Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 131
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by Remedy
    ίσως και να βρέξει, ίσως και να χιονίσει.
    αλλα γι αυτό συζητάνε οι άνθρωποι, για να μαθουν ο ενας τις σκεψεις και τις προθεσεις του αλλου..
    αν αλλα λεει, αλλα θελει, αλλα κανει, δεν ειναι προβλημα του φιλου, αλλα διμκο της..
    ο φιλος και ολοι, οφειλουμε να πορευομαστε με αυτο που μας δηλωνουν οι αλλοι και να μην επιδιωκουμε να βγαλουμε απο την μυγα-ξυγκι...
    αν και ισως και μπορει και τρεχα- γυρευε...
    Ωραία, το ότι δεν συζητάνε όμως είναι πρόβλημα και των δύο, όχι μόνο της κοπέλας.
    μα συζητησαν!
    αλλα διαφωνουνε!
    τι θα πρεπει να γινει τωρα δηλαδη?
    να περιμενει ο ανησυχος μηπως παρολες τις δηλωσεις της , αλλαξει γνωμη η κοπελα, η να λαβει τις αποψεις της σοβαρα υποψη του κι αν δεν του κανουν να ψαξει να βρει κατι που του ταιριαζει περισσσοτερο, ειδαλλως να κατσει στ αυγα του και να μη παραπονιεται?????
    εεεεεε????????????

Banned
    Originally posted by Zhenia
    Το προβλημα σου ανησυχε ειναι οτι η κοπελια, θες να υπακουει πλεον σε εσενα και στις αλλαγες που εσυ θες τωρα, αντι να ειναι υπακουη στους γονεις της! :) περαστικα μας
    Συμφωνώ και τι αξίζει πιο πολύ; Ένας που δεν την αγαπάει και δεν θα τον έχει για πάντα ή οι γονείς που είναι το αντίθετο;

Senior Member
    Το προβλημα σου ανησυχε ειναι οτι η κοπελια, θες να υπακουει πλεον σε εσενα και στις αλλαγες που εσυ θες τωρα, αντι να ειναι υπακουη στους γονεις της! :) περαστικα μας
    Συμφωνώ και τι αξίζει πιο πολύ; Ένας που δεν την αγαπάει και δεν θα τον έχει για πάντα ή οι γονείς που είναι το αντίθετο;
    αυτο που αξιζει πιο πολυ, ειναι να βρει ο καθενας που παταει και που βρισκεται ασχετως γονιων και παρατρεχαμενων αγαπητικων και να πορευθει συμφωνα με αυτα που θελει Ο ΙΔΙΟΣ!
    αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για μερικους και δικαιωμα τους. ..

Banned
    μα συζητησαν!
    αλλα διαφωνουνε!
    τι θα πρεπει να γινει τωρα δηλαδη?
    να περιμενει ο ανησυχος μηπως παρολες τις δηλωσεις της , αλλαξει γνωμη η κοπελα, η να λαβει τις αποψεις της σοβαρα υποψη του κι αν δεν του κανουν να ψαξει να βρει κατι που του ταιριαζει περισσσοτερο ειδαλλως να κατσει στ αυγα του και να μη παραπονιεται?????
    εεεεεε????????????
    Ωραία Ρέμεντυ, εγώ το είπα δεν ταιριάζουν ας χωρίσουν. Τι νόημα έχει αυτή η σχέση πια; Αλλιώς ναι ας κάτσει στα αυγά του αν και αυτό είναι το χειρότερο που θα κάνει. Χάσιμο χρόνου είναι μόνο.

Banned
    αυτο που αξιζει πιο πολυ, ειναι να βρει ο καθενας που παταει και που βρισκεται ασχετως γονιων και παρατρεχαμενων αγαπητικων και να πορευθει συμφωνα με αυτα που θελει Ο ΙΔΙΟΣ!
    Λες για την κοπέλα για παράδειγμα; Κοίτα, η κοπέλα έχει πάρει το δρόμο της. Ακούει τους γονείς της γιατί αυτοί θα είναι δίπλα της. Το παν είναι η αγάπη σε αυτή τη ζωή. Το να κάνεις και μερικά χατήρια δεν είναι και τόσο κακό.

Banned
    Originally posted by Coral

Μπορεί απλά να θέλει να είναι με μια κοπέλα πιο ανεξάρτητη και δυναμική.

και πως θα γινει αυτο?
    Ξυπνας την αλλη μερα και λες ειμαι ανεξαρτητος?

Γιατι εγω πιστευα οτι εχει να κανει με το συνολικο περιβαλλον σου και πως αυτο σε βοηθαει (η σε κολλάει) και αναλογα κινεισαι....

Banned
    αααααααα για δες........
    τους χωρισατε κιολας?

κριμα ρε φουστημ τα παιδια.....

Junior Member
    Originally posted by krino
    και πως θα γινει αυτο?
    Ξυπνας την αλλη μερα και λες ειμαι ανεξαρτητος?
    Γιατι εγω πιστευα οτι εχει να κανει με το συνολικο περιβαλλον σου και πως αυτο σε βοηθαει (η σε κολλάει) και αναλογα κινεισαι....
    Φυσικά και δε γίνεται σε μια μέρα αυτό. Αυτό ξεκινάει από το σπίτι, φίλους, κοινωνικός περίγυρος, δουλειά... Τα πάντα παίζουν ρόλο. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μου...

Senior Member
    Originally posted by Coral
    Το προβλημα σου ανησυχε ειναι οτι η κοπελια, θες να υπακουει πλεον σε εσενα και στις αλλαγες που εσυ θες τωρα, αντι να ειναι υπακουη στους γονεις της! :)
    Δε νομίζω να είναι θέμα υπακοής (λέω εγώ τώρα). Μπορεί απλά να θέλει να είναι με μια κοπέλα πιο ανεξάρτητη και δυναμική.
    Νομιζω (αν και σιγουρη) οτι τις αλλαγες τις κανουμε για τον εαυτο μας πρωτιστα, στον καιρο και στην στιγμη που εμεις θεωρουμε καταλληλη για να γινει και να πιασει τοπο.
    Το αν θελει ο ανησυχος να ειναι με μια ανεξαρτητη ,δυναμικη, με ξανθα μαλλια μπουκλες αλλα οχι πολλες ανταυγιες και που να συμπεριφερεται αναλογικα και ταιριαστα με το δικο του ειναι :Ρ και να ταιριαξει στην ιδιοσυγκρασια του οπως το πουκαμισο με το παντελονι του αυτο ειναι δικο του θεμα.

Το οτι μας λεει: δεν το λεω εγωιστικα...να αλλαξει για τον εαυτο της μπλα μπλα μπλα
    εμενα δεν μου λεει τιποτα!
    Ο ανθρωπος την θελει διαφορετικη και την θελει τωρα διαφορετικη για να μπορει να την ερωτευτει!

Εκεινη δεν ειναι δικο του παιχνιδακι, γιατι ειναι των γονιων της μαλλον και της νοοτροπιας της, οποτε και δεν πληροι που δεν πληροι τις προυποθεσεις σαν γυναικα για να την ερωτευτει, δεν του κανει και τα σαχλα χατιρια τωρα και κατι εγινε.

Αιντε γιατι γεμισαμε σωτηρες του εαυτου μας και της ψυχης μας.
    Αμα θες αγαπητε, σεβασου την, ερωτευσου την οπως ειναι, αν θελησει να αλλαξει ας το κανει οποτε το νοιωθει και ειναι ετοιμη. Αν οχι, γινε εσυ αρκετα τολμηρος ετσι ωστε να ακολουθησεις τις δικες σου συμβουλες και να αλλαξεις τον εαυτο σου!
    Μαθε για αρχη να μην συμβιβαζεσαι σε σχεσεις που δεν σου ταιριαζουν και μετα μιλα της για συμβιβασμους που κανει η ιδια στο κοινωνικο της συνολο!

Senior Member
    Λες για την κοπέλα για παράδειγμα; Κοίτα, η κοπέλα έχει πάρει το δρόμο της. Ακούει τους γονείς της γιατί αυτοί θα είναι δίπλα της. Το παν είναι η αγάπη σε αυτή τη ζωή. Το να κάνεις και μερικά χατήρια δεν είναι και τόσο κακό.
    γιατι?
    εχει κανενα συμβολαιο αοριστου χρονου οτι οι γονεις θα ειναι διπλα της?
    οι γονεις εχουν την κακη συνηθεια να εγκαταλειπουν τον ματαιο τουτο κοσμο νωριτερα απ τα παιδια τους (σε γενικες γραμμες). υποχρεωση τους ειναι να διαπαιδαγωγησουν αυτονομα ατομα ικανα να αντιμετωπισουν την ζωη μονα τους και υποχρεωση των παιδιων προς τον εαυτο τους ειναι να ανταποκριθουν σε αυτο το αιτημα..

Senior Member
    Ρεμεντυ αυτο θα γινοταν σε ενα τελειο κοσμο!!!! Εγω το μονο που βλεπω ειναι γονεις που δημιουργουν εξαρτημενες προσωπικοτητες. Και σου προκαλουν και τυψεις ωστε να νιωθεις οτι τους χρωστας κιολας!

Junior Member
    Zhenia έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά εγώ θα το ξαναπώ λογικά μπήκε σε αυτή τη σχέση γιατί ένιωθε μοναξιά.

Senior Member
    Και μονος του μοναξια νιωθει και μαζι της μοναξια νιωθει..εγω αυτο καταλαβαινω!

Senior Member
    Η σχέση αυτή άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί από το γνωστό\"απ\'ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα\".Από την αρχή δεν ήταν το ιδανικό σου,αλλά η ανάγκη σου για σχέση τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν μεγαλύτερη από την εκτίμηση και μέτρημα των διαφορών σας,τις υπερκάλυπτε.Τώρα,η ανάγκη εκείνη καλύφθηκε,άρα αναδύονται οι διαφορές ως σημαντικότερες.Το επόμενο βήμα είναι ο χωρισμός,που φοβάσαι και γι αυτό καθυστερείς.Αν η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και αυτό που λέμε σε επίπεδα ικανοποιητικά,τότε η σχέση μπορεί να σέρνεται για περισσότερο,γιατί ο φόβος μήπως δεν βρεις κάτι άλλο να καλύψει την ανάγκη σου(κάποια άλλη κοπέλα κοντύτερα στο ιδανικό σου)μετά τη διάλυση της τωρινής σχέσης,θα σε κάνει πιο υποχωρητικό,θα ρίχνεις νερό στο κρασί σου που λέμε.

Όλα έχουν σχέση με τη χρονική στιγμή.Στη γλώσσα των ειδικών αυτό το παζάρι των επιλογών με το σκεπτικό \"μου κάνει για τώρα\"ονομάζεται temporizing(ας μαθαίνουμε και τίποτε το πιο ειδικό,λολ),δηλαδή κάτι προσωρινό που ορίζουμε ως κατάλληλο για μία δεδομένη στιγμή στη ζωή μας.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    γιατι?
    εχει κανενα συμβολαιο αοριστου χρονου οτι οι γονεις θα ειναι διπλα της?
    οι γονεις εχουν την κακη συνηθεια να εγκαταλειπουν τον ματαιο τουτο κοσμο νωριτερα απ τα παιδια τους (σε γενικες γραμμες). υποχρεωση τους ειναι να διαπαιδαγωγησουν αυτονομα ατομα ικανα να αντιμετωπισουν την ζωη μονα τους και υποχρεωση των παιδιων προς τον εαυτο τους ειναι να ανταποκριθουν σε αυτο το αιτημα..
    Εντάξει, οι γονείς δεν είναι για πάντα, είναι 30 χρόνια λιγότερο στη ζωή από ότι τα παιδιά. Μα σχετικό είναι το για πάντα. Αλλά δεν βλέπω πουθενά η κοπέλα να μην είναι αυτόνομη. Επειδή ακούει τους γονείς της αυτό την κάνει και μη αυτόνομη;

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast