Απιστία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Απιστία

Junior Member
    Την αγαπάω, δεν έχω φανταστεί την ζωή μου μακρυά της!!! Δεν με γεμίζει τίποτε άλλο παρά μόνο η αγγαλιά της, πλέον!

Μισό ρε κορίτσια για να καταλάβω δηλαδή έχω ελπίδες παρόλο που μου λέει, κοίτα την ζωή σου; Εγώ είμαι πιο κάθετος π.χ
    Αν πώ τέρμα είμαι αλλού, είμαι αλλού...τέλος. Γι αυτό έγραψα ότι θέλω να μπώ στην ψυχολογία της

Banned
    το οτι την αγαπας ειναι πολυ ενδιαφερον, αλλα οχι καθοριστικο για μια σχεση.
    Εδω λεμε να εισαι το αλλο της μισο, εισαι?
    Μην μου πεις την αγαπας, μηπως καποια απο τις προηγουμενες σχεσεις σου δεν τις αγαπουσες?
    Εγω σου λεω αν εισαι το αλλο της μισο.....
    Αρα μπορεις και συμπληρωνεις απολυτα τις αναγκες τις.

Για απαντησε σε αυτη την ερωτηση μεσα σου......

Αν πεις τερμα δεν εισαι τερμα, εισαι εδω και συζητας και καλα κανεις.
    Ξανα ομως, ξερεις ακριβως τι θες?

Junior Member
    Ξέρω τι θέλω! Θέλω να ξεκινήσω απ την αρχή μαζί της! Να της χαρίσω όλα όσα της στέρησα. Ναι και είμαι της άλλο της παρόλο που την πλήγωσα, το ξέρω μου το αποδεικνείει! Και για μένα είναι.

Originally posted by chris_663
    Την αγαπάω, δεν έχω φανταστεί την ζωή μου μακρυά της!!! Δεν με γεμίζει τίποτε άλλο παρά μόνο η αγγαλιά της, πλέον!

Μισό ρε κορίτσια για να καταλάβω δηλαδή έχω ελπίδες παρόλο που μου λέει, κοίτα την ζωή σου; Εγώ είμαι πιο κάθετος π.χ
    Αν πώ τέρμα είμαι αλλού, είμαι αλλού...τέλος. Γι αυτό έγραψα ότι θέλω να μπώ στην ψυχολογία της
    οντως δεν ξερεις τι θες και ας φανω σκληρη?τι θελεις???????????
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Ξέρω τι θέλω! Θέλω να ξεκινήσω απ την αρχή μαζί της! Να της χαρίσω όλα όσα της στέρησα. Ναι και είμαι της άλλο της παρόλο που την πλήγωσα, το ξέρω μου το αποδεικνείει! Και για μένα είναι.
    γιατι εισαι το αλλο μισο της??απαντησε ομως χωρις γελοιους ρομαντισμους

γεγονοτα παρεθεσε οχι λογια
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Junior Member
    Είμαι γιατί μου έδωσε τα πάντα! Άφησε τους δικούς της και ήρθε κοντά μου με έναν καρκινοπαθή πατέρα που τον λατρεύει.
    Πάντα μου έλεγε, πάρε όλη μου την ζωή, μόνο να με αγαπάς θέλω. Δεν κρατούσε ποτέ τα λεφτά της. Επερνε 1200€ και μου έλεγε δεν θέλω κάτι απ αυτά, μόνο να με αγαπάς θέλω. Με εκλιπρούσε κάθε μέρα να αλλάξω, κλαίγοντας!

Αν δεν κάνεις αυτά στο άλλο σου μισό, σε ποιόν τα κάνεις;;

Banned
    Είμαι γιατί μου έδωσε τα πάντα! Άφησε τους δικούς της και ήρθε κοντά μου με έναν καρκινοπαθή πατέρα που τον λατρεύει.
    Πάντα μου έλεγε, πάρε όλη μου την ζωή, μόνο να με αγαπάς θέλω. Δεν κρατούσε ποτέ τα λεφτά της. Επερνε 1200€ και μου έλεγε δεν θέλω κάτι απ αυτά, μόνο να με αγαπάς θέλω. Με εκλιπρούσε κάθε μέρα να αλλάξω, κλαίγοντας!

Αν δεν κάνεις αυτά στο άλλο σου μισό, σε ποιόν τα κάνεις;;

ενταξει αυτη φαινεται οτι ηταν το αλλο σου μισο.
    Παρτο τουμπα αναποδα και μιλα για εσενα,
    οπου φαινεται να εχεις κανει κατι αντιστοιχο....

Junior Member
    Τι έκανα εγώ; Δεν ήθελα να της λείψει το ότιδήποτε και δεν της έλειψε. Ποτέ δεν της είπα το παραμικρό μου πρόβλημα, την ένοιωθα σαν έναν άγγελο δίπλα μου, που δεν έπρεπε να την στεναχωρήσω. Αφοσιώθηκα πάρα πολύ, απλά δεν ήμουν ρομαντικός σαν άνθρωπος. Έκανα τα πάντα για να είναι χαρουμενη, πολλές φορές εκλαιγα μέσα μου απο διάφορα προβλήματα, αλλά απ εξω γέλαγα. Ξεκινησαμε απ το 0 και φτάσαμε πολύ ψηλά για την ηλικια μας. και ο μόνος λόγος ήταν για να νοιώθει ότι τα καταφέραμε. Δεν ζήλευα, δεν την απαγόρευσα ποτέ για κάτι, ήξερα ότι το αξιζει. Και διάφορα άλλα..που με καμοία άλλη δεν θα έκανα κάτι αντίστοιχο.

Junior Member
    Παλιό το post αλλά θυμιζει την δικία μου ιστορία...

Senior Member
    Αχ εσείς οι άντρες τπτ δεν καταλαβαίνετε....

Page 2 of 2 FirstFirst 12