Results 16 to 30 of 131
Thread: Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω;
-
05-07-2010, 13:13 #16
Originally posted by frei
Το θέμα είναι οταν ο ένας απο τους 2 ή και οι 2 δεν είναι καλά στη σχέση τους. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα
για τετοιο πραγμα συζηταμε και νομιζω οτι το παραδειγμα εχει να κανει με το προβλημα του φιλου μας, αν και ακραιο βεβαια.
- 05-07-2010, 13:14 #17
Εντάξει τώρα είναι λόγοι αυτοί επειδή δεν βάφεται να μην τη θες; Αυτά που λες για τους γονείς της δεν είναι και τόσο τραγικά. Όλοι οι γονείς δεν θέλουν να ξέρουν τι κάνει στο κρεββάτι το παιδί τους. Ή αυτό που λες μην σας πάρει κανα μάτι δεν πρέπει να προσέχετε; Γνώμη μου.
05-07-2010, 13:17 #18
Δεν το καταλαβα βρε κρινο, νομιζα οτι το τυφλο ζευγαρι που ξερεις αγαπανε αυτην την εξαρτηση που εχουν και οτι ειναι ευχαριστημενοι με το να εχουν ο ενας τον αλλον. Παρερμηνευσα.
05-07-2010, 13:17 #19
Για μενα ειναι ξεκαθαρο ανησυχε,οτι θελεις μια αλλη! Τωρα ποια...? Δεν την εχεις βρει ακομα.
Αν επιτρεπεται, τι ειναι αυτα τα θεματα που σου συζηταει και σε αφηνουν αδιαφορο? Και αν ξαναματαεπιτρεπεται, ποια ειναι αυτα που εσυ θεωρεις ενδειαφεροντα?
05-07-2010, 13:20 #20
Την κοπέλα αυτή τη θεωρώ δεδομένη, νιώθω πως την έχω κερδίσει, λέει πως με αγαπάει. Μάλιστα μία φορά της είχα μιλήσει για τα θέματα αυτά και για 2-3 μέρες είχαμε μια απόσταση αλλά έβλεπα κι εγώ πως μετά μου έλειπε και ήθελα να τη δω. Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά της ώστε να ωριμάσει και να δείχνει και πιο υπεύθυνη κτλ ώστε και να ξεκόψει από τους γονείς της την πίεση αυτή. Το θεωρεί φυσιολογικό και συνεχίζει. Της το έχω εξηγήσει άπειρες φορές αλλά δε δείχνει να το παίρνει στα σοβαρά.
ΥΓ: Δε σας προλαβαίνω. Λοιπόν, αυτή συνήθως μου συζητάει για το τί κάνουν άλλοι. Συνάντησε τον τάδε και της είπε αυτό και αυτό κτλ, κουτσομπολίστικα δηλαδή. Εγώ πάλι είμαι άνθρωπος που βάζω προσωπικούς στόχους και συζητάω γι\'αυτούς, αλλά δε δίνει σημασία.
05-07-2010, 13:21 #21
Originally posted by frei
Δεν το καταλαβα βρε κρινο, νομιζα οτι το τυφλο ζευγαρι που ξερεις αγαπανε αυτην την εξαρτηση που εχουν και οτι ειναι ευχαριστημενοι με το να εχουν ο ενας τον αλλον. Παρερμηνευσα.
αυτοι λενε οτι περνανε καλα....
οι απο εξω βλεπουμε πληρη απομονωση, διωξανε φιλους απο τις ανασφαλειες τους και ενα σωρο αλλα.
Δεν ξερω τι σημαινει αγαπη σε μια σχεση,
αν αυτη δεν σε παει μπροστα σαν ανθρωπο.
Το με αγαπας και σε αγαπω, και αν ειναι παμε στο γκρεμο,
δεν μου κανει και μπαινω σε σκεπτικισμο.....
05-07-2010, 13:22 #22
Originally posted by anisixos
Την κοπέλα αυτή τη θεωρώ δεδομένη, νιώθω πως την έχω κερδίσει, λέει πως με αγαπάει. Μάλιστα μία φορά της είχα μιλήσει για τα θέματα αυτά και για 2-3 μέρες είχαμε μια απόσταση αλλά έβλεπα κι εγώ πως μετά μου έλειπε και ήθελα να τη δω. Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά της ώστε να ωριμάσει και να δείχνει και πιο υπεύθυνη κτλ ώστε και να ξεκόψει από τους γονείς της την πίεση αυτή. Το θεωρεί φυσιολογικό και συνεχίζει. Της το έχω εξηγήσει άπειρες φορές αλλά δε δείχνει να το παίρνει στα σοβαρά.
05-07-2010, 13:24 #23
Μην ξεχνας οτι ειναι 23 και απο οτι καταλαβα απο συντηρητικη οικογενεια. Και στο κατω κατω ενας ανθρωπος αλλαζει γιατι θελει να αλλαξει, οχι επειδη καποιος αλλος του το επιβαλλει. Ευχομαι να μην κανεις το τραγικο λαθος να της πεις... ή αλλαζεις ή χωριζουμε. Συζητησε μαζι της. Στο κατω κατω μπορει και απο την πλευρα της να βλεπει πολλα λαθη στην συμπεριφορα σου, που για εσενα ειναι φυσιολογικα... οπως και τα δικά της που για αυτην ειναι φυσιολογικα.
05-07-2010, 13:24 #24
βοηθησε την δεν μπορει μονη της...ετσι εχει μαθει...φοβαται και δεν θελει να τους πληγωσει, προσπαθει ειμαι σιγουρι και την βασανιζει αυτο...αν υπαρχει αγαπη υπαρχει και κατανοηση...βοηθησε την αν την θελεις στην ζωη σου...βοηθησε την να κανει ενα βημα προς τα εσενα...αλλα κοιτα να μην αλληλοπληγωθητε...
05-07-2010, 13:30 #25
Στην θεση της παντως δεν θα ξεσηκωνα θυελλες στο σπιτι μου για χαρη σου ανησυχε! Οπως και να\'χει, δεν την γνωριζω, αλλα αν εχει την ιδια αισθηση, οτι εσυ δεν την εχεις ερωτευτει η αγαπησει (ειδα ισως και οχι σιγουρια πιο πανω) οπως χρειαζεται για να κανει την \"επανασταση\" της ,καλα κανει, γιατι πρεπει να το αξιζει ο λογος για τον οποιον πας να γινεις ρεντικολο σε ολοκληρο χωριο ενω εχεις μαθει διαφορετικα.(μιλωντας απο την δικη της σκοπια παντα)
Και αυτο το λεω επειδη εκεινη σαν ατομο δεν το επιθυμει,αλλιως καλο ειναι να δινεις μαχες για την προσωπικη σου ελευθερια.
05-07-2010, 13:31 #26
σε τι να την βοηθησει να κανει βημα, κοπελια? (ανοιξη)
αφου σε συζητησεις που της εχει ανοιξει, του απανταει οτι μια χαρα της φαινεται αυτο που συμβαινει με τους γονεις οπως επισης και δεν βλεπει τπτ κακο στο ντυσιμο της!
ειναι απλο.
η κοπελα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
κι εσυ ετσι την γνωρισες.
γιατι δεν αλλαζεις εσυ τις απαιτησεις σου αντιστοιχα η οτι δεν της αρεσει εκεινης?
διαφορετικα αγαπητε, θα πρεπει να βγεις στην αγορα και να ψαξεις για κατι αλλο...
κατι που μαλλον φοβασαι και θες να μετατρεψεις αυτο που εχεις ευκαιρο, σε κατι αλλο, που δεν ειναι...
05-07-2010, 13:34 #27
Originally posted by Zhenia
Στην θεση της παντως δεν θα ξεσηκωνα θυελλες στο σπιτι μου για χαρη σου ανησυχε! Οπως και να\'χει, δεν την γνωριζω, αλλα αν εχει την ιδια αισθηση, οτι εσυ δεν την εχεις ερωτευτει η αγαπησει (ειδα ισως και οχι σιγουρια πιο πανω) οπως χρειαζεται για να κανει την \"επανασταση\" της ,καλα κανει, γιατι πρεπει να το αξιζει ο λογος για τον οποιον πας να γινεις ρεντικολο σε ολοκληρο χωριο ενω εχεις μαθει διαφορετικα.(μιλωντας απο την δικη της σκοπια παντα)
Και αυτο το λεω επειδη εκεινη σαν ατομο δεν το επιθυμει,αλλιως καλο ειναι να δινεις μαχες για την προσωπικη σου ελευθερια.
την ιδια συζητηση παρακολουθουμε?
πριν λιγο ειπε ο ανθρωπος οτι το συζητησε μαζι της και η κοπελα θεωρει πολυ λογικες τις αντιδρασεις των δικων της και τις δικες της.
για ποια επανασταση μιλατε???? της κουβας?
05-07-2010, 13:41 #28
Μάλλον δεν έχουμε τους ίδιους στόχους σε αυτή τη ζωή και ο τρόπος σκέψης μας είναι ψιλοασύμβατος. Το ξέρω πως με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα χωρίσουμε. Απλά με κουράζει το όλο θέμα και δεν ξέρω τί να κάνω.
05-07-2010, 13:42 #29
Ετσι οπως τα λες, μονος σου εχεις τη λυση. Θες να χωρισεις αλλα δεν ξερεις πως να το πεις. Εγω αυτο καταλαβαινω!
05-07-2010, 13:44 #30
Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Θέλω και δεν θέλω να χωρίσω. Φοβάμαι ό, τι από τα 2 και να κάνω.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή