Results 166 to 180 of 194
-
05-07-2010, 14:26 #166
Originally posted by lucifer
σωπα ρε τζανετ!
δεν ειμαστε σωστες γιατι? επειδη δεν χαιδευουμε αυτια?
κ αν δεν την ειδες την επαρση, ισως ειναι καιρος να επισκευτεις οφθαλμιατρο!
- 05-07-2010, 14:30 #167
Originally posted by krino
ακουσε με να σου πω δυο λογακια προσεκτικα.
Καταρχην ευχομαι το ταχυτερο δυνατο να τελειωσεις ομαλα με ολα τα προβληματα σου.
Ομως για να μην αποκτησω εγω προβληματα εκει που δεν εχω,
φροντισε να παραμεινεις μακρια μου, για τα επομενα χρονια της ζωης σου, ειτε στο φορουμ, ειτε εξω απο το φορουμ, ειτε στους δρομους που περπατας.
Εχω ηδη ανεκτει αρκετα απο οσα εχεις κανει σε βαρος μου, τωρα θα πρεπει να σε βαλω με το ζορι και στο βρακι μου για να τσεκαρεις τι χρωμα εχει.
Ενα ευαισθητο σημειο που με ξεπερνα ειναι η κατινια γυρω μου, οποτε ας παιρνεις και δεκα κουβαδες φαρμακα και ας εχεις ολο το DRM....
Μακαρι να τα λυσεις ολα, αρκει να μην τα αποκτησω εγω ε?
Στα γραφω ολα αυτα δημοσια,
γιατι εγω πρωτον δεν ειμαι κατινα να περιφερομαι γυρω γυρω και δευτερον γιατι αδιαφορω αν θα με βρισεις, κουτσομπολεψεις, σχολιασεις πισω απο την πλατη μου η εδω.
Ολες τις ευχες μου για το καλυτερο σε εσενα - οπως και σε ολο το κοσμο - αρκει να μενεις μινιμουμ ενα χιλιομετρο μακρια μου.
Τελος,
εννοειται οτι εισαι delete απο παντου και οσο και να κοπανιεσαι,
για μενα πολυ απλα δεν υπαρχεις.
Αναλογα τα σχολια σου, εκεινος που θα απαντησει θα ειναι ο αντμιν και οχι εγω
τελια παυλα
και ΜΟΝΟ κατινα μπορεις να εισαι και τπτ παραπανω, οπως πολλες φορες εχεις αποδειξει εδω μεσα, οταν χρησιμοποιεις προσωπικες σου συζητησεις για να κραζεις εδω μεσα......
μπορουσες καλλιστα ολα αυτα να τα πεις ιδιωτικα.
κανεναν δεν αφορουν...
αλλα ειπαμε, μια κατινα δεν μπορει να συγκρατηθει απο το ανακατευει τον ενα και τον αλλο και ιδιωτικες της συζητησεις με δημοσιες..
05-07-2010, 14:31 #168
Originally posted by lightbluepath
σωπα ρε τζανετ!
(για να δεις πως ειναι το στυλ σου!)
05-07-2010, 14:32 #169
Καλησπέρα. Είμαι νέα στο forum αλλά τις τελευταίες δύο - τρεις μέρες διαβάζω post για αλληλοκατηγορίες και \"έχθρες\" κοκ.
Και αναρωτιέμαι γιατί να σπαταλάτε τόση ενέργεια (ψυχική και σωματική) μέσα σε ένα forum και δεν μιλάτε σε ένα msn ή ακόμα καλύτερα στο τηλέφωνο. Μπορεί αυτή η κόντρα να είναι η αρχή μια φιλίας. Ποτέ δεν ξέρεις...
Ok δες σας ξέρω και σίγουρα δε με ξέρετε απλά είχα αυτήν την απορία...
05-07-2010, 14:32 #170
janet,η ίδια η lightbluepath έθεσε το θέμα σε νήμα.Άρα,φαντάζομαι θα ήθελε τη συμμετοχή σε αυτό.Εάν η συμμετοχή ήθελε να είναι ναι ναι ναι,τότε ας το ξεκαθάριζε,μιλάτε μου μόνο όσοι συμφωνείτε μαζί μου.Το να επιτίθεται με χαρακτηρισμούς σε οποιονδήποτε δε σκέπτεται με τρόπο μαυρόασπρο στυλ ο κόσμος είναι κακός και οι άνθρωποι suck and stick,τότε απλά δε θέλει διάλογο,αλλά μονόλογο.Ο μονόλογος-διάλογος με άτομα που συμφωνούν,μπορεί να της ικανοποιεί την ιδέα της για τον κόσμο,άρα να την καθησυχάζουν με αισθήματα ασφάλειας,γιατί δεν έρχονται σε ρήξη με τα πρότερα σχήματα σκέψης που έχει υιοθετήσει,αλλά και πάλι δεν θα αλλάξει τίποτε,γιατί μπλοκάρει όσους δε συμφωνούν από το να την επηρεάσουν στο ελάχιστο ώστε να τροποποιήσει,ενώ σε όσους συμφωνούν μαζί της τους βαφτίζει ως καλά και υποστηρικτικά πλάσματα.Πάλι μαυρόσπρα δηλαδή.
Είναι αδιέξοδες τέτοιες επικοινωνίες.Ή θέλω να βελτιώσω την επικοινωνία μου άρα θα ψαχτώ ή δεν θέλω ουσιαστικά να ψαχτώ γιατί εγώ έχω το δίκιο και το ξέρω,λολ.Δεν χωρίζεται ο κόσμος σε εχθρούς μας και μη.Πολλές φορές όσους θεωρούμε εχθρούς μπορεί στα λόγια τους να κρύβεται η λύση μας,την οποία δε βλέπουμε γιατί...είναι εχθροί μας."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-07-2010, 14:35 #171
[σοβαρα? ο,τι θελω θα κανω! κ δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω! ποια νομιζεις οτι εισαι?
05-07-2010, 14:36 #172
Originally posted by RainAndWind
janet,η ίδια η lightbluepath έθεσε το θέμα σε νήμα.Άρα,φαντάζομαι θα ήθελε τη συμμετοχή σε αυτό.Εάν η συμμετοχή ήθελε να είναι ναι ναι ναι,τότε ας το ξεκαθάριζε,μιλάτε μου μόνο όσοι συμφωνείτε μαζί μου.Το να επιτίθεται με χαρακτηρισμούς σε οποιονδήποτε δε σκέπτεται με τρόπο μαυρόασπρο στυλ ο κόσμος είναι κακός και οι άνθρωποι suck and stick,τότε απλά δε θέλει διάλογο,αλλά μονόλογο.Ο μονόλογος-διάλογος με άτομα που συμφωνούν,μπορεί να της ικανοποιεί την ιδέα της για τον κόσμο,άρα να την καθησυχάζουν με αισθήματα ασφάλειας,γιατί δεν έρχονται σε ρήξη με τα πρότερα σχήματα σκέψης που έχει υιοθετήσει,αλλά και πάλι δεν θα αλλάξει τίποτε,γιατί μπλοκάρει όσους δε συμφωνούν από το να την επηρεάσουν στο ελάχιστο ώστε να τροποποιήσει,ενώ σε όσους συμφωνούν μαζί της τους βαφτίζει ως καλά και υποστηρικτικά πλάσματα.Πάλι μαυρόσπρα δηλαδή.
Είναι αδιέξοδες τέτοιες επικοινωνίες.Ή θέλω να βελτιώσω την επικοινωνία μου άρα θα ψαχτώ ή δεν θέλω ουσιαστικά να ψαχτώ γιατί εγώ έχω το δίκιο και το ξέρω,λολ.Δεν χωρίζεται ο κόσμος σε εχθρούς μας και μη.Πολλές φορές όσους θεωρούμε εχθρούς μπορεί στα λόγια τους να κρύβεται η λύση μας,την οποία δε βλέπουμε γιατί...είναι εχθροί μας.
05-07-2010, 14:41 #173
[σοβαρα? ο,τι θελω θα κανω! κ δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω! ποια νομιζεις οτι εισαι?
05-07-2010, 14:42 #174
ρέιν, δεν ξέρω γιατί αναφέρεασαι ειδικά σε μένα εγώ έκανα μια παρατήρηση σε κάτι που δεν βλέπω σωστό και επιμένω ότι έχω δίκαιο!
05-07-2010, 14:42 #175
Originally posted by Zhenia
Ο Ηράκλειτος έλεγε πως η έπαρση είναι εμπόδιο στην προκοπή.
05-07-2010, 14:44 #176
Έχω αλλάξει πολλά και θα συνεχίσω να αλλάζω μέχρι το τέλος της ζωής μου.Δε θέλω να μένω στάσιμη,ούτε να με φυλακίζω η ίδια.Αλλάζω όσα μπορώ,με δουλειά,με διαδικασίες σκέψης και προσπάθειες να δω πώς όσα μαθαίνω μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητά μου.Όμως εδώ μιλάμε για σένα.Θέλεις να αλλάξεις την επικοινωνία σου ή είσαι ικανοποιημένη με αυτήν;Γενικά,δεν θα αλλάξεις με το ζόρι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-07-2010, 14:45 #177
γιατι εισαι εσυ κυρια?
05-07-2010, 14:47 #178
Originally posted by Zhenia
κοιτα εδω πως υπερασπιζετε τον κρινο ;)
05-07-2010, 14:48 #179
Originally posted by janet
Originally posted by Θεοφανία
Ειλικρινά μπαίνω στο site πλέον και γίνομαι χειρότερα. Είμαι ένα βήμα πριν να φύγω απλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
Και γιατί δεν φεύγεις είπαμε?
καθόλου σωστή ε? εσύ και λούσιφερ, γιατί έτσι?
05-07-2010, 14:48 #180
Originally posted by RainAndWind
Έχω αλλάξει πολλά και θα συνεχίσω να αλλάζω μέχρι το τέλος της ζωής μου.Δε θέλω να μένω στάσιμη,ούτε να με φυλακίζω η ίδια.Αλλάζω όσα μπορώ,με δουλειά,με διαδικασίες σκέψης και προσπάθειες να δω πώς όσα μαθαίνω μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητά μου.Όμως εδώ μιλάμε για σένα.Θέλεις να αλλάξεις την επικοινωνία σου ή είσαι ικανοποιημένη με αυτήν;Γενικά,δεν θα αλλάξεις με το ζόρι.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..
22-08-2025, 16:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία