Το site είναι για να βοηθηθούμε ή να γίνουμε χειρότερα; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 194
    Senior Member
    Originally posted by janet
    Originally posted by lucifer
    (λμπ)

δλδ με τους γονεις σου δε διαφωνεις ποτε?

εμας τους τριτους, πως σου φαινεται ο τροπος που κανουμε κουβεντα? (οχι με εσενα, μεταξυ μας). πχ εγω με τον κρινο κ με τα αλλα παιδια του φορουμ.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κόντρα στη lpb, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου!!Το αν διαφωνεί ή συμφωνεί με τον καθένα δικαίωμα της!Το αν είναι εγωίστρια επίσης δικαίωμά της!

Και επίσης η lpb έχει πει ότι έχει ψύχωση μια πολύ σοβαρή ασθένεια η οποία θέλει ειδική μεταχείριση και αλλάζει και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Δεν μπορώ να καταλάβω τί νόημα έχει να εναντιονόμαστε σε ένα τέτοιο άτομο, που περνάει τόσο δύσκολα και η καθημερινότητα του είναι τόσο δύσκολη και μπορεί η μόνη της ευχαρίστηση να είναι να γράφει στο φόρουμ;

Επίσης είπε ότι θέλει να σκοτώσει παιδάκι! Αν είναι δυνατόν να πιστέψουμε κατί τέτοιο και να πιαστούμε από αυτό !!Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ίσως το είπε για να τραβήξει την προσοχή μας!!

Επίσης σε κάθε άνθρωπο η ψύχωση δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο άλλος δείχνει υπερβολικά καλός και άλλος υπερβολικά κακός!Γενικά το άτομο το οποίο ασθενεί μπαίνει σε πολλά προβλήματα με τους συνανθρώπους του λόγω της ψύχωσης!

Συγνώμη!Είπα απλά την απόψή μου!!Δεν θέλω να φέρω κανένα σε δύσκολη θέση!
    οποτε? αν ολοι λενε παντα ναι, τι θα βγει απο αυτο?

Banned
    ε δεν είπα και έτσι με τακτ

και δεν αναφέρομαι σε σένα ειδικά λουσιφερ

κατα λάθος σε έβαλα σε παράθεση

Banned
    Janet σ\' ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά μην βάζουμε την ασθένεια μπροστά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό με το χαρακτήρα μου, τώρα ότι έχω περισσότερα προβλήματα ναι τα έχω πει. Όσο για το παιδάκι, δεν είπα εγώ ότι θέλω να σκοτώσω, αλλά ότι κατάλαβα τον άλλον που το σκότωσε, και δεν το έκανα για να τραβήξω την προσοχή, αλλά επειδή έτσι ένιωθα. Μπορεί να είναι στα γονίδιά μου δεν ξέρω. Όπως και σας είναι να αγαπάτε τα παιδιά. Αλλά ας μην το κάνουμε άλλο θέμα αυτό, δεν θέλω.

Banned
    (λμπ)

δλδ με τους γονεις σου δε διαφωνεις ποτε?

εμας τους τριτους, πως σου φαινεται ο τροπος που κανουμε κουβεντα? (οχι με εσενα, μεταξυ μας). πχ εγω με τον κρινο κ με τα αλλα παιδια του φορουμ.
    Διαφωνώ και με τους γονείς μου αλλά αυτοί με αγαπάνε αντίθετα με σας που όχι μόνο δεν σας καίγεται καρφάκι, αλλά με γελοιοποιείτε κιόλας. Με σας ανάλογα, άλλοι τον βρίζουν τον κρίνο και άλλοι του μιλάνε καλά, αλλά τι σχέση έχει αυτό;

Senior Member
    εχει καποια σχεση.

αν βλεπεις οτι και με τους αλλους ετσι γινεται, πχ ο κρινος, οπως λες, αλλοι του χωνουν κ αλλοι του μιλανε καλα, αλλα κ με αλλους γινεται αυτο, εσυ πως περιμενεις ολοι να τα πηγαινουν καλα μαζι σου? μηπως ειναι πολυ υψηλη προσδοκια απο μεριας σου?

Banned
    το να μαλώνεις που και που είναι υγεία

Banned
    εχει καποια σχεση.

αν βλεπεις οτι και με τους αλλους ετσι γινεται, πχ ο κρινος, οπως λες, αλλοι του χωνουν κ αλλοι του μιλανε καλα, αλλα κ με αλλους γινεται αυτο, εσυ πως περιμενεις ολοι να τα πηγαινουν καλα μαζι σου? μηπως ειναι πολυ υψηλη προσδοκια απο μεριας σου?
    Κοίταξε Λούσιφερ, το site είναι για τους ψυχικά ασθενείς, υπάρχει για να μας ενώνει και η αλήθεια είναι ότι έχουμε κοινά. Αλλά και το τελευταίο να μην ίσχυε, δεν θα \'πρεπε να μας χαλάει το φόρουμ, αλλά να μας φτιάχνει τη διάθεση. Και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, θα έπρεπε να είμαστε μία οικογένεια, και όχι να τη λέει ο ένας στον άλλον όπως γίνεται.

Banned
    οποτε? αν ολοι λενε παντα ναι, τι θα βγει απο αυτο?
    Εσύ πάντα όχι λες, μην ανησυχείς.

Banned
    [quote]Originally posted by lightbluepath
    εχει καποια σχεση.

Κοίταξε Λούσιφερ, το site είναι για τους ψυχικά ασθενείς, υπάρχει για να μας ενώνει και η αλήθεια είναι ότι έχουμε κοινά. Αλλά και το τελευταίο να μην ίσχυε, δεν θα \'πρεπε να μας χαλάει το φόρουμ, αλλά να μας φτιάχνει τη διάθεση. Και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, θα έπρεπε να είμαστε μία οικογένεια, και όχι να τη λέει ο ένας στον άλλον όπως γίνεται. [/quot

εχεις σκεφτει βρε λαιτ οτι εσυ παρερμηνευεις οτι κ να πει καποιος κ το βρισκεις ως σποντα η αντιπαραθεση?

Banned
    Originally posted by dora-agxos
    εχεις σκεφτει βρε λαιτ οτι εσυ παρερμηνευεις οτι κ να πει καποιος κ το βρισκεις ως σποντα η αντιπαραθεση?
    Όχι δεν το \'χω σκεφτεί γιατί δεν ισχύει. Και κακώς σου απαντώ εσένα μετά από αυτά που έλεγες εχτές.

Banned
    ακουσε με να σου πω δυο λογακια προσεκτικα.

Καταρχην ευχομαι το ταχυτερο δυνατο να τελειωσεις ομαλα με ολα τα προβληματα σου.

Ομως για να μην αποκτησω εγω προβληματα εκει που δεν εχω,
    φροντισε να παραμεινεις μακρια μου, για τα επομενα χρονια της ζωης σου, ειτε στο φορουμ, ειτε εξω απο το φορουμ, ειτε στους δρομους που περπατας.

Εχω ηδη ανεκτει αρκετα απο οσα εχεις κανει σε βαρος μου, τωρα θα πρεπει να σε βαλω με το ζορι και στο βρακι μου για να τσεκαρεις τι χρωμα εχει.
    Ενα ευαισθητο σημειο που με ξεπερνα ειναι η κατινια γυρω μου, οποτε ας παιρνεις και δεκα κουβαδες φαρμακα και ας εχεις ολο το DRM....
    Μακαρι να τα λυσεις ολα, αρκει να μην τα αποκτησω εγω ε?

Στα γραφω ολα αυτα δημοσια,
    γιατι εγω πρωτον δεν ειμαι κατινα να περιφερομαι γυρω γυρω και δευτερον γιατι αδιαφορω αν θα με βρισεις, κουτσομπολεψεις, σχολιασεις πισω απο την πλατη μου η εδω.

Ολες τις ευχες μου για το καλυτερο σε εσενα - οπως και σε ολο το κοσμο - αρκει να μενεις μινιμουμ ενα χιλιομετρο μακρια μου.

Τελος,
    εννοειται οτι εισαι delete απο παντου και οσο και να κοπανιεσαι,
    για μενα πολυ απλα δεν υπαρχεις.
    Αναλογα τα σχολια σου, εκεινος που θα απαντησει θα ειναι ο αντμιν και οχι εγω

τελια παυλα

Banned
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κόντρα στη lpb, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου!!Το αν διαφωνεί ή συμφωνεί με τον καθένα δικαίωμα της!Το αν είναι εγωίστρια επίσης δικαίωμά της!

Και επίσης η lpb έχει πει ότι έχει ψύχωση οποία θέλει ειδική μεταχείριση και αλλάζει και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Δεν μπορώ να καταλάβω τί νόημα έχει να εναντιονόμαστε σε ένα τέτοιο άτομο, που περνάει τόσο δύσκολα και η καθημερινότητα του είναι τόσο δύσκολη και μπορεί η μόνη της ευχαρίστηση να είναι να γράφει στο φόρουμ;

Επίσης είπε ότι θέλει να σκοτώσει παιδάκι! Αν είναι δυνατόν να πιστέψουμε κατί τέτοιο και να πιαστούμε από αυτό !!Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ίσως το είπε για να τραβήξει την προσοχή μας!!

Επίσης σε κάθε άνθρωπο η ψύχωση δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο άλλος δείχνει υπερβολικά καλός και άλλος υπερβολικά κακός!Γενικά το άτομο το οποίο ασθενεί μπαίνει σε πολλά προβλήματα με τους συνανθρώπους του λόγω της ψύχωσης!

Επίσης σε αυτό έχω να συμπληρώσω και το εξής: το μόνο που θεωρώ ότι έκανε κακό η lbp είναι ότι έδειξε τις φωτογραφίες του Κρίνου χωρίς να πάρει την άδειά του , αλλά μετά ο Κρίνο την δημοσίευσε οπότε no problem!!!!

Banned

Και επίσης η lpb έχει πει ότι έχει ψύχωση μια πολύ σοβαρή ασθένεια η οποία θέλει ειδική μεταχείριση και αλλάζει και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Δεν μπορώ να καταλάβω τί νόημα έχει να εναντιονόμαστε σε ένα τέτοιο άτομο, που περνάει τόσο δύσκολα και η καθημερινότητα του είναι τόσο δύσκολη και μπορεί η μόνη της ευχαρίστηση να είναι να γράφει στο φόρουμ;

Επίσης σε αυτό έχω να συμπληρώσω και το εξής: το μόνο που θεωρώ ότι έκανε κακό η lbp είναι ότι έδειξε τις φωτογραφίες του Κρίνου χωρίς να πάρει την άδειά του , αλλά μετά ο Κρίνο την δημοσίευσε οπότε no problem!!!!

τι να σου πω και εσενα....
    αν αρχιζω και μιλαω,
    θα παρω μια εβδομαδα αδεια ξεκουραση απο τον αντμιν....
    Να το αναβαλουμε καλυτερα για τον αυγουστο που θα εχω και αδεια απο την δουλεια μου να παιξει καλα ο συνδυασμός?

Banned
    Originally posted by krino
    αν αρχιζω και μιλαω,
    Να το αναβαλουμε καλυτερα για τον αυγουστο που θα εχω και αδεια απο την δουλεια μου να παιξει καλα ο συνδυασμός?
    Εγώ τι έκανα;;;;;

Banned
    Originally posted by krino
    αν αρχιζω και μιλαω,
    Εγώ τι έκανα;;;;;

τπτ,
    επειδη δεν εκανες, καλυτερα να τερματισουμε εδω αυτη την συζητηση.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast