Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 131
    Senior Member
    κοιτα οσο αφορα το ντυσιμο και την εμφανιση προβλημα του ανυσιχου...ετσι την γνωρισε ετσι πρεπει να την δεχτει...οσο αφορα την βοηθεια, εννοω οτι για να κανει και εκεινη το βημα να εχει προβλημα με την οικογενεια της, μονο και μονο επειδη ενοχληται ο ανυσηχος θα πρεπει να τον αγαπα και εκεινη και νιωθει πραγματα για εκεινον...κυριως σιγουρια και πιστη οτι αυτος ο ανθρωπος αξιζει κατι και με αγαπαει...μπορει και εκεινη να μην ειναι σιγουρι γιαυτα που νιωθει...πρεπει να δωσει πραγματα ωστε να μπορει να παρει...

Banned
    Originally posted by Remedy
    χελοουυυυυυυυυυ
    την ιδια συζητηση παρακολουθουμε?

πριν λιγο ειπε ο ανθρωπος οτι το συζητησε μαζι της και η κοπελα θεωρει πολυ λογικες τις αντιδρασεις των δικων της και τις δικες της.
    για ποια επανασταση μιλατε???? της κουβας?
    Μπορεί να θεωρεί λογικές τις αντιδράσεις των γονιών της, αλλά ίσως την ενοχλούν. Και ίσως δεν αξίζει γι\' αυτή τη σχέση να κάνει επανάσταση.

Senior Member
    Originally posted by Zhenia
    Στην θεση της παντως δεν θα ξεσηκωνα θυελλες στο σπιτι μου για χαρη σου ανησυχε! Οπως και να\'χει, δεν την γνωριζω, αλλα αν εχει την ιδια αισθηση, οτι εσυ δεν την εχεις ερωτευτει η αγαπησει (ειδα ισως και οχι σιγουρια πιο πανω) οπως χρειαζεται για να κανει την \"επανασταση\" της ,καλα κανει, γιατι πρεπει να το αξιζει ο λογος για τον οποιον πας να γινεις ρεντικολο σε ολοκληρο χωριο ενω εχεις μαθει διαφορετικα.(μιλωντας απο την δικη της σκοπια παντα)
    Και αυτο το λεω επειδη εκεινη σαν ατομο δεν το επιθυμει,αλλιως καλο ειναι να δινεις μαχες για την προσωπικη σου ελευθερια.
    χελοουυυυυυυυυυ

πριν λιγο ειπε ο ανθρωπος οτι το συζητησε μαζι της και η κοπελα θεωρει πολυ λογικες τις αντιδρασεις των δικων της και τις δικες της.
    χαϊ :)

Αφενος θεωρω οτι ετσι εχει μαθει.Δηλαδη εκει που ζει, προτιμοτερο ειναι να θυσιαζει την ελευθερια της παρα να την δουνε τα ματια των συγχωριανων.
    Αυτο δεν σημαινει οτι της αρεσει απαραιτητα. Σκεφτεται πως η ντροπη απο την εκθεση στα ματια των ανθρωπων ποναει περισσοτερο απο τον τροπο ζωης της, τα συχνα τηλεφωνα και γενικα την καταπιεση της.
    (Για παραδειγμα, σε σπιτια οπου υπαρχει ενδοοικογενιακη βια, ισως ειναι πιο επιπονο να την ομολογησουν γιατι θα μαθευτει, παρα το οτι πρεπει να υποστουν την βια την ιδια.)

Αφετερου, δεν θα παρω ως δεδομενο οτι αν ενοιωθε,η αν νοιωσει καποια στιγμη να θελει να κανει κατι γιατι ο εν λογο κυριος, η ο καθε εν λογο ,λογος ,θα το αξιζει , δεν θα το κανει λογο της κοινωνικης της θεσης και καταστασης.
    Καμια φορα τα ησυχα πνευματα ξυπνανε και βλεπουν καθαροτερα απο τους δηθεν ξυπνιους απο καιρο!

Senior Member
    [i]Originally posted by lightbluepath

Μπορεί να θεωρεί λογικές τις αντιδράσεις των γονιών της, αλλά ίσως την ενοχλούν. Και ίσως δεν αξίζει γι\' αυτή τη σχέση να κάνει επανάσταση.
    τι ωραια και συντομα που το ειπες :)

Banned
    Thanks.

Senior Member
    [i]Originally posted by lightbluepath

με το ιδιο επιχειρημα, μπορει κ ο ανησυχος να μη θεωρει αυτη την κοπελα τοσο σημαντικη για να κανει τοσους συμβιβασμους κ υποχωρησεις που του προτινετε. μπορει να προτιμαει να παρει τη σκουφια του κ την κοπελα να τη στειλει στους γονεις της.

Junior Member
    Κάποιοι λέτε πως δεν αξίζω εγώ ώστε να κάνει αυτή επανάσταση στη ζωή της. Μπορεί ναι αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως η κοπέλα αυτή έχει και θα έχει επ\' άπειρον κάποια προβλήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και ανάπτυξη και θα έπρεπε να αλλάξει κάποια πράγματα άσχετα με τη σχέση που έχουμε εμείς. Δηλαδή θα πάει 30 χρονών και θα ρωτάει τη μαμά της για να βγει από το σπίτι ή να της υποδείξουν τί θα φορέσει ή να φοβάται να κυκλοφορεί με το αγόρι της επειδή \"θα τη δουν μάτια\"; Έχει να κάνει με την προσωπική της ανεξαρτησία και δυναμικότητα χαρακτήρα που καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσει να το δουλεύει. Εγώ έτσι το βλέπω, δεν το βλέπω εγωιστικά ό, τι κάνει να το κάνει επειδή το θέλω εγώ.

Senior Member
    Δεν αμφιβαλλω σε αυτα που λες αλλα εσυ θες να την βοηθησεις ως φιλος.... ως σχεση εχεις τελειωσει απο οτι εχω καταλαβει. Οποτε καλυτερα να την αφησεις να τραβηξει τον δρομο της. Στο κατω κατω αυτη θα πρεπει καποια στιγμη να τα βγαλει περα με τους δικους της και ειναι επιλογη της να το κανει. Εγω το ειδα πριν 3 χρονια και εχω ασκησει βετο στην οικογενεια. Και αυτη θα θελει τον χρονο της!

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    χελοουυυυυυυυυυ

ίσως και να βρέξει, ίσως και να χιονίσει.
    αλλα γι αυτό συζητάνε οι άνθρωποι, για να μαθουν ο ενας τις σκεψεις και τις προθεσεις του αλλου..
    αν αλλα λεει, αλλα θελει, αλλα κανει, δεν ειναι προβλημα του φιλου, αλλα διμκο της..
    ο φιλος και ολοι, οφειλουμε να πορευομαστε με αυτο που μας δηλωνουν οι αλλοι και να μην επιδιωκουμε να βγαλουμε απο την μυγα-ξυγκι...
    αν και ισως και μπορει και τρεχα- γυρευε...

Junior Member
    Originally posted by anisixos
    Δηλαδή θα πάει 30 χρονών και θα ρωτάει τη μαμά της για να βγει από το σπίτι ή να της υποδείξουν τί θα φορέσει ή να φοβάται να κυκλοφορεί με το αγόρι της επειδή \"θα τη δουν μάτια\"; Έχει να κάνει με την προσωπική της ανεξαρτησία και δυναμικότητα χαρακτήρα που καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσει να το δουλεύει.
    Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά για κάποιους αυτές οι λέξεις είαι άγνωστες.
    Αν δεν έχεις την υπομονή να μείνεις μαζί της τότε καλύτερα να βρεις κάτι άλλο.

Πιο πάνω είπες ότι δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της. Απλά την αγάπησες... Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό

Banned

θα έχει επ\' άπειρον κάποια προβλήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και ανάπτυξη και θα έπρεπε να αλλάξει κάποια πράγματα άσχετα με τη σχέση που έχουμε εμείς.

ανήσυχε,
    οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ασχετα απο εμας.
    Οι ανθρωποι ειναι οντα που αλληλεπιδρουν στο περιβαλλον (συνηθως γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις) που ζουν.

Θες να φοραει ενα φουστανακι?
    ξυπνα την θηλυκότητα της που κοιμαται και θα το φορεσει.

Για οποιο προβλημα υπαρχει, υπαρχουν και λυσεις.
    Το θεμα ειναι να ψαξεις να της βρεις.

Συμπληρωνω,
    αν χωρισεις και μετα απο 3 χρονια την ξαναδεις στο δρομο και δεν την αναγνωριζεις τι θα πεις μετα?
    Στρωσου γιατι εχεις δουλεια.....

:D

Banned
    Κάποιοι λέτε πως δεν αξίζω εγώ ώστε να κάνει αυτή επανάσταση στη ζωή της. Μπορεί ναι αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως η κοπέλα αυτή έχει και θα έχει επ\' άπειρον κάποια προβλήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και ανάπτυξη και θα έπρεπε να αλλάξει κάποια πράγματα άσχετα με τη σχέση που έχουμε εμείς. Δηλαδή θα πάει 30 χρονών και θα ρωτάει τη μαμά της για να βγει από το σπίτι ή να της υποδείξουν τί θα φορέσει ή να φοβάται να κυκλοφορεί με το αγόρι της επειδή \"θα τη δουν μάτια\"; Έχει να κάνει με την προσωπική της ανεξαρτησία και δυναμικότητα χαρακτήρα που καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσει να το δουλεύει. Εγώ έτσι το βλέπω, δεν το βλέπω εγωιστικά ό, τι κάνει να το κάνει επειδή το θέλω εγώ.
    Δεν νομίζω όταν πάει 30 να κάνει έτσι. Και η ελευθερία θα έχει μεγαλώσει από τους γονείς και θα μπορεί πιο άνετα να βγαίνει με αγόρια. Αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν την αγαπάς. Άμα την κρίνεις από τόσο ασήμαντα προβλήματα όπως το ντύσιμο και το βάψιμο και τα μαλλιά και από το τι κάνουν οι γονείς της. Το θέμα είναι αυτή πως σου φέρεται σε αγαπάει;

Senior Member
    Το προβλημα σου ανησυχε ειναι οτι η κοπελια, θες να υπακουει πλεον σε εσενα και στις αλλαγες που εσυ θες τωρα, αντι να ειναι υπακουη στους γονεις της! :) περαστικα μας

Banned
    ίσως και να βρέξει, ίσως και να χιονίσει.
    αλλα γι αυτό συζητάνε οι άνθρωποι, για να μαθουν ο ενας τις σκεψεις και τις προθεσεις του αλλου..
    αν αλλα λεει, αλλα θελει, αλλα κανει, δεν ειναι προβλημα του φιλου, αλλα διμκο της..
    ο φιλος και ολοι, οφειλουμε να πορευομαστε με αυτο που μας δηλωνουν οι αλλοι και να μην επιδιωκουμε να βγαλουμε απο την μυγα-ξυγκι...
    αν και ισως και μπορει και τρεχα- γυρευε...
    Ωραία, το ότι δεν συζητάνε όμως είναι πρόβλημα και των δύο, όχι μόνο της κοπέλας.

Junior Member
    Το προβλημα σου ανησυχε ειναι οτι η κοπελια, θες να υπακουει πλεον σε εσενα και στις αλλαγες που εσυ θες τωρα, αντι να ειναι υπακουη στους γονεις της! :)
    Δε νομίζω να είναι θέμα υπακοής (λέω εγώ τώρα). Μπορεί απλά να θέλει να είναι με μια κοπέλα πιο ανεξάρτητη και δυναμική.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast