Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 131 of 131
    Senior Member
    Originally posted by anisixos
    Παιδιά ζορίζομαι, τί να κάνω; Με το ζόρι θέλω να βγαίνω πλέον μαζί της και δε νιώθω καλά. Εντωμεταξύ γνωρίζω μία άλλη κοπέλα και λιώνω για πάρτυ της, δεν την γνωρίζω όμως σαν προσωπικότητα. Τί να κάνω;;;;;;;;;

Πώς θα καταφέρω να κάνω άλλη σχέση μετά; Μια ζωή μόνος πάλι;;;;;;;;
    να φυγετε κυριε!
    να πατε αλλου!!!!!
    μπα κολλημααααα
    εδω μς λες τοσες μερες ποσο ανικανοποιητος εισαιαπ την σχεση που εχεις , τωρα γνωρισες και αλλη που την προτιμας απλα δεν την γνωριζεςι και καλα κι ακομα αναρωτιεσαι τι να κανεις???
    τι φοβος ειναι αυτος για την ζωη ανθρωπε?

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑ???
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ...
    ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Senior Member
    λολ:D:D
    Δικαία η αγανάκτησις σου Ρεμ και συμφωνώ.Ή προχώρα σε δράση ή μην κλαίγεσαι.Να αλλάξουμε την κοπέλα σου ή να κάνουμε εσένα να την θες έτσι όπως είναι,δεν παίζει.Η απόφαση(που δεν τολμάς να πάρεις)είναι δική σου ευθύνη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by anisixos
    Παιδιά ζορίζομαι, τί να κάνω; Με το ζόρι θέλω να βγαίνω πλέον μαζί της και δε νιώθω καλά. Εντωμεταξύ γνωρίζω μία άλλη κοπέλα και λιώνω για πάρτυ της, δεν την γνωρίζω όμως σαν προσωπικότητα. Τί να κάνω;;;;;;;;;

Πώς θα καταφέρω να κάνω άλλη σχέση μετά; Μια ζωή μόνος πάλι;;;;;;;;
    Οταν λες την ξερεις αλλα οχι σαν προσωπικότητα εννοείς οτι ειχατε ONE NIGHT STAND????? Oh my God! Η οτι την ξερεις από αποσταστη, πχ να αυτη ειναι η Μαρίκα η κόρη του Θρασύβουλα?

Junior Member
    Εννοώ πως έχουμε μιλήσει 3-4 φορές και μιλάμε όποτε τη δω αλλά τίποτα παραπάνω. Εντωμεταξύ η δικιά μου κάτι που της είπα προχτές να το τελειώνουμε έκλαιγε και με παρακαλούσε να μην το τελειώσουμε. Δεν ξέρω τί να κάνω. Επίσης οι γονείς της έχουν ανοίξει πόλεμο εναντίον μου.

Senior Member
    Αν δεν θες συναισθηματικους εκβιασμούς απο αυτούς, ξεκαθάρισε την θέση σου...οχι \'χωριζουμε\' κλαμματα \'ενταξει δεν χωριζουμε\' και μετά πάλι απο την αρχή.

Δεν σε νοιαζει τι θα πουν οι γονείς της. Ενήλικη γυναίκα είναι. Και στο κάτω κατω πιο πολυ θα την πληγωσεις αν εισαι παραλληλα με άλλην , παρά αν την χωρίσεις και εισαι ενταξει μαζί της.

Member
    χωρισμος. διαφωνω με τις σχεσεις συμβιβασμου δε αποτελουν καλη λυση. φυσικα ουτε οι σχεσεις οικτου ειναι σωστες. η κοπελα σου ειναι μαμακιας (κι εγω που νομιζα οτι το μαμακιας το λεμε συνηθως για αντρες!) αν τοσο πολυ φοβασαι το να μεινεις μονος ... τι να πω. βρισκεις κατι αλλο καινουργιο , κατι καλυτερο απο αυτο που ηδη εχεις. αλλα οταν το βρεις, πριν προχωρησει αν ειναι δυνατον, αντε γεια στην προηγουμενη σχεση.

Junior Member
    Τελικά χωρίσαμε λίγες μέρες πριν. Είμαι χάλια.

Senior Member
    εκανες το πιο σωστο και για σενα αλλα και για την κοπελα.χαλια θα ησουν αν εκανες και εναν εξαναγκασμενο γαμο που αντι να βασιζεται στην αγαπη, κρατιοταν απο εκπτωσεις και συμβιβασμους δικους σου.ξερεις τι ειναι η εξαναγκασμενη "αγαπη;"

Junior Member
    Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω γάμο υπό τέτοιες συνθήκες.

Senior Member
    ανήσυχε είναι λογικό να πονάς.
    από όσο διάβασα το θέμα σου, εσύ ήσουν μέρα κ αυτή νύχτα. ή και το αντίστροφο.
    μία απορία που είχα είναι πώς γίνεται να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που τουλάχιστον δν σου αρέσει εμφανισιακά?
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    Δεν ήταν πως δε μου άρεσε, απλά δε μου άρεσε πολύ. Είχε τα φόντα αλλά δεν το υποστήριζε. Δεν έβαζε ποτέ γυναικεία ρούχα, δε φερόταν σαν γυναίκα, γενικά δεν περιποιόταν τον εαυτό της. Δεν ένιωθε γυναίκα. Εγώ το άλλαξα σε μεγάλο βαθμό αλλά από το 0 έως το 10 απλά πήγαμε στο 1 μέσα σε ένα χρόνο. Ε κουράστηκα.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789