Results 46 to 60 of 114
Thread: Ένα αποκαλυπτικό θρεντ
-
06-07-2010, 14:54 #46
Ονειροπλασμένε πόσες φορές θα αλλάξεις τον τίτλο μας μπέρδεψες!
Να σου πω σε όλα στο μέτριο είσαι!Μην ζορίζεσαι!
- 06-07-2010, 15:03 #47
Originally posted by researcher
\\
παντου απορριψη απορριψη απορριψη
δυσκολο να ζεις ετσι
Έτσι και με την απόρριψη. Μπορεί να σε τρελάνει. Και επίσης μπορεί να σε οδηγήσει σε αντίδραση τέτοιου μεγέθους ώστε να πάρεις το αίμα σου πίσω και παραπάνω ή από την άλλη να φύγεις μακρυά και να μην κάνεις τίποτα. Ότι δίνουμε παίρνουμε στη ζωή. Έχω πληγώσει και έχω πληγωθεί, και ο πρωταγωνιστής σε τέτοιες καταστάσεις είναι η απόρριψη.
Εν τούτης παρόλο που έχω δεχθεί απορρίψεις στη ζωή μου έχω δεχθεί και αποδοχές. Με έχουν κατηγορήσει, με έχουν δουλέψει, με έχουν φέρει βόλτα, έχω κάνει και εγώ το ίδιο βέβαια. Όπως και εγώ, έχω αποδεχθεί, και τις φορές που αυτό πέτυχε, κράτησε.
Πιθανώς αν δεν πειράξεις εσύ πρώτος δεν θα σε πειράξουν άρα σωστό αυτό που λένε ότι δίνουμε παίρνουμε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί βέβαια αν δείξεις αδυναμία, σε τρώνε. Ή όταν θα αισθανθείς πως ανήκεις εσύ με τους δυνατούς θα ακολουθήσεις την παρέα στο θάψιμο και στο δούλεμα.
Είπες μεγάλη κουβέντα (απόρριψη) και έχω να πω πολλά σε αυτό. Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να έχει φάει κάποιος πολλές απορρίψεις για να \"τρελαθεί\" (τρελός δεν σημαίνει μόνο σχιζοφρενής... υπάρχουν πολλά είδη). Μπορεί να σε απορρίψει ένας και μοναδικός στη ζωή σου και να τα χάσεις. Γιατί η αδυναμία σου τον βοήθησε να πατήσει επάνω σου. Το ίδιο και για τις γυναίκες. Είναι κάτι απίστευτες γυναικάρες που μπορεί να γίνουν χαλί με λίγη απόρριψη.
Η αλήθεια είναι πως όλοι θέλουμε την αποδοχή. Όσοι όμως δεν είναι αρκετά δυνατοί για να ξεπεράσουν τις απορρίψεις γίνονται οι καλύτεροι πελάτες στους ψυχιάτρους. Απόρριψη απ\'το σπίτι, στο σχολείο, στη δουλειά, από γκόμενες. Εγκλήματα έχουν συμβεί από απορρίψεις (μετά το οικονομικό ίσως είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αίτιο). Οι άνθρωποι δεν χωνεύουν την απόρριψη κακά τα ψέματα. Και επειδή μπόρεσα να βγω από διάφορες περίεργες καταστάσεις, κάποιες φορές υπέρ μου κάποιες φορές κατά μου έμαθα πως η απόρριψη μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ. Εχω φερθεί πολύ ανώριμα στο παρελθόν είναι η αλήθεια. Έχει τύχει να πληγώσω και να μην με νοιάζει. Πλέον αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω. Ίσως χειρότερο και από το να με πληγώσουν.
Αυτά σε γενικό ύφος
06-07-2010, 15:21 #48
μου αρεσε το κειμενο σου ονειροπλασμενε!
θελω να διαχωρισω το εξης
ειναι αλλο το τι αντιλαμβανομαι ως απορριψη
αλλο το πως αντιδρω στην αντιληψη μου αυτη.
ενα παραδειγμα:
εχεις πολλη μεγαλη ευαισθησια
και ενα απο αυτα που με πειραζαν στην αρχη με εσενα ηταν το εξης
εγραφες κατι αξιολογο ανοιγοντας ενα ποστ
σε α χρονικο διαστημα που εσυ οριζες
εαν δεν απαντουσε κανεις το εκλαμβανες ως απορριψη γραφοντας το...
εγω σαν researcher μπερδευομουν
ηθελα να απαντησω στο ποστ
μετα ομως απο την δικη σου παλι παρεμβαση του στυλ..χμ..ολοι με γραφετε...
ηθελα να απαντησω στον εκνευρισμο μου οτι δε σε γραφω γμτ αλλα ειμαι λιγο αργη στις κινησεις μου
και ετσι εχανα και τι ηθελα να πω αρχικα
και δεν εγραφα τιποτα!
αυτο τωρα το εχεις διορθωσει και εισαι πολυ πιο χαλαρος σε αυτο το κομματι.
και ετσι η χαλαρωση παει και αυτη αλυσιδα και συννενουμαστε νομιζω καπως καλυτερα!
καταλαβες τι περιπου θελω να πω?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
06-07-2010, 15:23 #49
Originally posted by janet
Προσωπικά για μενα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι καλοί!
Στην σημερινή κοινωνία που όλοι είναι οι κακοί το διαφορετικό με ελκυεί περισσότερο!
Γιατί πάντα μου αρέσει να ξεχωρίζω από τον μεσο όρο
Ο Αλ Καπόνε σαν προσωποικότητα δεν με ενδιαφέρει καθόλου δεν θα ήθελα να του μοιάσω σε καμία περίπτωση και ούτε με ενδιαφέρουν οι ιστορίες που έχει να μου πει. Θα προτιμούσα να ακούω τις ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι.
Οι κακοί συνήθως δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά και μας δίνουν την εντύπωση ότι ίσως είναι και πιο έξυπνοι, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά πιο κακοί.
Επιβάλλονται στους καλούς και φαίνονται εξυπνότεροι!
Βέβαια οι καλοί είναι πάντα οι χαμένοι και υποφέρουν πιο πολύ και αναγκάζονται να αναγεννιούνται από τις στάχτες τους σε αυτό τελικά εγώ βρήσκω ενδιαφέρον.
Δεν ξέρω αν όλοι στην σημερινή κοινωνία είναι όντως κακοί έτσι πάντως φαίνονται.
Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους, ζηλεύουν όταν κάποιος είναι καλυτερος ή δεν έχουν καμία κατανόηση στο τι περνάει ο άλλος ή τέλος είναι ανόητοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα επισης υπάρχει και τρομερός ανταγωνισμός. Γενικά το μέγαλο ψάρι τρώει το μικρό!
06-07-2010, 15:24 #50
Ο Αλ Καπόνε σαν προσωποικότητα δεν με ενδιαφέρει καθόλου δεν θα ήθελα να του μοιάσω σε καμία περίπτωση και ούτε με ενδιαφέρουν οι ιστορίες που έχει να μου πει. Θα προτιμούσα να ακούω τις ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι.
προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχουν μονο καλοι η μονο κακοι ανθρωποι. νομιζω οτι αυτα τα 2 ειναι αλληλενδετα.
06-07-2010, 15:27 #51
καταλαβες τι περιπου θελω να πω?
06-07-2010, 15:29 #52
Κάποιος μας κοροιδευει με τον τίτλο!!!! χαχαχχαχα!!!! Ο καθένας είναι οτι δηλωνει...θες τρελος, θες ανωριμος, οτι δηλωσεις είσαι!!! Στην Ελλάδα ζεις...τυχερέ!
06-07-2010, 15:29 #53
Originally posted by Oneiroplasmenos
καταλαβες τι περιπου θελω να πω?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
06-07-2010, 15:30 #54
να σου πω την αλήθεια ονειροπλασμένε, διαφωνώ με το ερώτημα όπως το έθεσες. δηλαδή το πόσο μπορείς να ελέγξεις τα συναισθηματά σου, μάλλον είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων και όχι κάτι που είναι πάντα σταθερό.
06-07-2010, 15:35 #55
επισης το γεγονος να παιρνουμε πολυ βαρια την απορριψη κατι λεει κ για μας, ε? (ενταξει, οι αλλοι ειναι κακοι κ σκληροι, αυτο το εμπεδωσαμε).
απορριψη υπαρχει στη ζωη κ συμβαινει σε ολους μας κ μπορει κ σε καθημερινη βαση. παιρνω πχ τον αλλο, παμε για καφε? δεν μπορω κλπ. αλλα γιατι πρεπει σωνει κ καλα, να το παιρνουμε βαρια? δεν χρειαζεται, ουτε ολοι το παιρνουν βαρια. αυτο ειναι μυθος.
τι μπορει να κρυβεται πισω απο το πληγωμα? υπερβολικες προσδοκιες η για μας η για τους αλλους, οι οποιες δεν εκπληρωθηκαν στην πραξη.
πχ προσδοκαω απο τον αλλον να φερεται αψογα κ αυτος δεν το κανει. απογοητευση, πληγωμα.
η προσδοκαω να ειμαι αρεστος στους παντες κ αυτο δεν συμβαινει.
η ... η... η...
δλδ ενας καλα καμουφλαρισμενος εγωισμος πως η ζωη γενικα επρεπε να ναι τελεια κ δεν ειναι!!!
γεννηθηκαμε ρε γμτ, κ ανακαλυψαμε πως δεν υπαρχει επιγειος παραδεισος! (ολικως εννοω)
ενταξει, τι να κανουμε! θα ζησουμε κ ετσι!
06-07-2010, 15:36 #56
Originally posted by Oneiroplasmenos
καταλαβες τι περιπου θελω να πω?
και το αγγελάκι είναι το πνεύμα της κατανόησης και όσων αντιπροσωπεύουν την αγάπη.
Οκ, ίσως να μην είναι τόσο πετυχημένο το χιούμορ αλλά ανέκαθεν μου έκανε εντύπωση το αγγελικό και το διαβολικό μέρος της συνείδησης μας. Yin yan..
06-07-2010, 15:40 #57
Originally posted by lucifer
επισης το γεγονος να παιρνουμε πολυ βαρια την απορριψη κατι λεει κ για μας, ε? (ενταξει, οι αλλοι ειναι κακοι κ σκληροι, αυτο το εμπεδωσαμε).
απορριψη υπαρχει στη ζωη κ συμβαινει σε ολους μας κ μπορει κ σε καθημερινη βαση. παιρνω πχ τον αλλο, παμε για καφε? δεν μπορω κλπ. αλλα γιατι πρεπει σωνει κ καλα, να το παιρνουμε βαρια? δεν χρειαζεται, ουτε ολοι το παιρνουν βαρια. αυτο ειναι μυθος.
τι μπορει να κρυβεται πισω απο το πληγωμα? υπερβολικες προσδοκιες η για μας η για τους αλλους, οι οποιες δεν εκπληρωθηκαν στην πραξη.
πχ προσδοκαω απο τον αλλον να φερεται αψογα κ αυτος δεν το κανει. απογοητευση, πληγωμα.
η προσδοκαω να ειμαι αρεστος στους παντες κ αυτο δεν συμβαινει.
η ... η... η...
δλδ ενας καλα καμουφλαρισμενος εγωισμος πως η ζωη γενικα επρεπε να ναι τελεια κ δεν ειναι!!!
γεννηθηκαμε ρε γμτ, κ ανακαλυψαμε πως δεν υπαρχει επιγειος παραδεισος! (ολικως εννοω)
ενταξει, τι να κανουμε! θα ζησουμε κ ετσι!
06-07-2010, 15:41 #58
Originally posted by lucifer
προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχουν μονο καλοι η μονο κακοι ανθρωποι. νομιζω οτι αυτα τα 2 ειναι αλληλενδετα.
και μόνο στα παραμύθια με αρέσει να μιλάω για τόσο κακούς ;)
06-07-2010, 15:42 #59
Originally posted by frei
Κάποιος μας κοροιδευει με τον τίτλο!!!! χαχαχχαχα!!!! Ο καθένας είναι οτι δηλωνει...θες τρελος, θες ανωριμος, οτι δηλωσεις είσαι!!! Στην Ελλάδα ζεις...τυχερέ!
06-07-2010, 15:43 #60
δεν γίνεται να είσαι πάντα άψογος.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια