Results 106 to 120 of 131
Thread: Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω;
-
05-07-2010, 20:56 #106
ανησυχε.....μου θυμίζεις την ιστορία ενός γνωστού μου ζευγαριού.
Τα έφτιαξαν γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο στον ορίζοντα και για τους δύο.
Δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, απλά από το να είναι μόνοι επέλεξαν να είναι μαζί. Διέκριναν δυο-τρια καλά στοιχεία ο ένας πάνω στον άλλον, το βάφτισαν σχέση και πορεύτηκαν. Κάποια στιγμή σταμάτησαν το σεξ. Ο άντρας της ιστορίας απεφάνθη πως τον ενοχλούσαν τα κιλά της και αν αδυνάτιζε θα έφτιαχνε αυτό το κομμάτι.
Άρχισε λοιπόν να τη ...ζυγίζει. Τσακωμοί, χωρίσματα, (από μεριάς του), προκειμένου να αδυνατίσει η γυναίκα, να της τάζει μέχρι γάμο γιατί όπως έλεγε ήταν το μόνο που τον ενοχλούσε.
Τεσπα, μετά από πολύ κόπο και βάσανανα και αφού αυτή κόντεψε να πάει στο τρελλοκομείο μετρώντας γραμμάρια, στο τέλος αδυνάτισε και παρέμεινε αδύνατη.
Τη συναντώ λοιπόν μετά από καιρό και τη ρωτάω πως τα πάνε κλπ. Μου λέει, πάλι δεν κάνουμε σεξ. Λέω, μετά από τόσο κόπο?
Μου λέει, με θέλει πιο πτνα στο κρεββάτι.
Αυτή η καημένη προκειμένου να παντρευτεί θα κάνει τα πάντα, αλλά πάλι που καταλήγουμε?
Δεν υπάρχει έρωτας και όταν δεν υπάρχει έρωτας φίλε μου θα σε εκνευρίζει ακόμη και η ανάσα της.
- 05-07-2010, 21:03 #107
Originally posted by Θεοφανία
ανησυχε.....μου θυμίζεις την ιστορία ενός γνωστού μου ζευγαριού.
Τα έφτιαξαν γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο στον ορίζοντα και για τους δύο.
Δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, απλά από το να είναι μόνοι επέλεξαν να είναι μαζί. Διέκριναν δυο-τρια καλά στοιχεία ο ένας πάνω στον άλλον, το βάφτισαν σχέση και πορεύτηκαν. Κάποια στιγμή σταμάτησαν το σεξ. Ο άντρας της ιστορίας απεφάνθη πως τον ενοχλούσαν τα κιλά της και αν αδυνάτιζε θα έφτιαχνε αυτό το κομμάτι.
Άρχισε λοιπόν να τη ...ζυγίζει. Τσακωμοί, χωρίσματα, (από μεριάς του), προκειμένου να αδυνατίσει η γυναίκα, να της τάζει μέχρι γάμο γιατί όπως έλεγε ήταν το μόνο που τον ενοχλούσε.
Τεσπα, μετά από πολύ κόπο και βάσανανα και αφού αυτή κόντεψε να πάει στο τρελλοκομείο μετρώντας γραμμάρια, στο τέλος αδυνάτισε και παρέμεινε αδύνατη.
Τη συναντώ λοιπόν μετά από καιρό και τη ρωτάω πως τα πάνε κλπ. Μου λέει, πάλι δεν κάνουμε σεξ. Λέω, μετά από τόσο κόπο?
Μου λέει, με θέλει πιο πτνα στο κρεββάτι.
Αυτή η καημένη προκειμένου να παντρευτεί θα κάνει τα πάντα, αλλά πάλι που καταλήγουμε?
Δεν υπάρχει έρωτας και όταν δεν υπάρχει έρωτας φίλε μου θα σε εκνευρίζει ακόμη και η ανάσα της.
μπλιάχ !!! συμβιβασμός ε?
05-07-2010, 22:50 #108
ΡΕ ΣΥ ΑΝΙΣΥΧΕ ΕΧΕΙς ΛΑΘΟς ΤΙΤΛΟ , τι πα αν πει εξαναγκασμενη σχεση ? σας εξαναγκασε κανεις ? εσεις εχεται βρει \'ο φιλιπας τον ναθαναηλ \'\',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ολα τα βλεπω οκ στην σχεση σας ,, απλα θες την επιβεβαιωση ισως και οι δυο σας ,,,μεινε-ται μαζι οσο περνατε καλα,, εως να βρεις οτι υπαρχει σιγουρα καποια ποιο ταιριαστη για σενα ,,,,,πραγμα που ισως δεν το βρεις συντομα η μπορει να μην το βρεις και καθολου (κανεις δε μπορει να σου υποσχεθει οτι θα το βρεις ),,,,, και να θυμασαι οτι η μοναξια .......\'ειναι απο χωμα \'\' ,,οπως λεει και ενα βιβλιο .
06-07-2010, 11:06 #109
Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και άσχημο αλλά θεωρητικά θα μπορούσα να μείνω σε αυτή τη σχέση μέχρι να βρω κάποια πιο ταιριαστή για μένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όσο είμαι με την κοπέλα μου, δεν μπορώ να γνωρίζω άλλες κοπέλες και γενικά νιώθω εγκλωβισμένος, πολλές φορές θέλω να κάνω και κάποια πράγματα μόνος μου και δεν μπορώ. Δεν ξέρω, εσείς οι γυναίκες δεν το καταλαβαίνετε αυτό;
Εντωμεταξύ να προσθέσω πως η δικιά μου δεν έχει καθόλου φίλες και έχει γαντζωθεί πάνω μου.
06-07-2010, 11:23 #110
δηλαδη δεν θα σε ενδιεφερε αν θα την πληγωσεις, θα την εκμεταλλευτεις και θα την κοροιδεψεις...με ενοχλει πολυ κατι τετοιο και δεν θα το εκανα ποτε μα ποτε...αρχη μου ειναι η ειλικρινια και η αληθεια...φυσικα και δεν σε κατηγορω, ουτε σε κρινω γιατι δεν μου πεφτει και λογος...απλα σου λεω οτι εμενα με πληγωνει και δεν το βρισκω σωστο...απο οσο βλεπω ομως δεν θα ενιωθες και εσυ ομορφα...δεν ειναι?δεν θα σε πληγωνε εσενα που θα το εκανες σε μια κοπελα που πιθανο να σε αγαπει?
Δεν ειναι σωστο ομως και απο την αλλη να σε εγκλωβιζει ετσι...ειναι δικαιωμα σου να κανεις και εσυ πραγματα και ναι πολλες φορες και με φιλους σου...ειστε μαζι αλλα δεν παει να πει οτι ειστε σιαμαιοι...αν σας γεμιζε και τους δυο καμια αντιρηση, αλλα εφοσον το χρειαζεσαι δεν εχει δικαιωμα να σου το στερει και πρεπει να το συζητησεις μαζι της...
Καλημερα ανυσηχε:)
06-07-2010, 11:35 #111
Originally posted by anisixos
Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και άσχημο αλλά θεωρητικά θα μπορούσα να μείνω σε αυτή τη σχέση μέχρι να βρω κάποια πιο ταιριαστή για μένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όσο είμαι με την κοπέλα μου, δεν μπορώ να γνωρίζω άλλες κοπέλες και γενικά νιώθω εγκλωβισμένος, πολλές φορές θέλω να κάνω και κάποια πράγματα μόνος μου και δεν μπορώ. Δεν ξέρω, εσείς οι γυναίκες δεν το καταλαβαίνετε αυτό;
Εντωμεταξύ να προσθέσω πως η δικιά μου δεν έχει καθόλου φίλες και έχει γαντζωθεί πάνω μου.
κοιτα
η σχεση αυτη υπαρχει και για τους δυο για καποιο λογο
στηριζεται στην χαμηλη σας αυτοεκτιμηση
και τωρα της ζητας να εχει πραγματα που ουσιαστικα εσυ θα ηθελες να ειχες!
αυτοεκτιμησησεξουαλικοτητ αανεξαρτησιααυτοκαθορισμο ς
θαρρος πρωτοβουλιαερωτισμοομορφι αχαρα
η γνωμη μου ειναι
συνειδητοποιησε τα
απεκτησε τα εσυ σιγα σιγα
δωσε και σε εκεινη ευκρινως την ευκαιρια να καταλαβει πως αισθανεσαι και τι θελεις
και πορευσου
μη ζητας απο τον αλλον να γινει
ο,τι εσυ ονειρευεσαι να γινεις!
εαν δεν εκτιμησεις τον εαυτο σου
και να τα αποκτησει αυτα η κοπελα
η ακομα και να τα εχει
εσυ δεν θα τα βλεπεις και θα την υποτιμας!
καλη αρχη και καλο ξεκινημα
το κακο δεν ειναι να κανεις λαθη αλλα να παραμενεις στασιμος σε αυτα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-07-2010, 11:43 #112
Παιδιά ζορίζομαι, τί να κάνω; Με το ζόρι θέλω να βγαίνω πλέον μαζί της και δε νιώθω καλά. Εντωμεταξύ γνωρίζω μία άλλη κοπέλα και λιώνω για πάρτυ της, δεν την γνωρίζω όμως σαν προσωπικότητα. Τί να κάνω;;;;;;;;;
Πώς θα καταφέρω να κάνω άλλη σχέση μετά; Μια ζωή μόνος πάλι;;;;;;;;
19-07-2010, 15:37 #113
Originally posted by Coral
Anisixe πρέπει να της μιλήσεις οπωσδήποτε γιατί είναι κακό να υπάρχουν μυστικά σε μια σχέση. Και δυστυχώς μόνο με την αγάπη δεν μπορείς να κρατήσεις μια σχέση. Θέλει δουλειά και από τις δύο πλευρές.
Εύχομαι να βρεις αυτό που αναζητάς.
αλλα συμφωνω πως πρεπει να μιλισεις για οτι σε προβληματιζει πανω σε αυτη.αν τα κρατας μεσα σου θα σε οδηγησει σε μια καταστροφικη συγκρουση.
19-07-2010, 15:42 #114
Originally posted by Remedy
εγω εχω μια απορια.
την κοπελα αυτη, ετσι δεν την γνωρισες?
εδειχνε διαφορετικη κι αρχισε να παρουσιαζει ολα αυτα μετα απο καποιους μηνες?
αν ναι, προφανως εκανες καποιες υποχωρησεις γιατι δεν ηθελες να εισαι μονος σου.
συμφωνω οτι αυτα που λες ειναι εκνευριστικα και για μενα απαραδεκτα, αλλα η κοπελα δεν υποκριθηκε κατι...ΕΣΥ εκανες εκπτωσεις για να εχεις μια σχεση. τωρα γιατι θελεις να την αλλαξεις?
μπορει κι αυτη αντιστοιχα να εχει κανει καποιες υποχωρησεις, μην εισαι τοσο σιγουρος οτι εισαι ο πριγκηπας που ονειρευοταν. το σκεφτηκες αυτο?
19-07-2010, 15:44 #115
Originally posted by lightbluepath
Εντάξει τώρα είναι λόγοι αυτοί επειδή δεν βάφεται να μην τη θες; Αυτά που λες για τους γονείς της δεν είναι και τόσο τραγικά. Όλοι οι γονείς δεν θέλουν να ξέρουν τι κάνει στο κρεββάτι το παιδί τους. Ή αυτό που λες μην σας πάρει κανα μάτι δεν πρέπει να προσέχετε; Γνώμη μου.
και επίσης διαφωνώ με το γεγονός να κάνεις σχέση με μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι την ανάγκη εσύ να κάνεις κάποια σχέση πρέπει να δεις αν είσαι ερωτευμένος πρώτα αν ταιριάζεις κλπ
20-07-2010, 00:42 #116
Originally posted by janet
Εντάξει τώρα είναι λόγοι αυτοί επειδή δεν βάφεται να μην τη θες; Αυτά που λες για τους γονείς της δεν είναι και τόσο τραγικά. Όλοι οι γονείς δεν θέλουν να ξέρουν τι κάνει στο κρεββάτι το παιδί τους. Ή αυτό που λες μην σας πάρει κανα μάτι δεν πρέπει να προσέχετε; Γνώμη μου.
και επίσης διαφωνώ με το γεγονός να κάνεις σχέση με μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι την ανάγκη εσύ να κάνεις κάποια σχέση πρέπει να δεις αν είσαι ερωτευμένος πρώτα αν ταιριάζεις κλπ
υποθετω οτι ΚΑΙ η κοπελα θα αισθανοταν καποια αναγκη να κανει αυτη τη σχεση για τους δικους της χ, ψ, ζ λογους, δε νομιζω να την εβαλε στη σχεση με το ζορι!
πως να ξερεις αν ταιριαζεις με τον αλλο αν δεν τον γνωρισεις?
κ το γνωριζω τον αλλο δεν ειναι σαν ενα κουρεμα, γνωριζουμε τον αλλο καθε μερα!
20-07-2010, 00:46 #117
20-07-2010, 00:56 #118
εγω εχω μια απορια.
αν ναι, προφανως εκανες καποιες υποχωρησεις γιατι δεν ηθελες να εισαι μονος σου.
συμφωνω οτι αυτα που λες ειναι εκνευριστικα και για μενα απαραδεκτα, αλλα η κοπελα δεν υποκριθηκε κατι...ΕΣΥ εκανες εκπτωσεις για να εχεις μια σχεση. τωρα γιατι θελεις να την αλλαξεις?
μπορει κι αυτη αντιστοιχα να εχει κανει καποιες υποχωρησεις, μην εισαι τοσο σιγουρος οτι εισαι ο πριγκηπας που ονειρευοταν. το σκεφτηκες αυτο?
μπορει στην αρχη να ειχε την υπομονη να κανει τις υποχωρησεις κ να πιστευε οτι δε θα τον ενοχλουν κ τοσο τα \"κουσουρια\" της κοπελας κ τελικα στην πορεια να ειδε οτι κουραστηκε κ επεσε εξω στις εκτιμησεις του, οτι δλδ τα κουσουρια τον ενοχλουν πιο πολυ απο οτι περιμενε.
20-07-2010, 01:00 #119
Originally posted by Lou!..
εγω εχω μια απορια.
μπορει στην αρχη να ειχε την υπομονη να κανει τις υποχωρησεις κ να πιστευε οτι δε θα τον ενοχλουν κ τοσο τα \"κουσουρια\" της κοπελας κ τελικα στην πορεια να ειδε οτι κουραστηκε κ επεσε εξω στις εκτιμησεις του, οτι δλδ τα κουσουρια τον ενοχλουν πιο πολυ απο οτι περιμενε.
και γιατι δεν φευγει τωρα που του τελειωσε η υπομονη και αλλαξε γνωμη για το κατα ποσο μπορει να αντεξει αυτη τη σχεση????
20-07-2010, 01:01 #120
Originally posted by Lou!..
εγω εχω μια απορια.
και γιατι δεν φευγει τωρα που του τελειωσε η υπομονη και αλλαξε γνωμη για το κατα ποσο μπορει να αντεξει αυτη τη σχεση????
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση