Ένα αποκαλυπτικό θρεντ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 114
    Senior Member
    Originally posted by lucifer
    βλεπω αλλαξε το ερωτημα!

σε καθε περιπτωση κ οι κακοι εχουν ψυχη!

ασε που κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ενδιαφεροντες τυποι απο τους καλους!

δλδ δε θα σε εξιταρε να πας μια φορα για καφε με τον αλ καπονε? ιστοριες που θ ακουγες! :)

ο αλ καπόνε ( αν και δεν κάναμε παρέα :D ) ήταν σίγουρα παράνομος.
    ένας κακός άνθρωπος ίσως να μας φαίνεται έτσι γιατί δεν μας επιτρέπει να τον χειριστούμε.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Oneiroplasmenos , όταν έρχεται ένα πουλάκι στο μπαλκόνι σου λένε πως είσαι τυχερός!

τώρα αν οι άνθρωποι δεν αντέχουν να σε κοιτάξουν πάνω από 2 δεύτερα μάλλον θα τους αγριοκοιτάς.

αλλά, ξέρεις...άλλαξες το ρήμα στο θέμα σου, οπότε....τα μπαχάλεψες όλα!
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Προσωπικά για μενα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι καλοί!

Στην σημερινή κοινωνία που όλοι είναι οι κακοί το διαφορετικό με ελκυεί περισσότερο!

Γιατί πάντα μου αρέσει να ξεχωρίζω από τον μεσο όρο

Ο Αλ Καπόνε σαν προσωποικότητα δεν με ενδιαφέρει καθόλου δεν θα ήθελα να του μοιάσω σε καμία περίπτωση και ούτε με ενδιαφέρουν οι ιστορίες που έχει να μου πει. Θα προτιμούσα να ακούω τις ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι.

Οι κακοί συνήθως δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά και μας δίνουν την εντύπωση ότι ίσως είναι και πιο έξυπνοι, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά πιο κακοί.

Επιβάλλονται στους καλούς και φαίνονται εξυπνότεροι!

Βέβαια οι καλοί είναι πάντα οι χαμένοι και υποφέρουν πιο πολύ και αναγκάζονται να αναγεννιούνται από τις στάχτες τους σε αυτό τελικά εγώ βρήσκω ενδιαφέρον.

Δεν ξέρω αν όλοι στην σημερινή κοινωνία είναι όντως κακοί έτσι πάντως φαίνονται.

Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους, ζηλεύουν όταν κάποιος είναι καλυτερος ή δεν έχουν καμία κατανόηση στο τι περνάει ο άλλος ή τέλος είναι ανόητοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα επισης υπάρχει και τρομερός ανταγωνισμός. Γενικά το μέγαλο ψάρι τρώει το μικρό!

Senior Member
    janet,κρέας τρως;Αν ναι,τότε προφανώς γνωρίζεις πως το κρέας αυτό προέρχεται από κάποιο ζώο που θανατώθηκε για να φας εσύ μία μπριζολίτσα.Για έναν άλλο αυτό δεν είναι καλό,είναι κακό.
    Θα σκότωνες για να σώσεις το παιδί σου από έναν που απειλούσε τη ζωή του;Eγώ ναι.
    Εάν σκότωνα κάποιον που αγαπούσες θα ήθελες το καλό μου,ή να τιμωρηθώ με κάποιον τρόπο;
    Θα έτρωγες το κρέας ενός νεκρού εάν βρισκόσουν στη θέση των ανθρώπων που το αεροπλάνο τους έπεσε σε μία απομονωμένη χιονισμένη βουνοκορφή για να επιβιώσεις;
    Aν ζούσες την εποχή της ναζιστικής Γερμανίας και σου δινόταν η ευκαιρία,θα σκότωνες τον Χίτλερ για να γλυτώσεις έξι εκατομμύρια εβραίους και άλλα τέσσερα-πέντε εκατομμύρια ανθρώπων;
    Eίναι κακό να βρίζεις;Aν βρίσεις κάποιον γιατί σε έσυρε στο δρόμο για να σου κλέψει την τσάντα,θα αισθανθείς ένοχη;
    Αν έκλεβες γιατί πείναγες,θα είχε την ίδια σημασιολογία με το να κλέψεις γιατί θέλεις περισσότερα χρήματα ενώ έχεις ας πούμε την περιουσία του Βill Gates?

Mπορούμε να συνεχίσουμε επ\'άπειρον.Το κακό και το καλό ορίζονται within the context.Τώρα,γενικόλογοι κανόνες δε μου λένε τίποτε.Ο άνθρωπος είναι υπό περιστάσεις ικανός για το κακό και το καλό,αλλά η ηθική είναι υποκειμενική και οι χρυσοί κανόνες δεν ισχύουν.Η επιλογή είναι στα χέρια μας,αλλά και εδώ παίρνει πολύ κρασί.Οι πανανθρώπινες αξίες είναι βασισμένες πάνω στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους,αλλά το έγκλημα συνεχίζει να υπάρχει,παρόλη τη φανταστική ασπίδα του νόμου.\'Ενα ζώο δε γνωρίζει καλό ή κακό,δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κακό έναν καρχαρία που τρώει έναν άνθρωπο,ούτε καλή μία πεταλούδα.Είναι ουδέτερη η φύση τους.Και για μένα πιο ηθική από τις κοτσάνες που κοπανάμε οι άνθρωποι και που κάθε λίγο τις παραβιάζουμε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Οι πανανθρώπινες αξίες είναι βασισμένες πάνω στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους

απο εκει ξεκιναει το προβλημα...

Banned
    Αγαπητή Ρέιν ,

εννοώ κακία χωρίς λόγο αυτό που λες είναι ανάγκη για επιβίωση και πάλι στην ακραία μορφή της!

Κακία εννοώ πχ το να μειώνεις συνέχεια κάποιον επειδή είναι του χεριού σου.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Originally posted by lucifer
    βλεπω αλλαξε το ερωτημα!

σε καθε περιπτωση κ οι κακοι εχουν ψυχη!

ασε που κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ενδιαφεροντες τυποι απο τους καλους!

δλδ δε θα σε εξιταρε να πας μια φορα για καφε με τον αλ καπονε? ιστοριες που θ ακουγες! :)

ο αλ καπόνε ( αν και δεν κάναμε παρέα :D ) ήταν σίγουρα παράνομος.
    ένας κακός άνθρωπος ίσως να μας φαίνεται έτσι γιατί δεν μας επιτρέπει να τον χειριστούμε.
    εννοειται οτι θα πληρωναμε χωριστα τους καφεδες! :D

Senior Member
    βεβαια κ πολλες συμπεριφορες καλοσυνης εχουν πολυ ομιχλωδη κινητρα.

Senior Member
    janet,με πάσα ειλικρίνεια,θεωρώ απίθανο να είσαι καλή όλες τις στιγμές,σε όλες τις περιστάσεις.Μπορεί εσύ να το πιστεύεις,αλλά εγώ όχι.Οι άνθρωποι έχουμε πολλές πλευρές και αρκετούς \"εαυτούς\" μέσα στον εαυτό μας,που αναδύονται σε διάφορες περιστάσεις.Για απάντησέ μου και στο άλλο.Πώς ένα \'καλό\'άτομο σαν εσένα πιστεύει πως οι άνθρωποι είναι κακοί,άρα δεν πιστεύεις προφανώς στην καλή φύση του ανθρώπινου είδους.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Είπα ότι είμαι απόλυτα καλή; Εγώ είπα ότι προτιμώ την καλοσύνη πιστεύω οτι κυμαίνομαι προς το καλό όμως!

Επίσης είπα ότι οι άνθρωποι δείχνουν κακοί και ορισμένοι μπορεί να είναι προς το κακό όταν λένε από μόνοι τους οτι προτιμάνε το κακό.

Θα ήταν πολύ ανόητο να λεμε ότι δεν υπάρχουν κακοί!

Ονειροπλασμένε, τώρα εσένα επειδή δεν σε ξέρω κιόλας καλά τι κάνεις στην ζωή σου, θα έλεγα ότι κυμαίνεσαι στο μέτριο ούτε κακός ούτε καλός, όπως ο μέσος όρος των ανθρώπων, για να πέσω μέσα, όχι για κανέναν άλλο λόγο!

Senior Member
    επισης επειδη οι ανθρωποι εχουμε διαφορετικες αναγκες κ ενδιαφεροντα κ κρινουμε με διαφορετικο τροπο τα πραγματα ειναι πιθανον καποιες φορες καποια καλοσυνη να χανεται, δλδ ο πομπος οντως μπορει να εχει τη διαθεση να κανει μια καλη πραξη, αλλα ο δεκτης να μην εχει καμια διαθεση να την εισπραξει!!

ποσες φορες δεν σας εχουν κανει, με καλη προθεση, το ομολογειτε, δωρα τα οποια τα θεωρειτε χαλια κ δεν ξερετε πως να τα ξεφορτωθειτε?

η το αλλο που σε εχουν καλεσει σε τραπεζι πχ κ εχουν μαγειρεψει 10 πιατα απο την καλη τους τη διαθεση κ μετα σε πιεζουν τοσο πολυ να φας κ ειναι τοσο φορτικα φιλοξενοι, που λες παναγια μου, δεν ξαναπαω αλλη φορα! μακρια κ αγαπημενοι!

Senior Member
    ποσο κακος εισαι?

δεν θα ελεγα πως εισαι κακος

απλα θα ελεγα πως εισαι συναισθηματικα ανωριμος

και λειτουργεις λιγο Μανιχαιστικα

βρισκω ομοιοτητες με τον τροπο που σκεφτεται η lightbluepath

παντου απορριψη απορριψη απορριψη

δυσκολο να ζεις ετσι

ημουν πολυ ετσι στο παρελθον

και το καταλαβαινω

τωρα ειμαι νομιζω καπως λιγοτερο ετσι

συγχωρω σε μενα και στους αλλους περισσοτερα

πολλα περισσοτερα

και χαμογελω περισσοτερο

και αυτο ειναι δεσμευση!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    επισης θα ηταν το ιδιο αν εγραφες

ποσο καλος ειμαι?

γιατι κανεις γκαλοπ για το ποσο κακος εισαι και οχι για το αναποδο?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ποσο μετριος ειμαι?

ποσο εξυπνος ειμαι?

ποσο αλτρουιστης ειμαι?

ποσο φιλικος ειμαι?

ποσο Ελληνας ειμαι?

ποσο καλη πενα ειμαι?

ποσο ερωτικος ειμαι?

ποσο προβλεψιμος ειμαι?

ποσο απροβλεπτος ειμαι?

ποσο αρενωπος ειμαι?

ποσο χρονων ειμαι?

γιατι διαλεξες το κακος? ααααααααααααα!

Banned
    Συμφωνώ με janet.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast