Results 46 to 60 of 111
Thread: για όποια-ον τον ενδιαφέρει...
-
03-07-2010, 00:26 #46
μα λες οτι θυμηθηκες ξαφνικα ασχημα γεγονοτα κακοποιησης τα οποια ομως πριν δεν θυμοσουνα!! φυσικο ειναι να ειχες σοκαριστει στο καπακι της θυμησης.
τωρα αν αυτα τα γεγονοτα φταινε κ μονο αυτα γιαολα τα προβληματα της ενηλικης ζωης σου, επιτρεψε μου να μην ειμαι σιγουρη! [/quote]
δεν φταίνε μόνο αυτά..αλλά τα υπόλοιπα δεν αρκόυν για κάποια χαρακτηριστικά και κάποιες ενέργειες που έχω κάνει...η για την πόρεια που έχει πάρει η ζωή μου..θα ήμουν καλύτερη...
- 03-07-2010, 00:28 #47
Originally posted by Sepia
Originally posted by krino
Originally posted by dora-agxos
μην απαντας αν δεν εχεισ κατι να πεις.κρινε
καλύτερα να μου τα πεί αύριο σώστα...δεν πειράζει...
δεν μου αρεσει να μιλαω χωρις να εχω την σκεψη μου συγκεντρωμενη.
Αλλωστε δεν ειναι κατι που θα το λυσεις ειτε σημερα ειτε αυριο.
Οπως επισης πολυ πιθανον να φαμε αρκετες νυχτες με ολη την παρεα εδω συζητωντας.....
Ευχαριστη παρεα ειμαστε και ολοι χαιρονται οταν ερχεται καποιος καινουριος να μοιραστει τις σκεψεις του.
03-07-2010, 00:29 #48
Originally posted by dora-agxos
μην απαντας αν δεν εχεισ κατι να πεις.κρινε
καλύτερα να μου τα πεί αύριο σώστα...δεν πειράζει...
δεν μου αρεσει να μιλαω χωρις να εχω την σκεψη μου συγκεντρωμενη.
Αλλωστε δεν ειναι κατι που θα το λυσεις ειτε σημερα ειτε αυριο.
Οπως επισης πολυ πιθανον να φαμε αρκετες νυχτες με ολη την παρεα εδω συζητωντας.....
Ευχαριστη παρεα ειμαστε και ολοι χαιρονται οταν ερχεται καποιος καινουριος να μοιραστει τις σκεψεις του.
03-07-2010, 00:30 #49
Originally posted by janet
εσένα ποιος σε έχει κακοποιήσει;
janet με σοκάρεις...
03-07-2010, 00:31 #50
Originally posted by olgaki82
ή ποτέ ε;
η ποτέ....ίσως...ποιό είναι καλύτερο; να ξέρεις...ή να μην ξέρεις;
μάλλον στο \"να ξέρεις\" πάει ....
03-07-2010, 00:31 #51
αν δεν εχετε διαβασει το θεμα της σεπιας μη λετε τιποτα αν αυτο ειναι δυνατο.ελπιζω να εισακουστω
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
03-07-2010, 00:32 #52
α δεν ξέρεις;
και τότε πως ξερεις ότι σε κακοποιήσανε;
03-07-2010, 00:32 #53
τζανετ εχει γραψει η κοπελα..σεπια ολα καλα θα πανε και θα δεις που θα περασουν ολα..στο χερι σου ειναι
03-07-2010, 00:32 #54
petran να σε ρωτησω κατι?
λοιπον εστω οτι κανουμε το επομενο πειραμα. παιρνουμε ενα ατομο το οποιο ξερουμε 100% οτι ΔΕΝ εχει κακοποιηθει σεξουαλικα στην παιδικη ηλικια.
κ αρχιζω να προσπαθω να το πεισω οτι εχει κακοποιηθει. μπλα μπλα, σου συνεβει το κ το, δεν θυμασαι μεν, αλλα εχεις κακοποιηθει.
ας πουμε οτι το ατομο τελικα πειθεται. η εστω αρχιζει να αμφιβαλλει.
προφανως δεν θα ταραχτει ψυχολογικα?
χωρις να υπαρχει γεγονος κακοποιησης!
03-07-2010, 00:33 #55
εσένα ποιος σε έχει κακοποιήσει;
janet με σοκάρεις...
03-07-2010, 00:38 #56
Originally posted by lucifer
λοιπον εστω οτι κανουμε το επομενο πειραμα. παιρνουμε ενα ατομο το οποιο ξερουμε 100% οτι ΔΕΝ εχει κακοποιηθει σεξουαλικα στην παιδικη ηλικια.
κ αρχιζω να προσπαθω να το πεισω οτι εχει κακοποιηθει. μπλα μπλα, σου συνεβει το κ το, δεν θυμασαι μεν, αλλα εχεις κακοποιηθει.
1. πώς ξέρεις οτι δεν έχει κακοποιήθει, αφού δεν το θυμάται..
2. αν ο κάποιος τριγυρνά συνέχεια το θέμα σε κάποιο πρόσωπο για το πάρελθον, αυτοτραυματίζεται, χώρις η παρούσα ζώη του να δείχνει κάτι που να προκάλει τον αυτοτραυματισμό, έχει φοβίες που δεν εξηγούνται, κ.τ.λ...τότε κανείς δεν τον βάζει κάτω να τον αρχίσει στο μπλά μπλά και να τον πείσει ότι έχει κακοποιήθει...μόνος του το ψάχνει..
όποτε κάτι υπάρχει..
03-07-2010, 00:41 #57
Θα διημιουργηθει false memory ! Το μυαλο δε μπορει να διαχωρισει μεσα μεσα αν κατι ειναι αληθινο ή οχι. Αυτο που το \"ενδιαφερει\" -και πρεπει και εμας να ενδιαφερει- ειναι η αντιδραση που θα εχεις με αυτη την σκεψη, ειτε ειναι αληθινη ειτε ειναι ψευτικη.
Αυτος ειναι και ο λογος που αισθανομαστε πραγματα οταν βλεπουμε ταινειες. Χαζοι δεν ειμαστε και ξερουμε οτι προκειται για καμερες, ηθοποιους και πολλα \"cuuuut!\" η σοκαριστικη σκηνη που βλεπουμε στην ταινεια , παρολα αυτα μια χαρα την ζουμε εντονα , ασχετα αμα ειναι ψευτικη.
Αυτο που μενει ειναι να εκπαιδευσουμε τον εαυτο μας να ενεργει αυτοματα πιο ΩΦΕΛΙΜΑ για εμας τους ιδιους σε τετοιες αντιδρασεις.
03-07-2010, 00:42 #58
σεπια ειναι τραυματα,νιωθεις καλα ενω ισως δεν εισαι παλευεις με αυτο ενω δε θες.ειναι κατι π πρεπει να λυσεις χωρις να πιστευεις οτι πρεπει ουσιαστικα ειναι κατι π και εσυ και η ιδια αμφισβητεις δεν θες να υπαρχει στη ζωη σου.θα το βγαλεις
δεν εχω κατι αλλο να σου πω μονο πιστεψε με πως τιποτα δεν θα μεινει ετσι.
1. πώς ξέρεις οτι δεν έχει κακοποιήθει, αφού δεν το θυμάται..
2. αν ο κάποιος τριγυρνά συνέχεια το θέμα σε κάποιο πρόσωπο για το πάρελθον, αυτοτραυματίζεται, χώρις η παρούσα ζώη του να δείχνει κάτι που να προκάλει τον αυτοτραυματισμό, έχει φοβίες που δεν εξηγούνται, κ.τ.λ...τότε κανείς δεν τον βάζει κάτω να τον αρχίσει στο μπλά μπλά και να τον πείσει ότι έχει κακοποιήθει...μόνος του το ψάχνει..
όποτε κάτι υπάρχει..Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
03-07-2010, 00:48 #59
πειραμα κανω. οποτε διαλεγω εγω τις παραμετρους του πειραματος.
(προφανως δεν αναφερομαι σε εσενα!)
θελω ενα ατομο που να μην εχει κακοποιηθει. παιρνω ενα τετοιο. θα μου πεις πως μπορω να ξερω με βεβαιοτητα το παρελθον καποιου?
αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα. ε, ΕΣΤΩ οτι βρισκω ενα τετοιο ατομο! (σαν θεωρητικος μαθηματικος)
στο 2. οντως εχεις δικιο, αλλα ο στοχος του πειραματος μου ειναι αλλος.
το ερωτημα ουσιαστικα που θετω ειναι (εχει ξανατεθει στο παρελθον σε αυτο το φορουμ) αν τα δυσαρεστα συναισθηματα τα γεννα ενα γεγονος η ο τροπος που σκεφτομαστε ενα γεγονος.
η υποθεση που κανω ειναι οτι κυριως ειναι ο τροπος κ οχι το γεγονος καθεαυτο, οποτε σε περιπτωση που ενα ατομο που ΔΕΝ εχει κακοποιηθει, ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ οτι εχει κακοποιηθει, θα νιωσει πολυ δυσαρεστα συναισθηματα, ΣΑΝ ΝΑ ειχε πραγματικα κακοποιηθει.
03-07-2010, 00:53 #60
πειραμα κανω. οποτε διαλεγω εγω τις παραμετρους του πειραματος.
(προφανως δεν αναφερομαι σε εσενα!)
θελω ενα ατομο που να μην εχει κακοποιηθει. παιρνω ενα τετοιο. θα μου πεις πως μπορω να ξερω με βεβαιοτητα το παρελθον καποιου?
αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα. ε, ΕΣΤΩ οτι βρισκω ενα τετοιο ατομο! (σαν θεωρητικος μαθηματικος)
στο 2. οντως εχεις δικιο, αλλα ο στοχος του πειραματος μου ειναι αλλος.
το ερωτημα ουσιαστικα που θετω ειναι (εχει ξανατεθει στο παρελθον σε αυτο το φορουμ) αν τα δυσαρεστα συναισθηματα τα γεννα ενα γεγονος η ο τροπος που σκεφτομαστε ενα γεγονος.
η υποθεση που κανω ειναι οτι κυριως ειναι ο τροπος κ οχι το γεγονος καθεαυτο, οποτε σε περιπτωση που ενα ατομο που ΔΕΝ εχει κακοποιηθει, πειστει αληθινα οτι εχει κακοποιηθει, θα νιωσει πολυ δυσαρεστα συναισθηματα, ΣΑΝ ΝΑ ειχε πραγματικα κακοποιηθει.
Οχι , καμμια σχεση.
Επεισες τον αλλον οτι κακοποιηθηκε πες και ειναι 40 ετων.Θα νοιωσει δυσαρεστα θα προσπαθησει να θυμηθει , θα το συνδυασει κλπ αλλα καμμια σχεση απο το να το κουβαλας 30 χρονια και να ειναι βιωμα σου!!!!!!!![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση