Ενοχες και φταιξιμο....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Ενοχες και φταιξιμο....

Καλημερα.
    Τη προηγουμενη τριτη χασαμε τον πατερα μου. Ειχε καποια μικροπροβληματα τελευταια αλλα καμια ενδειξη πως θα φυγει.
    Τον ειχαμε παει σε δεκαδες γιατρους απο τον Φλεβαρη χωρις να βρισκουμε τιποτα. Ειχε προβλημα με τα ποδια του και ειχαμε κανει προ 3,5 χρονων ενα μοσχευμα και αυτο ηταν τελικα που τα δημιουργουσε ολα χωρις ομως να φαινεται σε καμια εξεταση.
    Το προβλημα το εχω τωρα με τη μητερα μου που κατηγορει τον εαυτο της οτι δεν τον πηγε στο σωστο γιατρο (παροτι μια βδομαδα πριν γινει το κακο ειχε παει στο καταλληλο γιατρο να δει τις εξετασεις που ηδη ειχαμε κανει για τα ποδια το τελευταιο μηνα και δεν εδειχναν κατι.
    Το προβλημα ειναι οτι η μητερα μου εχει ιστορικο απο νευρικη διαταραχη απο προηγουμενο διπλο θανατο πριν απο 17 χρονια και τα τελευταια χρονια ειχε ηρεμησει αρκετα αλλα αν συνεχισει με αυτες τις σκεψεις σιγουρα θα ξαναγινει χαλια.
    Ολος ο κοσμος φυσικα της λεει οτι δεν φταιει εκεινη αλλα τα βραδια περνανε δυσκολα που οι σκεψεις ερχονται στο μυαλο της.
    Πως μπορω να αντιμετωπισω αυτη τη κατασταση;

Senior Member
    Εσύ προσωπικά, θεωρώ πως δεν μπορείς,γιατί ειναι κάτι που θα επρεπε να κανει ειδικος. ΑΝ το παρεις πάνω σου το βαρος αυτο, θα καταστρέψεις κι εσύ τον ψυχισμό σου και δεν θα εχεις την δυνατοτητα να βοηθησεις την μητέρα σου παραπάνω. Προσπάθησε να την πεισεις να παει σε εναν ψυχολογο.... ΑΝ δεν πειθεται, προσπαθησε να την πεισεις οτι εσυ το εχεις αναγκη και οτι την θες μαζι για υποστηριξη. Και ας μην ισχυει αυτο. Δεν ξερω. Πιστευω οτι ο ψυχολογος θα βοηθησει παρα πολυ.

Senior Member
    συμφωνω και εγω μαζι σου φρει...ειναι δυσκολο πολυ δυσκολο και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πολυ δυναμη...συλληπητηρια...