Results 91 to 105 of 131
Thread: Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω;
-
05-07-2010, 15:02 #91
Νομίζω πως το κουράζεις πολύ,ενώ ο τίτλος που ο ίδιος έβαλες στο νήμα σου δίνει την απάντηση,ήταν σχέση που κατά κάποιον τρόπο τη χώρεσες στη ζωή σου συμβιβαστικά.Όμως,αυτό αφού το αναγνωρίζεις,πως στόχευσες χαμηλά γιατί για εκεί ένιωθες να είσαι,γιατί παλεύεις τόσο να την αλλάξεις,λες και καθώς εσύ νιώθεις ψηλότερα τώρα,θα ψηλώσει κι ο άλλος;H κοπέλα θα αλλάξει όταν φτάσει στο σημείο να έχει ωριμάσει μέσα της η ανάγκη για αλλαγή,όχι επειδή της το επιτάσσεις εσύ για να φτάσει το βήμα σου.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 05-07-2010, 15:02 #92
Originally posted by frei
Ισως γιατι η κοπελα ρωταει την μαμα της και τον μπαμπα της για το τι κανει????? Ισως γιατι οτι και να κανει η κοπελα ειναι εξαρτημενο απο τους δικους της???? Λεω εγω τωρα!!!???
05-07-2010, 15:04 #93
Originally posted by lightbluepath
Ισως γιατι η κοπελα ρωταει την μαμα της και τον μπαμπα της για το τι κανει????? Ισως γιατι οτι και να κανει η κοπελα ειναι εξαρτημενο απο τους δικους της???? Λεω εγω τωρα!!!???
Ουτε εγω γλυκειά μου!
05-07-2010, 15:04 #94
Originally posted by anisixos
Έχει διάθεση με το να μου λέει \"δεν μπορώ να τους αλλάξω,ΤΕΛΟΣ\"; Δηλαδή αν δεν περίμενε να ξυπνήσει η μαμά της και έφευγε και ερχόταν σε μένα και της άφηνε ένα σημείωμα θα γινόταν τίποτα; Ή μιλούσαν αργότερα στο τηλέφωνο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ούτε η παραμικρή προσπάθεια από μέρους της παρόλο που μου λέει πως προσπαθεί. Προσπαθεί 7 μήνες να με πει μωρό μου και δεν μπορεί. Τόσο δύσκολο είναι πια; ΕΛΕΟΣ
05-07-2010, 15:05 #95
Ουτε εγω γλυκειά μου!
05-07-2010, 15:06 #96
Originally posted by Coral
Originally posted by Zhenia η \"βερυκοκλαδιτσα μου\"?
05-07-2010, 15:08 #97
Cool. Ευχαριστώ Zhenia!
05-07-2010, 15:32 #98
Originally posted by Zhenia
οχι μωρο μου! δεν ειναι δυσκολο.
οριστε!
βρεθηκε η εθελοντρια,
το οποιο το λεει αβιαστα - αβαδιστα - ακουραστα....
05-07-2010, 17:14 #99
Τί να πω ρε παιδιά, νομίζω πως με δουλεύετε. Σας φαίνομαι για τρελός; Λέτε να μου μιλάει γλυκά αλλά το μόνο που δε λέει είναι ¨μωρό μου\" κι εγώ νομίζω πως είναι ψυχρή; Γενικά δεν μπορεί να μου δείξει σημάδια τρυφερότητας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Δεν είχε ποτέ σχέση πριν, δεν την είχε αγγίξει άνδρας. Η κοπέλα είναι περίπτωση λέμε.
05-07-2010, 17:22 #100
Τί να πω ρε παιδιά, νομίζω πως με δουλεύετε. Σας φαίνομαι για τρελός; Λέτε να μου μιλάει γλυκά αλλά το μόνο που δε λέει είναι ¨μωρό μου\" κι εγώ νομίζω πως είναι ψυχρή; Γενικά δεν μπορεί να μου δείξει σημάδια τρυφερότητας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Δεν είχε ποτέ σχέση πριν, δεν την είχε αγγίξει άνδρας. Η κοπέλα είναι περίπτωση λέμε.
αφαιρεσε τις κωμικες σάλτσες(γιατι ο καθενας μας εδω μεσα κρυβει εναν καταπιεσμενο περφομερ) και το υπολοιπο εινια η πραγματικη μας γνωμη γι αυτο που αντιμετωπιζεις...
αλλα κατσε και σκεψου κι εσυ μηπως κακως καθεσαι σε μια σχεση που δεν σε καλυπτει σε τοσο πολλα πραγματα...
05-07-2010, 17:26 #101
05-07-2010, 18:30 #102
οποτε ποιο ειναι το κεντρικο ερωτημα?
το πως θα την κανεις φουρνελο η πως να το διαλυσεις γιατι που να τρεχεις να ασχολησαι?
05-07-2010, 19:41 #103
Κατα τ\'αλλα μαλλον η κοπελα αυτη δεν ξερει πως περιμενουν ολοι να φερθει σε μια σχεση,τι να λεει και πως να φερεται ισως. Ειναι απλα ο εαυτος της.
Να μια ιδεα...δωσε της το σεναριο με τις ατακες της (σαν αυτες που πολλοι χρησιμοποιουμε στις σχεσεις μας) να το εφαρμοσει με ατακες :P:D
Μπορει να χρειαζεται τον χρονο της ,μπορει απλα να μην την εμπνεει το κλιμα εξισου οσο και εσενα δεν σε εμπνεει.
Εκεινη τι λεει για σενα? Σου εχει πει να αλλαξεις κατι?
05-07-2010, 19:53 #104
anisixos, διάβασα τα περισσότερα από το topic. Με το αγόρι μου τα έφτιαξα στα 17 μου, πήγαινα δευτέρα λυκείου τότε. Ο πατέρας μου είναι ένας αυταρχικός άνθρωπος, τα έχω πει κατά καιρούς σε άλλα topic. Όταν λοιπόν τα φτιάξαμε με το αγόρι μου έκανα σαν παρανοϊκή!! Φοβόμουν συνεχώς ότι θα μας έβλεπε, ότι θα τηλ. δε θα είμαι σπίτι και θα αρχίσει να με ψάχνει, ότι όταν με ζητούσε στο τηλ. κάτι έχει μάθει για τη σχέση μου κοκ. Εννοείται ότι το αγόρι μου τα είχε δει όλα τότε, δεν καταλάβαινε το πόσο φοβόμουν, προσπαθούσε να με ηρεμήσει αλλά εγώ τίποτα. Είχαμε τσακωθεί πολλές φορές γι\' αυτό το ζήτημα, ειδικά τον πρώτο καιρό. Σιγά σιγά ηρέμησα, τελοσπάντων δεν κάνω σαν τρελή. Με βοήθησε πολύ όμως ο φίλος μου σε αυτό. Σταμάτησε να φωνάζει γι\' αυτήν την κατάσταση, μου έδωσε λίγο χρόνο και σιγά σιγά ηρέμησα. Βέβαια, αυτή η φοβία δε φεύγει, ακόμα τον φοβάμαι. Απλά βάζω το μυαλό μου να δουλέψει και σκέφτομαι ότι είμαι 24 πια. Ο πατέρας μου φυσικά δεν ξέρει ακόμα (7 χρόνια μετά) ότι έχω σχέση, δε με έχει ρωτήσει ποτέ ευθέως και εγώ δεν έχω ανοίξει τέτοιο θέμα. Πιο πολύ όμως γιατί ανακατεύεται πολύ στα προσωπικά των άλλων και έτσι δε θα ήθελα να χωθεί στη σχέση μου.. Με όλα αυτά θέλω να σου πω ότι αν την αγαπάς την κοπέλα και την θες πραγματικά πρέπει να κάνεις υπομονή και να μην της το λες συνέχεια. Ίσως να θέλει το χρόνο της , να βρει τη δύναμή της και να τους αντιμετωπίσει. Αν πάλι δεν νιώθεις κάτι δυνατό γι\' αυτήν τότε καλύτερα να το λήξεις. Τώρα όσο για το ντύσιμο κτλ θεωρώ ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι γυναικών. Αν θέλεις τη γυναίκα κοκέτα και πιο πολύ θηλυκό τότε ίσως εκείνη να μην είναι η σωστή επιλογή. Μην της επιβάλεις όμως την αλλαγή, η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στιλ και αυτό την κάνει γοητευτική. Αυτά από μένα..;)
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
05-07-2010, 19:56 #105
εγω λεω το αλλο.....
οπως το εχω ξαναπει.
Αν εγραφε εδω μεσα η \"ανησυχη\",
θα βλεπαμε πολυ πιθανον μια αλλη διαφορετικη εικονα, την οποια σημερα δεν εχουμε.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία