμ?
σε ειπα εγωιστρια, λοιπον. so what? κ τι εγινε λοιπον με αυτο? (χεστηκε η φοραδα στ αλωνι). πεθανες? ηρθε η συντελεια του κοσμου? ειπα πουθενα οτι θα πρεπε να το παρεις βαρεως? ειπα πουθενα οτι ειμαι ο θεος αυτοπροσωπως κ σε εκρινα για τη δευτερα παρουσια κ θα σε στειλω στην κολαση? κ στο κατω κατω με τα δικα σου τα κριτηρια δεν ειναι καν δυσμενης κριση, εφοσον μας εχεις ξεκαθαρισει οτι για σενα ο εγωισμος δεν ειναι κατι κακο. δυσμενης κριση ειναι μονο με τα δικα μου τα κριτηρια, που για μενα ο (πολυς) εγωισμος ειναι αρνητικο στοιχειο.
ξερεις ολοι δεχομαστε δυσμενεις κρισεις κατα καιρους. η διαφορα μεταξυ εσου κ εμου ΔΕΝ ειναι οτι εγω δεν λαμβανω δυσμενεις κρισεις, ενω εσυ λαμβανεις.
η διαφορα μας εγκειται στο οτι εγω τις δεχομαι πολυ πιο ευκολα ενω εσυ δεν τις δεχεσαι με τπτ κ ενοχλεισαι κ κανεις κ ρανεις. μηπως αυτο το τελευταιο θα επρεπε να το δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου?
με λιγα λογια, σε υποχρεωσα εγω ποτε να κατσεις κ να ενοχλεισαι απο τις κρισεις μου?
05-07-2010, 17:34 #192
σταματώ γιατί θα με βάλουν και φυλακή εδώ μεσα._
πώς τους ξέφυγα και δεν με βάλαν ακόμη.
:D:P:P
05-07-2010, 22:27 #193
βρε κοριτσια μη μαλωνετε συνεχεια δεν βγαινει κατι,αφηστε την ησυχη τη λαιτ
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
06-07-2010, 09:22 #194
πραγματι σε εχω κρινει, οπως κ εσυ κρινεις τους αλλους, κ οπως κ ο καθενας καποιες φορες κρινει. δλδ οταν λεμε, ο ταδε ειναι καλο παιδι, αυτο δεν ειναι κριση? (θετικη). αντιστοιχα κ αν πουμε ο ταδε μου τη δινει (αρνητικη).
εσυ οταν ανοιξες ολοκληρο θρεντ με τιτλο, ποιος αξιζει σε αυτο το φορουμ, αυτο δεν ηταν ερωτηση κρισεως περι της αξιας των μελων του φορουμ?
σε ειπα εγωιστρια, λοιπον. so what? κ τι εγινε λοιπον με αυτο? (χεστηκε η φοραδα στ αλωνι). πεθανες? ηρθε η συντελεια του κοσμου? ειπα πουθενα οτι θα πρεπε να το παρεις βαρεως? ειπα πουθενα οτι ειμαι ο θεος αυτοπροσωπως κ σε εκρινα για τη δευτερα παρουσια κ θα σε στειλω στην κολαση? κ στο κατω κατω με τα δικα σου τα κριτηρια δεν ειναι καν δυσμενης κριση, εφοσον μας εχεις ξεκαθαρισει οτι για σενα ο εγωισμος δεν ειναι κατι κακο. δυσμενης κριση ειναι μονο με τα δικα μου τα κριτηρια, που για μενα ο (πολυς) εγωισμος ειναι αρνητικο στοιχειο.
ξερεις ολοι δεχομαστε δυσμενεις κρισεις κατα καιρους. η διαφορα μεταξυ εσου κ εμου ΔΕΝ ειναι οτι εγω δεν λαμβανω δυσμενεις κρισεις, ενω εσυ λαμβανεις.
η διαφορα μας εγκειται στο οτι εγω τις δεχομαι πολυ πιο ευκολα ενω εσυ δεν τις δεχεσαι με τπτ κ ενοχλεισαι κ κανεις κ ρανεις. μηπως αυτο το τελευταιο θα επρεπε να το δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου?
με λιγα λογια, σε υποχρεωσα εγω ποτε να κατσεις κ να ενοχλεισαι απο τις κρισεις μου?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία