Results 76 to 90 of 131
Thread: Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω;
-
05-07-2010, 14:43 #76
Originally posted by lucifer
μπα κ οι γονεις πεθαινουν μια μερα! ειμαι περιεργη τι θα κανει μια εξαρτημενη προσωπικοτητα εκεινη την ημερα!
ενας γνωστος μου,
με εξαρτησιακη σχεση με την μητερα του,
δεν εκανε αυτο που λεμε μια σταθερη σχεση γιατι η μητερα του μετραγε σε οτι του ελεγε.
Δυστυχως η μητερα πεθαινει,
και μετα μου ελεγε, οτι αν ειχε προλαβει να παντρευτει και να κανει ενα πιτσιρικι, η μανα του θα ζουσε.
Εμ δεν βγαζεις ακρη,
παρε το εγκ και σειβ ιτ.....
- 05-07-2010, 14:43 #77
Να αναφέρω και κάτι άλλο για να δω πώς θα σας φανεί. Γενικά δεν μας αρέσει να πηγαίνουμε για καφέ, σε club, ούτε εμένα ούτε εκείνης. Μια μέρα λοιπόν βγήκαμε στην πόλη με μια φωτογραφική μηχανή και φωτογραφίζαμε, κάτι που αρέσει και στους 2 μας. Όταν λοιπόν γύρισε σπίτι και τους είπε τί κάναμε, της βάλανε τις φωνές. \"Κάθεστε και γυρνάτε σαν τις άδικες κατάρες πάνω κάτω, δεν πάτε σε κανένα club\".
Ό, τι συμπεράσματα βγάζει ο καθένας.
ΥΓ: Ποτέ δεν μπορεί να μου μιλήσει γλυκά.
05-07-2010, 14:44 #78
Originally posted by frei
Καλα κοπελια, εγω παντως δεν θα ανεχομουν κανεναν να μου πει οτι πρεπει να ακουσω την μαμα και τον μπαμπα μου γιατι μονο αυτοι με αγαπανε...... ! Ας μεινει ο αλλος μονο με την μαμα και τον μπαμπα του! Στον κοσμο υπαρχουν απιστευτα πολλες επιλογες!
05-07-2010, 14:44 #79
χααχχαχαχα... ελα μωρε... δεν ξερουν τι θελουν!!!! κι εσενα τι στα λεει??? εσεις περασατε καλα? αυτο εχει σημασια!
05-07-2010, 14:45 #80
Originally posted by anisixos
Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά των γονιών της απέναντί της
Εσυ τι λυσεις εχεις να αντιπαραβαλεις στην απαραδεκτη συμπεριφορα οπως λες (και σε πιστευω) περα απο γκρινια?
05-07-2010, 14:45 #81
Originally posted by krino
Originally posted by RainAndWind
ονομάζεται temporizing.
που ανετα μετατρεπεται σε monimizing
:cool:
05-07-2010, 14:49 #82
Πραγματικά δεν προλαβαίνω να σας ακολουθήσω. Λέτε διάφορα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όλα τα ποστ της Zhenia η οποία φαίνεται πολύ επιθετική και αρνητικά προκατειλημένη μαζί μου. Καταρχήν θέλω να πω πως όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μου και οι συζητήσεις που έχω κάνει με την κοπέλα πηγάζουν από πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνην και τη σχέση μας. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά των γονιών της απέναντί της και νομίζω πως γι\'αυτό φταίνε και εκείνοι και η κοπέλα. Επειδή έχω πάει σπίτι τους, είναι ξεκάθαρο πως δίνουν απλά εντολές και θέλουν εκείνη να τις ακολουθεί χωρίς να τους ενδιαφέρει πολλές φορές καν η γνώμη της. Έχει τύχει πολλές φορές να την περιμένω το απόγευμα να έρθει σπίτι μου και να παίρνω τηλέφωνο και να την ρωτάω γιατί αργεί και μου απαντάει πως κοιμόταν η μαμά της και περιμένει να ξυπνήσει για να της πει πως φεύγει. Αυτό εμένα μου ακούγεται γελοίο μέχρι αηδίας.
Δεν είπα ποτέ πως δεν την θέλω επειδή δε βάφεται ή επειδή δε ντύνεται σέξυ. Απλώς θέλω να δείξω τον χαρακτήρα της, πως δεν βλέπει τον εαυτό της ως γυναίκα. Και εντάξει, άνδρας είμαι κι εγώ, μου αρέσει να νιώθω πως είμαι με γυναίκα παρά με παιδάκι. Περιττό να πω πως είναι πολύ κλειστή και μου μιλάει ψυχρά. Αν κάποιος μας ακούσει να μιλάμε στο τηλέφωνο, θα νομίζει πως είμαστε φίλοι. Εγώ προσπαθώ αλλά αυτή ζορίζεται να με πει μωρό μου ή οτιδήποτε άλλο.
ελα βρε! κουβεντα κανουμε! Αφου δεν σε γνωριζω, πως να ειμαι προκατειλημενη!
05-07-2010, 14:50 #83
krino, της έχω πει πως πρεπει να τους δείξει πως είναι υπεύθυνη, να δείξει πιο δυναμική, να σηκώσει ανάστημα αλλά σιγά σιγά και χωρίς να δημιουργήσει ρήξη. Έτσι θα ξεκινήσουν να την εμπιστεύονται και να καταλάβουν πως δεν είναι παιδάκι πια. 5 χρόνια έζησε στην Αγγλία μόνη, έλεος. Αυτή όμως μου λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει τους γονείς της, το θεωρεί τετελεσμένο.
05-07-2010, 14:51 #84
ΥΓ: Ποτέ δεν μπορεί να μου μιλήσει γλυκά.
05-07-2010, 14:52 #85
krino, της έχω πει πως πρεπει να τους δείξει πως είναι υπεύθυνη, να δείξει πιο δυναμική, να σηκώσει ανάστημα αλλά σιγά σιγά και χωρίς να δημιουργήσει ρήξη. Έτσι θα ξεκινήσουν να την εμπιστεύονται και να καταλάβουν πως δεν είναι παιδάκι πια. 5 χρόνια έζησε στην Αγγλία μόνη, έλεος. Αυτή όμως μου λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει τους γονείς της, το θεωρεί τετελεσμένο.
05-07-2010, 14:55 #86
Originally posted by lightbluepath
05-07-2010, 14:56 #87
Έχει διάθεση με το να μου λέει \"δεν μπορώ να τους αλλάξω,ΤΕΛΟΣ\"; Δηλαδή αν δεν περίμενε να ξυπνήσει η μαμά της και έφευγε και ερχόταν σε μένα και της άφηνε ένα σημείωμα θα γινόταν τίποτα; Ή μιλούσαν αργότερα στο τηλέφωνο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ούτε η παραμικρή προσπάθεια από μέρους της παρόλο που μου λέει πως προσπαθεί. Προσπαθεί 7 μήνες να με πει μωρό μου και δεν μπορεί. Τόσο δύσκολο είναι πια; ΕΛΕΟΣ
05-07-2010, 15:00 #88
Anisixe μήπως δε σε θέλει όσο πιστεύεις; Αν λες οτι αγαπάς κάποιον αλλά δε του δείχνεις κάποια σημάδια τρυφερότητας ή αγάπης τότε αυτό δεν είναι σχέση είναι φιλία με προνόμια (το sex δλδ)
05-07-2010, 15:00 #89
Έχει διάθεση με το να μου λέει \"δεν μπορώ να τους αλλάξω,ΤΕΛΟΣ\"; Δηλαδή αν δεν περίμενε να ξυπνήσει η μαμά της και έφευγε και ερχόταν σε μένα και της άφηνε ένα σημείωμα θα γινόταν τίποτα; Ή μιλούσαν αργότερα στο τηλέφωνο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ούτε η παραμικρή προσπάθεια από μέρους της παρόλο που μου λέει πως προσπαθεί. Προσπαθεί 7 μήνες να με πει μωρό μου και δεν μπορεί. Τόσο δύσκολο είναι πια; ΕΛΕΟΣ
μηπως θελει να σε αποκαλει αλλιως, δεν την εκφραζει το \"μωρο μου\" ?
δεν ειναι απαγορευτικο ξερεις...να υπαρχει μια μονο εκφραση αγαπης και τρυφεροτητας.
Μηπως σε λεει \"κουρκουμπινακι μου\" η \"βερυκοκλαδιτσα μου\"?
05-07-2010, 15:01 #90
Originally posted by Zhenia η \"βερυκοκλαδιτσα μου\"?
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία