Results 1 to 15 of 114
Thread: Ένα αποκαλυπτικό θρεντ
-
05-07-2010, 13:31 #1
Ένα αποκαλυπτικό θρεντ
Η αρχική ερώτηση ήταν πόσο τρελός είμαι. Ακολούθησαν μερικές αρκετά ενδιαφέρον απαντήσεις. Μετά άλλαξα τον τίτλο δυο φορές σε καλός η κακός , ανώριμος.
Για να μην ανοίγω κάθε λίγο και λιγάκι νέο θέμα κάνω τροποποιήσεις εδώ.
Η συζήτηση έως τώρα απεδείχθη επιμορφωτική.
- 05-07-2010, 13:32 #2
πιστεύω ότι κυμαίνεσαι κάπου στο μέσο
05-07-2010, 13:36 #3
Kαι ποια ειμαι εγω να κρινω αν εισαι εσυ τρελος ή οχι....? και στο κάτω κάτω ολοι κουβαλαμε μια δοση τρέλας. Αυτο μας κρατάει, αυτο ειναι η άμυνα μας! Μην το σκέφτεσαι και προχώρα!
05-07-2010, 14:38 #4
janet,
εκτός από την απάντηση σε μορφή chat θα μπορούσες να πεις δυο λόγια παραπάνω?
frei,
σε ευχαριστώ για την απάντηση. προχωράω τι να κάνω.. στον ύπνο μου και στον ξύπνιο μου..,
05-07-2010, 15:09 #5
Ονειροπλασμένε,καλησπέρα.Ν ομίζω πως εκτός από τα άκρα,δηλαδή ή είμαι ένας αδύναμος κρίκος ή έχω εξαιρετικές δυνάμεις,θα υπάρχει και το μέσο,που ίσως τώρα να μην διακρίνεις.Φοβάσαι να είσαι στο μέσον,απεχθάνεσαι τη μετριότητα;Aν δεχτείς πως είσαι απλά ένας άνθρωπος όπως όλοι,θα πρέπει να απορρίψεις πως διαθέτεις κάποιες δυνάμεις εξαιρετικές,αυτό αισθάνεσαι να σε απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-07-2010, 15:54 #6
Το δέχομαι πως είμαι ένας απλός άνθρωπος χωρίς κάποιες εξαιρετικές δυνάμεις. Αυτό έλεγα και στο πρώτο μήνυμα.. ότι απλά είμαι ένας ακόμα κρίκος της αλυσίδας και τίποτα παραπάνω... απλά σε έντονες περιόδους τα συμπτώματα της ψύχωσης επανέρχονται και μπορεί να διαρκέσουν μερικές μέρες/ βδομάδες ίσως χωρίς να είναι τόσο έντονα όσο στο πρώτο επεισόδιο. Η κόλαση ζει μέσα μου όπως και ο παράδεισος..
05-07-2010, 16:06 #7
2,36 στην κλίμακα μπίχτερ
:P
05-07-2010, 16:10 #8
ά καλά είναι τότε...ούτε γάτα ούτε ζημιά :p
05-07-2010, 16:11 #9
παντως ειναι ωραίο οταν τα περνάμε στην τρέλα, φτιάχνει η διάθεση!
05-07-2010, 16:12 #10
Originally posted by Oneiroplasmenos
Το δέχομαι πως είμαι ένας απλός άνθρωπος χωρίς κάποιες εξαιρετικές δυνάμεις. Αυτό έλεγα και στο πρώτο μήνυμα.. ότι απλά είμαι ένας ακόμα κρίκος της αλυσίδας και τίποτα παραπάνω... απλά σε έντονες περιόδους τα συμπτώματα της ψύχωσης επανέρχονται και μπορεί να διαρκέσουν μερικές μέρες/ βδομάδες ίσως χωρίς να είναι τόσο έντονα όσο στο πρώτο επεισόδιο. Παραπέρα προσπαθώ να το βλέπω ρεαλιστικά το θέμα. Γνωρίζω πως αν ήταν στο χέρι μου θα ανατίναζα όλον τον πλανήτη και αυτό σίγουρα δεν με κατατάσσει στους πλέον σταθερούς και λογικούς :p Βέβαια δεν πειράζω κανέναν, ούτε είμαι τρομοκράτης αλλά δεν μου αρέσει ο κόσμος στον οποίο ζούμε, απεχθάνομαι την ιδέα που έχουν οι αλαζόνες άνθρωποι για τον πολύτιμο εαυτούλη τους και στεναχωριέμαι για όσους υποφέρουν. Ο κόσμος είναι γεμάτος απατεωνιά και κακία, και όσοι προσφέρουν στον πλησίον τους είναι ελάχιστοι. Μάλιστα μπορεί να τους πάρουν και το βόδι που λέει η παροιμία.. Από την άλλη μπορείς να βασίζεσαι στην ηδονή και τις απολαύσεις και να μην σε ενδιαφέρει όλο αυτό το κοινωνικό χάος..
Καλά βέβαια ίσως και να μην το έκανα δεν ξέρω.. άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις: what the fuck is my problem anyway?
σωστα? δεν θα μπορουσε ο θεος να μας εχει πλασει μονο καλους? τοτε το καλο θα ηταν η μονη επιλογη. με την υπαρξη του κακου, καποιος εχει τη δυνατοτητα της επιλογης, δλδ μπορει να επιλεξει ελευθερα το καλο!!!!
γιατι να ασχολεισαι με τα κακα του κοσμου? ασχολεισου με αυτα που θεωρεις καλα. ετσι κι αλλιως ενα πραγμα χωραει στο μυαλο μας. κοψε το μουλτιτασκινγκ (που θα λεγανε κ οι αμερικανοι)
05-07-2010, 16:16 #11
Περιγραφεις τα...βηματα της ψυχωσης οπως τα αντιλαμβανομαι και εγω.
Πρωτα ολα αρχιζουν και περιστρεφονται γυρω απο σενα με αρνητικο τροπο σε βαθμο υπερβολης.
Οι αλλοι θελουν το κακο σου σε βαθμο υπερβολης και παντα ειναι φταιχτες σε βαθμο υπερβολης γιατι εσυ πονας μεσα σου με τις αντιδρασεις που παιρνεις απο τους αλλους και τις οποιες υπερμεγαλοποιεις , γιατι και ο πονος ειναι μεγαλος και πρεπει να πηγαζει απο καπου.
Οταν συνερχεσαι καταλαβαινεις την \"ασημαντοτητα σου\" και οτι ολο αυτο που περασες δεν σημαινε τιποτα κανενας \"φουρνος δεν γκρεμιστηκε\" , ουτε ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο σενα , συνεχιζει κανονικα την πορεια του , ο καθενας το γολγοθα του.
Φυσικα οι αντιδρασεις σου εκεινη την περιοδο καναν χψ ανθρωπους να αποξενωθουν απεναντι σου και αυτο ειναι το χειροτερο και για μενα.
Εγω προσωπικα δεν θα ξαναπαιξω παντως με την φαρμακευτικη μου αγωγη:([COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-07-2010, 16:20 #12
ότι λέει ο γιατρός
05-07-2010, 16:20 #13
Originally posted by keep_walking
Περιγραφεις τα...βηματα της ψυχωσης οπως τα αντιλαμβανομαι και εγω.
Πρωτα ολα αρχιζουν και περιστρεφονται γυρω απο σενα με αρνητικο τροπο σε βαθμο υπερβολης.
Οι αλλοι θελουν το κακο σου σε βαθμο υπερβολης και παντα ειναι φταιχτες σε βαθμο υπερβολης γιατι εσυ πονας μεσα σου με τις αντιδρασεις που παιρνεις απο τους αλλους και τις οποιες υπερμεγαλοποιεις , γιατι και ο πονος ειναι μεγαλος και πρεπει να πηγαζει απο καπου.
Οταν συνερχεσαι καταλαβαινεις την \"ασημαντοτητα σου\" και οτι ολο αυτο που περασες δεν σημαινε τιποτα κανενας \"φουρνος δεν γκρεμιστηκε\" , ουτε ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο σενα , συνεχιζει κανονικα την πορεια του , ο καθενας το γολγοθα του.
Φυσικα οι αντιδρασεις σου εκεινη την περιοδο καναν χψ ανθρωπους να αποξενωθουν απεναντι σου και αυτο ειναι το χειροτερο και για μενα.
Εγω προσωπικα δεν θα ξαναπαιξω παντως με την φαρμακευτικη μου αγωγη:(
Γι αυτό και κάποιοι λένε ότι η διπολική διαταραχή και η παρανοική σχιζοφρένεια δεν είναι δύο ξεχωριστές διαταραχές. Η διπολική τύπου 2, μετά η διπολική τύπου 1 και μετά η παρανοική σχιζοφρένεια είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση απλά σε κάθε περίπτωση (με αυτή την σειρά) είναι πιο έντονη. Χμμμ
05-07-2010, 16:23 #14
Originally posted by PETRAN
Γι αυτό και κάποιοι λένε ότι η διπολική διαταραχή και η παρανοική σχιζοφρένεια δεν είναι δύο ξεχωριστές διαταραχές. Η διπολική τύπου 2, μετά η διπολική τύπου 1 και μετά η παρανοική σχιζοφρένεια είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση απλά σε κάθε περίπτωση (με αυτή την σειρά) είναι πιο έντονη. Χμμμ
για την άτυπη ψυχωτική διαταραχή γιατί λενε ότι είναι παροδική
και αν γίνεται όσα ξέρεις γι αυτήν please???
05-07-2010, 16:24 #15
Originally posted by janet
Originally posted by PETRAN
για την άτυπη ψυχωτική διαταραχή γιατί λενε ότι είναι παροδική
και αν γίνεται όσα ξέρεις γι αυτήν please???
Janet u2u αυτά! Μην spammaρουμε άλλα θέματα!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία