Results 61 to 75 of 131
Thread: Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω;
-
05-07-2010, 14:21 #61
Originally posted by frei
Ρεμεντυ αυτο θα γινοταν σε ενα τελειο κοσμο!!!! Εγω το μονο που βλεπω ειναι γονεις που δημιουργουν εξαρτημενες προσωπικοτητες. Και σου προκαλουν και τυψεις ωστε να νιωθεις οτι τους χρωστας κιολας!
η κοπελια της ιστοριας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ο φιλος οφειλει να το λαβει σοβαρα υποψη του κι αν μπορει να το ανεχθει να μεινει. αλλιως να βρει κατι αλλο. δεν αλλαζει ο καθενας γιατι εμεις φοβομαστε να ξαναμπουμε στο παιχνιδι η φοβομαστε την μοναξια...
- 05-07-2010, 14:22 #62
Ε τα ιδια λεμε!
05-07-2010, 14:24 #63
Originally posted by lightbluepath
Originally posted by Zhenia
Το προβλημα σου ανησυχε ειναι οτι η κοπελια, θες να υπακουει πλεον σε εσενα και στις αλλαγες που εσυ θες τωρα, αντι να ειναι υπακουη στους γονεις της! :) περαστικα μας
05-07-2010, 14:24 #64
Originally posted by Coral
Zhenia έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά εγώ θα το ξαναπώ λογικά μπήκε σε αυτή τη σχέση γιατί ένιωθε μοναξιά.
05-07-2010, 14:27 #65
αυτο δεν ειναι αιτιολογια για να θετει τους δικους του ορους, ουτε και να κανει τον καμποσο με τους δηθεν καλοπροαιρετους σκοπους του πανω στα θελω του για εκεινη ,χωρις να υφισταται καν ερωτας (ιιιιισως αγαπη :Ρ)
05-07-2010, 14:29 #66
Ανησυχε,
εχεις βγάλει κανενα συμπερασμα απο όλα αυτά, ή καταλήξαμε να λεμε πολλά και σε μπερδεψαμε περισσοτερο????
Αποψεις άκουσες πολλες πάντως!
05-07-2010, 14:30 #67
Originally posted by Remedy
ναι, αλλα βλεπεις και πολλα παιδια που δεν τους καθονται και επιδιωκουν την ανεξαρτησια τους, παρα τις πιεσεις που δεχονται.
η κοπελια της ιστοριας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ο φιλος οφειλει να το λαβει σοβαρα υποψη του κι αν μπορει να το ανεχθει να μεινει. αλλιως να βρει κατι αλλο. δεν αλλαζει ο καθενας γιατι εμεις φοβομαστε να ξαναμπουμε στο παιχνιδι η φοβομαστε την μοναξια...
05-07-2010, 14:31 #68
Σιγα μην το ανεχθει... η μανα της ειναι ή ο πατέρας της????? Νταντά θα γίνει??? μην τρελαθουμε κιολας!
05-07-2010, 14:34 #69
Originally posted by Coral
Zhenia έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά εγώ θα το ξαναπώ λογικά μπήκε σε αυτή τη σχέση γιατί ένιωθε μοναξιά.
05-07-2010, 14:34 #70
Originally posted by frei
Σιγα μην το ανεχθει... η μανα της ειναι ή ο πατέρας της????? Νταντά θα γίνει??? μην τρελαθουμε κιολας!
05-07-2010, 14:37 #71
Πραγματικά δεν προλαβαίνω να σας ακολουθήσω. Λέτε διάφορα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όλα τα ποστ της Zhenia η οποία φαίνεται πολύ επιθετική και αρνητικά προκατειλημένη μαζί μου. Καταρχήν θέλω να πω πως όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μου και οι συζητήσεις που έχω κάνει με την κοπέλα πηγάζουν από πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνην και τη σχέση μας. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά των γονιών της απέναντί της και νομίζω πως γι\'αυτό φταίνε και εκείνοι και η κοπέλα. Επειδή έχω πάει σπίτι τους, είναι ξεκάθαρο πως δίνουν απλά εντολές και θέλουν εκείνη να τις ακολουθεί χωρίς να τους ενδιαφέρει πολλές φορές καν η γνώμη της. Έχει τύχει πολλές φορές να την περιμένω το απόγευμα να έρθει σπίτι μου και να παίρνω τηλέφωνο και να την ρωτάω γιατί αργεί και μου απαντάει πως κοιμόταν η μαμά της και περιμένει να ξυπνήσει για να της πει πως φεύγει. Αυτό εμένα μου ακούγεται γελοίο μέχρι αηδίας.
Δεν είπα ποτέ πως δεν την θέλω επειδή δε βάφεται ή επειδή δε ντύνεται σέξυ. Απλώς θέλω να δείξω τον χαρακτήρα της, πως δεν βλέπει τον εαυτό της ως γυναίκα. Και εντάξει, άνδρας είμαι κι εγώ, μου αρέσει να νιώθω πως είμαι με γυναίκα παρά με παιδάκι. Περιττό να πω πως είναι πολύ κλειστή και μου μιλάει ψυχρά. Αν κάποιος μας ακούσει να μιλάμε στο τηλέφωνο, θα νομίζει πως είμαστε φίλοι. Εγώ προσπαθώ αλλά αυτή ζορίζεται να με πει μωρό μου ή οτιδήποτε άλλο.
05-07-2010, 14:37 #72
Καλα κοπελια, εγω παντως δεν θα ανεχομουν κανεναν να μου πει οτι πρεπει να ακουσω την μαμα και τον μπαμπα μου γιατι μονο αυτοι με αγαπανε...... ! Ας μεινει ο αλλος μονο με την μαμα και τον μπαμπα του! Στον κοσμο υπαρχουν απιστευτα πολλες επιλογες!
05-07-2010, 14:38 #73
Originally posted by RainAndWind
ονομάζεται temporizing.
που ανετα μετατρεπεται σε monimizing
:cool:
05-07-2010, 14:39 #74
Originally posted by lightbluepath
Originally posted by Remedy
γιατι?
εχει κανενα συμβολαιο αοριστου χρονου οτι οι γονεις θα ειναι διπλα της?
οι γονεις εχουν την κακη συνηθεια να εγκαταλειπουν τον ματαιο τουτο κοσμο νωριτερα απ τα παιδια τους (σε γενικες γραμμες). υποχρεωση τους ειναι να διαπαιδαγωγησουν αυτονομα ατομα ικανα να αντιμετωπισουν την ζωη μονα τους και υποχρεωση των παιδιων προς τον εαυτο τους ειναι να ανταποκριθουν σε αυτο το αιτημα..
05-07-2010, 14:42 #75
Originally posted by anisixos
Πραγματικά δεν προλαβαίνω να σας ακολουθήσω. Λέτε διάφορα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όλα τα ποστ της Zhenia η οποία φαίνεται πολύ επιθετική και αρνητικά προκατειλημένη μαζί μου. Καταρχήν θέλω να πω πως όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μου και οι συζητήσεις που έχω κάνει με την κοπέλα πηγάζουν από πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνην και τη σχέση μας. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά των γονιών της απέναντί της και νομίζω πως γι\'αυτό φταίνε και εκείνοι και η κοπέλα. Επειδή έχω πάει σπίτι τους, είναι ξεκάθαρο πως δίνουν απλά εντολές και θέλουν εκείνη να τις ακολουθεί χωρίς να τους ενδιαφέρει πολλές φορές καν η γνώμη της. Έχει τύχει πολλές φορές να την περιμένω το απόγευμα να έρθει σπίτι μου και να παίρνω τηλέφωνο και να την ρωτάω γιατί αργεί και μου απαντάει πως κοιμόταν η μαμά της και περιμένει να ξυπνήσει για να της πει πως φεύγει. Αυτό εμένα μου ακούγεται γελοίο μέχρι αηδίας.
Δεν είπα ποτέ πως δεν την θέλω επειδή δε βάφεται ή επειδή δε ντύνεται σέξυ. Απλώς θέλω να δείξω τον χαρακτήρα της, πως δεν βλέπει τον εαυτό της ως γυναίκα. Και εντάξει, άνδρας είμαι κι εγώ, μου αρέσει να νιώθω πως είμαι με γυναίκα παρά με παιδάκι. Περιττό να πω πως είναι πολύ κλειστή και μου μιλάει ψυχρά. Αν κάποιος μας ακούσει να μιλάμε στο τηλέφωνο, θα νομίζει πως είμαστε φίλοι. Εγώ προσπαθώ αλλά αυτή ζορίζεται να με πει μωρό μου ή οτιδήποτε άλλο.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία