Ένα αποκαλυπτικό θρεντ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 114
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by lucifer
    επισης το γεγονος να παιρνουμε πολυ βαρια την απορριψη κατι λεει κ για μας, ε? (ενταξει, οι αλλοι ειναι κακοι κ σκληροι, αυτο το εμπεδωσαμε).

απορριψη υπαρχει στη ζωη κ συμβαινει σε ολους μας κ μπορει κ σε καθημερινη βαση. παιρνω πχ τον αλλο, παμε για καφε? δεν μπορω κλπ. αλλα γιατι πρεπει σωνει κ καλα, να το παιρνουμε βαρια? δεν χρειαζεται, ουτε ολοι το παιρνουν βαρια. αυτο ειναι μυθος.

τι μπορει να κρυβεται πισω απο το πληγωμα? υπερβολικες προσδοκιες η για μας η για τους αλλους, οι οποιες δεν εκπληρωθηκαν στην πραξη.

πχ προσδοκαω απο τον αλλον να φερεται αψογα κ αυτος δεν το κανει. απογοητευση, πληγωμα.
    η προσδοκαω να ειμαι αρεστος στους παντες κ αυτο δεν συμβαινει.
    η ... η... η...

δλδ ενας καλα καμουφλαρισμενος εγωισμος πως η ζωη γενικα επρεπε να ναι τελεια κ δεν ειναι!!!
    γεννηθηκαμε ρε γμτ, κ ανακαλυψαμε πως δεν υπαρχει επιγειος παραδεισος! (ολικως εννοω)

ενταξει, τι να κανουμε! θα ζησουμε κ ετσι!
    Αν είσαι εσύ άψογος, μπορεί να ζητάς και από τον άλλο να είναι άψογος. Οκ?
    κοιτα:

1. εγω δεν ειμαι αψογη, οποτε δεν μπορω να ζηταω απο τους αλλους να ειναι!
    2. δεν το εγραψα για σενα, γενικα το πιστευω αυτο (κ για μενα, αλλα κ για αλλους ανθρωπους που εχω γνωρισει) κ το εγραψα!
    3. εσυ αν εισαι αψογη ζητα απο τους αλλους ο,τι νομιζεις! (οχι απο εμενα ομως!- οπως δε ζηταω κ εγω απο εσενα κατι!)

Banned
    Originally posted by claire
    δεν γίνεται να είσαι πάντα άψογος.
    Ε κ, ένα 90 % εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Και μπορεί τόσο να ζητάς αι από τους φίλους σου.

Banned
    να σου πω την αλήθεια ονειροπλασμένε, διαφωνώ με το ερώτημα όπως το έθεσες. δηλαδή το πόσο μπορείς να ελέγξεις τα συναισθηματά σου, μάλλον είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων και όχι κάτι που είναι πάντα σταθερό.
    Ναι και όσο σκέφτομαι πως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να επικεντρώνομαι περισσότερο σε άλλα θέματα εκτός από τον έλεγχο των συναισθημάτων μου νιώθω απογοήτευση. Γιατί δυστυχώς πολύ με έχει φάει αυτό το φορουμ..

Senior Member
    Ε κ, ένα 90 % εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Και μπορεί τόσο να ζητάς αι από τους φίλους σου.
    αυτό το \"να ζητάς\" ακούγεται πολύ άσχημα...

Banned
    Originally posted by lucifer
    κοιτα:

1. εγω δεν ειμαι αψογη, οποτε δεν μπορω να ζηταω απο τους αλλους να ειναι!
    2. δεν το εγραψα για σενα, γενικα το πιστευω αυτο (κ για μενα, αλλα κ για αλλους ανθρωπους που εχω γνωρισει) κ το εγραψα!
    3. εσυ αν εισαι αψογη ζητα απο τους αλλους ο,τι νομιζεις! (οχι απο εμενα ομως!- οπως δε ζηταω κ εγω απο εσενα κατι!)
    Δεν είπα για σένα ή για μένα, γενικά μίλησα.

Banned

προσπαθείς όμως πάντα για το καλύτερο

Banned
    Ναι, οκ θα έχεις φίλους που μόνο εσύ θα λειτουργείς γι\'αυτούς, δεν θα παίρνεις, μόνο θα δίνεις. Άσε μας βρε claire

Senior Member
    Ναι, οκ θα έχεις φίλους που μόνο εσύ θα λειτουργείς γι\'αυτούς, δεν θα παίρνεις, μόνο θα δίνεις. Άσε μας βρε claire
    προφανώς αν είναι φίλοι, θα θέλουν να δώσουν κι αυτοί για σένα.

από την άλλη, το να ζητάς να δίνουν ακριβώς τα ίδια λες και είναι διαγωνισμός, στα δικά μου τα μάτια, φαίνεται τραγικό, κουραστικό και νομίζω πως πάντα θα φέρνει απογοήτευση και στενοχώρια.

γενικά στους άλλους δίνεις επειδή θες και όχι επειδή περιμένεις πάντα να στο ανταποδώσουν στο 100%.

Senior Member
    Originally posted by janet

προσπαθείς όμως πάντα για το καλύτερο
    αυτά νομίζω βγαίνουν κάπως από μόνα τους. το να προσπαθείς να είσαι καλός για να ξεχωρίζεις από το πλήθος.... ξέρω κι εγώ? ψυχαναγκαστικό μου μοιάζει!

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    να σου πω την αλήθεια ονειροπλασμένε, διαφωνώ με το ερώτημα όπως το έθεσες. δηλαδή το πόσο μπορείς να ελέγξεις τα συναισθηματά σου, μάλλον είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων και όχι κάτι που είναι πάντα σταθερό.
    Ναι και όσο σκέφτομαι πως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να επικεντρώνομαι περισσότερο σε άλλα θέματα εκτός από τον έλεγχο των συναισθημάτων μου νιώθω απογοήτευση. Γιατί δυστυχώς πολύ με έχει φάει αυτό το φορουμ..
    έλα βρε που σε έχει φάει το φόρουμ! δεν είσαι και τόσο πολύ ονλάιν (νομίζω) :)

Banned
    αυτά νομίζω βγαίνουν κάπως από μόνα τους. το να προσπαθείς να είσαι καλός για να ξεχωρίζεις από το πλήθος.... ξέρω κι εγώ? ψυχαναγκαστικό μου μοιάζει!
    ο άνθρωπος ρέπει προς το κακό το να κάνεις το καλό θέλει προσπάθεια

αυτό άλλωστε είναι και το ενδιαφέρον

μπορείς αν εσύ προτιμάς να είσαι \"χύμα στο κύμα\" και όποιος δεν σου ταιριάζει να χωρίς να το καλοεξετάσεις να τον \"κοπανάς\" με το πρώτο ή και χωρίς λογό

επιλογή του καθενός

Banned

από την άλλη, το να ζητάς να δίνουν ακριβώς τα ίδια λες και είναι διαγωνισμός, στα δικά μου τα μάτια, φαίνεται τραγικό, κουραστικό και νομίζω πως πάντα θα φέρνει απογοήτευση και στενοχώρια.

γενικά στους άλλους δίνεις επειδή θες και όχι επειδή περιμένεις πάντα να στο ανταποδώσουν στο 100%.
    Δεν ζητάς τα ίδια περισσότερο επειδή τα δίνεις κι εσύ, αλλά επειδή τα χρειάζεσαι. Και αν δεν τα πάρεις από τους φίλους από που θα τα πάρεις; Διαφωνώ λοιπόν ότι φαίνεται τραγικό και κουραστικό. Εσύ να δίνεις επειδή θες, εγώ θα δίνω επειδή θέλω και να πάρω κιόλας, οκ?

Banned
    Δεν το κάνεις για να ξεχωρίσεις από το πλήθος, αλλά για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και με τους άλλους, δλδ πάλι με τον εαυτό σου.

Senior Member

Δεν ζητάς τα ίδια περισσότερο επειδή τα δίνεις κι εσύ, αλλά επειδή τα χρειάζεσαι. Και αν δεν τα πάρεις από τους φίλους από που θα τα πάρεις; Διαφωνώ λοιπόν ότι φαίνεται τραγικό και κουραστικό. Εσύ να δίνεις επειδή θες, εγώ θα δίνω επειδή θέλω και να πάρω κιόλας, οκ?
    γκέγκε?
    :P

Senior Member
    Δεν το κάνεις για να ξεχωρίσεις από το πλήθος, αλλά για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και με τους άλλους, δλδ πάλι με τον εαυτό σου.
    μα αναφέρθηκε, γι αυτό το έγραψα....

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast